Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel Koogerend

2.5 reviewscore • 2 reviews
D

Voldoet dit niet aan de standaard van een hotel!

Je hebt best wel wat last van de renovatie kan ik jullie melden. De kamers kunnen nauwelijks als hotelkamers worden bestempeld. Zelfs met een rollator is het onmogelijk om door de kamerdeur te manoeuvreren. Het personeel is uitstekend en het ontbijt is prima. Echter, voor mensen met een handicap is het bijna onmogelijk. Er is namelijk geen lift aanwezig. Sommige kamers hebben geen eigen toilet en delen er een op de gang. Al met al voldoet dit niet aan de standaard van een hotel.

Dirk 4 jul 2023
Reageer
N

Kom niet naar hier

De kamers zijn duidelijk verouderd, vooral de badkamer is erg klein en heeft dringend behoefte aan een grondige renovatie. Om eerlijk te zijn, zou ik het niet aanbevelen om hier te boeken vanwege de ongemakken en het gebrek aan comfort. Het hotel heeft dringend modernisering nodig om aan de verwachtingen van gasten te voldoen.

Noan 18 mei 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Den Burg.

Over Fletcher Hotel Koogerend

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een 3-sterren hotel, gelegen aan Kogerstraat 94 te Den Burg. Het hotel beschikt over 26 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Texelse bierbrouwerij en EcoMare.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Burg, Noord-Holland
  • https://www.hotelkoogerend.nl
  • info@hotelkoogerend.nl