Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren

3.4 reviewscore • 5 reviews
T

Reserveren voor komst

Een uitje naar de Julianadorp is voor ons gezin een leuke dag, dat is zeker. Nu je helaas maar met een bepaalt aantal mensen binnen mag zijn, is het noodzakelijk dat je voorafgaand aan het bezoek reserveren.

Je kunt er gewoon eten en dat soort dingen, dus het is in principe net als vanouds alleen het enige wat er nu is verandert is dat je nu vooraf moet reserveren.

Tom 7 jul 2020
Reageer
M

Niet leuk voor oudere jeugd

Mij is altijd verteld dat de Julianatoren voor iedereen is, jong en oud. Zo staat het ook in alle advertenties van hun vermeld.
Zelf heb ik twee pubers in huis en op een mooie zaterdag besloten we hier eens een keer een kijkje te gaan nemen.
Wat waren wij snel uitgekeken! En uiteindelijk ben ik met twee chagrijnige en vervelende pubers maar weer naar huis gereden, met een omweg langs de macdonalds om er toch nog een beetje een leuke dag van te maken.
Een ding is voor mij wel zeker en dat is dat ik niet nog een keer naar de julianatoren zal gaan, ja wie weet ooit met kleinkinderen.
Maar dat is in een hele verre toekomst, dus mocht je oudere jeugd thuis hebben dan is dit niks voor hen.
Geloof me, je maakt ze er echt niet gelukkig mee en daardoor heb je zelf dan ook geen leuke dag.

Maurits 23 jun 2019
Reageer
E

Leuk maar druk

Wij zijn hier in de meivakantie met onze twee kinderen naar toe geweest, die wilden hier al een hele tijd graag naartoe en wat is nou een beter moment om hier naartoe te gaan dan de meivakantie dachten wij.
Dat hadden we dus even goed mis, of juist heel goed aangezien half Nederland voor mijn gevoel hetzelfde idee had in die periode.
Jeetje wat was het druk zeg toen we daar waren, dat zorgde wel een klein beetje voor een mindere mood maar desondanks mocht het de pret zeker niet drukken.
Mijn kinderen hebben een geweldige dag gehad en ook mijn vrouw en ik, hebben het er ondanks de lange wachtrijen prima naar ons zin gehad.
Ik zou het iedereen kunnen aanraden om hier een keer met je kinderen naar toe te gaan, maar als je de mogelijkheid hebt zou ik dit zeker buiten de vakanties en dergelijke om doen.

Erik 17 jun 2019
M

Dat is volgens mij met ieder pretpark of wat er ook maar op lijkt zo, dat lijkt altijd heel erg leuk.
Maar wanneer jij en je kinderen een vrije dag hebben, betekent dat vaak ook dat bijna heel nederland dan vrij is en grote kans dat er veel meer mensen zijn met hetzelfde idee als jullie.
Wat ik altijd aanraad is om naar dit soort dingen toe te gaan als de kinderen een keer vrij zijn van school door een studiedag of iets dergelijks, want dat is dan een doordeweekse dag en vaak is het dan een stuk rustiger.

Maurits 23 jun 2019
T

Julianatoren goed voor mooi weer

Als je een leuk uitje wilt voor het hele gezin en je hebt er mooi weer bij, dan is de julianatoren heel erg leuk!
Met al zijn buitenattracties en waterspelen is dit altijd feest, of de shows vindt mijn jongste tweeling hier helemaal het einde.
Maar ik zeg er wel heel nadrukkelijk bij met mooi weer, want heb je er geen mooi weer bij dan is de sfeer meteen totaal anders.
De water attracties kunnen dan niet en alles is dan nat en koud (bij regen) en dat is voor kinderen niet leuk en voor de ouders al helemaal niet aangezien zij met zeurende of verdrietige kinderen zitten.
Dit maakt het een beetje dubbel, bij mooi weer is dit dus echt heel erg goed en leuk, maar bij slecht weer kun je naar mijn mening beter thuis blijven en het spel ganzenbord erbij pakken.

Thomas 7 jun 2019
E

Mijn kinderen vonden het hier ook heel erg leuk!
Het is inderdaad wel zo dat je er eigenlijk wel mooi weer bij nodig hebt, want anders worden de mogelijkheden daar een stuk beperkter.
En wat ik erg jammer vond was dat het er zo ontzettend druk was dat we onze kont er haast niet konden keren en dan overdrijf ik echt niet.
We waren hier wel in de meivakantie dus misschien is het ook wel een klein beetje onze eigen schuld en hadden we beter een andere dag kunnen gaan.
Een leer voor de volgende keer dus.

Erik 17 jun 2019
M

Julianatoren Apeldoorn leuk park

Werkelijk een geweldig park waar je een dagje goed kunt vertoeven met de kleintjes. Het is een park waar kinderen tot 10 jaar de meeste lol kunnen beleven wat je maar kan wensen. De bekende show in de middag is tevens de moeite waard. Wij wonen in Zwolle en hebben hierom een gezinsabonnement genomen voor een geheel jaar, deze koste ongeveer 240 euro, dan kan je het hele jaar heen wanneer je wilt.

Mark 24 mei 2019
Reageer
Over Kinderpretpark Julianatoren

Er zijn 5 reviews geschreven over Kinderpretpark Julianatoren op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Apeldoorn, Gelderland
  • https://www.julianatoren.nl
  • info@julianatoren.nl