Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel De Zalm

4.50/5.00 • 2 reviews
A

Pittoresk vestingstadje

Heel leuk pittoresk vestingstadje. Ik wist helemaal niet dat dit bestond, mijn man kwam ermee. Wij hebben gewoon een nachtje geboekt om dit stadje te verkennen. Het had ook niet langer gehoeven, want je bent er zo doorheen. Het is wel erg leuk! Echt een uniek stukje geschiedenis en alles is nog in goede staat. Het hotel was ook nog in goede staat. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onze kamer zag er goed uit. Wij hadden eigenlijk geen klachten. Goed geslapen en de volgende ochtend heerlijk ontbeten. Het was heel leuk!

Anja 3 jun 2022
Reageer
J

Brielle is een mooie plaats

Wij waren nog nooit in het plaatsje Brielle geweest, dat is zeker een plaats waar je een keer geweest moet zijn. Je vind er veel historie en zal verder niet teveel verklappen je moet dit echt zelf zien. Klein puntje van verbetering aan het hotel is dat je vooraf te zien krijgt dat de parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel bereikbaar is, dit was zeer onduidelijk want je moet naar Rozemarijnstraat 6, als je dat invoert in je navigatie dan rijdt je meteen naar de parkeerplaats van het hotel.

Het hotel was verder top met een goede service en vriendelijk personeel. Wat me overigens opvalt is dat in alle Fletcher hotels het personeel goed is opgeleid en zeer meedenkend is.

Johan 21 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van oktober 2022 in de omgeving van Brielle.

Over Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een 4-sterren hotel, gelegen aan Voorstraat 6-8 te Brielle. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Euromast, Deltapark Neeltje Jans en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Brielle, Zuid-Holland