Eten en drinken

HelloFresh

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Kies je favoriete recepten en krijg alle ingredienten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Bespaar hierdoor tijd en geld. HelloFresh bedenkt de recepten en bezorgt de boodschappen bij jou thuis, zo hou jij tijd over voor andere dingen. Er wordt geen eten verspild omdat alle ingredienten in de jusite hoeveelheden worden meegegeven. HelloFresh werkt nauw samen met de leveranciers om zo de beste versie ingredienten aan te kunnen bieden!

Muscle Meals is van alle eten en drinken winkels de beste keuze.

Bezoek Muscle Meals


Reviews (2)

 • Natalie

  HelloFresh duur

  Ik heb lang getwijfeld voordat ik een keer HelloFresh heb geprobeerd en de reden hiervan was voor mij dat ik het wel erg duur vind. Op een gegeven moment heb ik het een keer uitgeprobeerd en toen had ik iets van 50 euro korting op 4 boxen geloof ik, dus toen vond ik het echt wel het proberen waard. Nu achteraf gezien ben ik er erg blij mee dat ik het toen toch heb aangedurfd want het is ons wel heel erg goed bevallen en als je kijkt naar alle verse ingrediënten die er in zo'n box zitten denk ik ook niet dat je hier duurder uit bent dan in een supermarkt/groenteboer. Het is even een behoorlijk bedrag, maar dat geld scheelt je dan weer in je wekelijkse boodschappen en dat moet je ook meenemen. Maar ik snap dat er mensen zijn dit het te duur vinden, dat vond ik dus in het begin ook. Als ik een tip mag geven aan deze mensen is dat ze even moeten wachten tot zo'n actie die ik ook heb gebruikt en dan kun je altijd kijken of het je goed bevalt en of je het het geld waard vindt of niet. Je gaat er in ieder geval veel andere dingen door eten, dat is wel heel erg leuk aan HelloFresh en tot nu toe heb ik nog niet iets gehad wat ik echt niet lekker vond. Over het algemeen is het juist allemaal heel erg lekker wat je hier kunt vinden.

  Natalie 10 nov 2020

 • Anouk

  HelloFesh beoordeling

  Hoe vaak ik wel niet in de supermarkt heb gelopen zonder inspiratie over wat we die avond zouden gaan eten... Dat komt veel te vaak voor.
  Toen kwam ik in aanraking met HelloFresh, wat een uitkomst!
  Je kunt aangeven of je vis/vega/vlees etc. wilt eten en voor hoeveel dagen in de week je het wilt gebruiken.
  Daarna krijg je een keuze uit verschillende gerechten en hier zitten altijd super lekkere dingen tussen.
  Ik weet zeker dat iedereen hier wel dingen tussen kan vinden wat hij/zij lekker vindt.
  En wat ik zelf heel erg leuk vind is dat ik nu dingen klaar maak die ik anders nooit zou maken, omdat ik dan geen flauw idee zou hebben hoe ik het klaar zou moeten maken.
  En ze zijn ook nog tegen voedselverspilling want als je voor twee personen bestelt, dan krijg je ook alles voor twee personen afgemeten geleverd, ideaal.
  Zelfs de kruiden krijg je in de juiste hoeveelheid, het lijkt bijna een verkooppraatje van mijn kant maar ik ben oprecht gewoon heel erg fan van dit concept.

  Anouk 9 nov 2020