Geocachingshop.nl

Geocachingshop.nl

4.8 reviewscore • 12 reviews
F

Klantgerichtheid op zijn best

De website is zeer gebruiksvriendelijk en de levering is over het algemeen vrij vlot. Deze keer duurde het iets langer vanwege een gepersonaliseerd t-shirt dat ik had besteld. Ik realiseerde me dat ik een fout had gemaakt in de maatkeuze. Na een kort telefoongesprek verzekerden ze mij dat het geen probleem was om de maat te wijzigen, omdat het shirt nog niet was geproduceerd. Mijn nichtje was dolblij met het shirt en alle andere spullen die ik haar had gestuurd.

Fleur 5 jul 2023
Reageer
P

Prompte en keurige afhandeling

Mijn ervaring met deze online winkel is werkelijk fantastisch. Ook al is er een keer een klein foutje gemaakt, het werd professioneel en zonder dat ik extra vragen hoefde te stellen rechtgezet. Ik moet zeggen dat ik zelden zo'n uitstekende klantenservice heb meegemaakt. De Bommelgeocache coins die ik heb ontvangen, zijn van topkwaliteit. Echt een pluim voor hun klantgerichtheid en efficiënte manier van werken.

Pieter 20 okt 2023
Reageer
J

Betrouwbare zaak

Recentelijk heb ik hier reflecterende stickers besteld. De stickers zelf waren van goede kwaliteit, maar het loshalen van het papier was wat moeilijk. Ik nam contact op met de winkel en ze boden onmiddellijk een passende oplossing aan. Ik waardeer hun bereidheid om de situatie snel te herstellen en hun klanttevredenheid hoog te houden. Ik bestel hier nog eens voor mijn benodigdheden.

Jeroen 15 okt 2023
Reageer
K

Service met hoofdletter S

Ik had een sticker besteld en waarschijnlijk door mijn eigen onoplettendheid ging het mis tijdens het plakken. Na contact opgenomen te hebben met de geocachingshop kreeg ik onverwachts een nieuwe sticker toegestuurd zonder extra kosten. Dit soort gebaren toont aan dat zij echt om hun klanten geven. Een echte service met een hoofdletter S! De gemeenschap zou allen hier hun spullen moeten kopen.

Kees 14 okt 2023
Reageer
A

Breed assortiment en leuke personalisaties

Ik heb uren op hun website doorgebracht, genietend van het brede scala aan producten. Het meest opwindende deel was het maken van een eigen ontwerp voor de woodies. Hoewel het een beetje uitdagend was om mijn ontwerp te uploaden en de bestelling te plaatsen, is het uiteindelijk allemaal gelukt. Ik was ook in staat om specifieke instructies achter te laten over hoe ik wilde dat het eindproduct eruit zag, en het resultaat was precies wat ik in gedachten had.

Anneke 12 okt 2023
Reageer
L

Onberispelijke hulp

Toen ik een vraag had over een product, kreeg ik binnen dezelfde dag al een reactie. Door een kleine vergissing van mijn kant had ik de verkeerde inktkleur gekozen. Gelukkig hebben ze een gebruiksvriendelijk systeem waar je opmerkingen kunt achterlaten en mijn fout werd direct gecorrigeerd. Ik ben zeer te spreken over de professionaliteit van deze winkel.

Lars 10 okt 2023
Reageer
M

Altijd op tijd en zorgvuldig

Ik heb al meerdere keren bij deze winkel besteld en elke keer is mijn bestelling op tijd, volledig en zorgvuldig geleverd. Wat ik echt waardeer, is dat ze voor op maat gemaakte artikelen een geschatte levertijd vermelden en ze houden zich altijd aan dat schema. Het is fijn om te weten dat je kunt vertrouwen op hun beloftes en productkwaliteit.

Martijn 1 okt 2023
Reageer
C

Passie in een prachtige hobby

Sinds 2014 ben ik absoluut verliefd op deze hobby. Het geeft mij elke dag zoveel voldoening. Van het zoeken en vinden tot het loggen en ontmoeten van nieuwe mensen, alles is zo spannend. Niet te vergeten de fietstochten en wandelingen waardoor ik talloze nieuwe plaatsen heb ontdekt. Deze hobby blijft me verbazen met elke nieuwe ervaring.

Carla 22 sep 2023
Reageer
T

Vlotte levering ondanks externe problemen

Mijn bestelling werd snel verzonden door GeoCachingShop, maar helaas had de bezorgdienst DPD wat problemen. Mijn pakket werd per ongeluk teruggestuurd, maar GeoCachingShop nam direct actie en zorgde ervoor dat het opnieuw werd verzonden en uiteindelijk bij mij aankwam. Dit extra probleempje kostte maar een paar dagen! Ik ben onder de indruk van hun proactieve aanpak en toewijding aan klanttevredenheid.

Tessa 17 aug 2023
Reageer
B

Geweldige ervaring al met al

Mijn recente ervaring met de shop was echt geweldig. Er was wat heen en weer gemail over een aanbieding en daaruit voortkomende verzendkosten, maar uiteindelijk werd alles naar tevredenheid opgelost. Het meest indrukwekkende was hoe snel en efficiënt ze reageerden toen ik ze telefonisch benaderde. Het hele proces verliep soepel en ik was blij met de snelle levering van mijn bestelling.

Brenda 18 jul 2023
Reageer
M

Goed product, verzendproblemen

Het product dat ik ontving was uitstekend en het werd snel verzonden door de shop. Mijn enige punt van kritiek zijn de verzendkosten, die aan de hoge kant waren, vooral omdat het slechts een klein pakketje betrof dat door de brievenbus kon. Bovendien duurde het bijna een week voordat DPD het afleverde, wat langer was dan verwacht.

Mariska 1 jul 2023
Reageer
H

Duidelijke communicatie en top service

Toen ik mijn bestelling plaatste, werd ik geïnformeerd dat het bedrijf op vakantie was en dat dit zou leiden tot enige vertraging. Ondanks deze melding ontving ik nog een persoonlijke e-mail ter bevestiging. Dit soort transparantie en duidelijkheid in communicatie is precies wat ik waardeer in een winkel. Uiteindelijk kwam mijn bestelling in perfecte staat aan en was ik meer dan tevreden.

Hannah 25 jun 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Geocachingshop.nl

Er zijn 12 reviews geschreven over Geocachingshop.nl op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.geocachingshop.nl
  • support@geocachingshop.nl