R

Ging erg soepel

Onlangs ben ik klant geworden bij Jonaz en het hele bestel- en aansluitproces verliep zeer soepel. De monteur was erg klantvriendelijk. Er was echter een probleem ontstaan omdat KPN de tweede glasvezelaansluiting in de meterkast niet had aangesloten. Gelukkig heeft Jonaz dit snel weten te regelen en kwam KPN binnen een halve dag het probleem oplossen. Al met al ben ik als nieuwe klant zeer tevreden over Jonaz.

Roos Blijleven 22 feb 2023
Reageer
A

Opzeggen is moeizaam

Ik was enkele jaren klant bij Jonaz als internetprovider en was daar tevreden over. Echter, toen ik besloot om ook televisie af te nemen bij een andere provider, begon de ellende. In april heb ik mijn abonnement schriftelijk opgezegd en een bevestiging ontvangen. Desondanks blijft Jonaz elke maand geld afschrijven. Ik heb meerdere keren geprobeerd om hierover te bellen en te mailen, maar zonder succes.

Astrid Jonker 11 feb 2023
Reageer
C

Het ene werkt wel andere werkt niet

Mijn telefoon werkt weer! Maar mijn e-mails werken niet en JONAZ geeft de schuld aan mijn iMac. Ik heb alle gegevens van JONAZ ontvangen en vandaag een installateur van iMac laten komen die bijna 3 uur betaalde uren heeft gewerkt. Maar JONAZ herkent het door mij doorgegeven wachtwoord niet en ze zijn onbereikbaar. Ze reageren niet, of beter gezegd, helemaal niet.

Cor Dreef 29 nov 2022
Reageer
L

Krijg geen contact

De bereikbaarheid van Jonaz kan beter, omdat tegenwoordig alles via de chat of WhatsApp gaat en er geen optie is om direct telefonisch contact op te nemen. De aanmelding en installatie van de apparatuur verliepen echter soepel, en mijn oude telefoonnummer werd snel overgezet. Het grootste probleem is dat mijn telefoon nu al voor de derde keer in acht maanden niet goed werkt, waarbij de telefoon overgaat, maar ik geen spraak kan horen of voeren. Bij de eerste keer duurde het een paar dagen voordat ik weer gebeld kon worden, de tweede keer was de telefoon binnen een dag weer bruikbaar, maar nu zit ik al twee dagen zonder werkende telefoon. Ik heb het probleem ook per e-mail gemeld, maar er is nog geen reactie gekomen.

Hoewel ik via WhatsApp wel direct een reactie kreeg, wilde de persoon aan de andere kant van de lijn al mijn privacygegevens hebben, zonder antwoord te geven op mijn vraag. Dit vond ik onprettig, aangezien ik denk dat de manier waarop ze met mijn gegevens omgaan in strijd is met de wetgeving op dat gebied. Ik overweeg nu om alles schriftelijk op te zeggen.

Luciano Morn 10 okt 2022
Reageer
K

Bereikbaarheid is dramatisch

De bereikbaarheid van Jonaz kan verbeterd worden, omdat ze tegenwoordig alleen via chat of WhatsApp bereikbaar zijn. De aanmelding en installatie van de apparatuur verliepen soepel en mijn oude telefoonnummer werd snel overgezet. Echter, mijn grootste probleem is dat mijn telefoon al driemaal in acht maanden tijd niet goed functioneert. Hoewel de telefoon overgaat, is er geen spraak mogelijk. De eerste keer duurde het enkele dagen voordat ik weer gebeld kon worden, maar de tweede keer was de telefoon binnen een dag weer bruikbaar. Momenteel is het de derde keer dat ik dit probleem ervaar en zit ik al op dag twee. Ik heb hen ook per e-mail op de hoogte gebracht.

Kistenmaker 17 aug 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van september 2023.

Over Jonaz

Als het gaat om ontevreden experts die een eigen bedrijf beginnen is Jonaz een goed voorbeeld. Jonaz onderscheidt zich van andere providers door haar focus op wat echt nodig is en niet upsellen. Het bedrijf biedt haar klanten eenvoudige en transparante abonnementen tegen scherpe prijzen, die volledig zelf samen te stellen zijn, zonder onverwachte kosten. Zo beidt het klanten een gratis monteur bij internetaansluitingen, kun je zonder maandelijkse kosten bellen en bieden ze alleen pakketten aan die de klant echt nodig heeft. Zoals Jonaz het zelf zegt, gaat het hun niet om het verkopen van de snelste internetverbinding tegen de hoogste prijs, maar om wat de consument nodig heeft voor een eerlijke prijs.