Hotel

Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn

De Bult, Overijssel

3 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn is een 4-sterren hotel, gelegen aan Duivenslaagte 2 te De Bult. Het hotel beschikt over 56 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, brasserie, binnenzwembad, sauna, tennis en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Landgoed De Eese, Verkeers & Attractiepark Duinen Zathe en Vlinderparadijs Papiliorama.

Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn is van alle hotels omstreeks De Bult de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Eese-Giethoorn


Reviews (3)

 • Henry

  Fletcher hotel geboekt bij weekendje Giethoorn

  Veel mensen weten het niet maar je kan heerlijk varen in Giethoorn. Wij houden van buitenactiviteiten als wandelen, fietsen en lekker op het water zijn. Dit doen we dan ook graag op plekken als Giethoorn. We houden er ook van om goed te kunnen slapen en lekker te ontbijten, even in een sauna te kunnen wanneer we dat willen.. Je kent het wel! Dit is ook de reden dat we de vorige keer een kamer hebben geboekt bij dit Fletcher Hotel! Personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam, gaven ons ook nog allerlei boekjes waarin stond wat er in de omgeving gedaan kon worden. We hadden zelf via Google al wat research gedaan en mijn man komt er uit de buurt dus we wisten het sowieso al van het water. Schijnt dus ook dat je er heerlijk kan fietsen en wandelen dus dat was helemaal top. Kom je ook nog eens in andere plekken in Nederland dan de randstad.

  Henry 30 mei 2022

 • Narda

  Heerlijk zwembad

  Kamers zijn goed, mooie locatie en omgeving. Het is alleen wel een beetje oud, niet netjes geschilderd, zelfs een klein beetje schimmel in de douche. Zwembad is altijd goed en personeel is ook vriendelijk. Ik en de kinderen hebben heerlijk kunnen zwemmen in het zwembad. Ik hoop echter dat ze de boel wel een beetje opknappen. Maar een pluim voor het personeel, want de bediening was echt super. In het restaurant hebben wij met het hele gezin ook heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Narda 27 mei 2022

 • Debby

  Hotel vlakbij Giethoorn

  Wij wouden altijd al een dagje naar Giethoorn want hier waren wij nog nooit geweest. Wel wouden wij er ook een overnachting bij dus zodoende zijn wij uitgekomen bij dit Fletcher hotel.
  Fletcher De Eese-Giethoorn is een mooi ruim hotel dicht bij Giethoorn. Het hotel ligt op fietsafstand van Giethoorn en het mooie van dit hotel is dat je er e-bikes bij kunt huren. Dit kost € 25 per persoon. Dit hebben wij gedaan en zijn op de fiets naar Giethoorn gegaan. Erg van genoten en gelukkig zat het weer ook mee.

  Debby 17 mei 2022