Hotel

Fletcher Hotel Rooland

Arcen, Limburg

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Rooland is een 4-sterren hotel, gelegen aan Roobeekweg 1 te Arcen. Het hotel beschikt over 54 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Toverland, ZooParc Overloon en Legoland Discovery Centre Oberhausen.

Hotel Asteria Venray is van alle hotels omstreeks Arcen de beste keuze.

Bezoek Hotel Asteria Venray


Reviews (2)

 • Rene

  Maasduinen mooi gebied in NL

  Vrij positief over het hotel.
  Mensen weten het niet maar de maasduinen in Nederland is een van de mooiere gebieden van ons mooie landje.
  Hierbij gekozen om te overnachten in het Fletcher Hotel Rooland, wat bij aankomst zeer gezellig en fris oogde.
  Gelijk het restaurant even geïnspecteerd, zag er op en top uit. Het enige waar we tegenaan liepen was dat de deur van de hotelkamer niet goed dicht ging, dit werd gelijk verholpen door een monteur die toevallig al in het hotel was.

  Rene 31 mei 2022

 • Adrie

  Hotel valt wat tegen

  ik las op veel andere fora dat dit hotel geen 4 sterren waardig is en daar kon ik me deels wel in vinden. de kamers zijn vrij gedateerd waardoor er een muffe lucht hangt, ze verschoonden ook niet dagelijks het beddengoed wat in een normaal 4 sterren hotel wel gebeurd. de ligging van het hotel is letterlijk het enige waardoor het een kleine voldoende zal krijgen in mijn recensie maar meer zit er ook zeker niet in. er moet best wat gebeuren aan het hotel, het personeel was ook niet zo vriendelijk als in andere fletcher hotels dus ik weet niet wat er precies gaande is maar het kan zeker beter.

  Adrie 12 mei 2022