Hotel Inn Salland

Hotel Inn Salland

4.0 reviewscore • 2 reviews
O

Slapen was comfortabel

Het personeel is bijzonder gastvrij en staat altijd klaar om met je mee te denken, en ze bedienen op een ontspannen manier. De locatie is niet helemaal ideaal, aangezien het naast een parkeerplaats ligt. Het zou wellicht beter zijn om wat groene beplanting tussen het hotel en de auto's te plaatsen. De kamers hadden een eigentijdse uitstraling en waren goed onderhouden. Echter, de bedden verschoven gemakkelijk uit elkaar, waardoor er ruimte ontstond tussen de bedden. Maar het slapen zelf was comfortabel. Het avondmaal was van uitstekende kwaliteit en bood een verfrissende afwisseling ten opzichte van wat je doorgaans in een hotel zou verwachten. Het ontbijt en de borrelplank waren eveneens zeer bevredigend!

Olivia 5 sep 2023
Reageer
T

Charmante ambiance

Dit hotel is prachtig en de inrichting heeft een charmante ambiance. De kamer is keurig en heeft aan de verwachtingen voldaan. Het enige minpuntje is dat onze kamer zich naast een trap bevond. Daarom hebben we duidelijk alles en iedereen de trap op en af horen gaan (vooral veel gezinnen met kinderen). Bovendien heeft het hotel vloeren van hout. Boven ons verbleef een gezin met jonge kinderen en tot half negen 's avonds was het echt extreem rumoerig. We konden alles horen, zelfs het gegil van de kinderen tijdens het baden.

Thea 6 feb 2023
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Raalte.

Over Hotel Inn Salland

Er zijn 2 reviews geschreven over Hotel Inn Salland op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Raalte, Overijssel
  • https://hotelinnsalland.nl
  • info@hotelinnsalland.nl