Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

3.3 reviewscore • 4 reviews
M

Eten ver onder de maat

Het live cookingbuffet is het geld niet waard. Weinig keus in vlees. Er is maar 1 soort soep. Het tafeltje waar je het brood op moet snijden is erg wiebelig. De visgerechten zijn niet lekker. Rauwe zalm leek niet eens op zalm en smaakte niet naar zalm. Voor drinken komen ze minimaal langs. Geen aanrader om hier een avondje te eten. Prijs kwaliteit komt niet overeen.

M. S. 29 nov 2023
Reageer
M

Leuke bestemming in Drenthe

Wij waren al een keer in deze buurt geweest, maar nog niet in dit hotel. De omgeving vonden wij zo mooi dat we een keer terug wouden keren. Na het lezen van wat reviews, toch maar voor dit hotel gekozen. De ligging vonden wij ideaal vanwege Park de Zeegser Duinen. We hadden wel wat negatieve reviews over het hotel gelezen, maar we hadden besloten dat de locatie belangrijker is dan het hotel zelf.

Het hotel viel wat ons betreft reuze mee. We waren op van alles voorbereid, maar het was gewoon prima. Je hoeft geen 5 sterren hotel te verwachten, maar wat ons betreft was het er gewoon keurig. Mooi balkon, vriendelijk personeel en een lekker ontbijt. We hebben ook goed geslapen, ondanks dat het hotel wel wat gehorig is. Gelukkig heeft het ons niet erg gestoord. Gewoon een goed hotel op een hele mooi locatie.

Margreet 16 jun 2022
Reageer
W

Prachtig wandelgebied

Hotel De Zeegser Duinen ligt in een prachtig wandelgebied. Niet heel groot, maar wel indrukwekkend. Mijn vrouw is ook niet meer zo goed te been dus voor ons was het perfect. In het dorp heb je nog leuke restaurantjes. Dat vinden wij doorgaans gezelliger, dan bij het hotel eten. Wij zijn naar Restaurant Ribhouse Texas geweest en wat een beleving is dat! Is een keer iets heel anders, maar je voelt je echt even een cowboy. Tip: wel op tijd reserveren, want het is een populair restaurant. Verder waren wij tevreden over onze kamer.

Wim T. 23 mrt 2022
Reageer
M

Kamers erg gedateerd

Kamer 181 zeer gedateerd, douchen niet mogelijk in verband met te kleine straal, kranen wastafel in badkamer bijna niet dicht te krijgen, vieze vlekken in vloerdekking, bedden zakken door, enz.

Er worden behoorlijke prijzen gerekend voor de kamers, maar dat zijn ze zeker niet waard!

Melding hiervan vanmorgen bij het uitchecken bij de receptie gedaan, kregen als antwoord:
Ja, we weten het maar zitten te wachten op goedkeuring vanuit het hoofdkantoor om te mogen verbouwen.

Mark Nederhof 1 aug 2021
S

In ieder geval goed dat ze op goedkeuring wachten om verbeteringen uit te voeren. Meer kunnen ze niet doen behalve wellicht de prijzen momenteel iets verlagen. Het is nu ook bouwvak dus wie weet komen de verbouwingen daarna.

Simar 1 aug 2021
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Zeegse.

Over Fletcher Hotel De Zeegser Duinen

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Zeegser Duinen op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Zeegse, Drenthe
  • https://www.hoteldezeegserduinen.nl
  • info@hoteldezeegserduinen.nl