Hotel Inn Salland

Hotel Inn Salland

4.0 reviewscore • 8 reviews
O

Slapen was comfortabel

Het personeel is bijzonder gastvrij en staat altijd klaar om met je mee te denken, en ze bedienen op een ontspannen manier. De locatie is niet helemaal ideaal, aangezien het naast een parkeerplaats ligt. Het zou wellicht beter zijn om wat groene beplanting tussen het hotel en de auto's te plaatsen. De kamers hadden een eigentijdse uitstraling en waren goed onderhouden. Echter, de bedden verschoven gemakkelijk uit elkaar, waardoor er ruimte ontstond tussen de bedden. Maar het slapen zelf was comfortabel. Het avondmaal was van uitstekende kwaliteit en bood een verfrissende afwisseling ten opzichte van wat je doorgaans in een hotel zou verwachten. Het ontbijt en de borrelplank waren eveneens zeer bevredigend!

Olivia 5 sep 2023
Reageer
T

Charmante ambiance

Dit hotel is prachtig en de inrichting heeft een charmante ambiance. De kamer is keurig en heeft aan de verwachtingen voldaan. Het enige minpuntje is dat onze kamer zich naast een trap bevond. Daarom hebben we duidelijk alles en iedereen de trap op en af horen gaan (vooral veel gezinnen met kinderen). Bovendien heeft het hotel vloeren van hout. Boven ons verbleef een gezin met jonge kinderen en tot half negen 's avonds was het echt extreem rumoerig. We konden alles horen, zelfs het gegil van de kinderen tijdens het baden.

Thea 6 feb 2023
Reageer
Y

Eten bij het restaurant

We hadden een tafel gereserveerd in het restaurant en bij aankomst voelden we ons meteen op ons gemak. Alles was keurig verzorgd, en het personeel was erg vriendelijk. Echter, nadat we ons eerste drankje hadden gekregen, hoorden we dat we alleen de overgebleven gerechten van het kerstmenu konden bestellen. Dus in feite hadden we de keuze uit voornamelijk zalm, parelhoen, heek of rumpsteak als hoofdgerecht. We vonden het een nogal beperkte selectie. Het zou beter zijn geweest als dit van tevoren bij de reservering was vermeld. Het personeel was weliswaar vriendelijk, maar duidelijk onervaren. De drankjes werden niet regelmatig bijgevuld. Over het geheel genomen hebben we lekker gegeten, maar de bediening liet, ondanks hun goede intenties, wat te wensen over.

Yve 18 dec 2022
Reageer
B

Gerechten zijn geweldig!

We hebben samen avondmaal genoten en waren totaal verbijsterd! Wauw, de presentatie ziet er prachtig uit en de gerechten zijn echt geweldig! De chef-kok kwam zelfs langs om het tussengerecht te introduceren. Een vriendelijke persoon die uitstekend begrijpt hoe je gasten blij maakt. De service was uiterst vriendelijk, en de locatie was ook geweldig! We zullen zeker weer langskomen!

Betancourt 24 mei 2022
Reageer
M

Uiterst deskundige ontvangst

Tijdens onze terugreis naar huis hebben we besloten om in deze gezellige eetgelegenheid iets te gaan eten. De uiterst deskundige ontvangst was zo indrukwekkend dat ik absoluut een beoordeling wilde achterlaten. De constructie van dit pand volgt de traditionele Sallandse bouwstijl, met een warme inrichting en zoals eerder vermeld, een uiterst deskundige ontvangst. Daarnaast hebben we ook genoten van een heerlijke maaltijd. De expertise van het personeel met betrekking tot (huis)wijnen kon wel wat verbeterd worden, maar dat was eigenlijk het enige minpuntje.

Micheal 18 feb 2022
Reageer
M

Kan wel beter

Deze accommodatie staat tegenwoordig bekend als het Salland Inn Hotel. Het exterieur oogde aantrekkelijk. De kamer bood voldoende ruimte en was eigentijds. De badkamer daarentegen was gedateerd en leek daardoor niet echt fris te ruiken. We kwamen erachter dat er geen grote handdoeken waren, maar na het vragen was dat snel verholpen. Onze kamer bevond zich naast een deur die uitkwam op een binnenplaatsje dat er een beetje slordig uitzag. Dit werd deels veroorzaakt door de aanwezigheid van veel fietsen voor de ingang. Hier is een suggestie voor het hotel: het zou handig zijn om wat informatie over het hotel en de omgeving op de kamers te plaatsen. Het hotel was helemaal volgeboekt tijdens ons verblijf, en dat was vooral merkbaar tijdens het ontbijtbuffet. Het personeel had soms moeite om de voorraad snel genoeg aan te vullen.

Mirta 21 aug 2021
Reageer
B

Op bezoek bij familie in Nijverdal

Toen we op bezoek waren bij familie in Nijverdal, besloten we spontaan om een extra dagje te blijven, zodat we niet het hele eind terug hoefden te rijden en in de buurt konden overnachten. We zijn beland bij de nieuwe beheerders van het Salland Inn Hotel. Deze dames begrijpen echt wat klantenservice inhoudt. We hebben genoten van een heerlijke maaltijd van hun beperkte menu, hoewel er niet veel keuze was, waren de gerechten voortreffelijk. Het ontbijt was eveneens uitstekend verzorgd, en de service was geweldig. Hoewel de omgeving van het hotel niet bijzonder opwindend is, hoef je slechts kort met de auto te rijden om in de bossen te zijn. Onze waardering gaat uit naar de twee zussen voor de aangename accommodatie en de smakelijke maaltijden.

Berta 7 dec 2020
Reageer
K

Zullen zeker weer langskomen

Dit hotel is prachtig, het personeel is buitengewoon vriendelijk, en de gerechten zijn van topkwaliteit! Samen met wat vrienden geweest en we hebben echt een geweldige tijd gehad. Wat betreft het nagerecht, kan ik het "gekantelde bloempotje" ten zeerste aanbevelen, het is verrukkelijk. Echter, het sorbetijs leek ook zeer verleidelijk, dus we zullen zeker weer langskomen.

Karlo van Hanegen 14 nov 2020
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Raalte.

Over Hotel Inn Salland

Het Hotel en Brasserie Inn Salland is gelegen te Zwolsestraat 63D in Raalte. Het hotel beschikt over comfortabele kamers, ruime suites en familiekamers die zijn ingericht met moderne voorzieningen om aan de behoeften van de gasten te voldoen. Elke kamer is voorzien van een eigen badkamer, een televisie, gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten. Ook de roomservice is overal beschickbaar. Gasten kunnen genieten in de brasserie van het hotel, waar lunch en diner worden geserveerd met een focus op seizoensgerechten. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes in de buurt van het hotel die u meenemen door het groene landschap en langs historische bezienswaardigheden. De locatie van het hotel biedt ook gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en attracties, zoals Deventer en Zwolle, waar u kunt genieten van winkels, restaurants en culturele activiteiten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Raalte, Overijssel
  • https://hotelinnsalland.nl
  • info@hotelinnsalland.nl