iBoxspring.nl

iBoxspring.nl

3.0 reviewscore • 2 reviews
M

Nee sorry ben niet positief meer

Eerste bed 160x200 was echt perfect! Maar op de een of andere manier voelde het bed kleiner dan m’n oude bed van 160x200.
Groter bed besteld…. Wat n ellende, veel te laat bezorgd, snoeihard bed terwijl ik expliciet om n extra zacht bed had gevraagd ivm reuma. Keihard, week op de bank geslapen, slecht te bereiken, slappe excuses etc
Eindelijk een zachte topper gekregen; na 5 maanden helemaal aan t pillen en een kuil in de topper, waardeloos en weer rugklachten. Ik ben dus absoluut niet meer positief over Iboxspring

M 1 dec 2022
Reageer
L

Na aankoop is klantenservice ver te zoeken

Aanvankelijk blij met de elektrische boxspring. We wilden voor de gastkamer er ook een bestellen binnenkort. Nou hadden we er een tv lift bijbesteld en extra betaald om alles door hun in elkaar te zetten. De bovenklep hiervan was sinds kort erg wankel. De kwaliteit is niet top. Geprobeerd dit steeds vast te schroeven maar dat werkt niet meer. Op 22 juni hun hierover gecontacteerd want het valt nog onder de garantie. In de tussentijd is de klep er helemaal af gevallen. Ook dit aan hun laten weten. In totaal 2 x keer een mail terug gehad dat het werd opgelost met een verwachtte datum. Ik moet hun herhaaldelijk aanschrijven voor een reactie. De datum dat zij verwachtten dat het binnen zou zijn is al 2 x verstreken, ze laten natuurlijk niks van zich horen. Sinds juni is dit probleem erkend en niet opgelost. Ook ondertussen erachter gekomen dat de kabels van het elektrische bed niet goed zijn gemonteerd. Ook hier weer geen reactie op. Dus nu maar openbaar klagen en de rechtbijstandsverzekering inschakelen om dit opgelost te krijgen. Toch gek dat je als geduldige klant niet kan worden geholpen en het op zo een lelijke manier moet.

Leila 5 sep 2022
Reageer
L

Ondertussen is mijn klacht weer snel en volgens afspraken volledig opgelost! Ik heb een volledig nieuw tvmeubel ontvangen en kreeg ook nog een volledig beddenset cadeau. De communicatie verliep helemaal goed.

Ik ben oprecht niet zo een klager, maar wil wel rechtzetten dat dit heel netjes met mij is opgelost. Het lukt me niet de klacht te wissen dus bij deze een goede beoordeling!

(review is gewijzigd van 1 naar 5 sterren).

Leila 23 sep 2022
Beste bedden en beddengoedwinkels

Dit zijn de beste bedden en beddengoedwinkels van februari 2023.

Over iBoxspring.nl