Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

3.6 reviewscore • 14 reviews
M

Eten ver onder de maat

Het live cookingbuffet is het geld niet waard. Weinig keus in vlees. Er is maar 1 soort soep. Het tafeltje waar je het brood op moet snijden is erg wiebelig. De visgerechten zijn niet lekker. Rauwe zalm leek niet eens op zalm en smaakte niet naar zalm. Voor drinken komen ze minimaal langs. Geen aanrader om hier een avondje te eten. Prijs kwaliteit komt niet overeen.

M. S. 29 nov 2023
Reageer
B

Voor ons de laatste keer hier

Na een periode van 3 jaar keerde ik terug naar het hotel, maar mijn ervaring was ronduit teleurstellend. Ten eerste was de kamer ondraaglijk warm en er was geen enkele mogelijkheid om de temperatuur te reguleren. De live kookervaring die werd aangeboden voor slechts € 39,00 per persoon was verre van bevredigend. Zowel de kwaliteit als de verscheidenheid van het aanbod lieten te wensen over, wat een grote teleurstelling was, vooral gezien de voortreffelijke standaard die ze voorheen hadden. Het restaurant heeft besloten om honden niet langer toe te staan, dus we werden verzocht om buiten het restaurant te ontbijten en dineren op een plek die een vergelijkbare sfeer had als een "verborgen schuilplaats" à la Anna Frank. Het was een onverwachte en enigszins merkwaardige ervaring.

Boet 23 jan 2023
Reageer
M

Niet vriendelijk voordieren.

Ik heb een arrangement geboekt voor twee dagen bij het prachtige Fletcher de Zeegser Duinen. Eerder hebben we al gebruikgemaakt van de faciliteiten van deze locatie (vóór de pandemie en altijd met onze viervoeter). Tot onze grote verrassing ontdekten we dat honden nu niet langer welkom zijn in het restaurant. Er was geen duidelijke aanduiding, maar we werden gevraagd om op een afgezonderde plek te dineren en ontbijten, vergelijkbaar met een plek die doet denken aan de schuilplaats van Anne Frank. In het verleden kon je onbeperkt genieten van zalige zalm en sappige garnalen, maar nu wordt er slechts een saai schaaltje geserveerd. Er zijn geen bordjes meer beschikbaar en als je vraagt wat er precies wordt geserveerd, word je op een onvriendelijke manier afgepoeierd.

Mette 21 jan 2023
Reageer
F

Succesvol weekend

Dit prachtige hotel biedt zowel een uitstekend restaurant als schitterende kamers. De kamer was niet echt opvallend, maar over het algemeen was het een prima verblijf met het gemak van een koffiezetapparaat op de kamer. Het diner (live cooking) was buitengewoon smakelijk. Er was een medegast met een speciaal dieet, waarbij gluten- en lactose-intolerantie speelden, en de chef heeft op een voortreffelijke wijze maaltijden bereid die daar perfect op aansloten. Ze doen het helemaal goed!

Foss 23 okt 2022
Reageer
f

Uiterst gastvrij en vriendelijk team

Dit hotel was uitstekend met een uiterst gastvrij en vriendelijk team. De sauna en het zwembad waren heerlijk ontspannend. Wat betreft de culinaire ervaring, werden we getrakteerd op een buffet waar de chef-koks persoonlijk bij aanwezig waren. Het ontbijt voldeed aan onze verwachtingen. Voor de snoepjesautomaat moest je een QR-code scannen en digitaal betalen, maar dat was voor ons helaas niet mogelijk. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de meer ervaren gasten in dit geval. Hier is een suggestie: een houten sauna kussentje voor extra comfort tijdens het saunabezoek.

fam Biet 13 aug 2022
Reageer
M

Leuke bestemming in Drenthe

Wij waren al een keer in deze buurt geweest, maar nog niet in dit hotel. De omgeving vonden wij zo mooi dat we een keer terug wouden keren. Na het lezen van wat reviews, toch maar voor dit hotel gekozen. De ligging vonden wij ideaal vanwege Park de Zeegser Duinen. We hadden wel wat negatieve reviews over het hotel gelezen, maar we hadden besloten dat de locatie belangrijker is dan het hotel zelf.

Het hotel viel wat ons betreft reuze mee. We waren op van alles voorbereid, maar het was gewoon prima. Je hoeft geen 5 sterren hotel te verwachten, maar wat ons betreft was het er gewoon keurig. Mooi balkon, vriendelijk personeel en een lekker ontbijt. We hebben ook goed geslapen, ondanks dat het hotel wel wat gehorig is. Gelukkig heeft het ons niet erg gestoord. Gewoon een goed hotel op een hele mooi locatie.

Margreet 16 jun 2022
Reageer
F

Klassieke uitstraling

Dit hotel heeft een klassieke uitstraling en zou kunnen profiteren van een vernieuwing, vooral als het gaat om de hotelkamers. De hotelkamer had duidelijk al een hele tijd geen renovatie ondergaan, zeker de badkamer leek al tientallen jaren onveranderd te zijn gebleven. Het ochtendmaal was zeer bevredigend, met een ruime variatie aan opties om uit te kiezen.

Fatima 24 mei 2022
Reageer
L

Niet kunnen genieten

In plaats van een traditionele theepot, was er een thermosfles met warm water beschikbaar voor het zetten van thee. Het broodje met ham had zo'n dunne laag dat je erdoorheen kon kijken, en het werd geserveerd met een augurk. Het gerecht met spinazie was helaas flauw en miste smaak. De cake was erg droog en kan absoluut niet worden aanbevolen.

Laurie 18 mei 2022
Reageer
J

schitterende Drentse natuur

In deze prachtige omgeving kun je optimaal genieten van de schitterende Drentse natuur. Het warme welkom dat we kregen was werkelijk fantastisch en zorgde meteen voor een geweldige start van ons verblijf. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten van al het moois dat deze regio te bieden heeft. Een echte aanrader!

Joes 2 mei 2022
Reageer
W

Prachtig wandelgebied

Hotel De Zeegser Duinen ligt in een prachtig wandelgebied. Niet heel groot, maar wel indrukwekkend. Mijn vrouw is ook niet meer zo goed te been dus voor ons was het perfect. In het dorp heb je nog leuke restaurantjes. Dat vinden wij doorgaans gezelliger, dan bij het hotel eten. Wij zijn naar Restaurant Ribhouse Texas geweest en wat een beleving is dat! Is een keer iets heel anders, maar je voelt je echt even een cowboy. Tip: wel op tijd reserveren, want het is een populair restaurant. Verder waren wij tevreden over onze kamer.

Wim T. 23 mrt 2022
Reageer
L

Aangename tijd gehad

Positief: Het hotel beschikt over een aangenaam binnenzwembad, en de locatie is ideaal voor wandelaars.Negatief: De kamers waren helaas behoorlijk warm, wat enigszins ongemakkelijk was. De culinaire ervaring liet veel te wensen over; het aanbod was beperkt en de gerechten die op de kaart stonden, voldeden niet aan de verwachtingen. Hoewel de bar geopend was, was er helaas geen personeel aanwezig om te bedienen. Hoewel er ruimte is voor verbetering, hebben we desondanks een aangename tijd gehad.

Loet & Liya 20 mrt 2022
Reageer
O

Hier en daar beter onderhouden

Er zijn enkele aspecten die wel wat aandacht kunnen gebruiken, zoals de kraan bij de wastafel die bijna niet meer goed open of dicht te krijgen is. De temperatuurregeling is al enige jaren een probleem, waarbij het ofwel te warm of te koud is. Bovendien vind ik het douchegordijn ouderwets en persoonlijk niet meer passend bij deze tijd, en het was ook nog eens vies. Het is misschien een goed idee om ook eens achter de nachtkastjes te kijken, want daar was het ook niet helemaal netjes.

Oumayra 7 mrt 2022
Reageer
P

Kamers ruim en prima in orde

De locatie is prachtig en het zwembad is erg prettig. Bovendien zijn de kamers ruim en prima in orde. De kwaliteit van de gerechten in de keuken was helaas onder het gemiddelde niveau. Vanwege onze hond mochten we niet plaatsnemen in de eetzaal, maar dit leidde helaas tot een slordige bediening. Er was zelfs geen placemat aanwezig.

Pippa 17 okt 2021
Reageer
M

Kamers erg gedateerd

Kamer 181 zeer gedateerd, douchen niet mogelijk in verband met te kleine straal, kranen wastafel in badkamer bijna niet dicht te krijgen, vieze vlekken in vloerdekking, bedden zakken door, enz.

Er worden behoorlijke prijzen gerekend voor de kamers, maar dat zijn ze zeker niet waard!

Melding hiervan vanmorgen bij het uitchecken bij de receptie gedaan, kregen als antwoord:
Ja, we weten het maar zitten te wachten op goedkeuring vanuit het hoofdkantoor om te mogen verbouwen.

Mark Nederhof 1 aug 2021
S

In ieder geval goed dat ze op goedkeuring wachten om verbeteringen uit te voeren. Meer kunnen ze niet doen behalve wellicht de prijzen momenteel iets verlagen. Het is nu ook bouwvak dus wie weet komen de verbouwingen daarna.

Simar 1 aug 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Zeegse.

Over Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen is een 4-sterren hotel, gelegen aan Schipborgerweg 8 te Zeegse. Het hotel beschikt over 78 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Kabouterland, Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe en TT-Circuit Assen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zeegse, Drenthe
  • https://www.hoteldezeegserduinen.nl
  • info@hoteldezeegserduinen.nl