Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel Koogerend

4.0 reviewscore • 3 reviews
K

Ontbijt en personeel maken een hoop goed!

Het hotel heeft een aardige kwaliteit, maar kan wel een opfrisbeurt gebruiken. De medewerkster DIANA van het ontbijt is echter uitzonderlijk. Ze is zeer betrokken bij de gasten en een echte verrijking voor het hotel. Alleen vanwege haar zouden we terugkomen. Een zeer aardige persoon die het onze ervaring echt een stuk fijner heeft gemaakt.

Kirsten K. 10 aug 2022
Reageer
F

Na renovatie willen we het wel weer eens proberen

De kamers zijn niet van de nieuwste datum en kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Het personeel is echter wel vriendelijk en de locatie is gunstig. Misschien zou het hotel beter functioneren als een hostel in plaats van een hotel.
Voor nu was dit de laatste keer maar als er een nieuwe renovatie is gedaan willen wij het best wel weer eens proberen.

Familie Marsman 14 apr 2022
Reageer
R

Heerlijk verblijf en mooie herinneringen opgehaald

Het hotel heeft een aangename atmosfeer dankzij het enthousiaste team dat er alles aan doet om uw verblijf aangenaam te maken. Het is een prachtig historisch gebouw met een heerlijk terras. Heerlijk kunnen vertoeven met manlief en mooie herinneringen op kunnen halen. Was echt ouderwets genieten in een prachtig hotel!

R Teunissen 22 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Den Burg.

Over Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een 3-sterren hotel, gelegen aan Kogerstraat 94 te Den Burg. Het hotel beschikt over 26 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Texelse bierbrouwerij en EcoMare.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Burg, Noord-Holland
  • https://www.hotelkoogerend.nl
  • info@hotelkoogerend.nl