Hotel

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Ellecom, Gelderland

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is een 4-sterren hotel, gelegen aan Zutphensestraatweg 2 te Ellecom. Het hotel beschikt over 73 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Veluwezoom, Park Sonsbeek en Burgers' Zoo.

Fletcher Hotel Apeldoorn is van alle hotels omstreeks Ellecom de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Apeldoorn


Reviews (3)

 • Wendy

  Prachtig gebouw en omgeving

  Niet alleen een prachtig gebouw, maar ook naar mijn mening een hele nette kamer. Ook hadden we een ruime badkamer, wat natuurlijk altijd fijn is. De kamer is wel netjes, maar ook wel minimalistisch, wat ook wel te begrijpen valt voor een hotelkamer waar zoveel verschillende mensen komen. Hoe gezelliger je het maakt, hoe meer werk je er aan hebt, want sommige mensen gaan niet netjes met de spullen van anderen om. Wel te begrijpen dus. Met de auto ben je zo in Arnhem en je hebt hier ook leuke wandelgebieden. De Posbank is echt een aanrader, maar wel heel toeristisch. Bij het hotel heb je ook genoeg leuke plekken om te wandelen.

  Wendy 12 jun 2022

 • Paul

  Mooi hotel

  Mooi hotel om te zien vanaf de buitenkant. Van binnen is het een net en schoon hotel. Dat is ook wel heel belangrijk als je het mij vraagt. In zo'n hotel komen heel veel verschillende mensen, dan wil je op z'n minst dat het goed schoongemaakt wordt allemaal. Dat lijkt wel het geval bij Fletcher Hotel Avegoor. Mijn kamer was vrij minimalistisch, maar daar heb ik mij niet aan gestoord. Ontbijt was erg lekker en de omgeving waarin dit hotel zich bevindt is ook erg mooi. Zeker de moeite waard dit hotel.

  Paul 3 jun 2022

 • B.Meier

  Een ongezellige kale kamer

  Aanvankelijk zag de comfortkamer er redelijk uit, maar het het was fijn geweest als er een paar haken om iets op te hangen waren geplaatst. Niet comfortabel zoals ook de veel te zachte bedden.
  Verder was er een veel te klein bureau voor de ruimte, en een kale grote muur, postertje misschien?
  Kortom een hele ongezellige bruine kale kamer.
  Meneer achter de balie ook niet op de hoogte van de aanwezigheid van een kluis,die op aan anders dan gewoonlijke plek zit. Zelf ontdekt en alsnog sleutel ontvangen.
  Over het eten in het restaurant dan, dit is het bij elk Fletcherhotel dezelfde catastrofe, we hebben het weer een keer geprobeerd, we hadden nog een keuzemenu tegoed.
  Omdat al het andere afviel de Fletcherburger besteld. Dit sloeg alles wat ik ooit in een restaurant voorgezet heb gekregen. Een zompig broodje en een hamburger die uit samengeperst vlees bestond, geen saus te bekennen, er hoort toch zeker een lekkere saus op,zat zeker in het broodje getrokken. 2 Ministukjes augurk,klein plakje tomaat sla onder de hamburger gepropt en 2 onbestemde deegslierten. Bij Mac-donalds 10x lekkerder.
  Ik was s' nachts niet lekker van die vleesklomp.
  Als laatste nog de beroemde wachttijd na het voorgerecht, dat komt altijd snel, daarna begint het lange wachten, 45 min. moesten we wachten op zoiets simpels als een hamburger, schandalig.
  Maar goed dat, was definitief de laatste keer restaurant Fletcher.
  We zijn in een aantal leuke Fletcher hotels geweest, maar Avegoor hoort daar niet bij.
  Een positief ding ik vond ik de lange lichte corirdor met witte stoelen wel gezellig.
  Personeel ok, ook in het restaurant daar kan ik niks van zeggen.

  B.Meier 28 mrt 2022