Hotel

Fletcher Hotel Koogerend

Texel, Waddeneilanden

2 reviews
100% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant Koogerend is een 3-sterren hotel, gelegen aan Kogerstraat 94 te Den Burg. Het hotel beschikt over 26 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park Duinen van Texel, Texelse bierbrouwerij en EcoMare.

WestCord Hotel De Wadden is van alle hotels omstreeks Texel de beste keuze.

Bezoek WestCord Hotel De Wadden


Reviews (2)

 • Christina

  Niet bijzonder

  Zoals de titel doet vermoeden is het hotel niet bijzonder. Het is gewoon een beetje verouderd. Het was op zich prima, maar een beetje oud allemaal. Het verf bladert van de muren, om een voorbeeld te geven. Niet dat wij er erg mee zaten, want we bleven toch maar een nachtje, maar het is niet netjes. Het eten is wel goed. Het ontbijtbuffet was uitgebreid, zoals je van een Fletcher hotel kunt verwachten.

  Christina 27 mei 2022

 • Andre

  Prima weekend gehad maar mag wel iets aan gebeuren

  De uitstraling van dit hotel geeft je meteen het gevoel dat je op een eiland bent, dat klopt want het staat immers op Texel. We vonden de locatie prima, een klein stukje lopen en je staat op het strand. Het ontbijt was ook goed alleen we moeten wel eerlijk zeggen dat het hotel wat verouderd oogde van de binnenkant, deuren die piepten en het was gewoon ook vrij klein in de kamer en badkamer. De prijs viel op zich nog wel mee als je bekijkt dat het op een eiland staat dus ik wil niet teveel klagen. We hebben er wel heerlijk geslapen al met al en het ontbijt was top dus daar gaat het om. Misschien even met wat WD40 de scharnieren invetten en het hotel kan weer een tijdje mee. :-D

  Andre 4 mei 2022