Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel De Zalm

3.5 reviewscore • 6 reviews
C

Onverzorgde en onaangename sfeer!

De ruimte voor het gezin is geboekt voor een groep van vier personen. De accommodatie voldeed aan de basisvereisten, maar er waren weinig opvallende positieve aspecten om te vermelden. De airconditioning liet het afweten, er was geen ventilatie in de badkamer en de vloerbedekking was uiterst vies en versleten, zelfs mijn viervoeter zou er niet op willen rusten. De recente ontwikkelingen in de kwaliteit en stijl van Fletcher hotels zijn duidelijk teleurstellend, wat resulteert in een onverzorgde en onaangename sfeer. Dit heeft me doen besluiten om nooit meer terug te keren!

Cornelis 26 jun 2023
Reageer
Y

kamers zijn verouderd

Laten we met het positieve beginnen, het personeel was uiterst vriendelijk en er valt niets op aan te merken. Echter, de kamers zijn verouderd en de vloerbedekking is smerig en vervaging van kleur. Ongeacht hun inspanningen om het te verdoezelen, blijft deze situatie onveranderlijk. Het hotel geniet van een prachtige geografische ligging en een charmant gebouw, te midden van een bescheiden stadje.

Yusuf 21 jun 2023
Reageer
B

Echt gezellig gehad!

Brielle is een adembenemend stadje omgeven door vestingwerken. Hoewel ik negatieve beoordelingen had gelezen over Hotel De Zalm, waarin gesproken werd over vuil en een onaangename sfeer door versleten vloerbedekking, vond ik het tegelijkertijd belangrijk om te bedenken dat je niet op de gang slaapt... Mijn gezelschap en ik waren echter zeer tevreden met onze ervaring; de kamer was netjes en schoon, en alles wat we nodig hadden, was aanwezig, van shampoo tot douchegel. Voldoende textiel voor persoonlijke hygiëne, een zachte ondergrond bij het bad, onbesmette beddengoed en extra zachte kussens, een beeldbuis voor amusement, informatieve brochures. Het personeel was zeer voorkomend. De culinaire faciliteiten waren uitstekend en we hebben heerlijk gedineerd. In de avonden was er een gezellige bar. Het ontbijt was van ongekende kwaliteit, met ruime variatie in voedsel en drank, voortdurend aangevuld. De prijs voor het ontbijt rechtvaardigde zichzelf ten volle. We hebben het echt gezellig gehad!

Beau 1 mei 2023
Reageer
K

extreem gedateerd en onhygienisch

Brielle is een schitterend stadje, maar het Fletcher Hotel De Zalm laat veel te wensen over! Het hotel is extreem gedateerd en onhygiënisch, en het personeel is allesbehalve vriendelijk. Het bed was verschrikkelijk, het hoofdkussen had een onaangename geur en er lag zelfs een gebruikt washandje in de badkamer. Er waren ongewenste organismen bij de raamkozijnen, verf was afwezig, en de vloerbedekking was uitzonderlijk oud en verbleekt, met open plekken en talloze vlekken. De verwarming in de badkamer was bovenmatig heet, waardoor deze onaangenaam aanvoelde en dezelfde hitte verspreidde naar de slaapkamer. Nadat we het probleem hadden gemeld, kregen we te horen dat er geen oplossing voor was. Dit heeft me wel wat gedaan!

Koppel 28 jan 2023
Reageer
A

Pittoresk vestingstadje

Heel leuk pittoresk vestingstadje. Ik wist helemaal niet dat dit bestond, mijn man kwam ermee. Wij hebben gewoon een nachtje geboekt om dit stadje te verkennen. Het had ook niet langer gehoeven, want je bent er zo doorheen. Het is wel erg leuk! Echt een uniek stukje geschiedenis en alles is nog in goede staat. Het hotel was ook nog in goede staat. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onze kamer zag er goed uit. Wij hadden eigenlijk geen klachten. Goed geslapen en de volgende ochtend heerlijk ontbeten. Het was heel leuk!

Anja 3 jun 2022
Reageer
J

Brielle is een mooie plaats

Wij waren nog nooit in het plaatsje Brielle geweest, dat is zeker een plaats waar je een keer geweest moet zijn. Je vind er veel historie en zal verder niet teveel verklappen je moet dit echt zelf zien. Klein puntje van verbetering aan het hotel is dat je vooraf te zien krijgt dat de parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel bereikbaar is, dit was zeer onduidelijk want je moet naar Rozemarijnstraat 6, als je dat invoert in je navigatie dan rijdt je meteen naar de parkeerplaats van het hotel.

Het hotel was verder top met een goede service en vriendelijk personeel. Wat me overigens opvalt is dat in alle Fletcher hotels het personeel goed is opgeleid en zeer meedenkend is.

Johan 21 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van mei 2024 in de omgeving van Brielle.

Over Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een 4-sterren hotel, gelegen aan Voorstraat 6-8 te Brielle. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Euromast, Deltapark Neeltje Jans en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Brielle, Zuid-Holland
  • https://www.hoteldezalm.nl
  • info@hoteldezalm.nl