HelloFresh

HelloFresh

3.7 reviewscore • 11 reviews
L

Positieve ervaring met hello fresh

Hello Fresh heeft me op verschillende manieren gecharmeerd. Er zijn mensen die de kosten te hoog vinden, maar in mijn optiek moet men niet alleen naar de prijs kijken. De service die Hello Fresh biedt in combinatie met de kwaliteit van hun producten, zorgt ervoor dat elke cent het waard is. Vooral het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van de gerechten zijn voor mij doorslaggevend.

Lucas 24 sep 2023
Reageer
S

Box van 11 september ontbrak

Ik had vol verwachting uitgekeken naar mijn bestelling van 11 september, maar helaas ontving ik niets. Deze teleurstelling werd de volgende dagen alleen maar groter toen ik ook niets ontving. Ondanks mijn pogingen tot communicatie, waarbij ik zowel chat als telefoon gebruikte, leek het erop dat de klantenservice niet effectief was in het oplossen van mijn probleem. Mijn geplande vakantie de week erna zorgde voor extra druk. Hoewel men beloofde mijn geld terug te geven, ontving ik niet het beloofde bedrag. Zulke ervaringen zijn frustrerend, vooral omdat ik bijna 7 jaar een trouwe klant ben geweest bij dit bedrijf.

Sophie 25 sep 2023
Reageer
E

Klantenservice kon beter

Onze kortstondige ervaring van 1,5 maand met Hello Fresh was niet zoals verwacht. Toen er een betalingsprobleem optrad, kreeg ik direct een annulering zonder waarschuwing of uitleg. Mijn interactie met de klantenservice was teleurstellend en gaf me het gevoel niet gewaardeerd te worden als klant. Ook waren er kwaliteitsproblemen met de producten, wat leidde tot verdere frustratie. Na deze ervaringen overwegen we om over te stappen naar een andere dienst.

Eva 23 sep 2023
Reageer
J

Onvolledige eerste box

Het concept van Hello Fresh is geweldig, maar onze eerste ervaring was niet wat we hadden gehoopt. Het ontbreken van essentiële items uit onze eerste box was teleurstellend en veroorzaakte ongemak. Dit soort hiaten doet afbreuk aan het hele idee van gemak dat een service als Hello Fresh zou moeten bieden.

Jasper 22 sep 2023
Reageer
A

Gezonde, diverse recepten met kleine verbeterpunte

Hello Fresh heeft een scala aan gezonde en gevarieerde recepten die goed in de smaak vallen. Er is echter altijd ruimte voor verbetering. Sommige recepten lijken te overvloedig in bepaalde ingrediënten. Ook zou het aanbieden van meer veganistische opties een geweldige toevoeging zijn. Verder wel een prima service voor mensen zoals ik.

Anne 21 sep 2023
Reageer
M

Enthousiast over hello fresh

Hello Fresh is voor ons een gamechanger geweest op het gebied van maaltijdplanning. De seizoensgebonden recepten zijn altijd een hit, en het gemak waarmee we gezonde maaltijden kunnen bereiden, heeft onze keukenroutine getransformeerd. We besparen tijd, minimaliseren voedselverspilling en genieten van heerlijke maaltijden. Echt een geweldige uitkomst met een prima prijskaartje!

Marloes 18 sep 2023
Reageer
L

Overweeg om te stoppen door kleinere porties

Ik ben al een tijdje lid van Hello Fresh en was er altijd tevreden over. Echter, recentelijk merkte ik een duidelijke afname in de grootte van de maaltijdporties. Groenten, die een essentieel onderdeel van mijn maaltijden vormen, zijn nu in kleinere hoeveelheden, waardoor de totale maaltijd onvoldoende aanvoelt. Dit heeft me doen twijfelen over de voortzetting van mijn lidmaatschap.

Lorna 12 sep 2023
Reageer
H

Verse groenten en punctuele bezorging

Ik ben zeer tevreden met Hello Fresh. De bezorging is altijd op tijd en de producten zijn vers. Ik waardeer de vegetarische opties die worden aangeboden. Bovendien zijn er vaak kleine verrassingen in mijn box, wat altijd een leuke touch is. Mijn enige suggestie zou zijn om klanten meer groente-opties te bieden als aanvulling op hun maaltijden.

Henk 9 sep 2023
Reageer
F

Wij zijn er blij mee

Voor een hardwerkend gezin waarbij beide ouders werken is dit wel optimaal. Even naar de winkel gaan is amper tijd voor en al helemaal niet met kleine kinderen. We hebben meerdere dingen geprobeerd totdat we HelloFresh zijn tegen gekomen. Eerst 1 box besteld met 3 maaltijden per week, koste € 43,99 euro dus in principe even om te testen. Bestelling ging soepel en we hadden de box de volgende dag in huis. Recepten waren allemaal heel vers en het eten was heerlijk. Sindsdien kopen we wekelijks een box, ideaal. Ps. niet dat we elke dag hiervan eten, we gaan ook nog wel eens naar de winkel etc. Het is toch wel heel handig! Je kan je box ook op pauze zetten zagen we later wat ook wel handig is voor het geval je even andere plannen hebt. Ons is in ieder geval opgevallen dat het niet duurder is dan dat je de verse producten in de winkel haalt.

Fam. Wessels 2 dec 2022
Reageer
N

HelloFresh duur

Ik heb lang getwijfeld voordat ik een keer HelloFresh heb geprobeerd en de reden hiervan was voor mij dat ik het wel erg duur vind. Op een gegeven moment heb ik het een keer uitgeprobeerd en toen had ik iets van 50 euro korting op 4 boxen geloof ik, dus toen vond ik het echt wel het proberen waard. Nu achteraf gezien ben ik er erg blij mee dat ik het toen toch heb aangedurfd want het is ons wel heel erg goed bevallen en als je kijkt naar alle verse ingrediënten die er in zo'n box zitten denk ik ook niet dat je hier duurder uit bent dan in een supermarkt/groenteboer. Het is even een behoorlijk bedrag, maar dat geld scheelt je dan weer in je wekelijkse boodschappen en dat moet je ook meenemen. Maar ik snap dat er mensen zijn dit het te duur vinden, dat vond ik dus in het begin ook. Als ik een tip mag geven aan deze mensen is dat ze even moeten wachten tot zo'n actie die ik ook heb gebruikt en dan kun je altijd kijken of het je goed bevalt en of je het het geld waard vindt of niet. Je gaat er in ieder geval veel andere dingen door eten, dat is wel heel erg leuk aan HelloFresh en tot nu toe heb ik nog niet iets gehad wat ik echt niet lekker vond. Over het algemeen is het juist allemaal heel erg lekker wat je hier kunt vinden.

Natalie 10 nov 2020
Reageer
A

HelloFesh beoordeling

Hoe vaak ik wel niet in de supermarkt heb gelopen zonder inspiratie over wat we die avond zouden gaan eten... Dat komt veel te vaak voor.
Toen kwam ik in aanraking met HelloFresh, wat een uitkomst!
Je kunt aangeven of je vis/vega/vlees etc. wilt eten en voor hoeveel dagen in de week je het wilt gebruiken.
Daarna krijg je een keuze uit verschillende gerechten en hier zitten altijd super lekkere dingen tussen.
Ik weet zeker dat iedereen hier wel dingen tussen kan vinden wat hij/zij lekker vindt.
En wat ik zelf heel erg leuk vind is dat ik nu dingen klaar maak die ik anders nooit zou maken, omdat ik dan geen flauw idee zou hebben hoe ik het klaar zou moeten maken.
En ze zijn ook nog tegen voedselverspilling want als je voor twee personen bestelt, dan krijg je ook alles voor twee personen afgemeten geleverd, ideaal.
Zelfs de kruiden krijg je in de juiste hoeveelheid, het lijkt bijna een verkooppraatje van mijn kant maar ik ben oprecht gewoon heel erg fan van dit concept.

Anouk 9 nov 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over HelloFresh

HelloFresh is een populaire maaltijdbox-service die maaltijdboxen aanbiedt met verse ingrediënten en bijbehorende recepten. De website biedt een breed scala aan gerechten voor verschillende smaakvoorkeuren en diëten, zoals vegetarisch, veganistisch en glutenvrij. De maaltijden zijn eenvoudig te bereiden en de recepten zijn gemakkelijk te volgen. De kwaliteit van de ingrediënten is hoog en de verpakking is milieuvriendelijk. De klantenservice is uitstekend en het team staat altijd klaar om vragen en opmerkingen van klanten te beantwoorden. HelloFresh biedt ook flexibele abonnementen en de mogelijkheid om maaltijden over te slaan of te pauzeren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.hellofresh.nl
  • info@hellofresh.nl