Garden of Life

Garden of Life

3.9 reviewscore • 10 reviews
D

Ik ben dol op dit merk!!!

Ik ben dol op dit merk. Ik zocht naar supplementen zonder de ongewenste toevoegingen die de meeste merken gebruiken, zoals vulstoffen en antiklontermiddelen. Ik kwam dit merk tegen na het kopen van een trainingsprogramma dat ze aanbeveelde. Ik ben dol op het gebruik van gecertificeerde biologische groenten en fruit om hun producten te maken, en ze bieden opties zoals zuivelvrij, glutenvrij, koosjer en veganistisch, afhankelijk van wat je koopt. Met zo'n uitgebreid scala aan producten zal ik zeker geen ander merk meer gebruiken voor mijn gezondheidsproducten. Ik voel me verjongd en vitaal, vooral omdat ik weet dat alle ingrediënten natuurlijk zijn!

Daan 26 aug 2023
Reageer
S

Smaakt goed maar te duur

Ik heb gemerkt dat de prijzen van de producten dit jaar twee keer zijn gestegen, ondanks aanbiedingen zoals '2 voor de prijs van 1'. Hoewel ik begrijp dat de kosten van levensonderhoud stijgen, lijken deze producten veel sterker in prijs te stijgen. Toch zijn de smaken prima en bestel ik hier nog wel eens, maar niet zo vaak meer. Die prijzen mogen wel weer naar beneden.

Sandra 17 sep 2023
Reageer
C

Hoge bezorgkosten en limiet

De bezorgkosten zijn buitensporig hoog, en ik wil ze de volgende keer liever niet betalen. Ook kwam ik erachter dat de "gratis bezorging" een bestedingslimiet van 60 euro heeft, wat een waanzinnig hoog bedrag is. Dus moet ik wachten tot ik genoeg nodig heb voor mijn hele familie en vrienden, in plaats van regelmatig te bestellen.

Carlos 13 sep 2023
M

Kijk eens bij iherb.com. Ik koop daar al jaren. Heeft goede prijzen, lage bezorgkosten en tax in de prijs inbegrepen.

Marry 1 nov 2023
M

Kwaliteitsproducten die welzijn bevorderen

De producten van Garden of Life hebben een positieve invloed op het welzijn voor dagelijks gebruik. Het winkelen is eenvoudig en interessant, en de suggesties over wat te kopen en hoe ze het beste te combineren zijn zeer behulpzaam. Ook de kortingen en promoties zijn geweldig en maken het de moeite zeker waard.

Marieke 9 sep 2023
Reageer
J

Teleurstellende klantenservice

Het product is geweldig, maar de klantenservice liet te wensen over. Na lang wachten op de levering en onbevredigende reacties van het bedrijf, ben ik teleurgesteld in hun service. Daarnaast is ook de prijs nog eens niet de goedkoopste. Ik raad aan elders te bestellen of een andere bron te gebruiken.

Joris 7 sep 2023
Reageer
I

Levensredders

Dit product was echt een levensredder voor mij. Voor het gebruik van supplementen bleek uit mijn bloedtest dat ik een tekort had aan vitamine D, ijzer en mijn hemoglobine was gedaald. Zodra ik de prenatale tabletten en soms het ijzeren supplement begon in te nemen (nooit op dezelfde dag), was ik verbaasd over de resultaten van mijn bloedtest. Mijn hemoglobine steeg naar 12,9, vitamine D en ijzer zijn weer normaal na 2 maanden gebruik van de supplementen en een aanpassing in mijn dieet. Ik kan Garden of Life niet genoeg bedanken; ze brengen echt het leven terug. Heel erg bedankt.

Ingrid 30 aug 2023
Reageer
A

Effectieve supplementen voor de balans

Ik koop al vele jaren mijn supplementen bij Garden of Life vanwege hun kwaliteit en assortiment. Ze bieden producten die vrij zijn van soja, zuivel en gluten, en ze zijn transparant over de ingrediënten. Hun supplementen bevatten 18 aminozuren, probiotica en enzymen. Hoewel ze aan de prijzige kant zijn, zijn er regelmatig kortingen beschikbaar. Ze zijn mijn go-to voor supplementen vanwege de goede resultaten en het brede aanbod aan producten die aan verschillende behoeften voldoen.

Anette 26 aug 2023
Reageer
M

Slechte bezorging

Het product is oké, maar de bezorging is een chaos als je in het Verenigd Koninkrijk bent. Ik had op een product geklikt dat als "Garden of Life UK" werd geadverteerd, maar dit is een Amerikaans bedrijf en de producten worden vanuit de Verenigde Staten verzonden. Deze informatie moet duidelijk worden vermeld. Een supplement wordt over het algemeen besteld vanwege een tekort, dus het is ongepast om 12 dagen te moeten wachten (in mijn geval probiotica, om de effecten van antibiotica tegen te gaan). Als ik dit had geweten, had ik elders besteld.

Marjolein 24 aug 2023
Reageer
C

Frustratie over uitverkochte producten

Ik wil mijn frustratie uiten over Garden of Life, ook al heb ik een ander product gekocht. Ik gebruik al 2 jaar de supplementen voor de urinewegen + probiotica vanwege een chronische urineweginfectie en chronische spruw, en ze helpen echt bij mijn symptomen. Ik heb ze op abonnement, dus ik raak nooit zonder. Ze zijn nu echter al 2 maanden uitverkocht op de website en op alle andere websites in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb drie keer geprobeerd contact op te nemen met Garden of Life en ze zeiden dat ze de leverancier/voorraad zouden contacteren en dat ze met mij zouden contact opnemen. Maar ik heb nooit meer iets gehoord. Niemand lijkt te weten waarom ze uitverkocht zijn en niemand heeft een antwoord wanneer ze terug zullen zijn. Dit is ontzettend frustrerend, want ik BEN afhankelijk van deze producten, en ik heb niet alleen een abonnement gemist, maar ik lijd ook en ben afhankelijk van jullie producten. Echt frustrerend.

Carola 15 aug 2023
Reageer
H

Geweldige resultaten met collageen peptiden

Ik kreeg de producten van Garden of Life aanbevolen en ze hebben me niet teleurgesteld. Na ongeveer een jaar collageenpeptiden te hebben gebruikt, merkte ik op dat mijn wenkbrauwen eindelijk weer begonnen te groeien (overmatig epileren in de jaren 90 had ze behoorlijk uitgedund). Ik zou dit product wel 10 sterren geven alleen voor dat resultaat!

Hans 2 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Garden of Life

Er zijn 10 reviews geschreven over Garden of Life op Reviews.nl. Met een 3.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.gardenoflife.nl
  • info@gardenoflife.nl