Fletcher Hotel Rooland

Fletcher Hotel Rooland

3.4 reviewscore • 14 reviews
O

Dikke prima!

Het hotel is gemakkelijk te bereiken, ten noorden van het gezellige plaatsje Arcen. Hoewel de tijden vanwege de coronacrisis anders zijn, hebben we hier enkele dagen fijn gefietst in de omgeving. We hebben ontbijt en diner in de hotelkamer genuttigd, wat erg knus was, maar ook een beetje krap. De kamer was stil met uitzicht op het bos en had prima bedden, precies wat we wilden. Het personeel was vriendelijk en attent. We hadden een specifiek vegetarisch gerecht gevraagd dat niet op de kaart stond, en dat werd geregeld, wat zeer prettig was.

O. Zecker 14 dec 2022
Reageer
U

Fantastisch personeel!

We werden hartelijk ontvangen. De kamer was uitgerust met comfortabele bedden en een schone en nette badkamer. Het ontbijt was goed verzorgd. Bovendien is de locatie centraal gelegen voor wie boodschappen wil doen in Duitsland. Ik zou dit hotel zeker aanraden, het is een goede waar voor je geld.

U.M. Doorn 17 nov 2022
Reageer
A

Hotel valt wat tegen

ik las op veel andere fora dat dit hotel geen 4 sterren waardig is en daar kon ik me deels wel in vinden. de kamers zijn vrij gedateerd waardoor er een muffe lucht hangt, ze verschoonden ook niet dagelijks het beddengoed wat in een normaal 4 sterren hotel wel gebeurd. de ligging van het hotel is letterlijk het enige waardoor het een kleine voldoende zal krijgen in mijn recensie maar meer zit er ook zeker niet in. er moet best wat gebeuren aan het hotel, het personeel was ook niet zo vriendelijk als in andere fletcher hotels dus ik weet niet wat er precies gaande is maar het kan zeker beter.

Adrie 12 apr 2022
Reageer
K

Schandalig

Tijdens het pre-kerstweekend hebben we een paar dagen verbleven in een accommodatie die bekendstaat als een hotel. Bij het boeken van onze plek, werden we gevraagd om een verplichte supplementaire vergoeding te voldoen. Volgens Fletcher is het een hotel met een waardering van vier sterren, maar het verdient zeker niet het niveau dat overeenkomt met vier sterren. Schandalig dit alles!

Kaj 26 dec 2021
Reageer
Z

Heel erg stoffig

Ik verbleef hier een volledige werkweek als gast en het hotel bood me zowel positieve als negatieve ervaringen. Het dineretablissement was van hoge kwaliteit en de bediening was eveneens uitstekend en vriendelijk. Bovendien was het culinaire aanbod buitengewoon bevredigend, en dat gold zowel voor het ontbijt als het lunchpakket. Aan de andere zijde van de medaille bevond zich de kamer, die aanzienlijk verouderd en heel erg stoffig was, terwijl er ook een onaangename muffe geur hing.

Zion 29 okt 2021
Reageer
E

Geen boeking meer

De positieve aspecten waren schaars te noemen. Toch moet ik benadrukken dat de bedden comfortabel waren en het voedsel van bevredigende kwaliteit was. De negatieve aspecten waren talrijk en zorgwekkend. De accommodatie vertoonde tekenen van veroudering, zoals vieze vlekken op het tapijt, scheuren in de wandtegels van de badkamer, schimmel in de douchecabine, vuile plekken en scheuren op de kamerwanden, een verroeste verwarming, en zelfs een kapotte deur waar ik mijn kleding aan vasthield. Na deze ervaring hebben we besloten om geen boeking te doen bij dit hotel.

Evan 3 okt 2021
Reageer
I

Laatste keer!

In elke hoek van de vloerbedekking waren onsmakelijke vlekken te vinden, terwijl de kamer werd gekenmerkt door een opeenhoping van stof. De muren vertoonden tekenen van loslatend behang en er waren zelfs stukken ervan afgebladderd. Het raam vertoonde duidelijke tekenen van slijtage en had een kapotte hendel. De dame die werkzaam was in het restaurant, afkomstig uit de Filipijnen (vermoedelijk), leek totaal onervaren en scheen niet te genieten van haar werk. Dit was voor ons de laatste keer!

Ian 23 sep 2021
Reageer
L

Kamer was heel erg stoffig!

Bij de receptie heerste er een enorme chaos, en verschillende medewerkers gaven tegenstrijdige informatie over de betalingsprocedure. In het eetgedeelte was er sprake van totale onervarenheid en onvriendelijke service door een medewerker uit de Filipijnen. In alle ruimtes troffen we een vuile vloerbedekking aan, waar stukken behang ontbraken of loslieten. Bovendien was er een overvloed aan stof, stof en nog meer stof. Dit was echt de laatste keer.

Louay 10 sep 2021
Reageer
F

Grondige beurt nodig!

De medewerkers waren bijzonder gastvrij, en het eten en ontbijt waren eveneens van goede kwaliteit. Echter, in plaats van vier sterren leek het eerder op een beoordeling van drie sterren. De kamers daarentegen waren behoorlijk gedateerd, met versleten boxsprings, gaten in de gordijnen en doorgezakte matrassen. De vloerbedekking vertoonde duidelijke vlekken, en het sanitair had een verouderde uitstraling. Voor een dergelijke prijs verwacht je meer, en het is duidelijk dat een renovatie van de kamers hard nodig is. We zouden hier niet nogmaals verblijven totdat er een grondige make-over heeft plaatsgevonden.

Filou 31 aug 2021
Reageer
Z

Geen overnachting meer hier

In het afgelopen weekend bracht ik een verblijf door in een accommodatie genaamd Fletcher Rooland in de plaats Arcen. Ik zou dit aan niemand adviseren. Het hotel verkeert in een zeer slechte staat van onderhoud. De gangen waren voorzien van smerige vloerbedekking met grote vlekken, en bij de kamerdeuren waren spinnenwebben te zien in de hoeken. De lift was eveneens vuil, beschadigd en verspreidde een muffe geur. Na deze ervaring hebben we besloten om niet meer te kiezen voor overnachtingen bij Fletcher Hotels.

Zeynep 30 aug 2021
Reageer
V

Houden het hierbij...

De kamer heeft een verouderd uiterlijk, en op de badkamervloer troffen we haren aan van vorige gasten. Bovendien was de kamer om 16.30 uur nog niet schoongemaakt. Na een dag fietsen kwamen we terug. De badkamer had geen enkele vorm van ventilatie, maar het ontbijt was prima. Bovendien kon het raam niet eens open vanwege een haakje dat aan de buitenkant van het raam zat. We hebben genoeg ervaren, we houden het hierbij.

Vajen 30 aug 2021
Reageer
M

Hotel Rooland

De medewerkers waren zeer vriendelijk en het eten en ontbijt waren ook goed. Echter, de kamers zijn zeer verouderd en niet op niveau van een 4-sterren accommodatie, eerder 3-sterren. Er was een kapotte boxspring, gaten in de gordijnen, matrassen waren erg versleten, vloerbedekking met vlekken en sanitair was oud. Ik zou hier niet nog een keer verblijven, aangezien je voor de prijs niet zo veel krijgt. Er is een grote renovatie nodig voor de kamers.

Mevrouw de Kort 24 aug 2021
Reageer
I

Hier en daar verbeteringen

Een plezierig verblijf met bijzonder vriendelijk personeel. De accommodatie was goed onderhouden, maar er zijn enkele punten die een opknapbeurt kunnen gebruiken. Over het algemeen een positieve ervaring, maar een beetje modernisering zou het nog beter maken. Als dit in orde gemaakt wordt, dan ontkom je er niet aan om een zeer positieve waardering te geven.

Isabelle 20 mei 2021
Reageer
A

Over het algemeen is het prima

Over het algemeen is het prima, maar het ontbreken van een minibar/minikoelkast op de kamer is teleurstellend. Bovendien is het behang op de kamer ernstig aan het loslaten, wat het esthetische aspect enigszins aantast. Een kleine upgrade op deze punten zou de ervaring verbeteren. We gaan in ieder geval wel weer naar toe en kijken we zeker naar uit wat het wordt.

Amin 16 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Arcen.

Over Fletcher Hotel Rooland

Fletcher Hotel-Restaurant Rooland is een 4-sterren hotel, gelegen aan Roobeekweg 1 te Arcen. Het hotel beschikt over 54 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Maasduinen, Toverland en ZooParc Overloon.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Arcen, Limburg
  • https://www.hotelrooland.nl
  • info@hotelrooland.nl