Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Fletcher Hotel De Gelderse Poort

3.50/5.00 • 2 reviews
I

Personeelstekort

Je kunt echt merken dat Fletcher kampt met een personeelstekort. Bij het inchecken stond er niemand op ons te wachten. Ze hebben ook verschillende taken, waardoor er wel eens dingen worden vergeten. Ze proberen wel echt te helpen, dat moet ik ze dan wel nageven. Onze kamer was vrij simpel, maar we hadden gelukkig zelf een koffiezetapparaat meegenomen. We vonden het ook niet helemaal schoon, maar dit zal ook wel te maken hebben met het personeelstekort.

Isabel 30 mei 2022
Reageer
V

Aan de Waal

Fletcher Hotel De Gelderse Poort ligt in het dorpje Ooij en dit dorp ligt op zijn beurt weer aan de Waal. Je kunt hier prima op vakantie. Veel natuur en je zit dichtbij Nijmegen, wat een hele leuke stad is. Als je de Waal oversteekt kun je ook naar Arnhem. Los van deze grote steden zijn er ook veel leuke kleine dorpjes te vinden.

Je merkt wel dat ook bij Fletcher een personeelstekort is. Het duurde vrij lang voordat er iemand was om ons in te checken. Hopelijk is dit snel opgelost. De kamer is vrij standaard en wij hebben zelf een koffiezetapparaat meegenomen. Dit doen wij wel vaker als we naar een hotel gaan. De douche was gelukkig redelijk schoon, niet perfect, maar dat kun je ook niet verwachten met een personeelstekort. Ontbijt was lekker, met vers brood en genoeg beleg. Het gekookte eitje was ook erg lekker.

Victoria 16 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2022 in de omgeving van Ooij.

Over Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kon. Julianalaan 32 te Ooij. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Museum het Valkhof, Amusementspark Tivoli en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Ooij, Gelderland