Hoeve Brugge

Hoeve Brugge

4.6 reviewscore • 11 reviews
S

Echt even ontspannen

Wat hebben wij hier toch echt even ontspannen en een stap terug in het gehaaste leven gezet. We konden `s avonds bij het gezellig open haardje zitten wat een heel gezellig gevoel gaf. Tijdens de dag konden onze kleintjes genieten van alles wat er op de boerderij op hun af kwam en kwam ons dochtertje er achter dat ze een grote dierenvriend is. We hadden ook snel contact met een van de andere families die op deze kleine boerderij heel vriendelijk waren. Veel gelijkgezinde mensen kiezen voor zo’n ervaring. Zeker het proberen waard.

Sandy vd K 12 mei 2023
Reageer
G

Vlakbij Brugge

Fijne plek vlakbij Brugge. Het is een hele leuke boerderij met veel leuke dieren. Wat ook erg leuk was dat de boerin zo vriendelijk was. Geen boerenwinkeltje helaas, maar misschien komt dat nog. Zelf wat boodschappen meenemen dus, maar dat is geen probleem. Iedereen vond het gezellig en het is ook een mooie omgeving. Brugge is ook een leuke stad.

Gerard 23 nov 2023
Reageer
L

Gastvrij en heerlijk rustig

Een weekendje zijn wij naar de boerderij in Zedelgem geweest. Ons man, twee kinderen en schoonouders gingen mee en kregen een gastvrij welkom van de boerin. We konden wakker worden met het onbijt bij de paarden wat de kinderen helemaal geweldig vonden en hebben dieren gevoederd en een ritje gemaakt met de huifkar. Wij raden het aan.

Lotte M. 9 jun 2023
Reageer
W

De perfecte plek voor kids

Dit is een perfecte plek voor kleine kids. Onze 2-jarige heeft hier hele mooie herinneringen aan, hopelijk! Ze kon met geitjes en konijntjes spelen en eten geven en spelen in de speeltoestellen. Ook voor ons was het centrum van Brugge dichtbij en winkelen was goed bereikbaar. Ook wij hebben ons daardoor zeker niet verveeld. De gastvrijheid laat ons zeker weer zo’n boerenweekend doen, als niet hier dan wel bij een andere.

Willem G. 2 jun 2023
Reageer
D

Twee keer raak

Wij zijn nu voor de tweede keer naar een BoerenBed locatie gegaan. De eerste keer was ons zo goed bevallen, dat we hoopten dat de tweede ook zo was. En dat was hier bij Brugge ook het geval! Onze kinderen hebben zich goed vermaakt met de boerenbedrijvigheid en we konden veel samen als familie doen. Wij gaan een derde keer en raden iedereen aan het te proberen.

D. Smet 17 mei 2023
Reageer
V

Geweldige eigenaren

Boerin els en boer sam zijn geweldige eigenaren. We konden bij hun terecht voor al onze vragen en informatie. Het pony rijden, dieren voeden en andere activiteiten die wij gedaan hebben waren top geregeld. Wel jammer dat er wat andere mensen van communiefeesten waren, maar dat helpt de camping ook wel bestaan. De kids van 2 en 4 wilden niet meer weg.

Vincent 12 mei 2023
Reageer
C

Slecht weer en toch heerlijk

Wij hadden echt slecht weer, maar toch 5 sterren. Het weer kun je niet uitkiezen, maar de gastvrijheid wel. Els en Sam zijn overal op voorbereid. We waren met kinderen en om die de hele dag in een tent te hebben zitten.. dan weet je het wel. Tijdens onze vakantie werden er toch mogelijkheden gemaakt om gezellige activiteiten te doen en zo veel mogelijk te genieten van het boerderijleven. Al met al, de beste slecht weer vakantie ooit.

C. van Keulen 31 mrt 2023
Reageer
J

Was echt heel erg leuk

Tijdens mijn verblijf op dit vakantiepark heb ik genoten van de omgeving en de activiteiten die er te doen waren. Er zijn echter een aantal aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden. De douche is buiten, met warm water, maar het is wel belangrijk om te realiseren dat deze niet binnen in het huisje is. Het koken en opwarmen van de tent met de houtkachel is wel een uitdaging, je moet hier creatief en geduldig mee omgaan. Wanneer de kachel uit is, kan het erg koud worden in de tent, vooral voor kleine kinderen is het belangrijk hier rekening mee te houden.

Jump 11 sep 2022
Reageer
A

Babykonijntjes

Babykonijntjes. Meer hoef ik niet te zeggen tegen onze kinderen. We waren heel blij met het ontvangst en de kinderen mochten meerijden op de tractor en spelen in de speelschuur. Er zijn eetgelegenheden en de kinderkampen in de buurt brachten veel gezelligheid naar de boerderij. Er is dichtbij een zwemparadijs en het centrum van Brugge bereik je in een aantal minuten. De minpunten waren wel dat het echt een vakantie voor kinderen is. Wij houden van rust en willen wel wat meer luxe, waar we op gehoopt hadden.

Annelien Hoog-Veste 12 aug 2022
Reageer
O

Heel fijn gehad

We hebben een heerlijke vakantie gehad op dit fijne vakantiepark. Er staan 6 tenten op een apart veldje en de boer en boerin zijn zeer aardig. Er is in de omgeving genoeg te doen voor jong en oud. Onze week was helaas wel warm, dus houd hier rekening mee als je met kinderen met een middagslaapje reist. Er is geen stroom in of bij de tenten en het koken gebeurt op een ouderwetse houtkachel, dit is iets om rekening mee te houden.

O.L. Kamp 22 jun 2022
Reageer
D

Echt genoten

We hadden deze plek zomaar via internet gevonden en geboekt, maar we waren aangenaam verrast door hoe leuk het was. Er zijn 3 boeren tenten op een veldje gelegen, waar kinderen zich konden vermaken met de dieren op de boerderij, zoals het varen in een bootje, spelen en nog veel meer. Hoewel het sanitair bescheiden was, was het wel keurig onderhouden. De eigenaresse was ook geweldig en we zouden deze plek zeker aanraden aan anderen.

Dies 4 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Hoeve Brugge

Roompot Hoeve Brugge is gelegen te Zeedijkweg 23 in Zedelgem in het prachtige landschap van West-Vlaanderen, België. Deze vakantieboerderij biedt comfortabele vakantiewoningen en appartementen, ideaal voor gezinnen en groepen. De accommodaties zijn smaakvol ingericht en bieden alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Hoeve Brugge beschikt over een ruime tuin, een speeltuin voor de kinderen en een terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het landelijke uitzicht. De boerderij biedt ook de mogelijkheid om kennis te maken met het boerenleven en de dieren te voeren. Ook is het mogelijk om hier een aantal dieren te bereiden en is er een klein boerderijwinkeltje voor leuke souvenirs. In de omgeving zijn er diverse wandel- en fietsroutes, historische bezienswaardigheden en gezellige stadjes zoals Brugge en Damme.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/belgie/west-vlaanderen/hoeve-brugge/
  • info@roompot.nl