Fletcher Hotel Dinkeloord

Fletcher Hotel Dinkeloord

4.7 reviewscore • 3 reviews
M

Dinkel

De dinkel is een prachtig riviertje waar je echt fantastisch kunt wandelen. Als je de Dinkel zuidwaarts volgt richting Heemse, kan je heel mooi langs dit riviertje lopen. Ik weet niet precies meer hoe dit gebied heet, maar als je net boven Heemse langs de Dinkel loopt, sta je echt verstelt van de natuur. Het is daar zo prachtig, wij keken onze ogen uit. Je hebt hier ook mooie bossen en natuur.

Wij hadden een ruime kamer die goed schoon was. Zelfs de badkamer was schoon. Wij waren er maar een paar nachten, dus wij hebben niet heel veel kunnen doen. Wij zijn bijvoorbeeld niet in Duitsland geweest. Het staat wel op ons verlanglijstje om nog een keer terug te keren naar Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord.

M. Hoekstra 23 mei 2022
Reageer
D

Leuke omgeving

Wij hebben hier heel leuk kunnen wandelen. Het hotel ligt aan een stroompje en dat oogt best gezellig. We werden vriendelijk ontvangen bij de receptie. De kamer was ook in orde op een paar kleine details na. Niks storends in ieder geval. Wij wouden altijd een keer naar dit gebied in Nederland en bij Fletcher weet je altijd dat het goed zit. Eenvoudig boeken via hun website en alles is geregeld. Heel duidelijk allemaal.

Dorien 2 jun 2022
Reageer
E

Hotel aan de Duitse grens

Fletcher Hotel Dinkeloord ligt vlakbij de Duitse grens. Je kunt dus makkelijk even Duitsland bezoeken. Nordhorn ligt in de buurt, maar ook Bad Bentheim. De omgeving in Nederlands is trouwens ook erg leuk. Genoeg te zien en te doen.

We hebben heerlijk kunnen dineren in het hotel en het ontbijt was ook goed geregeld. We hadden een ruime kamer en deze was ook goed schoon. Ook de badkamer was schoon. Goede service en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader dit hotel.

Esther 4 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2023 in de omgeving van Beuningen.

Over Fletcher Hotel Dinkeloord

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Denekamperstraat 48 te Beuningen. Het hotel beschikt over 50 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, binnenzwembad, meerdere wellnessfaciliteiten en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je De Tankenberg, Natuurgebied Het Lutterzand en Landgoed Singraven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Beuningen, Overijssel