Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel Koogerend

3.8 reviewscore • 13 reviews
D

Voldoet dit niet aan de standaard van een hotel!

Je hebt best wel wat last van de renovatie kan ik jullie melden. De kamers kunnen nauwelijks als hotelkamers worden bestempeld. Zelfs met een rollator is het onmogelijk om door de kamerdeur te manoeuvreren. Het personeel is uitstekend en het ontbijt is prima. Echter, voor mensen met een handicap is het bijna onmogelijk. Er is namelijk geen lift aanwezig. Sommige kamers hebben geen eigen toilet en delen er een op de gang. Al met al voldoet dit niet aan de standaard van een hotel.

Dirk 4 jul 2023
Reageer
N

Kom niet naar hier

De kamers zijn duidelijk verouderd, vooral de badkamer is erg klein en heeft dringend behoefte aan een grondige renovatie. Om eerlijk te zijn, zou ik het niet aanbevelen om hier te boeken vanwege de ongemakken en het gebrek aan comfort. Het hotel heeft dringend modernisering nodig om aan de verwachtingen van gasten te voldoen.

Noan 18 mei 2023
Reageer
K

Ontbijt en personeel maken een hoop goed!

Het hotel heeft een aardige kwaliteit, maar kan wel een opfrisbeurt gebruiken. De medewerkster DIANA van het ontbijt is echter uitzonderlijk. Ze is zeer betrokken bij de gasten en een echte verrijking voor het hotel. Alleen vanwege haar zouden we terugkomen. Een zeer aardige persoon die het onze ervaring echt een stuk fijner heeft gemaakt.

Kirsten K. 10 aug 2022
Reageer
F

Na renovatie willen we het wel weer eens proberen

De kamers zijn niet van de nieuwste datum en kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Het personeel is echter wel vriendelijk en de locatie is gunstig. Misschien zou het hotel beter functioneren als een hostel in plaats van een hotel.
Voor nu was dit de laatste keer maar als er een nieuwe renovatie is gedaan willen wij het best wel weer eens proberen.

Familie Marsman 14 apr 2022
Reageer
A

Geen goede inrichting

Afgelopen augustus, van 6 tot 8, hadden mijn partner en ik een boeking gemaakt voor een Comfort-kamer met een tweepersoonsdouche. Op basis van de afbeeldingen op de website leek alles er schoon en keurig uit te zien. Bij onze aankomst werd ons een "verbetering" van onze kamer aangeboden, wat resulteerde in een 3-persoonskamer. Niettemin bleek deze kamer een soort zolderkamer te zijn met een zeer klein raam. Bovendien bevond zich de wastafel met bijbehoren in deze kamer.

Amina 25 aug 2021
Reageer
A

Dringend behoefte aan renovatie

Het hotel is redelijk te doen, maar het is wel duidelijk vervuild, oud en heeft dringend behoefte aan renovatie. Ondanks de situatie, valt DIANA van het ontbijt echt op als een uitblinker. Ze is zo betrokken bij de gasten en zorgt voor een geweldige ervaring. Het hotel heeft er absoluut een pareltje bij met haar. Haar gastvrijheid en toewijding maken ons ervaring compleet. Voor haar alleen zouden we zeker terugkomen.

Asya 9 aug 2021
Reageer
B

Veel verbeterpunten

De kamers waren niet bepaald indrukwekkend en leken behoorlijk verouderd. Dit hotel zou eerder als een hostel kunnen worden beschouwd. Niettemin was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Bovendien heeft het hotel een gunstige ligging. Er is echter nog ruimte voor verbetering om het hotel naar een hoger niveau te tillen.

Bertha 14 jun 2021
Reageer
B

Ervaring viel tegen

Het spijtig dat onze ervaring tegenviel. Het hotel gaf een verwaarloosde indruk en leek slecht onderhouden. Hierdoor was het erg gehorig en onze kamer bleek aanzienlijk kleiner dan verwacht. Het gebrek aan comfort en verzorging zorgde ervoor dat we niet helemaal tevreden waren met ons verblijf. Hopelijk kunnen ze in de toekomst de nodige verbeteringen aanbrengen om de gasten een betere ervaring te bieden.

Brent 4 jun 2021
Reageer
R

Heerlijk verblijf en mooie herinneringen opgehaald

Het hotel heeft een aangename atmosfeer dankzij het enthousiaste team dat er alles aan doet om uw verblijf aangenaam te maken. Het is een prachtig historisch gebouw met een heerlijk terras. Heerlijk kunnen vertoeven met manlief en mooie herinneringen op kunnen halen. Was echt ouderwets genieten in een prachtig hotel!

R Teunissen 22 mei 2021
Reageer
J

Top service!

Het hotel bood een voortreffelijke service, maar de kamer was vrij klein en zichtbaar gedateerd. Er waren wat tekortkomingen in de verf. Gelukkig waren de bedden wel comfortabel, waardoor we toch nog goed konden uitrusten tijdens ons verblijf. Er is echter ruimte voor verbetering om de accommodatie naar een hoger niveau te tillen.

Joey 20 mei 2021
Reageer
H

Fantastisch terras!

De atmosfeer van het hotel is zeer aangenaam, grotendeels te danken aan het toegewijde team van medewerkers die er alles aan doen om je verblijf zo plezierig mogelijk te maken. Het hotel is gehuisvest in een prachtig historisch gebouw, en het beschikt over een fantastisch terras waar je heerlijk kunt vertoeven.

Hafsa 20 mei 2021
Reageer
M

Plezierig verblijf

Hotel Fletcher Koogerend heeft een warme en gezellige uitstraling, en het personeel was bijzonder behulpzaam en vriendelijk. Het was prettig om in zo'n gastvrije omgeving te verblijven en de medewerkers deden hun best om ons een comfortabel en aangenaam verblijf te bezorgen. Een aanrader voor iedereen die een plezierig verblijf wil beleven!

Mert 19 mei 2021
Reageer
S

Voldoende

Het personeel was uiterst vriendelijk en gastvrij. We hebben genoten van een heerlijk diner, dat op een veilige manier op onze kamer werd geserveerd, rekening houdend met de coronamaatregelen. De kamer laat te wensen over, met enig achterstallig onderhoud. Gelukkig waren de bedden wel comfortabel was het lekker slapen. Voor een kort verblijf is het hotel zeker in orde, maar als je van plan bent om een hele week te verblijven, zou ik aanraden om een andere optie te overwegen.

Sami 10 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Den Burg.

Over Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een 3-sterren hotel, gelegen aan Kogerstraat 94 te Den Burg. Het hotel beschikt over 26 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Texelse bierbrouwerij en EcoMare.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Burg, Noord-Holland
  • https://www.hotelkoogerend.nl
  • info@hotelkoogerend.nl