Hoeve Brugge

Hoeve Brugge

5.0 reviewscore • 3 reviews
J

Was echt heel erg leuk

Tijdens mijn verblijf op dit vakantiepark heb ik genoten van de omgeving en de activiteiten die er te doen waren. Er zijn echter een aantal aandachtspunten waar rekening mee gehouden moet worden. De douche is buiten, met warm water, maar het is wel belangrijk om te realiseren dat deze niet binnen in het huisje is. Het koken en opwarmen van de tent met de houtkachel is wel een uitdaging, je moet hier creatief en geduldig mee omgaan. Wanneer de kachel uit is, kan het erg koud worden in de tent, vooral voor kleine kinderen is het belangrijk hier rekening mee te houden.

Jump 11 sep 2022
Reageer
O

Heel fijn gehad

We hebben een heerlijke vakantie gehad op dit fijne vakantiepark. Er staan 6 tenten op een apart veldje en de boer en boerin zijn zeer aardig. Er is in de omgeving genoeg te doen voor jong en oud. Onze week was helaas wel warm, dus houd hier rekening mee als je met kinderen met een middagslaapje reist. Er is geen stroom in of bij de tenten en het koken gebeurt op een ouderwetse houtkachel, dit is iets om rekening mee te houden.

O.L. Kamp 22 jun 2022
Reageer
D

Echt genoten

We hadden deze plek zomaar via internet gevonden en geboekt, maar we waren aangenaam verrast door hoe leuk het was. Er zijn 3 boeren tenten op een veldje gelegen, waar kinderen zich konden vermaken met de dieren op de boerderij, zoals het varen in een bootje, spelen en nog veel meer. Hoewel het sanitair bescheiden was, was het wel keurig onderhouden. De eigenaresse was ook geweldig en we zouden deze plek zeker aanraden aan anderen.

Dies 4 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Hoeve Brugge
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/belgie/west-vlaanderen/hoeve-brugge/