Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

3.3 reviewscore • 18 reviews
J

Kwam overeen met de verwachtingen

Dit hotel voldeed zeker aan de verwachtingen. De netheid viel op en het is gelegen in een prachtige omgeving. Het personeel was oprecht vriendelijk en attent. Het ontbijtbuffet bood een uitgebreide variatie, met onder andere verse broodjes en een overvloed aan vers fruit. Ook het avondmaal voldeed aan de verwachtingen en was van goede kwaliteit. Al met al kan ik dit hotel zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een aangenaam verblijf.

Jolly 3 aug 2023
Reageer
V

Behoorlijk slecht

Na het doornemen van verschillende beoordelingen waarin werd aangegeven dat de hygiëne niet op peil was en het hotel eigenlijk van lage kwaliteit was, besloot ik om desondanks een kans te geven. Immers, verschillende mensen hebben diverse verwachtingen en standpunten. Echter, de ervaring was werkelijk zeer teleurstellend. De afbeelding bleek misleidend te zijn, want je wordt geleid naar een specifieke sectie. We waren gezegend met een kamer die een balkon had, maar het vertoonde een verzameling van elementen die niet bepaald harmonieus samenkwamen (ons verblijf was in kamer 318), een scenario dat ik tot dusver in geen enkel ander hotel heb aangetroffen.

Van Charante 12 aug 2023
Reageer
T

Geen goede servive gehad

Ik heb mijn reservering rechtstreeks gemaakt via de officiële Fletcher-website. In eerste instantie meende ik dat de opgegeven prijs inclusief de opwaarderingskosten was voor een tweede nacht, die ik had geboekt met behulp van een cadeaubon. Echter, dit bleek niet het geval te zijn. Toen ik tijdens het inchecken hier vragen over opheldering vroeg, kreeg ik te maken met de manager die ronduit onbeleefd en ongastvrij reageerde. Nee, de oorzaak lag niet bij mij: de stagiaire die mij assisteerde, gaf mij na afloop een compliment omdat ik mijn vriendelijkheid behouden had.

Twee besties 18 jun 2023
Reageer
C

Onvoldoende kwaliteit voor de prijs.

Afgelopen weekend 2 nachten verbleven in dit hotel.
Voor mij was het een teleurstelling vanwege de ongezellige hotelkamer met veel stof.
Niet meer van deze tijd en ik geef een advies aan de mensen die van plan zijn daar te overnachten om dit niet te doen.
Smerig en schandalig voor die prijs.

C.J. Vogel 23 mrt 2023
Reageer
M

Betoverende plek!

Een aanzienlijke accommodatie op een betoverende plek! De kamers zijn bescheiden, maar onberispelijk in termen van netheid. Het team toont opmerkelijke hoffelijkheid, wat zeker als positief aspect genoteerd mag worden. De ontbijtvoorziening was eveneens uitstekend samengesteld, met ruim voldoende variatie om uit te kiezen. Spijtig genoeg was de ontbijtzaal tamelijk beperkt in omvang, wat resulteerde in een situatie waarbij de ruimte erg beperkt was en de gasten dicht op elkaar zaten. Bovendien is er onvoldoende capaciteit om alle gasten onder te brengen, waardoor sommige individuen geduldig moesten wachten totdat er een beschikbare tafel vrijkwam. Helaas was het eetgedeelte tijdelijk niet beschikbaar, mogelijk heropende het in de komende week. Het zwembad heeft een aantrekkelijke uitstraling, maar om diverse redenen hebben we er geen gebruik van kunnen maken.

Maraeo 22 jan 2023
Reageer
L

Ooit niet meer

Met een gezelschap van twee individuen brachten we de nachten door van 20 tot en met 22 november in het Fletcherhotel Avegoor, gelegen in Ellecom. Gedurende onze verblijfsperiode hebben we zowel op zondag als maandag gebruikgemaakt van de eetgelegenheden in het hotel voor zowel het ontbijt als het diner. Op de eerste dag kozen we voor de saté, terwijl we op de tweede dag genoten van kalfssucade. Na onze terugkeer werden we beiden ernstig getroffen door ziekte. We vermoeden dat we in het hotel mogelijk voedselgerelateerde complicaties hebben opgelopen, aangezien de symptomen van ziekte zich perfect gelijktijdig voordeden bij ons beiden (afzonderlijke huishoudens).

LI 3 dec 2022
Reageer
L

Fletcher Ellecom

Slecht hotel, onverzorgde kamer. Veren kwamen door t matras, klein hoofdkussentje, geen reserve.Kreeg een kamer met tussendeuren. Alles letterlijk gehoort van de kamer ernaast.
Volgende dag geklaagd, kregen meteen een andere kamer, waar we wel 1 1/2 uur op hebben moeten wachten. Hier matras zeer slecht en ben door deze 2 nachten door mijn rug heen gegaan. Kortom voor ons geen Fletcher hotels meer.
Hotel stond trouwens ook in de steigers, is niet leuk als je man in de bouw zit.....

Lucia van Steijn 5 nov 2022
Reageer
g

slechte lunchervaring.

05-08-22 een bezoek gebracht aan hotel Avergoor.
hebben hier geluncht .had bestelt Pommedori soep.
Kreeg Thaise curry soep voorgeschoteld. Na dit gemeld te hebben
kreeg ik als nog de bestelde soep , helaas was deze lauw warm.
Mij vrouw had een tosti besteld met tomaten ketchup.
Kreeg iets wat op een tosti leek zonder ketchup.
De tosti dreef in de dressing van de salade die was
bij geserveerd.
Dit was niet 4 sterrenwaardig. Helaas een slechte ervaring.
Wij verblijven vaak bij Fletcher Hotel De Sallandse Heuvelrug
Hier hebben wij dit nog nooit meegemaakt.

gerrit oonk 6 aug 2022
Reageer
W

Prachtig gebouw en omgeving

Niet alleen een prachtig gebouw, maar ook naar mijn mening een hele nette kamer. Ook hadden we een ruime badkamer, wat natuurlijk altijd fijn is. De kamer is wel netjes, maar ook wel minimalistisch, wat ook wel te begrijpen valt voor een hotelkamer waar zoveel verschillende mensen komen. Hoe gezelliger je het maakt, hoe meer werk je er aan hebt, want sommige mensen gaan niet netjes met de spullen van anderen om. Wel te begrijpen dus. Met de auto ben je zo in Arnhem en je hebt hier ook leuke wandelgebieden. De Posbank is echt een aanrader, maar wel heel toeristisch. Bij het hotel heb je ook genoeg leuke plekken om te wandelen.

Wendy 12 jun 2022
Reageer
D

Je zal hier geen twee nachten volhouden

Vol enthousiasme keek ik uit naar mijn verblijf in hotel Avegoor. Echter, tot mijn spijt was het grootste deel van het hotel bedekt met bouwsteigers, een informatiebron die ik nergens eerder had aangetroffen. De omliggende gebieden zijn werkelijk van buitengewone schoonheid, met een schitterend natuurgebied dat gemakkelijk te voet bereikbaar is. De incheckervaring was helaas teleurstellend na een uitgebreide wandeling. Toen ik omstreeks 15.20 uur wilde inchecken, werd me medegedeeld dat het nog ongeveer 30 minuten zou duren (uiteindelijk konden we pas om 16.30 uur naar onze kamer). Op het eerste gezicht leek de kamer ruim en fraai ingericht, en ook de badkamer had een prettige uitstraling. Echter, de douche vertoonde tekenen van schimmel (wat resulteerde in het besluit om deze niet te gebruiken), terwijl de bedden netjes waren opgemaakt maar voorzien van zachte matrassen, een voorkeur waar ik persoonlijk niet van houd.

Dora 8 jun 2022
Reageer
S

Locatie schitterend

We hebben gedurende een periode van drie dagen verbleven in dit etablissement. Onze accommodatie betrof de kamer van comfortniveau, voorzien van een aangenaam balkon. Een uitstekende kamer, onberispelijk in termen van netheid en uitgerust met zowel een Nespresso-apparaat als een waterkoker. De kamer was keurig schoon, maar vertoonde enige ouderdom. Het moderniseren naar hedendaagse normen zou zeker een welkome verbetering zijn. Het is spijtig dat er geen compacte koelvoorziening aanwezig is in de kamer, waardoor het niet mogelijk is om je eigen drankjes koel te bewaren. Het ontbijtaanbod is van bijzonder hoge kwaliteit, en we hebben één avondmaaltijd genoten die eveneens goed was. De locatie is schitterend, te midden van een bosrijke omgeving.

Soulema 4 jun 2022
Reageer
P

Mooi hotel

Mooi hotel om te zien vanaf de buitenkant. Van binnen is het een net en schoon hotel. Dat is ook wel heel belangrijk als je het mij vraagt. In zo'n hotel komen heel veel verschillende mensen, dan wil je op z'n minst dat het goed schoongemaakt wordt allemaal. Dat lijkt wel het geval bij Fletcher Hotel Avegoor. Mijn kamer was vrij minimalistisch, maar daar heb ik mij niet aan gestoord. Ontbijt was erg lekker en de omgeving waarin dit hotel zich bevindt is ook erg mooi. Zeker de moeite waard dit hotel.

Paul 3 jun 2022
Reageer
P

Andere keer toch niet hier

Dit etablissement bevindt zich op een prachtige locatie en biedt een aantrekkelijke ambiance. Het ontbijt wordt met grote zorg en aandacht samengesteld en geserveerd. Het enige nadeel betrof het tijdstip waarop de kamer pas in de late namiddag werd schoongemaakt. Nadat we een tocht van zeven kilometer hadden afgelegd, wilden we graag even uitrusten op ons bed. Echter, dit bleek niet mogelijk aangezien onze kamer op het punt stond om schoongemaakt te worden. We hebben besloten om te vertrekken en zijn naar Doesburg gegaan. Na een tijdsbestek van twee uur zijn we teruggekeerd, maar helaas was er nog geen actie ondernomen. Vervolgens begaf ik me naar de receptie.

Pamela 29 apr 2022
Reageer
B

Een ongezellige kale kamer

Aanvankelijk zag de comfortkamer er redelijk uit, maar het het was fijn geweest als er een paar haken om iets op te hangen waren geplaatst. Niet comfortabel zoals ook de veel te zachte bedden.
Verder was er een veel te klein bureau voor de ruimte, en een kale grote muur, postertje misschien?
Kortom een hele ongezellige bruine kale kamer.
Meneer achter de balie ook niet op de hoogte van de aanwezigheid van een kluis,die op aan anders dan gewoonlijke plek zit. Zelf ontdekt en alsnog sleutel ontvangen.
Over het eten in het restaurant dan, dit is het bij elk Fletcherhotel dezelfde catastrofe, we hebben het weer een keer geprobeerd, we hadden nog een keuzemenu tegoed.
Omdat al het andere afviel de Fletcherburger besteld. Dit sloeg alles wat ik ooit in een restaurant voorgezet heb gekregen. Een zompig broodje en een hamburger die uit samengeperst vlees bestond, geen saus te bekennen, er hoort toch zeker een lekkere saus op,zat zeker in het broodje getrokken. 2 Ministukjes augurk,klein plakje tomaat sla onder de hamburger gepropt en 2 onbestemde deegslierten. Bij Mac-donalds 10x lekkerder.
Ik was s' nachts niet lekker van die vleesklomp.
Als laatste nog de beroemde wachttijd na het voorgerecht, dat komt altijd snel, daarna begint het lange wachten, 45 min. moesten we wachten op zoiets simpels als een hamburger, schandalig.
Maar goed dat, was definitief de laatste keer restaurant Fletcher.
We zijn in een aantal leuke Fletcher hotels geweest, maar Avegoor hoort daar niet bij.
Een positief ding ik vond ik de lange lichte corirdor met witte stoelen wel gezellig.
Personeel ok, ook in het restaurant daar kan ik niks van zeggen.

B.Meier 28 mrt 2022
Reageer
N

Uniek hotel

In een tijd waarin de invloed van de coronasituatie zich deed gelden, waren we getuige van de sluiting van de eetruimte. De omstandigheden dwongen tot aanpassingen en zodoende waren we niet in de gelegenheid om de gebruikelijke eetzaal te benutten. Dit bleek een noodzakelijke maatregel om de gezondheid en veiligheid van alle gasten te waarborgen. Ondanks deze onvoorziene omstandigheden, waarbij de normale gang van zaken moest wijken voor veiligheidsmaatregelen, waardeerden we de inspanningen om de alles adequaat aan te pakken en de gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Narvin 13 dec 2021
Reageer
L

Prachtige plek

De accommodatie bevindt zich op een prachtige plek en de kamer is ruim van opzet. De maaltijden waren acceptabel van kwaliteit. Natuurlijk, dergelijke situaties kunnen zich voordoen. Echter, bij het inchecken werd ik niet op de hoogte gesteld van deze omstandigheden, en evenmin werd ik hierover geïnformeerd toen ik eerder op die dag belde om te informeren of het nodig was om een reservering te maken voor het zwembad vanwege de corona-maatregelen. Was er opzettelijk sprake van het achterhouden van informatie? Als tegemoetkoming ontvingen we als vergoeding een fles wijn.

Leonel 27 nov 2021
Reageer
L

Aan vernieuwing toe

De kamer vertoont duidelijke tekenen van behoefte aan vernieuwing, met aanwezige schimmel in de badkamer, aanwezig stof, matrassen van onvoldoende kwaliteit en een bed waarbij het laken niet de juiste afmetingen heeft om passend opgemaakt te worden.De gerechten die we via roomservice bestelden, werden in een koude toestand afgeleverd. Toen ik trachtte contact op te nemen met de receptie via de telefoon, was er geen reactie. Bij het inchecken ervoeren we een onaangename sfeer van het personeel. Anderzijds waren we aangenaam verrast door het vriendelijke personeel in het restaurant en we hechten waarde aan de aantrekkelijke ligging van het etablissement. Het is onwaarschijnlijk dat we ooit weer voor een bezoek zullen kiezen aan deze locatie.

Leslie 26 nov 2021
Reageer
K

Geen goede indruk bij mij

Indien je een voorkeur hebt voor vegetarische maaltijden, blijft de kwaliteit hiervan ernstig tekortschieten. Ik heb me laten verleiden door het menu en gekozen voor ravioli. De ravioli die ik kreeg geserveerd was lauw en ontbrak aan saus. Er werd geen groente of salade bij geserveerd, maar in plaats daarvan kreeg ik een portie friet in een puntzak.

Klijven 18 nov 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Ellecom.

Over Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is een 4-sterren hotel, gelegen aan Zutphensestraatweg 2 te Ellecom. Het hotel beschikt over 73 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, tennis, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Veluwezoom, Park Sonsbeek en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ellecom, Gelderland
  • https://www.landgoedavegoor.nl
  • info@landgoedavegoor.nl