Geekbuying

Geekbuying

4.7 reviewscore • 10 reviews
M

Ongelooflijke waarde en ondersteuning

Mijn recente ervaring bij Geekbuying.com heeft mijn verwachtingen overtroffen. De prijzen van hun producten zijn onverslaanbaar en bieden uitstekende waarde voor hoogwaardige artikelen. Het is verfrissend om een online winkel te vinden waar je geweldige deals kunt krijgen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Wat Geekbuying.com echt onderscheidt, is hun uitstekende klantenservice. Vanaf het moment dat ik hulp nodig had met mijn aankoop, was het ondersteuningsteam klaar om te helpen. Ze waren deskundig, vriendelijk en ongelooflijk responsief, waardoor mijn winkelervaring soepel en plezierig verliep. Ik beveel Geekbuying.com van harte aan voor iedereen die op zoek is naar geweldige deals en uitzonderlijke klantenservice. Ze hebben een trouwe klant in mij verdiend!

Martijn 10 nov 2023
Reageer
M

Mijn geweldige ervaring met een bureau

Onlangs heb ik een bureau online besteld, en ik moet zeggen dat mijn ervaring geweldig was. Het product voldeed volledig aan de beschrijving, en de ondersteuning van de klantenservice was perfect. Ik raad deze website ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar goede deals en kwalitatieve producten tegen interessante prijzen. Het is zo geruststellend om te weten dat je waar krijgt voor je geld en dat je kunt vertrouwen op een betrouwbare service.

Marijke 28 nov 2023
Reageer
D

De klantenservice redt mijn fout

Na het bestellen van een spelcomputer bij Geekbuying, besefte ik dat ik een fout had gemaakt in mijn bestelling, maar het was al te laat, ik had al betaald. Gelukkig bood de klantenservice van Geekbuying de helpende hand. Via de online chat op hun site kreeg ik direct professionele hulp. Mijn bestelling werd onmiddellijk geannuleerd en ik werd verzekerd dat ik binnen maximaal 72 uur mijn geld zou terugkrijgen. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in de betrouwbaarheid van deze website alleen maar versterkt. Ik waardeer hun professionele en responsieve klantenservice enorm.

Dirk-Jan 25 nov 2023
Reageer
L

Uitstekende klantenservice en competitieve prijzen

De klantenservice van Geekbuying is uiterst behulpzaam en professioneel. Bovendien biedt de webshop competitieve prijzen aan. Ik beveel dit bedrijf van harte aan voor zakelijke transacties. De levertijd is acceptabel en ze verstrekken tijdig trackinggegevens, wat de ervaring nog beter maakt. Communicatie is altijd belangrijk en dat wordt hier goed begrepen. Miscommunicatie of geen communicatie bestaat hier niet.

Lotte 23 nov 2023
Reageer
S

Snelle oplossing voor problemen met E-Roller

Tijdens het eerste gebruik van mijn e-roller deed zich een probleem voor, maar dankzij Geekbuying werd dit snel opgelost. Ze stuurden me snel een nieuwe controller, die het probleem verhielp. Deze ervaring toonde aan dat klanttevredenheid voor hen van groot belang is. Ik ben hen zeer dankbaar voor hun snelle reactie en oplossing. Bedankt Geekbuying.

Sophie 23 nov 2023
Reageer
P

Uitstekende ervaring met Geekbuying

Ik heb een Creality Falcon 2 besteld, met een beschermend bed. Helaas was het bed niet meer op voorraad, maar Geekbuying bood direct een vervangend model aan. De verzending werd onmiddellijk na mijn reactie uitgevoerd, en hun responsiviteit en communicatie waren indrukwekkend. Ik ben zeer tevreden over de geboden service en aantrekkelijke prijzen en kom hier nog vaker terug.

Petra 19 nov 2023
Reageer
A

Behulpzaam en vriendelijke

Ik heb een karaoke-luidspreker besteld, maar deze kwam niet aan in 3 weken. De ondersteuning was zeer behulpzaam en professioneel. Na een paar e-mails en 3 dagen stuurden ze me een nieuwe, en ik ontving deze binnen 2 werkdagen. Dit is echt hartstikke snel en goed geregeld vind ik. De luidspreker is fantastisch. Ik beveel hen van harte aan!

Annelies 8 nov 2023
Reageer
B

Bestelling geannuleerd zonder problemen

Ik plaatste een bestelling die ik wilde annuleren omdat ik besloot om toch een alternatief ergens anders te kopen. Ik had een prettig gesprek met een vriendelijke medewerker van Geekbuying, en annuleren bleek geen probleem, zelfs toen de bestelling al onderweg leek te zijn. Geweldige service, en ik zal zeker weer bij Geekbuying kopen en hopelijk niet iets terug te hoeven sturen.

Bas 2 nov 2023
Reageer
C

Te lange levertijd

Ik heb een elektrische fiets besteld en heb een maand en drie weken moeten wachten. Gezien het feit dat ik uit de EU kom en hun website zegt dat ze een magazijn in de EU hebben, had ik verwacht dat het eerder zou aankomen, binnen een week of twee. Na met hen gesproken te hebben, stuurden ze me een ander model ter vervanging van degene die ik had besteld omdat ze die niet op voorraad hadden. De fiets die arriveerde, was in goede staat, goed verpakt en zonder krassen. Hun service is oké, ze doen hun best voor klanten. Wat ik hen zou aanraden, is om Amazon te volgen, zodat ze de datum nakomen, snellere leveringen maken en het bestelde product nauwkeuriger kunnen volgen.

Charlotte 1 nov 2023
Reageer
S

Dit bedrijf is geweldig

Dit bedrijf is geweldig. Je kunt op ze vertrouwen. Alles werkte prima, ze stuurden me alles en ik ben erg blij met mijn Oukitel RT7 Titan Tablet. Ze beantwoorden altijd de e-mails, heel aardig personeel, een zeer serieus bedrijf. Geweldig product ook. Ik dank hen hartelijk voor hun uitstekende service en geweldige producten, veel groeten uit Duitsland.

Sophia 15 okt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Geekbuying

Er zijn 10 reviews geschreven over Geekbuying op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.geekbuying.com
  • service@geekbuying.com