Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn

Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn

3.7 reviewscore • 14 reviews
R

Fijn hotel

Dit geldt ook voor deze accommodatie, ondanks dat wij van mening zijn dat dit een uitstekend hotel is. Ons bezoek vond plaats van 16 tot en met 18 juli, waarbij we accommodatie toegewezen kregen in vertreknummer 127. Deze kamer was voorzien van een fraaie inloopdouche, werd uitstekend onderhouden, en beschikte over een ruim balkon. Daarnaast was er een tweepersoonsbank om tv te kijken, een bureau en een stoel aanwezig.

Rijk 18 jul 2023
Reageer
G

Al met al een positieve ervaring.

Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, en de kamers waren keurig onderhouden. De parkeervoorzieningen boden ruimschoots plaats, en het zwembad voldeed zeker aan de verwachtingen. Hoewel we geen gebruik hebben gemaakt van het restaurant, kunnen we daarover geen oordeel vellen. Van enkele gasten hebben we wel kunnen vernemen dat ze het eten lekker vonden. Al met al een positieve ervaring.

Gioia 1 mei 2023
Reageer
R

Geen leuk hotel

We hebben reserveringen gemaakt voor twee vertrekken, één geschikt voor twee personen en de andere voor drie personen. Het verblijf behoeft dringend vernieuwing. De accommodaties vertonen beperkte afmetingen. De driepersoonsvariant vertoont onvoldoende ruimte en is niet adequaat voor het huisvesten van een trio. Er is slechts één armstoel en een enkele zitplaats voorhanden. De kamer vertoont zeer verontreinigd tapijt en bedden die te weinig steun bieden.

Roman 26 jan 2023
Reageer
M

Lunch heel slecht

Afgelopen zaterdag lunch
Het brood was heel droog
Volgens ons was dit bevroren brood wat was ontdooit in magnetron
Een hele simpele lunch 2 boterhammen met kaas en beetje rauwkost voor 10,50
Meegedeeld dat het niet goed was
We kregen korting van 10 procent
Wij komen niet meer bij Fletcher
Eerder al slechte ervaring bij een ander Fletcher hotel

Marijke van Wal 30 okt 2022
Reageer
S

Leuk voor met vrienden

De locatie van dit verblijf is werkelijk indrukwekkend! Desalniettemin zou de persoon bij de receptie (de heer met gezichtsbeharing) kunnen profiteren van een training in het verbeteren van zijn omgang met gasten. De vloerbedekking binnen de accommodaties vertoont, zoals opgemerkt wordt in talloze beoordelingen, aanzienlijke mate van verontreiniging. Overigens verloopt alles naar behoren, er is niets aan de hand. Het ontbijt is echter teleurstellend, met een beperkt scala aan opties.

Silas 16 okt 2022
Reageer
H

Fletcher hotel geboekt bij weekendje Giethoorn

Veel mensen weten het niet maar je kan heerlijk varen in Giethoorn. Wij houden van buitenactiviteiten als wandelen, fietsen en lekker op het water zijn. Dit doen we dan ook graag op plekken als Giethoorn. We houden er ook van om goed te kunnen slapen en lekker te ontbijten, even in een sauna te kunnen wanneer we dat willen.. Je kent het wel! Dit is ook de reden dat we de vorige keer een kamer hebben geboekt bij dit Fletcher Hotel! Personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam, gaven ons ook nog allerlei boekjes waarin stond wat er in de omgeving gedaan kon worden. We hadden zelf via Google al wat research gedaan en mijn man komt er uit de buurt dus we wisten het sowieso al van het water. Schijnt dus ook dat je er heerlijk kan fietsen en wandelen dus dat was helemaal top. Kom je ook nog eens in andere plekken in Nederland dan de randstad.

Henry 30 mei 2022
Reageer
N

Heerlijk zwembad

Kamers zijn goed, mooie locatie en omgeving. Het is alleen wel een beetje oud, niet netjes geschilderd, zelfs een klein beetje schimmel in de douche. Zwembad is altijd goed en personeel is ook vriendelijk. Ik en de kinderen hebben heerlijk kunnen zwemmen in het zwembad. Ik hoop echter dat ze de boel wel een beetje opknappen. Maar een pluim voor het personeel, want de bediening was echt super. In het restaurant hebben wij met het hele gezin ook heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

Narda 22 mei 2022
Reageer
T

Paar zaken moeten nog in orde gedaan worden

Hoewel het verblijf geen recente constructie betreft, bieden de hoekvertrekken royaal bemeten en aangename accommodatie. De omringende omgeving geniet van een fraai uitzicht, en er is overvloedig ruimte beschikbaar voor het parkeren van voertuigen. De voltooiing van de fietsopslag was nog niet afgerond, maar men verwacht dat dit binnen een week voltooid zal zijn.

Teije 21 mei 2022
Reageer
J

Teleurgesteld

Hoewel het personeel uiterst gastvrij was, kon ik niet anders dan teleurgesteld zijn over de accommodaties, de culinaire ervaring en de algehele staat van het gebouw. De vloerbedekking vertoonde ongewenste onreinheid, het pand leed aan duidelijke verwaarlozing en het diner liet te wensen over in termen van smaak en kwaliteit. Deze zaken moet opgepakt worden.

Jette 2 mrt 2022
Reageer
D

Hotel vlakbij Giethoorn

Wij wouden altijd al een dagje naar Giethoorn want hier waren wij nog nooit geweest. Wel wouden wij er ook een overnachting bij dus zodoende zijn wij uitgekomen bij dit Fletcher hotel.
Fletcher De Eese-Giethoorn is een mooi ruim hotel dicht bij Giethoorn. Het hotel ligt op fietsafstand van Giethoorn en het mooie van dit hotel is dat je er e-bikes bij kunt huren. Dit kost € 25 per persoon. Dit hebben wij gedaan en zijn op de fiets naar Giethoorn gegaan. Erg van genoten en gelukkig zat het weer ook mee.

Debby 17 jan 2022
Reageer
T

Schokkend gebrek aan hygiene!

Dit hotel vertoont werkelijk een schokkend gebrek aan hygiëne! We zijn absoluut niet veeleisend, maar dit gaat echt te ver! De deuren zijn beklad met vettige vingerafdrukken en het tapijt is dermate vuil dat je er niet eens met blote voeten overheen durft te lopen. Er was schimmel aanwezig in de doucheruimte, er hingen stofwolken aan het plafond boven ons, en er was een ongewenste vlek op het dekbed aanwezig! Gelukkig werd ons een andere kamer aangeboden, die veel comfortabeler was.

Thom 11 dec 2021
Reageer
T

Omgeving prachtig.

De omgeving is werkelijk prachtig. Het ontbijt was zeer bevredigend. De accommodaties vertonen echter duidelijk tekenen van ouderdom, zijn verstoken van enige sfeer en doen wat verouderd aan, inclusief tapijten met ongewenste markeringen. Gelukkig bieden de bedden een uitstekende nachtrust. Helaas laat de service in het restaurant veel te wensen over. Er is een opvallend gebrek aan vaardigheid, een beperkte mate van kennis en het is duidelijk dat er een tekort is aan begeleiding en competente leiding.

Tieme 17 okt 2021
Reageer
Y

Accommodatie goed

We hadden onze viervoeter bij ons. De accommodatie toonde echter tekenen van ouderdom en de bekleding van de vloer vertoonde talloze ongewenste markeringen. Het begrijpelijk dat een verblijf met een hond niet noodzakelijkerwijs een luxueuze kamer impliceert. Toch zou ik, in een dergelijke situatie, eerder kiezen voor laminaat of vinyl als vloerbedekking. Dat komt zeker ten goede aan de hygiëne. Dit is echter iets wat we vaak merken bij Fletcher, een keten waar we toch wel regelmatig naar terugkeren.

Youp 7 okt 2021
Reageer
E

Voortreffelijk en onberispelijk verblijf

Een voortreffelijk en onberispelijk verblijf met fantastisch, gastvrij en ondersteunend personeel. Het ontbijt biedt alles wat je wenst, met alle benodigdheden. De locatie is werkelijk schitterend, vooral Giethoorn en de Weerribben vormen magnifieke bestemmingen (een aanbevolen vaartocht waard). Steenwijk bevindt zich op korte afstand en is een bijzonder charmante locatie met aantrekkelijke boetiekjes en gezellige buitenzitjes.

Ediz 9 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Steenwijk.

Over Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is een 4-sterren hotel, gelegen aan Duivenslaagte 2 te De Bult. Het hotel beschikt over 56 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, sauna, tennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Landgoed De Eese, Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe en Vlinderparadijs Papiliorama.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Steenwijk, Overijssel
  • https://www.hoteldeeese.nl
  • info@hoteldeeese.nl