Kabelmaxx

Kabelmaxx

5.0 reviewscore • 1 review
D

Alle kabels die je nodig hebt

Bij Kabelmaxx hebben ze vrijwel alle kabels die je nodig hebt. Ik heb al meerdere keren verschillende kabels besteld bij Kabelmaxx. DVI, HDMI en DisplayPort kabels om precies te zijn. Nooit problemen ondervonden met de kabels. De kabels zijn van goede kwaliteit.

Het is fijn dat je geen account nodig hebt om producten te bestellen. Dat kan ik altijd wel waarderen, want ik vind het nooit leuk als ik een account moet aanmaken, terwijl ik helemaal niet weet of ik er in de toekomst ook nog weer wat ga bestellen. Dan krijg je alleen maar spam berichten in je mail.

Ik had één keer een verkeerde kabel besteld (male/female foutje) en ruilen was ook geen probleem. Goede en snelle klantenservice. De verzending ging ook voorspoedig, dus dat is ook helemaal top.

Daan 30 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Kabelmaxx

Bij Kabelmaxx vind je een ruim assortiment aan kabels en accessoires voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een HDMI-kabel, ethernetkabel of audio-kabel, bij Kabelmaxx vind je het allemaal. Het bedrijf biedt hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen en een uitstekende klantenservice. Bovendien wordt er snel en efficiënt geleverd, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. Ook voor advies over welke kabel het beste bij jouw behoeften past, kun je bij Kabelmaxx terecht. Het bedrijf heeft veel kennis en expertise op het gebied van kabels en kan je helpen bij het maken van de juiste keuze. Kortom, als je op zoek bent naar kwalitatieve kabels en een uitstekende service, is Kabelmaxx de juiste keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://kabelmaxx.nl
  • info@maxxshops.nl