Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

4.0 reviewscore • 3 reviews
M

Rustig hotel

Wij hebben erg genoten in dit rustige hotel. De binnenplaats is erg gezellig en de omgeving is ook erg mooi. We werden ook vriendelijk ontvangen door een vrolijke receptioniste. Onze standaard kamer hebben we omgezet naar een grotere kamer. Daar deed ze ook helemaal niet moeilijk over, dus dat was wel fijn. Wij kunnen het restaurant erg aanbevelen. Zowel diner als ontbijt zijn erg lekker.

Een tip van mijn kant: in een grote kamer hoort eigenlijk ook een wat grotere tv.

Martijn 17 mei 2022
Reageer
A

Unieke ervaring

Het is een unieke ervaring om in een voormalig klooster te overnachten, maar er waren ook puntjes, waar wij niet zo te spreken over waren. Onze kamer was niet heel mooi ingericht en was ook aan de kleine kant. De tv hing zo hoog, dat je er bijna nekklachten van kreeg. Badkamer was wel schoon en naar wens. Wel jammer dat het vrij lawaaiig was. Over het eten waren wij ook niet zo te spreken. Dat zijn allemaal wel essentiële dingen van een hotel. Maar zoals ik al aangaf, is het zeker een unieke ervaring. Misschien waren de verwachtingen ook wel wat te hoog. Desondanks hebben wij wel genoten van ons verblijf.

Aart 6 jun 2022
Reageer
W

Kloosterhotel

Een hele bijzondere locatie, een oud klooster. Niet iets alledaags. We werden ontvangen door een vrolijke receptioniste. We hebben echt lekker gegeten in het restaurant. Als je hier ook heen gaat; het restaurant is echt een aanrader. De faciliteiten waren prima. De lift was wel een beetje eng, dus maar de trap genomen. Mooi kapelletje en het is er heerlijk rustig. Precies wat je van een klooster kan verwachten.

William 26 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Deurne.

Over Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Kloosterhotel Willibroardhaeghe is een 4-sterren hotel, gelegen aan Vlierdenseweg 109 te Deurne. Het hotel beschikt over 99 hotelkamers, feestzalen, vergaderzalen en is een officiële trouwlocatie. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, bar, restaurant, terras, fitness en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Toverland, Attractiepark DippieDoe en Oorlogsmuseum Overloon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Deurne, Noord-Brabant