Het Aardbeienland

Het Aardbeienland

3.3 reviewscore • 3 reviews
B

Ondanks veroudering toch een leuke ochtend

Het park is duidelijk toe aan vernieuwing en onderhoud, maar ondanks dat heeft ons 3-jarige zoontje een fantastische tijd gehad. Met de korting van Tripper was het zeker een bezoek waard, als we de volle pond hadden moeten betalen hadden we het denk ik niet gedaan. Een aandachtspuntje voor de eigenaar: er is een nogal agressieve gans die de rust verstoort, zeker iets om naar te kijken.

Berghem01 13 jul 2023
Reageer
B

zielige boel

Het personeel is heel onvriendelijk en het park is verrot en versleten heel slecht. Er is totaal geen vibe in het park ik ga nog liever naar het Dendron college. De speeltuinen zijn niet veilig en er ligt overal onkruid. Als je iets aan je dag wilt hebben blijf hier dan weg!

Bas Schouten 28 sep 2022
Reageer
J

Charmant park voor kleine kinderen

Een kalme omgeving die perfect is voor jonge kinderen om hun fantasie te gebruiken. Hoewel het park duidelijk wat onderhoud kan gebruiken, biedt het nog steeds veel plezier voor de kleintjes. Het personeel is vriendelijk en de prijzen voor eten en drinken zijn redelijk. Met wat renovatie en nieuwe speeltoestellen kan dit park echt nog een volgende stap zetten maar zelfs nu is het een zeer goede optie voor een dagje uit!!!

JohanT 10 jul 2022
Reageer
Over Het Aardbeienland

Het Aardbeienland is een charmante attractie die zich richt op de heerlijke rode vrucht: de aardbei. Het park biedt verschillende activiteiten, zoals een aardbeienmuseum, een aardbeienkas, een aardbeienpluktuin en een kinderboerderij. Het park is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn verschillende eetgelegenheden in het park waar bezoekers kunnen genieten van heerlijke aardbeienlekkernijen, zoals aardbeientaart en aardbeienijs. Het park heeft ook verschillende evenementen en workshops, zoals jam maken en aardbeien kweken, die bijdragen aan een leuke en educatieve ervaring. Kortom, Het Aardbeienland is een unieke en charmante attractie die perfect is voor gezinnen met jonge kinderen. Het biedt een leuke en educatieve ervaring die draait om de heerlijke rode vrucht: de aardbei.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Horst, Limburg
  • https://www.aardbeienland.nl
  • info@aardbeienland.nl