Hoeve Meskenwier

Hoeve Meskenwier

4.3 reviewscore • 9 reviews
A

Charmant en schilderachtig

Geweldige ervaring! De charmante en schilderachtige Hoeve Meskenwier heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het personeel was uiterst gastvrij en behulpzaam. De tent was ruim en schoon. Het uitzicht op het omringende platteland was adembenemend. Het ontbijt was heerlijk en er werden zelfgemaakte producten geserveerd. Ik zou deze plek zeker aanraden voor een ontspannen en authentiek verblijf.

Anna J 1 apr 2023
Reageer
P

Gemengde gevoelens

Hoeve Meskenwier heeft een mooie locatie en een rustige sfeer. Het terrein is goed onderhouden en de boerse charme is zichtbaar. Helaas vond ik de tenten toch niet heel comfortabel en kon de netheid beter. Over het algemeen was het verblijf redelijk, maar ik had iets meer verwacht voor de prijs.

P. de Nem 30 jun 2023
Reageer
L

Prachtige omgeving, gezellig verblijf.

Hoeve Meskenwier ligt in een betoverende omgeving, omringd door groene velden. De boerderij zelf heeft een rustieke uitstraling en de tenten zijn comfortabel. Doe boer en boerin waren vriendelijk en behulpzaam, en de sfeer was ontspannen. Het ontbijt was eenvoudig maar smakelijk. Het was een aangenaam verblijf en ik zou hier graag terugkomen.

Lisa vd Berg 10 okt 2022
Reageer
L

Heerlijk in Friesland

Genieten in Friesland in de Hoeve. Zoals geadverteerd een heerlijke glamping ervaring in een safaritent. We hebben ook paard gereden, wat echt een leuke eerste ervaring was met goede ondersteuning. Friesland leek ons niet heel bijzonder of een eerste keuze om heen te gaan, maar na deze vakantie is dat wel echt veranderd! Gewoon proberen dus!

L. t Oort 7 aug 2022
Reageer
L

Gezellig en gastvrij

Hoeve Meskenwier straalt een warme en gastvrije sfeer uit. De landelijkheid van onze tent was heerlijk en deed ons terug de tijd in gaan. De eigenaar was vriendelijk en attent, en gaf goede tips over de omgeving. We hebben genoten van ons verblijf hier en zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Laura V. 22 jul 2022
Reageer
E

Geweldig charmant verblijf

Hoeve Meskenwier is doordrenkt van unieke charme. Ik voelde me alsof ik terug in de tijd was gereisd. De tent was comfortabel en ingericht voor een back to basic ervaring. De mensen waren vriendelijk en wisten ons veel te vertellen over het boerenleven en de omgeving. Het eten was heerlijk en de omgeving prachtig. Ik zou deze plek ten zeerste aanbevelen aan liefhebbers van een authentieke, rustgevende ervaring.

E. Sanders 4 jul 2022
Reageer
R

Prima verblijf

Hoeve Meskenwier had een mooie landelijke ligging, maar ik vond de accommodatie niet erg bijzonder. We werden heel vriendelijk verwelkomd en kregen meteen alle informatie die we nodig hadden. Hebben zelf heel veel leuke activiteiten kunnen doen en van de natuur kunnen genieten, maar het is niet heel anders dan veel andere Hoeves.

R. Hendriks 21 jun 2022
Reageer
B

Toppie hoor!

Wij hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf. We hebben genoten van de fantastische dagen die we hier hebben doorgebracht en waren onder de indruk van de warmte en gastvrijheid van de familie. We voelden ons welkom en op ons gemak bij hen en hebben de tijd die we samen doorbrachten enorm gewaardeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Bjorn Kwintsheul 17 apr 2022
Reageer
M

Helemaal top

Hoeve Meskenwier heeft een prachtige locatie had een goede locatie en verblijf voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. De kamers waren schoon, totaal niet basic of saai. De boer en boerin die het geheel bezitten zijn beleefd, en erg persoonlijk. Er wordt van alles geregeld voor je om je niet te vervelen! Ook de kinderen hebben zich geen moment verveeld en liepen vrolijk heen en weer de hele dag!

M. t Schip 10 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Akkrum.

Over Hoeve Meskenwier

BoerenBed Hoeve Meskenwier is gelegen te Meskenwier 2 in Akkrum. Deze historische hoeve biedt comfortabele accommodaties in een rustige en landelijke omgeving. Gasten kunnen genieten van de authentieke sfeer van de boerderij en de prachtige natuurlijke omgeving. De accommodaties zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Gasten kunnen ontspannen op het terrein van de boerderij, wandelen of fietsen in de omliggende natuur, en genieten van de rust en stilte van het platteland. In de nabije omgeving zijn er ook mogelijkheden voor watersport, vissen en het verkennen van schilderachtige dorpjes. Hoeve Meskenwier biedt de ideale plek voor een ontspannen vakantie op het Friese platteland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Akkrum, Friesland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/friesland/hoeve-meskenwier/
  • info@roompot.nl