iBoxspring.nl

iBoxspring.nl

4.2 reviewscore • 10 reviews
F

Fijne zaak!

Fijne zaak! Heel tevreden met de boxspring die ik nu circa 5 maanden thuis heb. Levering ging snel en netjes en klantenservice heeft mij destijds vriendelijk te woord gestaan. Ik vroeg om een omruiling van de topper omdat ik toch op zoek ben naar een wat hardere topper en deze is inmiddels omgeruild en bevalt zeer goed. Al met al kan ik iboxspring.nl dan ook zeker aanraden.

Frits Vermeulen 28 nov 2023
Reageer
T

Heel blij met mijn boxspring

Heel blij met mijn boxspring. Boxspring was binnen no-time in huis en slaap er echt goed op. Sinds tijden geen last meer van rugklachten. Zeer een aanrader dit bed en een betrouwbare firma. Ik heb het bed ook al aangeraden bij mijn broer, die gaat er binnenkort ook een bestellen

Tim F. 22 nov 2023
Reageer
H

Heerlijk bed en snelle levering

2 weken geleden hier een bed besteld afgelopen zaterdag in huis. Bezorging ging netjes, vriendelijke vaklui. Het bed ligt in een woord heerlijk! Mijn man had al jaren last van rugklachten bij het opstaan maar sinds we nu een aantal nachten op dit bed slapen zijn deze zo goed als verdwenen. Zelf slaap ik ook heerlijk.

Hennie 17 nov 2023
Reageer
M

Zeer tevreden

De levering verliep vlot en het bed slaapt erg comfortabel. Ik had het bed begin september besteld en binnen 2 weken al in huis. Ik vond het persoonlijk ook fijn dat de monteurs het oude bed mee hebben genomen. Kortom, ik ben een tevreden klant en kan het bedrijf iboxspring zeker aanraden.

M. 15 nov 2023
Reageer
D

Kapot bed en beschadigde vloer.

Na 4 maanden nog steeds geen oplossing van iboxspring vernomen. Kapot hoofdbord geleverd en schade aan de vloer bij levering. Transporteur geeft dit zelf ook aan. Maar helaas iboxspring wil blijkbaar liever een ontevreden klant dan een redelijke oplossing. Ondanks talloze mails om te vragen naar een nieuw hoofdbord (zoals ze 4 maanden geleden hebben toegezegd) tot nu toe niks ontvangen. Onfatsoenlijk en slechte klantenservice.

D. 7 nov 2023
Reageer
R

Prima bedrijf

Ontzettend blij met het leveren van mijn nieuwe iBoxspring. Helaas was de verkeerde kleur geleverd, maar dit is helemaal goed gemaakt door het perfecte personeel Miranda en Stephanie.
Slaap nu wel heerlijk in dit bed en het is ook perfect elektrisch zodat ik ook geweldig tv kan kijken.
Hele goede ervaring bij iBoxspring!!!

Roy F 22 sep 2023
Reageer
F

Geweldig

Na 3 werkdagen staat het bed er al, wat een service, geweldig vriendelijkheid.van de bezogers en vakkunde in mekaar gezet. Dit is tegenwoordig maar zelden dat het op deze manier gaat. Toppie en bedankt voor de goede zorgen hoe het bed geleverd is. Het volgende bed zal ik weer gelijk bij jullie bestellen. Mvg f. Claassen

F. Claassen 28 aug 2023
Reageer
H

Ben erg tevreden

2 maanden geleden een boxspring besteld bij iboxspring.nl. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar was hierover ingelicht. Nu slapen we inmiddels een maand op het bed en kan niet anders zeggen dan dat we heel erg tevreden zijn! Het matras ligt heerlijk en dat voor een niet al te dure prijs. Kortom voor ons echt een aanrader.

Hanneke A 21 feb 2023
Reageer
M

Nee sorry ben niet positief meer

Eerste bed 160x200 was echt perfect! Maar op de een of andere manier voelde het bed kleiner dan m’n oude bed van 160x200.
Groter bed besteld…. Wat n ellende, veel te laat bezorgd, snoeihard bed terwijl ik expliciet om n extra zacht bed had gevraagd ivm reuma. Keihard, week op de bank geslapen, slecht te bereiken, slappe excuses etc
Eindelijk een zachte topper gekregen; na 5 maanden helemaal aan t pillen en een kuil in de topper, waardeloos en weer rugklachten. Ik ben dus absoluut niet meer positief over Iboxspring

M 1 dec 2022
Reageer
L

Na aankoop is klantenservice ver te zoeken

Aanvankelijk blij met de elektrische boxspring. We wilden voor de gastkamer er ook een bestellen binnenkort. Nou hadden we er een tv lift bijbesteld en extra betaald om alles door hun in elkaar te zetten. De bovenklep hiervan was sinds kort erg wankel. De kwaliteit is niet top. Geprobeerd dit steeds vast te schroeven maar dat werkt niet meer. Op 22 juni hun hierover gecontacteerd want het valt nog onder de garantie. In de tussentijd is de klep er helemaal af gevallen. Ook dit aan hun laten weten. In totaal 2 x keer een mail terug gehad dat het werd opgelost met een verwachtte datum. Ik moet hun herhaaldelijk aanschrijven voor een reactie. De datum dat zij verwachtten dat het binnen zou zijn is al 2 x verstreken, ze laten natuurlijk niks van zich horen. Sinds juni is dit probleem erkend en niet opgelost. Ook ondertussen erachter gekomen dat de kabels van het elektrische bed niet goed zijn gemonteerd. Ook hier weer geen reactie op. Dus nu maar openbaar klagen en de rechtbijstandsverzekering inschakelen om dit opgelost te krijgen. Toch gek dat je als geduldige klant niet kan worden geholpen en het op zo een lelijke manier moet.

Leila 5 sep 2022
L

Ondertussen is mijn klacht weer snel en volgens afspraken volledig opgelost! Ik heb een volledig nieuw tvmeubel ontvangen en kreeg ook nog een volledig beddenset cadeau. De communicatie verliep helemaal goed.

Ik ben oprecht niet zo een klager, maar wil wel rechtzetten dat dit heel netjes met mij is opgelost. Het lukt me niet de klacht te wissen dus bij deze een goede beoordeling!

(review is gewijzigd van 1 naar 5 sterren).

Leila 23 sep 2022
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over iBoxspring.nl

iBoxspring biedt luxe en comfortabele boxsprings aan voor een betaalbare prijs. Na jarenlang uitsluitend boxsprings te hebben geleverd aan high-end zakelijke klanten zoals luxe hotels, heeft iBoxspring besloten om ook rechtstreeks aan consumenten te leveren. Dit omdat er steeds meer vraag was naar hun luxe boxsprings, maar dan voor de eigen slaapkamer. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring weet iBoxspring precies hoe ze kwalitatief hoogwaardige boxsprings kunnen produceren voor een betaalbare prijs. Bij dit bedrijf staat de klant centraal en wordt er alleen gestreefd naar het allerbeste. Om die reden worden de boxsprings standaard geleverd inclusief hoogwaardige 7-zone matrassen. Dit zorgt ervoor dat het lichaam op de juiste wijze wordt ondersteund, waardoor druk op het lichaam wordt verminderd. Hierdoor kan men beter slapen en minder last ervaren van eventuele lichamelijke klachten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://iboxspring.nl
  • klantenservice@iboxspring.nl