Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl

3.4 reviewscore • 7 reviews
I

Positief mijn klacht afgehandeld

Na een klacht over de kwaliteit van het drukwerk op handschoenen, werd mijn probleem efficiënt opgelost door het team. Ondanks dat het drukwerk buiten hun controle was, toonden ze initiatief door mij snel nieuwe handschoenen toe te sturen. Dit gebaar zorgde ervoor dat mijn zoon mooie handschoenen had voor zijn verjaardag. De attente en snelle oplossing van het team heeft mijn vertrouwen in hun service hersteld.

Inge 1 okt 2023
Reageer
T

Teleurstellende klantenservice bij onjuiste maat

Mijn ervaring met de klantenservice was helaas niet positief. Ik ontving sokken in een te kleine maat voor mijn zoontje. Toen ik contact opnam, verwachtte ik een oplossing, maar in plaats daarvan was de reactie onvriendelijk en niet klantgericht. Ze boden mijn zoon aan om nieuwe sokken te kopen met een minimale korting. Deze ervaring toonde aan dat het bedrijf onvoldoende rekening houdt met klanttevredenheid, vooral wanneer er iets misgaat.

Tom 2 dec 2023
Reageer
D

Onbevredigende service en slechte productkwaliteit

Mijn ervaring met een andere leverancier was erg teleurstellend. Na slechts twee trainingen en één wedstrijd kwam de foam van een handschoen los. Toen ik contact opnam met de klantenservice, werd mijn probleem niet serieus genomen en afgedaan als normale slijtage. Dit was een frustrerende ervaring, en ik heb besloten terug te keren naar mijn vertrouwde leverancier.

Debbie 5 okt 2023
Reageer
A

Advies voor verbeterde maataanduiding

Ik adviseer het bedrijf om duidelijker de maatvoering van de handschoenen aan te geven. Dit zou klanten helpen de juiste maat te kiezen, vooral bij bedrukte artikelen die niet geruild kunnen worden. Een simpele toevoeging zoals "valt klein" zou al een groot verschil maken in de klanttevredenheid. Verder was het product wel van goede kwaliteit, maar de maat was wel echt net aan..

Alexander 30 mei 2023
Reageer
B

Vertraging in levering van keeperhandschoen

Mijn bestelling van een keeperhandschoen voor mijn zoon had vertraging. Ondanks de belofte van snelle levering, ontving ik geen update of levering na enkele dagen. Dit is erg frustrerend en leidde tot een ongeduldig zoontje die stond te springen om zijn handschoenen te gebruiken met zijn vrienden. Ik wacht nog steeds op een reactie van het bedrijf waarom het zo lang duurde en waar de communicatie was.

Berend 1 mei 2023
Reageer
M

Niet passende keepershandschoenen

Ik was erg teleurgesteld toen de keepershandschoenen die ik bestelde niet pasten, ondanks dat we altijd hetzelfde merk kopen. Omdat we ze hadden bedrukt, ontvingen we geen ondersteuning van de winkel. Ik vermoed een productiefout, wat bijzonder frustrerend was, vooral omdat het een verjaardagscadeau voor mijn zoon was dat dan echt op tijd en goed moet zijn.

Marcel 21 mrt 2023
Reageer
R

Indrukwekkende aftersales service na productiefout

Mijn ervaring met de aftersales service was uitstekend. De keepershandschoenen die ik ontving, hadden een productiefout in het latex. Na contact met de klantenservice en het delen van foto's, ontving ik snel een nieuw paar handschoenen. De defecte handschoenen mocht ik als reserve houden. Deze efficiënte en klantgerichte service maakte een groot verschil en leidt er toe dat ik nu een dikke 5 sterren kan geven.

Robin 28 feb 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Keepershandschoenen.nl

Keepershandschoenen.nl is de betrouwbare partner voor alles op het gebied van voetbal, met een speciale focus op keepers. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan keepers- en voetbalkleding. Met hun jarenlange ervaring in de ontwikkeling en verkoop van keepersartikelen streven ze ernaar om elke klant een complete begeleiding te bieden bij hun bestelling, van begin tot eind. Bij Keepershandschoenen.nl ben je verzekerd van hoogwaardige producten en een professionele service. Of je nu een beginnende keeper bent of een ervaren doelverdediger, hier vind je alles wat je nodig hebt om je spel te verbeteren en je optimaal voor te bereiden. Je kunt gerust op hun vertrouwen voor al je keepersequipment en voetbalkleding.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.keepershandschoenen.nl
  • info@keepershandschoenen.nl