Hotel

Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

Zeegse, Drenthe

3 reviews
67% positief
33% neutraal

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Schipborgerweg 8 te Zeegse. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Kabouterland, Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe en TT-Circuit Assen.

Fletcher Hotel Langewold is van alle hotels omstreeks Zeegse de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel Langewold


Reviews (3)

 • Margreet

  Leuke bestemming in Drenthe

  Wij waren al een keer in deze buurt geweest, maar nog niet in dit hotel. De omgeving vonden wij zo mooi dat we een keer terug wouden keren. Na het lezen van wat reviews, toch maar voor dit hotel gekozen. De ligging vonden wij ideaal vanwege Park de Zeegser Duinen. We hadden wel wat negatieve reviews over het hotel gelezen, maar we hadden besloten dat de locatie belangrijker is dan het hotel zelf.

  Het hotel viel wat ons betreft reuze mee. We waren op van alles voorbereid, maar het was gewoon prima. Je hoeft geen 5 sterren hotel te verwachten, maar wat ons betreft was het er gewoon keurig. Mooi balkon, vriendelijk personeel en een lekker ontbijt. We hebben ook goed geslapen, ondanks dat het hotel wel wat gehorig is. Gelukkig heeft het ons niet erg gestoord. Gewoon een goed hotel op een hele mooi locatie.

  Margreet 16 jun 2022

 • Wim T.

  Prachtig wandelgebied

  Hotel De Zeegser Duinen ligt in een prachtig wandelgebied. Niet heel groot, maar wel indrukwekkend. Mijn vrouw is ook niet meer zo goed te been dus voor ons was het perfect. In het dorp heb je nog leuke restaurantjes. Dat vinden wij doorgaans gezelliger, dan bij het hotel eten. Wij zijn naar Restaurant Ribhouse Texas geweest en wat een beleving is dat! Is een keer iets heel anders, maar je voelt je echt even een cowboy. Tip: wel op tijd reserveren, want het is een populair restaurant. Verder waren wij tevreden over onze kamer.

  Wim T. 23 mrt 2022

 • Mark Nederhof

  Kamers erg gedateerd

  Kamer 181 zeer gedateerd, douchen niet mogelijk in verband met te kleine straal, kranen wastafel in badkamer bijna niet dicht te krijgen, vieze vlekken in vloerdekking, bedden zakken door, enz.

  Er worden behoorlijke prijzen gerekend voor de kamers, maar dat zijn ze zeker niet waard!

  Melding hiervan vanmorgen bij het uitchecken bij de receptie gedaan, kregen als antwoord:
  Ja, we weten het maar zitten te wachten op goedkeuring vanuit het hoofdkantoor om te mogen verbouwen.

  Mark Nederhof 1 aug 2021