Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel De Zalm

4.0 reviewscore • 4 reviews
J

Brielle is een mooie plaats

Wij waren nog nooit in het plaatsje Brielle geweest, dat is zeker een plaats waar je een keer geweest moet zijn. Je vind er veel historie en zal verder niet teveel verklappen je moet dit echt zelf zien. Klein puntje van verbetering aan het hotel is dat je vooraf te zien krijgt dat de parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel bereikbaar is, dit was zeer onduidelijk want je moet naar Rozemarijnstraat 6, als je dat invoert in je navigatie dan rijdt je meteen naar de parkeerplaats van het hotel.

Het hotel was verder top met een goede service en vriendelijk personeel. Wat me overigens opvalt is dat in alle Fletcher hotels het personeel goed is opgeleid en zeer meedenkend is.

Johan 21 mei 2022
Reageer
R

Behoorlijk gedateerd

De internetverbinding was goed, het ontbijt was prima, het personeel was vriendelijk en de locatie was centraal in Brielle. De douche- en toiletruimte waren schoon, op wat kalkaanslag na. Het beddengoed was schoon. Voor een nacht was het verblijf acceptabel. Er waren echter enkele minpunten, zoals vlekken op de vloerbedekking in de kamer, gang en trap, een hoge doucherand, veel geluidsoverlast, een donkere en ongezellige eetzaal, gordijnen die niet goed opgehangen waren, een lek in het plafond, geen lift, een kleine televisie en geen föhn. We zouden het hotel een 2,5 sterren waard geven in plaats van 3 sterren.

Roxanne 13 okt 2022
Reageer
A

Pittoresk vestingstadje

Heel leuk pittoresk vestingstadje. Ik wist helemaal niet dat dit bestond, mijn man kwam ermee. Wij hebben gewoon een nachtje geboekt om dit stadje te verkennen. Het had ook niet langer gehoeven, want je bent er zo doorheen. Het is wel erg leuk! Echt een uniek stukje geschiedenis en alles is nog in goede staat. Het hotel was ook nog in goede staat. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onze kamer zag er goed uit. Wij hadden eigenlijk geen klachten. Goed geslapen en de volgende ochtend heerlijk ontbeten. Het was heel leuk!

Anja 3 jun 2022
Reageer
P

Goed hotel

Het hotel was goed, helaas kon ik niet van tevoren aangeven dat ik vegetarisch eten wilde. Maar de koks in het hotel hebben dit prima opgelost en waren zeer vriendelijk. Het was jammer dat we vanwege de coronamaatregelen op de kamer moesten eten, maar het eten was ook zeer goed.

Patricia 27 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Brielle.

Over Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een 4-sterren hotel, gelegen aan Voorstraat 6-8 te Brielle. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Euromast, Deltapark Neeltje Jans en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Brielle, Zuid-Holland