Fletcher Hotel Heiloo

Fletcher Hotel Heiloo

4.00/5.00 • 2 reviews
I

Tussen Heiloo en Limmen

Het hotel bevindt zich aan de N203 tussen Heiloo en Limmen. Er is een grote parkeerplaats bij het hotel. Wij konden de auto heel makkelijk kwijt. Inchecken ging heel soepel en we werden goed geholpen. Wij hadden een mooie kamer inclusief balkon. De badkamer was best groot met een bad. In de kamer zelf stond nog een bureau en extra stoel. Dit is altijd wel fijn, dat je niet gelijk op bed hoeft te ploffen. De bedden waren ook goed. We hebben heerlijk kunnen slapen. Ontbijt was ook goed. Eigenlijk was alles gewoon goed, daarom schrijf ik deze review ook. Ze verdienen het gewoon! Wij komen nog een keer terug.

Ineke 24 mrt 2022
Reageer
M

Vraag over bijgerechten

Fletcherfriend. In vele Fletcher hotels overnacht en gedineerd. Op 11 september met dinerbon met 3 personen gegrilde kipfilet gegeten. Op de kaart stond inclusief sla en friet. Werd mooi opgediend met 1 dikke frites drie Rosevalpartjes ui en een eetlepel groentenmix. Bij navraag waar de Friet en salade bleef werd ons medegedeeld dat het menu was. Toen hebben we een bakje friet bijbesteld. Misschien is het raadzaam om dit op de kaart erbij te vermelden!! Keurige vriendelijke bediening .

Mevr. E Woelderink 19 sep 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van oktober 2022 in de omgeving van Heiloo.

Over Fletcher Hotel Heiloo

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Lemme,erstraatweg 425 te Heiloo. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Stedelijk museum Alkmaar, Keukenhof en Zee Aquarium.

  • Nog niet geverifieerd
  • Heiloo, Noord-Holland