Fletcher Hotel Heiloo

Fletcher Hotel Heiloo

3.9 reviewscore • 12 reviews
L

Niet geweldig, maar doet niet onder

Het personeel toonde betrokkenheid en deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te dienen. Hoewel de kamers wat gedateerd waren, waren ze wel schoon en netjes. Het ontbijt was prima en het a la carte diner was van goede kwaliteit. Als je op zoek bent naar veel activiteiten en entertainment, kan deze plek wat saai zijn. Gelukkig ligt het op korte afstand van levendige plaatsen zoals Egmond en Alkmaar.

LBM 11 apr 2023
Reageer
S

Geen aanbeveling

Helaas moet ik concluderen dat dit hotel teleurstellend is. De kamers zijn gedateerd en er is duidelijk gebrek aan schoonmaak, waardoor het stoffig aanvoelt. Op basis hiervan kan ik dit hotel niet aanbevelen. Er zijn nog veel verbeterpunten in dit hotel. Als je op zoek bent naar een plek om een geweldige vakantie te beleven, dan raad ik je zeker niet aan om hier naartoe te gaan.

Sarina 17 jun 2023
Reageer
K

niet opnieuw verblijven

Dit hotel verdient geen vier sterren. De kamers en gangen zijn versleten en gedateerd. Zelfs het alarm dat afgaat bij elke kamerdeur is op zijn best irritant, vooral 's nachts. Daarnaast zijn er ook andere ongemakken die helemaal niet mogen voorkomen bij een 4 sterrenhotel. Om een lang verhaal kort te maken: ik zou hier niet opnieuw verblijven.

KM 21 jan 2023
Reageer
J

Herhaling vatbaar? Ja

Het hotel ligt op een ideale locatie tussen het strand, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Ook is het slechts 45 minuten verwijderd van de veerpont naar Texel. Verder is het personeel gastvrij.

Het eten in het hotel was echt heerlijk! Fijne bediening, betaalbare prijzen en het voelde echt alsof je in een restaurant zat, Heerlijk!

Jantien Post 6 mei 2022
Reageer
I

Tussen Heiloo en Limmen

Het hotel bevindt zich aan de N203 tussen Heiloo en Limmen. Er is een grote parkeerplaats bij het hotel. Wij konden de auto heel makkelijk kwijt. Inchecken ging heel soepel en we werden goed geholpen. Wij hadden een mooie kamer inclusief balkon. De badkamer was best groot met een bad. In de kamer zelf stond nog een bureau en extra stoel. Dit is altijd wel fijn, dat je niet gelijk op bed hoeft te ploffen. De bedden waren ook goed. We hebben heerlijk kunnen slapen. Ontbijt was ook goed. Eigenlijk was alles gewoon goed, daarom schrijf ik deze review ook. Ze verdienen het gewoon! Wij komen nog een keer terug.

Ineke 24 mrt 2022
Reageer
M

Vraag over bijgerechten

Fletcherfriend. In vele Fletcher hotels overnacht en gedineerd. Op 11 september met dinerbon met 3 personen gegrilde kipfilet gegeten. Op de kaart stond inclusief sla en friet. Werd mooi opgediend met 1 dikke frites drie Rosevalpartjes ui en een eetlepel groentenmix. Bij navraag waar de Friet en salade bleef werd ons medegedeeld dat het menu was. Toen hebben we een bakje friet bijbesteld. Misschien is het raadzaam om dit op de kaart erbij te vermelden!! Keurige vriendelijke bediening .

Mevr. E Woelderink 19 sep 2021
Reageer
J

Fijne tijd gehad

Dit hotel beschikt over een ruim parkeerterrein en een overdekte fietsenstalling. De omgeving is rustig en bevindt zich in een prachtige provincie. Zonder is het hier genieten van een welverdiende vakantie. Als je nou met of zonder je kinderen gaat, voor iedereen is er wel wat te beleven bij dit hotel. Misschien valt het eten tegen, maar voor de rest is alles prima!

Jeroen 9 aug 2021
Reageer
P

Goed verblijf gehad in Fletcher Heiloo

We hebben twee nachten doorgebracht bij Fletcher in Heiloo. Helaas was het restaurant nog gesloten vanwege COVID-19, maar het ontbijt en diner op de kamer waren uitstekend geregeld. De keuze en kwaliteit van het eten was prima. Zodra het eten klaar stond, werd er gebeld om het op de kamer te halen, dit werkte prima! Ook het meegebrachte lunchpakket was goed verzorgd. De kamers zijn iets verouderd, maar wel schoon. We hebben twee fietstochten gemaakt, één onder Alkmaar en één door de kop van Noord-Holland. We hebben prachtige bollenvelden gezien. Ook hebben we een stadswandeling gemaakt in Hoorn, een mooi oud VOC-stadje.

Pieter 28 jul 2021
Reageer
P

Hier en daar verbeteringen, maar Prima hotel

Mijn partner en ik hebben een nacht doorgebracht in het Fletcher Hotel Heiloo. Het is een behoorlijk groot hotel met verzorgde kamers. Hier en daar zijn er tekenen dat er wat onderhoud nodig is. Bijvoorbeeld, we merkten wat schimmel op het plafond van de badkamer en de onderkant van de badkamerdeur had afbladderende verf, wat veroorzaakt was door vocht. Bovendien was er geen aparte douche, maar moest je in het bad staan om te douchen. Als gevolg hiervan komt er veel water op de vloer terecht. De woonkamer was keurig ingericht, met voldoende verlichting en stopcontacten. In de kast, die slechts één legplank heeft, bevindt zich een kluisje.

Peter 11 mei 2021
Reageer
W

Ziet er verouderd uit

Na het boeken van een overnachting met een 'speciale' actie van Fletcher, kwamen we tot de conclusie dat er achteraf veel te veel betaald moest worden. Er waren veel zaken die duidelijk versleten waren, zoals deuren die klemmen of alleen dicht kunnen blijven door er een stoel tegenaan te zetten. Al met al kan ik zeggen dat dit hotel zijn gloriedagen voorbij is

Wilton 11 mei 2021
Reageer
B

Goede organisatie

Ondanks de geldende coronamaatregelen was er nog steeds de mogelijkheid om te genieten van een ontbijtbuffet. Het was uitstekend georganiseerd! Tijdens het diner was er voldoende keuze en het kon op het afgesproken tijdstip bij het restaurant worden opgehaald en vervolgens op de kamer worden genuttigd. Het is toch wel veel handiger dan te moeten eten met je bord op schoot.

Berta 28 apr 2021
Reageer
L

Alles was wens

We hebben twee nachten doorgebracht in het Fletcher Hotel in Heiloo. Helaas was het restaurant nog gesloten vanwege de coronamaatregelen. Desondanks was het ontbijt en diner op de kamer uitstekend geregeld. Het eten bood een goede variëteit en de kwaliteit was uitstekend. Zodra het eten klaar was, werden we op onze kamer gebeld en konden we het eten ophalen. Het functioneerde uitstekend! Zelfs het meegenomen lunchpakket was goed samengesteld en verzorgd.

Lier 28 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Heiloo.

Over Fletcher Hotel Heiloo

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Stedelijk museum Alkmaar, Keukenhof en Zee Aquarium.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Heiloo, Noord-Holland
  • https://www.fletcherhotelheiloo.nl
  • info@fletcherhotelheiloo.nl