Streamingdienst

Hayu

12 reviews
42% positief
25% neutraal
33% negatief

Hayu is een streamingdienst waarbij je reality tv-series kan streamen en downloaden zodat je ze overal kunt kijken. Het is een kleinere versie van Netflix met haar eigen grote titels.


Reviews (12)

  • Fab

    Betaald maar kan niet kijken

    Ik wil mijn geld terug.
    Ik heb 2x 5,00 betaals 10.00 dus en in kan niet kijken! Er staat renew en als ik er op klik staat er fout melding. Dat ik al ben aangemeld voor maandelijks kijken maar ik kan niks kijken!!!! Gewoon bullshit. Ik wil
    Of mijngeld terug of dat het
    Zosnel mogelijk wordt gefixt
    Eigelijk 0 sterren

    Fab 2 jan 2022

  • Joris

    Veel errors

    Ben lid geworden om een bepaalde serie te volgen, alleen in de webbrowser crasht de speler behoorlijk vaak en dan moet je eerst de browser refreshen om vervolgens weer terug te gaan naar je serie die willekeurig ergens start. Dat is wel echt irritant. Voor de rest is het prima.

    Joris 14 sep 2021

  • Naomi

    flutseries op Hayu

    Ik had verwacht dat Hayu net zoiets als Netflix en dergelijke zou zijn. In principe is dat het ook wel een klein beetje, maar dan is het gespecificeerd in de series. En wat voor series... Niet de leuke en 'leerzame' series waar je nog wat van opsteekt, maar allemaal van die stomme flutseries als de Kardashians enzo wat totaal niet interessant is. Ik heb spijt van mijn lidmaatschap hier en heb het ook zo snel mogelijk weer opgezegd.

    Naomi 4 okt 2020

  • Harma

    positief tevreden klant

    🤔Door alle negatieve reviews over Hayu hier, zie ik door de bomen het bos niet meer😪. Hier een positieve tevreden klant!! ja ze bestaan nog....
    (Tip voor alle negatieve mensen, als je belt met een medewerker van Hayu en je die normaal te woord staat kom je meestal verder dan dat je geïrriteerd over komt . De persoon aan de telefoon is ook maar een pion in het web. #weeslief!)

    Harma 30 aug 2020

  • Vera

    Geen fan van Hayu

    Ik heb een tijdje een abonnement gehad bij Hayu dat ik hier zulke goede verhalen over hoorde iedere keer.
    Ik snap dat eerlijk gezegd niet zo heel erg goed, want ik ben helemaal geen fan van Hayu.
    Je betaalt namelijk best wel veel geld, maar het aanbod van Hayu vind ik maar beperkt en het zijn heel veel van dezelfde soort series die je er kunt volgen.
    Dus het is ook een beetje van of je vindt het leuk of je vindt het vreselijk.
    Ik ben dus geen fan, dus ik val in die laatste categorie.

    Vera 14 jul 2020

  • Sharon

    Hayu series kijken

    In deze Corona tijd ben ik, waarschijnlijk met als de rest van de wereld, enorm verslaafd aan allerlei series. En ik heb nu dus Hayu ontdekt en daar staan zo veel leuke series op, die je niet op Netflix of ergens anders kunt vinden. Echt superleuk, dus ik zit hier nu helemaal in en ben al een paar dagen achter elkaar aan het bingewatchen.

    Sharon 3 mei 2020

  • Tess

    streamen

    Ik ben een groot fan van streamen, zo kun je altijd en overal wat kijken en zit je niet perse aan je huis en je televisie daar vast. Als ik me een keer verveel en er is internet, kan ik het gewoon doen. Ik vind Hayu heel prettig werken, het is niet duur en is wel duidelijk.

    Tess 3 apr 2020

  • Britt

    Hayu beperkt aanbod

    Hayu wordt door verschillende mensen vergeleken met Netflix, maar dit vind ik geen goede vergelijking.
    Het aanbod op Hayu is veel kleiner dan dat van Netflix, Op Hayu vind je echt de series en op Netflix ook films.

    Britt 22 mrt 2020

  • Elly

    Hayu online kijken

    Zo populair als Netflix nu is, zo populair verwacht in dat Hayu ook nog wel gaat worden. Mensen kijken tegenwoordig zoveel series, misschien nog wel meer dan dat ze films kijken. En op Hayu kun je steeds meer series kijken zonder dat je een week hoeft te wachten op een nieuwe aflevering. Ik heb deze site zelf een tijdje geleden ontdekt maar ik ben inmiddels al zwaar verslaafd aan de series hier op.

    Elly 23 feb 2020

  • Sandra

    Hayu onbekend

    Hayu is een hele leuke sensors waar je ontzettend veel series terug kunt vinden. Wat ik alleen erg jammer vind is dat het zo’n onbekende site is. Ze verdienen zo veel meer lof en gasten dan wat er nu op zitten en ook denk ik dat als mensen hier meer van af weten de zich massaal hier aan zullen melden.

    Sandra 20 feb 2020

  • Laura

    Hayu engels

    Ik vind deze site helemaal geweldig, maar wat wel een groot nadeel is is dat de hele website in het Engels is. Dus als je niet goed bent in Engels of het helemaal niet spreekt, dan heb je gewoon een heel groot probleem. Mijn Engels is dan redelijk, dus ik red me in principe wel hier, maar zelfs ik merk al dat ik het heel irritant vind dat het allemaal in het Engels is. Want in het Nederlands informatie zoeken is toch net even wat fijner.

    Laura 16 feb 2020

  • Naomi

    Series kijken op Hayu

    Ik ben echt verslaafd aan Keeping up with the Kardashians, heel slecht dat weet ik maar ik vind het dus helemaal geweldig! Geen aflevering die ik mis en hier kan ik hele seizoenen achter elkaar aan kijken. Het is een beetje te vergelijken met Netflix vind ik maar dan is Hayu meer voor de volwassenen en ik vind het leuker dan Netflix. Lekker gericht op series en je kunt er veel verschillende dingen bekijken. Ik vind dit echt een hele goede site. Het is niet iets wat heel bekend is volgens mij want ik had er ook nog nooit eerder van gehoord, ik ben er toevallig een keer tegen aan gelopen toen ik op google aan het zoeken was hoe ik Keeping up with the Kardashians kon terug kijken. Dus dit was voor mij puur toeval wat heel goed heeft uitgepakt.

    Naomi 13 feb 2020