Fletcher Hotel Dinkeloord

Fletcher Hotel Dinkeloord

3.7 reviewscore • 15 reviews
G

Zeker een keer weer

Er zou verbetering kunnen plaatsvinden wat betreft de kamers, op één uitzondering na: de badkamer lijkt duidelijk te zijn opgewaardeerd. De wandelende douche is netjes, maar er ontbreekt een houdertje of plankje voor het plaatsen van shampoo. Een kleine koelunit in de verblijfsruimte zou de ervaring aanzienlijk verrijken. Het ochtendmaal is toereikend. Het avondmaal vertoont een matige kwaliteit.

Gijsbert 1 aug 2023
Reageer
D

Zeer slecht en smerig

Zijn daar afgelopen maand weer geweest, er is niets verandert sinds verleden jaar maar wel weer verslechtert, slecht schoongemaakte kamers, ontbijtbuffet word niet vanzelfsprekend aangevuld en na het dinner hadden we nog honger, alles is minimaal behalve de prijs.
Gelegen aan een zeer drukke gevaarlijke weg, veel lawaai op de kamer van de aangrenzende weg.
Benieuwd wat de karige paasbrunch dit jaar weer brengt, je zit in een ongezellig hok/ruimte wat doorgaans verhuurd word voor besprekingen, geen verse jus, gewoon uit een automaat wat zeer chemisch smaakt, geen krentenstol (met spijs), tomaten soep zonder ballen aangelengd met water, zo dun was hij, geen gevulde eieren, enz. enz.
Kan beter naar een nabij gelegen eettent gaan, onbeperkt eten en drinken voor een veel goedkopere prijs en kwaliteit!

Dester 16 feb 2024
Reageer
J

Super slecht

De dienstverlening laat te wensen over; we hebben 45 minuten moeten wachten voordat we de menulijst kregen. Dit was wellicht vermijdbaar. Ze hadden slechts twee soorten soep en twee keuzes voor het hoofdgerecht beschikbaar. Gezien mijn onverdraagzaamheid voor lactose, bleef er weinig beschikbaar voor mijn keuze. Het combineren van een gebonden soep met een saus op basis van room is geen passende combinatie.

Jovi 26 jun 2023
Reageer
D

Droevig

Aan mooie omgeving gelegen, helaas wel aan een zeer drukke, lawaaierige en gevaarlijke weg gelegen welke ook te horen is in de kamer zelf.
Ontbijtbuffet bij aankomst waren veel producten op (eieren, was pasen!, melk, croissants, kaas) als je er wat van zei tegen de manager vroeg ze of ik wel goed had gekeken!
Sap automaat kwam gewoon aangemaakt zakjes met water smaak uit, zeer chemische smaak, geen verse jus enz.
Zwembad was redelijk wel kind onvriendelijk.
Diner was mondjesmaat en veel te duur!
Overal lagen er en zaten lange haren op de vloer en in de wastafel en douche.
Vingers op de ramen en balkon lag vol rotzooi, niet aangeveegd, omgeving zag er rommelig uit, lag hier en daar isolatiewol en keken naar afgezaagde leidingen, bovenraampje kan je niet goed afsluiten i.v.m. diefstal waar je zelf aansprakelijk voor bent.
Geen kluisje aanwezig.
Geen thee of koffiemogelijkheden op de kamer.
Tv stoorde constant.
Paasbrunche voor € 17.-- extra boven op het ontbijtbuffet was het zeker niet waard, was net wat uitgebreider als het ontbijtbuffet, geen zalm of paasbrood met spijs!
Beter dineren voor € 34,00 bij royal plaza, zoveel eten en drinken als je wilt!
Gehorige kamers je hoort o.a. iedereen lopen op de gang, zaten begin van de gang.
Grote kier onder de kamerdeur.

Dester 16 apr 2023
Reageer
K

Misleidende troep

Het personeel is bijzonder welwillend en dat is uitzonderlijk positief. Echter, zowel de bubbelbadfaciliteit als de sauna zijn permanent gesloten, ondanks het feit dat ze hier royaal mee pronken op hun online platformen en sociale media. Een teleurstelling, aangezien dit de aanleiding was voor onze reservering op deze locatie. Culinaire ervaring: De zalm was smakelijk, maar de bijgevoegde groente was nauwelijks 100 gram. Aanzienlijk onder hetgeen gebruikelijk is in de horeca en ontoereikend voor een voedzame maaltijd.

Karan 12 feb 2023
Reageer
D

Leuke omgeving

Wij hebben hier heel leuk kunnen wandelen. Het hotel ligt aan een stroompje en dat oogt best gezellig. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. De kamer was ook in orde op een paar kleine details na. Niks storends in ieder geval. Wij wouden altijd een keer naar dit gebied in Nederland en bij Fletcher weet je altijd dat het goed zit. Eenvoudig boeken via hun website en alles is geregeld. Heel duidelijk allemaal.

Dorien 2 jun 2022
Reageer
M

Dinkel

De dinkel is een prachtig riviertje waar je echt fantastisch kunt wandelen. Als je de Dinkel zuidwaarts volgt richting Heemse, kan je heel mooi langs dit riviertje lopen. Ik weet niet precies meer hoe dit gebied heet, maar als je net boven Heemse langs de Dinkel loopt, sta je echt verstelt van de natuur. Het is daar zo prachtig, wij keken onze ogen uit. Je hebt hier ook mooie bossen en natuur.

Wij hadden een ruime kamer die goed schoon was. Zelfs de badkamer was schoon. Wij waren er maar een paar nachten, dus wij hebben niet heel veel kunnen doen. Wij zijn bijvoorbeeld niet in Duitsland geweest. Het staat wel op ons verlanglijstje om nog een keer terug te keren naar Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord.

M. Hoekstra 23 mei 2022
Reageer
M

Voor een keer alles gezien

De buitenkant van het hotel presenteert zich uitstekend en het is strategisch gesitueerd op een voortreffelijke locatie. Het personeel toont een gastvrije houding en het ochtendmaalbuffet was naar behoren. Helaas werden we toegewezen aan een kamer die doordrenkt was met een afschuwelijke geur afkomstig van de riolering, het was werkelijk buitensporig. Dit heeft helaas vanaf het begin al een negatieve indruk achtergelaten. Er was geen haardroger voorhanden, wat ook opmerkelijk is. Het zwembad bood een aangename temperatuurervaring, evenals het bubbelbad en het stoombad.

Marley 8 apr 2022
Reageer
E

Hotel aan de Duitse grens

Fletcher Hotel Dinkeloord ligt vlakbij de Duitse grens. Je kunt dus makkelijk even Duitsland bezoeken. Nordhorn ligt in de buurt, maar ook Bad Bentheim. De omgeving in Nederlands is trouwens ook erg leuk. Genoeg te zien en te doen.

We hebben heerlijk kunnen dineren in het hotel en het ontbijt was ook goed geregeld. We hadden een ruime kamer en deze was ook goed schoon. Ook de badkamer was schoon. Goede service en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader dit hotel.

Esther 4 apr 2022
Reageer
M

Overtrof onze eerste verwachtingen

Onze ervaring bij dit hotel overtrof onze initiële verwachtingen. Een uiterst verzorgde en onberispelijke verblijfsruimte, evenals een prachtig zwembad met een draaikolkgedeelte. De maaltijden waren bevredigend. Het personeel toonde een vriendelijke houding. De reiniging van de verblijfsruimtes overtrof ruimschoots onze vooruitzichten. Dit hotel heeft zeker de potentie om nogmaals door ons bezocht te worden.

Milano 2 okt 2021
Reageer
J

We zijn tevreden mee

Tijdens the pandemic periode hebben wij ons verblijf ervaren als uitstekend geregeld, met bijvoorbeeld een handig tafeltje op onze kamer voor maaltijden. De accommodatie toonde grote aandacht voor de huidige situatie, wat ons geruststelde. Ons verblijf werd daardoor aangenaam en comfortabel, ondanks de omstandigheden. We waren onder de indruk van de zorg en voorbereiding die ze hebben getroffen om gasten een veilig en prettig verblijf te bieden.

Joan 9 aug 2021
Reageer
M

Zeer tevreden

Een complete win, met uitzondering van de afwezigheid van een haardroger voor mijn echtgenote; we hadden er per ongeluk zo'n tien meegenomen. Minder overbodige verpakking zou ook fijn zijn, zoals yoghurt geserveerd in kommen in plaats van plastic containers. We hebben kamers toegewezen gekregen waar we zeer tevreden mee zijn geweest.

Milas 17 mei 2021
Reageer
L

Brandschoon hotel

Uiterst keurig en brandschoon hotel. Het team toont buitengewoon vriendelijke service. De accommodatie bood een absoluut uitstekende kamerervaring. Helaas waren de televisiezenders niet beschikbaar, maar ik vermoed dat dit te wijten is aan de Digitenne-service. Het hotel draagt hier waarschijnlijk geen verantwoordelijkheid voor. Helaas heb ik geen oog dichtgedaan vanwege onaangename bezoekers die buitensporig veel geluid veroorzaakten, wat buitenproportioneel was. Desalniettemin ligt de verantwoordelijkheid hiervoor niet bij het hotel zelf; echter, het zou wellicht de moeite waard zijn om te onderzoeken of er enige maatregelen mogelijk zijn om dit aan te pakken.

Lydia 17 mei 2021
Reageer
S

Goed genoeg

Een plezierige ervaring gehad, waarbij alles uitstekend georganiseerd was. Enkele suggesties voor verbetering: ten eerste, het aanbrengen van een stevige beugel voor stabiliteit bij het in- en uitstappen van het bad of tijdens het douchen; en ten tweede, een ruimere portie groenten bij het avondmaal zou een positieve toevoeging zijn. Daarnaast misschien voor in de toekomst een grotere eetzaal.

Sieb 14 mei 2021
Reageer
M

Heerlijk onderkomen

We zijn heerlijk in de watten gelegd met een ruime suite, waar naast de eetgelegenheid met stoelen ook een gezellige loungehoek te vinden was. We hebben optimaal genoten van het buitenterras bij onze verblijfsruimte, waar we in de late middagzon hebben vertoefd terwijl ons avondmaal werd bezorgd. Uitstekende dienstverlening, vriendelijke individuen. Het meeneem-ontbijtbuffet was royaal en divers.

Mayla 7 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Beuningen.

Over Fletcher Hotel Dinkeloord

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Denekamperstraat 48 te Beuningen. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Tankenberg, Natuurgebied Het Lutterzand en Landgoed Singraven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Beuningen, Overijssel
  • https://www.fletcherhoteldinkeloord.nl
  • info@fletcherhoteldinkeloord.nl