Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Fletcher Hotel De Gelderse Poort

3.5 reviewscore • 18 reviews
P

Mooi Hotel

Onze accommodatie was keurig verzorgd, brandschoon en uitgerust met eigentijds sanitair. In de ruime eetzaal was er een ruime selectie beschikbaar voor een uitstekend ontbijt. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima. Het hotel biedt interessante wandelroutes die klaarliggen om verkend te worden. We hebben twee van deze routes gelopen en genoten van de ervaring. We hebben genoten van een wandeling van ongeveer 5 kilometer, het "Ommetje van Ooij", en daarnaast hebben we ook een wandeling gemaakt van 7,5 kilometer. We zijn absoluut van plan om hier in de toekomst nogmaals terug te komen.

Pieter 23 apr 2023
Reageer
L

Matig

De kamer was prima. We zaten op de begane grond. Wel erg gehorig. Je hoorde in de kamer boven ons mensen naar het toilet gaan en mensen de kamer in en uit komen.Bedden sliepen goed.
We moesten een tijd wachten om in te checken. Er is maar 1 man voor de receptie de bar en het restaurant.

Ontbyt niets op aan te merken. Diner was ronduit slecht. De hamburger had een vieze smaak en de helft van wat op de kaart stond was op.

We kwamen om 21 uur aan en konden nog een drankje krijgen bij de bar. Mensen die om 21.30 wat wilde drinken konden niets meer krijgen want de bar ging dicht. We nemen de man die alles in zn eentje moet doen niets kwalijk. Overal is personeelstekort. Het is wel jammer dat je betaalt voor diner terwijl de kwaliteit echt slecht is.

We hebben 2 fijne dagen gehad omdat wij altijd proberen te genieten van de dingen die wel goed en leuk zijn. Desondanks raden wij dit hotel niet aan.

Linda 9 dec 2023
Reageer
m

twijfel

Omdat wij de volgende dag vroeg in het ziekenhuis moesten zijn,1 nacht in het hotel geboekt.
De bedden heel zacht met kuil na ze omgedraait te hebben lag het wat beter.
De vloer en plinten onder het stof maar voorruit voor 50 euro niet zeuren.
De douche was erg vuil,schimmel,vieze wandtegels en zwarte lange haren op de tegels.
Dit was duidelijk al heel lang niet schoongemaakt,ik heb dus ook de douche niet gebruikt.
Hoop dat ze er iets mee doen .
De kamer zag er voor de rest wel netjes uit

monique van Oudheusden 13 nov 2023
Reageer
H

Te weinig personeel

Jammer van de onprofessionele ontvangst: een half uur geduurd vooraleer er iemand aan de receptie kwam om je welkom te heten en te kunnen inchecken.
Ontbijt was heel goed!
Hygiëne kan zeker beter: onder het bed lag nog een fles water van de vorige bezoekers, duidelijk zichtbaar dat er onvoldoende wordt schoongemaakt. Douche is verouderd.
Bedden zijn goed.
Wanneer je 's avonds nog naar de bar wil, is er amper iets verkrijgbaar. Geen hapjes en drankjes zoals op de kaart vermeld staat. Alles was op en het koffietoestel was uitgeschakeld en dit al om 21.30. Zelfs heet water voor thee was niet meer mogelijk.
Dit hotel zou zoveel meer kunnen bieden met meer personeel.

Helga 24 sep 2023
Reageer
H

Zeer slecht

Een zeer slecht hotel met niet zo'n leuke medewerker vooral die in de bediening werkt. Hij probeerde de zaak ook nog te vernagelen. Volgens de site kost het ontbijt 15,50 hij probeerde ons 17,50 te laten betalen, niet netjes en riekt naar bedrog. Ook zei hij dat het restaurant vol zat terwijl we op hun site gewoon konden reserveren en daar een bevestiging van kregen, rare gast.

Henri Bunnik 10 sep 2023
Reageer
D

Voldoende

De bedden waren comfortabel en het ontbijt was uitstekend. Het hotel heeft een gunstige ligging ten opzichte van de natuurgebieden. Helaas waren de overige aspecten van het hotel vrij matig. Het was gehorig, het diner viel tegen en er was te weinig personeel (hoewel ze wel erg vriendelijk waren). Bovendien waren er te weinig oplaadpunten voor elektrische fietsen in de fietsenstalling en ontbrak er een waterkoker voor koffie en thee op de kamer. We hebben een teleurstellende ervaring gehad en zullen niet meer terugkomen.

Duuk 16 apr 2023
Reageer
L

Geen ander keer!

We hebben gekozen voor het vrijdagarrangement, waarbij we met z'n tweeën twee nachten verbleven en genoten van twee keer ontbijt en één keer diner. Over het eten hadden we niets op aan te merken, maar de kamer was helemaal niet in orde. We werden tot laat in de avond geconfronteerd met het geluid van doorspoelende toiletten, het wegstromende water van bad en douche, verschuivende meubels, gasten die de trap op- en afliepen (aangezien de lift defect was), en nog meer. In de vroege ochtend werden we gewekt door dezelfde omgevingsgeluiden en het getik van de hakken van een receptioniste die door het hotel liep. Wij hebben een zeer negatieve ervaring gehad en zullen absoluut NOOIT meer voor Fletcher kiezen.

Luka 17 mrt 2023
Reageer
R

Zeer ontevreden!

Het hotel mist persoonlijkheid en een warme uitstraling. Er is slechts één medewerker die zowel de receptie als het restaurant moet bemannen. Het ontbijt was redelijk, maar het diner liet veel te wensen over. De kamer was schoon en goed, maar het was teleurstellend dat er in een 4-sterren hotel geen koffiezetapparaat aanwezig was.

Rens 14 feb 2023
Reageer
W

Prima voor kort verblijf

Het hotel is gelegen in een klein dorp met een prachtige omgeving voor fiets- en wandeltochten. Het is dichtbij Nijmegen en heeft een gemoedelijke sfeer. De kamer was netjes en gemoderniseerd met een klein balcon, dat niet geschikt is om op te zitten, maar wel om de deur open te zetten. De badkamer was klein en functioneel maar er was weinig tot geen opbergruimte voor toiletartikelen. Het bed was zacht en we hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was prima met roerei, spek, verse broodjes en vers brood dat warm was van de bakker. Het diner was minder, de proeverij vooraf was weinig en minder dan we gewend zijn in andere Fletcher hotels, de maandspecialiteit (€23,50!) sliptong was minimaal en iets te ver doorgebakken, de garnituur was minimaal. Frites waren wel lekker. Ondanks het prachtige najaarsweer, mochten we niet buiten eten omdat "dan wil iedereen om 8 uur weer naar binnen omdat het dan fris wordt." Dit vonden wij niet erg klantgericht! Het personeel was verder vriendelijk en behulpzaam.

W.J. Oss 17 sep 2022
Reageer
B

Vloer geen enkele keer geveegd

De kamers waren aangenaam, maar de temperatuur was wel erg hoog. De matrassen waren erg zacht en daardoor wiebelig. We hadden een balkon bijgeboekt voor 10 euro extra per nacht, maar het was teleurstellend dat er nauwelijks ruimte was voor slechts één stoel. Gedurende ons 5-daagse verblijf is de vloer geen enkele keer geveegd. Er lagen wel schone handdoeken in de badkamer. Helaas was het niet mogelijk om op het terras te eten, omdat er geen service was. Wij denken dat dit hotel onterecht al een 4- sterrenhotel wordt gecategoriseerd.

B.L. 10 aug 2022
Reageer
L

Conclusie- Goede Hotel

In mijn opinie is dit Fletcher hotel absoluut een van de beste. Het hotel bevindt zich in een rustige woonwijk van het plaatsje Ooij. Het personeel toont interesse. Het diner was acceptabel. Echter, wat mij stoorde tijdens het ontbijt was dat er een paar vliegen op het brood en het beleg aanwezig waren, wat niet prettig was. Het is eenvoudig op te lossen door alles af te dekken, desnoods met wat theedoeken of iets vergelijkbaars. Een ander negatief punt was dat alles om 22.00 uur werd afgesloten. Het is mogelijk om prachtige fietstochten of wandelingen te maken in de omgeving. We zouden dit zeker opnieuw willen doen!

Louis 14 jul 2022
Reageer
I

Personeelstekort

Je kunt echt merken dat Fletcher kampt met een personeelstekort. Bij het inchecken stond er niemand op ons te wachten. Ze hebben ook verschillende taken, waardoor er wel eens dingen worden vergeten. Ze proberen wel echt te helpen, dat moet ik ze dan wel nageven. Onze kamer was vrij simpel, maar we hadden gelukkig zelf een koffiezetapparaat meegenomen. We vonden het ook niet helemaal schoon, maar dit zal ook wel te maken hebben met het personeelstekort.

Isabel 30 mei 2022
Reageer
D

Te veel missers.

Helaas waren er geen positieve aspecten te benoemen. Onze eerste kamer lag vlakbij de lift en dat veroorzaakte veel geluidsoverlast. Daarnaast waren de kamers ook erg gehorig. Het eten werd in buffetvorm geserveerd, maar er was niet genoeg eten voor iedereen. Ongeveer 30 personen konden nog iets krijgen, maar de laatste 10 personen hadden niets meer. Na enige tijd werd er weliswaar koud en smaakloos eten bijgebracht. Het meisje dat het eten serveerde deed echter haar uiterste best.

Donna 14 mei 2022
Reageer
V

Eindelijk weer een echte Fletcher gehad!

Ons verblijf was aangenaam. We hadden een fijne kamer met een balkon, heerlijk gegeten, genoten van de rust en het terras. Het personeel was vriendelijk. We kregen waar we voor kwamen, de gelegenheid om er te zijn. We hebben geen gebruik gemaakt van het zwembad en hebben geen oordeel over de kindvriendelijkheid.

Van der Plas 26 apr 2022
Reageer
M

Weer een mooie ervaring bij Fletcher!

Ons verblijf was zeer aangenaam. We hadden een comfortabele kamer met een balkon, waar we echt van hebben genoten. Het diner was goed en we hebben heerlijk gegeten. We hebben volop genoten van de rust en het mooie terras. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Al met al hebben we gekregen waar we voor kwamen - een geweldige ervaring om er te mogen zijn. Het zwembad en de kindvriendelijkheid waren niet van toepassing bij onze beoordeling.

Mayson 16 apr 2022
Reageer
V

Aan de Waal

Fletcher Hotel De Gelderse Poort ligt in het dorpje Ooij en dit dorp ligt op zijn beurt weer aan de Waal. Je kunt hier prima op vakantie. Veel natuur en je zit dichtbij Nijmegen, wat een hele leuke stad is. Als je de Waal oversteekt kun je ook naar Arnhem. Los van deze grote steden zijn er ook veel leuke kleine dorpjes te vinden.

Je merkt wel dat ook bij Fletcher een personeelstekort is. Het duurde vrij lang voordat er iemand was om ons in te checken. Hopelijk is dit snel opgelost. De kamer is vrij standaard en wij hebben zelf een koffiezetapparaat meegenomen. Dit doen wij wel vaker als we naar een hotel gaan. De douche was gelukkig redelijk schoon, niet perfect, maar dat kun je ook niet verwachten met een personeelstekort. Ontbijt was lekker, met vers brood en genoeg beleg. Het gekookte eitje was ook erg lekker.

Victoria 16 apr 2022
Reageer
S

Goed voor een paar dagen

Het hotel is gelegen in een charmant dorp. De omgeving is prachtig en perfect voor fiets- en wandeltochten. Bovendien ligt het hotel dichtbij Nijmegen. De sfeer is erg gezellig en gastvrij. Onze kamer was netjes en onlangs gemoderniseerd. Het balkon was klein en niet geschikt om op te zitten, maar het was wel heerlijk om de deur open te kunnen zetten. De badkamer was functioneel, maar er was weinig tot geen ruimte om toiletspullen neer te zetten. Het bed was zacht en we hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was uitstekend met heerlijke roerei, spek, verse broodjes en vers brood om zelf te snijden (nog warm van de bakker). Helaas viel het diner wat tegen. Het proeverijtje vooraf was karig en minder dan wat we gewend zijn in andere Fletcher hotels. De maandspecialiteit (€23,50!) van sliptong was minimaal en iets te ver doorgebakken, en ook het garnituur was karig. Gelukkig waren de frites wel lekker.

Simon 7 sep 2021
Reageer
J

stelde niets voor!

Wat een teleurstellend hotel met een ongezellige sfeer. Het restaurant was kaal en het terras lag direct aan de straatkant. Bovendien was er veel onkruid tussen de tegels en waren er te weinig parasollen bij de tafels, waardoor we moesten kiezen tussen een ongezellig ontbijt in het restaurant of in de volle zon op het terras. We hadden een high wine besteld, maar deze bestond uit wat bittergarnituur en hapjes die niet smaakte. Voor ons is een bezoek aan Ooij geen optie meer. Het ontbijt werd vanwege COVID-19 op borden geserveerd en was heel weinig. Ik ben al in veel Fletcher hotels geweest en de meeste waren erg leuk, maar deze vond ik helemaal niets.

Jim 9 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Ooij.

Over Fletcher Hotel De Gelderse Poort

Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Kon. Julianalaan 32 te Ooij. Het hotel beschikt over 43 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Museum het Valkhof, Amusementspark Tivoli en Burgers' Zoo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Ooij, Gelderland
  • https://www.hoteldegeldersepoort.nl
  • info@hoteldegeldersepoort.nl