R

Ging erg soepel

De monteur was erg klantvriendelijk. Er was echter een probleem ontstaan omdat KPN de tweede glasvezelaansluiting in de meterkast niet had aangesloten. Gelukkig heeft Jonaz dit snel weten te regelen en kwam KPN binnen een halve dag het probleem oplossen. Al met al ben ik als nieuwe klant zeer tevreden over Jonaz.

Roos Blijleven 22 feb 2023
Reageer
C

Het ene werkt wel andere werkt niet

Mijn telefoon werkt weer! Maar mijn e-mails werken niet en JONAZ geeft de schuld aan mijn iMac. Ik heb alle gegevens van JONAZ ontvangen en vandaag een installateur van iMac laten komen die bijna 3 uur betaalde uren heeft gewerkt. Maar JONAZ herkent het door mij doorgegeven wachtwoord niet en ze zijn onbereikbaar. Ze reageren niet, of beter gezegd, helemaal niet.

Cor Dreef 29 nov 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van april 2024.

Over Jonaz

Als het gaat om ontevreden experts die een eigen bedrijf beginnen is Jonaz een goed voorbeeld. Jonaz onderscheidt zich van andere providers door haar focus op wat echt nodig is en niet upsellen. Het bedrijf biedt haar klanten eenvoudige en transparante abonnementen tegen scherpe prijzen, die volledig zelf samen te stellen zijn, zonder onverwachte kosten. Zo beidt het klanten een gratis monteur bij internetaansluitingen, kun je zonder maandelijkse kosten bellen en bieden ze alleen pakketten aan die de klant echt nodig heeft. Zoals Jonaz het zelf zegt, gaat het hun niet om het verkopen van de snelste internetverbinding tegen de hoogste prijs, maar om wat de consument nodig heeft voor een eerlijke prijs.