HelloFresh

HelloFresh

4.0 reviewscore • 3 reviews
F

Wij zijn er blij mee

Voor een hardwerkend gezin waarbij beide ouders werken is dit wel optimaal. Even naar de winkel gaan is amper tijd voor en al helemaal niet met kleine kinderen. We hebben meerdere dingen geprobeerd totdat we HelloFresh zijn tegen gekomen. Eerst 1 box besteld met 3 maaltijden per week, koste € 43,99 euro dus in principe even om te testen. Bestelling ging soepel en we hadden de box de volgende dag in huis. Recepten waren allemaal heel vers en het eten was heerlijk. Sindsdien kopen we wekelijks een box, ideaal. Ps. niet dat we elke dag hiervan eten, we gaan ook nog wel eens naar de winkel etc. Het is toch wel heel handig! Je kan je box ook op pauze zetten zagen we later wat ook wel handig is voor het geval je even andere plannen hebt. Ons is in ieder geval opgevallen dat het niet duurder is dan dat je de verse producten in de winkel haalt.

Fam. Wessels 2 dec 2022
Reageer
N

HelloFresh duur

Ik heb lang getwijfeld voordat ik een keer HelloFresh heb geprobeerd en de reden hiervan was voor mij dat ik het wel erg duur vind. Op een gegeven moment heb ik het een keer uitgeprobeerd en toen had ik iets van 50 euro korting op 4 boxen geloof ik, dus toen vond ik het echt wel het proberen waard. Nu achteraf gezien ben ik er erg blij mee dat ik het toen toch heb aangedurfd want het is ons wel heel erg goed bevallen en als je kijkt naar alle verse ingrediënten die er in zo'n box zitten denk ik ook niet dat je hier duurder uit bent dan in een supermarkt/groenteboer. Het is even een behoorlijk bedrag, maar dat geld scheelt je dan weer in je wekelijkse boodschappen en dat moet je ook meenemen. Maar ik snap dat er mensen zijn dit het te duur vinden, dat vond ik dus in het begin ook. Als ik een tip mag geven aan deze mensen is dat ze even moeten wachten tot zo'n actie die ik ook heb gebruikt en dan kun je altijd kijken of het je goed bevalt en of je het het geld waard vindt of niet. Je gaat er in ieder geval veel andere dingen door eten, dat is wel heel erg leuk aan HelloFresh en tot nu toe heb ik nog niet iets gehad wat ik echt niet lekker vond. Over het algemeen is het juist allemaal heel erg lekker wat je hier kunt vinden.

Natalie 10 nov 2020
Reageer
A

HelloFesh beoordeling

Hoe vaak ik wel niet in de supermarkt heb gelopen zonder inspiratie over wat we die avond zouden gaan eten... Dat komt veel te vaak voor.
Toen kwam ik in aanraking met HelloFresh, wat een uitkomst!
Je kunt aangeven of je vis/vega/vlees etc. wilt eten en voor hoeveel dagen in de week je het wilt gebruiken.
Daarna krijg je een keuze uit verschillende gerechten en hier zitten altijd super lekkere dingen tussen.
Ik weet zeker dat iedereen hier wel dingen tussen kan vinden wat hij/zij lekker vindt.
En wat ik zelf heel erg leuk vind is dat ik nu dingen klaar maak die ik anders nooit zou maken, omdat ik dan geen flauw idee zou hebben hoe ik het klaar zou moeten maken.
En ze zijn ook nog tegen voedselverspilling want als je voor twee personen bestelt, dan krijg je ook alles voor twee personen afgemeten geleverd, ideaal.
Zelfs de kruiden krijg je in de juiste hoeveelheid, het lijkt bijna een verkooppraatje van mijn kant maar ik ben oprecht gewoon heel erg fan van dit concept.

Anouk 9 nov 2020
Reageer
Beste eten en drinken winkels

Dit zijn de beste eten en drinken winkels van april 2023.

Over HelloFresh

Kies je favoriete recepten en krijg alle ingredienten thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Bespaar hierdoor tijd en geld. HelloFresh bedenkt de recepten en bezorgt de boodschappen bij jou thuis, zo hou jij tijd over voor andere dingen. Er wordt geen eten verspild omdat alle ingredienten in de jusite hoeveelheden worden meegegeven. HelloFresh werkt nauw samen met de leveranciers om zo de beste versie ingredienten aan te kunnen bieden!