Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel De Zalm

3.6 reviewscore • 12 reviews
B

Echt gezellig gehad!

Brielle is een adembenemend stadje omgeven door vestingwerken. Hoewel ik negatieve beoordelingen had gelezen over Hotel De Zalm, waarin gesproken werd over vuil en een onaangename sfeer door versleten vloerbedekking, vond ik het tegelijkertijd belangrijk om te bedenken dat je niet op de gang slaapt... Mijn gezelschap en ik waren echter zeer tevreden met onze ervaring; de kamer was netjes en schoon, en alles wat we nodig hadden, was aanwezig, van shampoo tot douchegel. Voldoende textiel voor persoonlijke hygiëne, een zachte ondergrond bij het bad, onbesmette beddengoed en extra zachte kussens, een beeldbuis voor amusement, informatieve brochures. Het personeel was zeer voorkomend. De culinaire faciliteiten waren uitstekend en we hebben heerlijk gedineerd. In de avonden was er een gezellige bar. Het ontbijt was van ongekende kwaliteit, met ruime variatie in voedsel en drank, voortdurend aangevuld. De prijs voor het ontbijt rechtvaardigde zichzelf ten volle. We hebben het echt gezellig gehad!

Beau 1 mei 2023
Reageer
C

Onverzorgde en onaangename sfeer!

De ruimte voor het gezin is geboekt voor een groep van vier personen. De accommodatie voldeed aan de basisvereisten, maar er waren weinig opvallende positieve aspecten om te vermelden. De airconditioning liet het afweten, er was geen ventilatie in de badkamer en de vloerbedekking was uiterst vies en versleten, zelfs mijn viervoeter zou er niet op willen rusten. De recente ontwikkelingen in de kwaliteit en stijl van Fletcher hotels zijn duidelijk teleurstellend, wat resulteert in een onverzorgde en onaangename sfeer. Dit heeft me doen besluiten om nooit meer terug te keren!

Cornelis 26 jun 2023
Reageer
Y

kamers zijn verouderd

Laten we met het positieve beginnen, het personeel was uiterst vriendelijk en er valt niets op aan te merken. Echter, de kamers zijn verouderd en de vloerbedekking is smerig en vervaging van kleur. Ongeacht hun inspanningen om het te verdoezelen, blijft deze situatie onveranderlijk. Het hotel geniet van een prachtige geografische ligging en een charmant gebouw, te midden van een bescheiden stadje.

Yusuf 21 jun 2023
Reageer
K

extreem gedateerd en onhygienisch

Brielle is een schitterend stadje, maar het Fletcher Hotel De Zalm laat veel te wensen over! Het hotel is extreem gedateerd en onhygiënisch, en het personeel is allesbehalve vriendelijk. Het bed was verschrikkelijk, het hoofdkussen had een onaangename geur en er lag zelfs een gebruikt washandje in de badkamer. Er waren ongewenste organismen bij de raamkozijnen, verf was afwezig, en de vloerbedekking was uitzonderlijk oud en verbleekt, met open plekken en talloze vlekken. De verwarming in de badkamer was bovenmatig heet, waardoor deze onaangenaam aanvoelde en dezelfde hitte verspreidde naar de slaapkamer. Nadat we het probleem hadden gemeld, kregen we te horen dat er geen oplossing voor was. Dit heeft me wel wat gedaan!

Koppel 28 jan 2023
Reageer
R

Behoorlijk gedateerd

De internetverbinding was goed, het ontbijt was prima, het personeel was vriendelijk en de locatie was centraal in Brielle. De douche- en toiletruimte waren schoon, op wat kalkaanslag na. Het beddengoed was schoon. Voor een nacht was het verblijf acceptabel. Er waren echter enkele minpunten, zoals vlekken op de vloerbedekking in de kamer, gang en trap, een hoge doucherand, veel geluidsoverlast, een donkere en ongezellige eetzaal, gordijnen die niet goed opgehangen waren, een lek in het plafond, geen lift, een kleine televisie en geen föhn. We zouden het hotel een 2,5 sterren waard geven in plaats van 3 sterren.

Roxanne 13 okt 2022
Reageer
T

Geen lift aanwezig

Uitstekende online connectiviteit, voortreffelijk ochtendmaal, uiterst hoffelijke medewerkers, ideale locatie in het hart van Brielle, vlekkeloos douche- en toiletruimte met minimale kalkafzetting, onberispelijk beddengoed. Een enkele overnachting is acceptabel. De vloerbedekking in de kamer, gangen en trappen vertoont verschillende vlekken, en de doucherand is onhandig hoog. Bovendien is de geluidsisolatie niet optimaal, wat voor overlast kan zorgen. De eetzaal is somber en mist gezelligheid, en de gordijnen hangen niet goed. Ook viel er een lekplek op het plafond op. Daarnaast is er geen lift aanwezig, en de televisie is aan de kleine kant, terwijl er geen föhn voorzien is. Als we een beoordeling moeten geven, komt het niet hoger dan 3 sterren, en niet de volle 5 sterren.

Tess 3 okt 2022
Reageer
A

Pittoresk vestingstadje

Heel leuk pittoresk vestingstadje. Ik wist helemaal niet dat dit bestond, mijn man kwam ermee. Wij hebben gewoon een nachtje geboekt om dit stadje te verkennen. Het had ook niet langer gehoeven, want je bent er zo doorheen. Het is wel erg leuk! Echt een uniek stukje geschiedenis en alles is nog in goede staat. Het hotel was ook nog in goede staat. Wij werden erg vriendelijk ontvangen en onze kamer zag er goed uit. Wij hadden eigenlijk geen klachten. Goed geslapen en de volgende ochtend heerlijk ontbeten. Het was heel leuk!

Anja 3 jun 2022
Reageer
N

Geen waar voor je geld.

Een gevoel van tijdloosheid. De kamerprijs is buitensporig hoog gezien de geboden faciliteiten. Zeer beperkte ruimte. Versleten gordijnen en tapijt dat zijn sporen heeft nagelaten door het hele hotel. De televisie is geplaatst in een hoekje, wat vanuit het bed geen goede kijkervaring biedt. De douche vertoont schimmelvorming, en er ontbreekt een föhn en koffievoorziening. Bovendien is de inrichting zeer verouderd. Wel moet worden opgemerkt dat het wel schoon was. Kortom je krijgt geen waar voor je geld.

Noor 2 jun 2022
Reageer
J

Brielle is een mooie plaats

Wij waren nog nooit in het plaatsje Brielle geweest, dat is zeker een plaats waar je een keer geweest moet zijn. Je vind er veel historie en zal verder niet teveel verklappen je moet dit echt zelf zien. Klein puntje van verbetering aan het hotel is dat je vooraf te zien krijgt dat de parkeerplaats aan de achterzijde van het hotel bereikbaar is, dit was zeer onduidelijk want je moet naar Rozemarijnstraat 6, als je dat invoert in je navigatie dan rijdt je meteen naar de parkeerplaats van het hotel.

Het hotel was verder top met een goede service en vriendelijk personeel. Wat me overigens opvalt is dat in alle Fletcher hotels het personeel goed is opgeleid en zeer meedenkend is.

Johan 21 mei 2022
Reageer
F

Dit is waarom niet gaan

Ongelooflijk teleurstellend verblijf in het hotel; het is moeilijk te bevatten hoe dit hotel zoveel lof heeft gekregen. De geur in het hotel is ronduit onaangenaam, de hygiëne laat veel te wensen over en het tapijt vertoont overal scheuren. De afmetingen van onze kamer waren zeer beperkt, en het uitzicht bestond uit een dak. Er was slechts één stoel voor twee personen aanwezig. Bovendien ontbraken essentiële voorzieningen zoals een koelkast en een waterkoker, en eigenlijk was er niets aanwezig om gebruik van te maken. Zonde voor je geld!

Faye 20 sep 2021
Reageer
P

Goed hotel

Het hotel was goed, helaas kon ik niet van tevoren aangeven dat ik vegetarisch eten wilde. Maar de koks in het hotel hebben dit prima opgelost en waren zeer vriendelijk. Het was jammer dat we vanwege de coronamaatregelen op de kamer moesten eten, maar het eten was ook zeer goed.

Patricia 27 mei 2021
Reageer
J

Deskundig personeel

Een uitstekende accommodatie, enige spijt dat ik niet vooraf kon aangeven dat ik graag vegetarisch wilde eten. Gelukkig hebben de culinaire experts in het hotel dit probleem vakkundig opgelost. Het personeel was buitengewoon hartelijk en behulpzaam. Het enige minpunt was dat we als gevolg van de pandemie genoodzaakt waren om onze maaltijden op de kamer te nuttigen. Desondanks was het eten van uitstekende kwaliteit en hebben we er zeer van genoten.

Jinte 17 mei 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Brielle.

Over Fletcher Hotel De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm is een 4-sterren hotel, gelegen aan Voorstraat 6-8 te Brielle. Het hotel beschikt over 48 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Euromast, Deltapark Neeltje Jans en Diergaarde Blijdorp.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Brielle, Zuid-Holland
  • https://www.hoteldezalm.nl
  • info@hoteldezalm.nl