Hoeve Brugge

Hoeve Brugge

4.7 reviewscore • 3 reviews
G

Vlakbij Brugge

Fijne plek vlakbij Brugge. Het is een hele leuke boerderij met veel leuke dieren. Wat ook erg leuk was dat de boerin zo vriendelijk was. Geen boerenwinkeltje helaas, maar misschien komt dat nog. Zelf wat boodschappen meenemen dus, maar dat is geen probleem. Iedereen vond het gezellig en het is ook een mooie omgeving. Brugge is ook een leuke stad.

Gerard 23 nov 2023
Reageer
S

Echt even ontspannen

We hebben hier echt even kunnen ontspannen. Dat was ook de bedoeling en dat is goed gelukt! In de avond gezellig bij het open haard zitten en tijdens de dag konden onze kleintjes genieten van alles wat er op de boerderij te doen was. We zijn er achter gekomen dat onze dochter een grote dierenvriend is. Hierdoor zijn we van plan om nog wel eens terug te keren. De andere vakantiegangers waren ook erg vriendelijk, allemaal gelijkgezinde mensen. Zeker het proberen waard voor mensen met kinderen.

Sandy vd K 12 mei 2023
Reageer
C

Slecht weer en toch heerlijk

Helaas hadden we erg slecht weer, maar we geven toch 5 sterren. Het weer kun je niet uitkiezen, maar de gastvrijheid wel. Els en Sam zijn overal op voorbereid. We waren met onze kinderen en om dan de hele dag in de tent te zitten.. dan weet je het wel. Tijdens onze vakantie werden er toch mogelijkheden gemaakt om leuke activiteiten te ondernemen en zoveel mogelijk te genieten van het boerderijleven. Al met al, de beste slecht weer vakantie ooit.

C. van Keulen 31 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Hoeve Brugge

Er zijn 3 reviews geschreven over Hoeve Brugge op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/belgie/west-vlaanderen/hoeve-brugge/
  • info@roompot.nl