Ivacy VPN

Ivacy VPN

4.2 reviewscore • 11 reviews
N

Uitstekende functies voor een betaalbare prijs

Ivacy VPN springt eruit door de veelzijdigheid en het uitgebreide aanbod van opties tegen een prijs die niet zwaar drukt op de portemonnee. Met een uitgebreide selectie van servers kunnen gebruikers kiezen uit verschillende locaties, wat vooral handig is voor diegenen die hun digitale voetafdruk willen verbergen of toegang willen tot geografisch beperkte content. De beschikbaarheid van diverse tunnelfuncties en protocollen geeft gebruikers de flexibiliteit om hun VPN-ervaring aan te passen aan hun specifieke behoeften. Of je nu gepassioneerd bent over streaming, veilig wilt downloaden zonder je zorgen te maken over beperkingen, of gewoon wilt surfen met een extra laag bescherming, Ivacy biedt voor elk wat wils. Een bijzonder opvallende feature is de internet kill-switch. Deze functie waarborgt dat, mocht de VPN-verbinding onverhoopt wegvallen, je internetverbinding direct wordt verbroken, waardoor je privacy altijd beschermd blijft. Al met al is Ivacy een betrouwbare keuze voor iedereen die zijn online ervaring wil verbeteren en beveiligen.

Nico 4 okt 2023
Reageer
B

Een naadloze introductie-ervaring

Mijn onboarding ervaring was uitstekend, vooral dankzij de hulp van Mason. Hoewel ik enkele aanvullende vragen had, hielp Mason mij op een uiterst behulpzame en vriendelijke manier. Ik zou deze service zonder aarzelen aan iedereen aanbevelen. Een dikke pluim voor Mason voor zijn professionele en warme klantenservice tijdens mijn introductie. Ivacy VPN krijgt een 10 van mij.

Bram 23 okt 2023
Reageer
D

Langdurige tevreden gebruiker

Ik gebruik Ivacy al een hele tijd en ik ben er zeer tevreden over. Tot nu toe geen problemen ondervonden en de internetverbinding blijft snel. Tot mijn verbazing kwam onlangs mijn levenslange abonnement ten einde. Maar toen ik de klantenservice benaderde, was James er om het probleem snel op te lossen door mijn abonnement te heractiveren.

Daan 22 okt 2023
Reageer
M

Efficiente en behendige ondersteuning

Ik ben jarenlang een trouwe klant van Ivacy geweest en het heeft altijd goed voor mij gewerkt. Het biedt niet alleen veilig surfen, maar ook toegankelijkheid wanneer ik in het buitenland ben. Hun bandbreedtevoorziening is indrukwekkend en ik ervaar zelden vertragingen. Toen ik onlangs besloot mijn abonnement te verlengen, realiseerde ik me dat ik kon profiteren van een betere deal voor een langere abonnementsperiode. Mason was er om mij snel te helpen en een nieuwe levenslange abonnementsoptie te regelen.

Mark 17 okt 2023
Reageer
F

Uitzonderlijke klantenservice

Toen ik vragen had over abonnementsaanbiedingen, werden deze niet alleen snel beantwoord door James, maar ik kreeg ook extra speciale aanbiedingen. Ivacy toont echt hun klantgerichte benadering. Ze zorgen ervoor dat hun personeel goed geïnformeerd is en de nodige middelen heeft om de verwachtingen van klanten te overtreffen. Heel erg fijn om zo'n goede klantenservice te hebben.

Fleur 17 okt 2023
Reageer
J

Tevreden met mijn levenslange aankoop

Ik heb gekozen voor een levenslang abonnement bij Ivacy en het is elke cent waard. Met een uitgebreid netwerk van servers in verschillende landen, biedt het betrouwbaarheid en gemak. Het mooiste is dat er geen extra apps nodig zijn; de VPN-verbinding kan handmatig worden ingesteld met de ingebouwde tools van het besturingssysteem. Mocht je abonnement verlopen, dan is de klantenservice altijd bereid om te helpen met het vernieuwen.

Jeroen 16 okt 2023
Reageer
E

Teleurstellende geld-terug-garantie

Het is altijd frustrerend als de beloofde service niet overeenkomt met de daadwerkelijke ervaring. Dit was ook het geval met de geld-terug-garantie van Ivacy VPN. Op hun website staat duidelijk vermeld dat ze een 30-daagse geld-terug-garantie bieden. Echter, toen ik probeerde gebruik te maken van deze garantie, stuitte ik op onvoorziene problemen. De klantenservice voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. Waar ik hoopte op een vlotte en klantvriendelijke afhandeling, werd ik geconfronteerd met obstakels. Het is essentieel voor bedrijven om hun beloftes na te komen en een transparante service te bieden, vooral wanneer het gaat om financiële garanties.

Eva 15 okt 2023
Reageer
A

Redelijke service, maar kan sneller

Hoewel de service soms traag aanvoelt, werkt deze over het algemeen goed en betrouwbaar. Ik had onlangs contact opgenomen met Ivacy om mijn abonnement te verlengen en de klantenservice was uiterst hulpvaardig. Hij behandelde mijn verzoek snel en professioneel, wat dan wel weer fijn was. Ik hoop niet meer problemen te hebben, maar verwacht wel dat er beter geholpen wordt als er wel wat is.

Anna 10 okt 2023
Reageer
R

Consistente kwaliteit en uitstekende ondersteuning

Ik gebruik Ivacy al sinds 2018 en ben zeer te spreken over de snelheid en stabiliteit van de verbinding. Recentelijk had ik voor het eerst ondersteuning nodig voor het vernieuwen van mijn levenslange abonnement. James was er om mij te helpen en loste mijn probleem snel en vakkundig op. Ik kan Ivacy VPN van harte aanbevelen.

Rob 1 okt 2023
Reageer
S

Ongelooflijke interactie en uitstekende service

Mijn ervaring met James van Ivacy VPN was werkelijk fantastisch. Ik had specifieke vragen over het verkrijgen van een toegewijde IP en abonnementsdetails. James was niet alleen razendsnel in zijn reactie, maar hij hielp me zelfs met een open VPN-configuratiebestand voor mijn toegewijde IP. Wat betreft snelheid en service is Ivacy ongeëvenaard en geven ze echt net dat beetje extra.

Stijn 29 sep 2023
Reageer
E

Deskundige en geduldige hulp

Op aanbeveling van een vriend besloot ik me verder te verdiepen in Ivacy VPN. Hij had het voortdurend over de superieure prestaties en de competitieve prijzen van hun diensten. Voordat ik de sprong waagde en een abonnement nam, had ik echter nog een aantal vragen. Hier kwam de klantenservice van Ivacy echt tot zijn recht. Elke vraag die ik stelde, zelfs als ik ze herhaaldelijk opnieuw stelde, werd met geduld en duidelijkheid beantwoord. Wat mij echt opviel, was de professionaliteit van het team en hun bereidheid om klanten op hun gemak te stellen. In een tijd waarin goede klantenservice soms moeilijk te vinden is, was de ervaring met Ivacy verfrissend en stelde het me gerust over mijn aanstaande aankoop. Het is duidelijk dat het bedrijf waarde hecht aan zijn klanten en streeft naar uitmuntendheid in elke interactie.

Elise 27 sep 2023
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van mei 2024.

Over Ivacy VPN

Ivacy VPN is een solide VPN-provider die veel te bieden heeft. Met meer dan 3500 servers in meer dan 100 landen en een scala aan functies, waaronder 256-bit encryptie, een kill switch en een strikt beleid zonder logs, is het een van de meest veelzijdige VPN-providers op de markt. Deze software werkt perfect op Windows-, Mac-, Android- en iOS-platforms. Daarnaast biedt Ivacy VPN ook P2P-ondersteuning, wat ideaal is voor gebruikers die torrenting willen gebruiken. De klantenservice van Ivacy VPN is ook indrukwekkend, met deskundige medewerkers die snel reageren op vragen en problemen. Ivacy VPN kan zeker kwaliteit leveren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.ivacy.com
  • info@ivacy.com