Fletcher Hotel De Buunderkamp

Fletcher Hotel De Buunderkamp

3.8 reviewscore • 5 reviews
L

High tea

Wij hadden tijdens ons verblijf, een high tea bij geboekt. Heb al enkele high tea's gedaan, maar deze was bar en bar slecht. Te triest voor woorden en een hele aanfluiting. Wij hadden het idee dat ze het vergeten waren of niet aangegeven was. Vervolgens geen tegemoetkoming of vergoeding. De high tea was al betaald, dan verwacht je toch echt wel een tegemoetkoming. Wij hoorden de kok zeggen, als ze over een half jaar terug komen is het allemaal hier goed geregeld. Nou echt nooit meer hoor. De kamer was goed. Omgeving mooi.

L van Broekhoven 13 nov 2023
Reageer
A

Enorme overlast door bruiloftsfeest

Aardig en behulpzaam personeel, maar het hotel is echt aan een opknapbeurt toe, matige kamers. Dit is geen 4 sterren! Wat echt niet kan is tot 12 uur keiharde muziek door een bruiloft in het hotel. Dit kan gewoon niet samen . We boekten een hotel in een natuurgebied voor rust en ontspanning. In de regelementen staat dat de gasten absoluut s'avonds geen herrie mogen maken. Dan organiseer je zelf wel bruiloften met een feest?? Veel gasten klaagden erover. Receptie medewerkers kunnen hier niks aan doen maar vanuit Fletcher hotels kan je dit echt niet maken tegenover je gasten.

Astrid 10 jun 2023
Reageer
G

Heerlijke overnachting bij De Buunderkamp

Wij hebben heerlijk overnacht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. Het ontbijt was ook erg goed geregeld. Wij waren een dagje naar de veluwe geweest en we wouden nog wel een dag langer blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit prachtige hotel in het bos. De entree van het hotel is erg mooi en onze kamer was ook dik in orde. Ook is er een erg leuk tuin en terras. Wij waren in ieder geval erg verrast door dit mooie hotel. Als wij dit hadden geweten, waren we misschien wel langer dan een nachtje gebleven!

Gerlinda en Tom 10 jun 2022
Reageer
P

Gewoon een goed hotel

Nachtje geslapen bij Fletcher De Buunderkamp en het is precies wat je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Vriendelijk personeel, netjes en goed geregeld. Het gebouw ziet er niet heel luxe uit, wat sommige Fletchers wel hebben, maar dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat is zeker het geval. Ik ben niet bij het restaurant geweest, dus daar heb ik ook geen oordeel over.

Pietje 17 mrt 2022
Reageer
M

Hotel tussen Arnhem en Ede

Fletcher De Buunderkamp is een netjes hotel op de Veluwe. Het ligt tussen Arnhem en Ede in en is daarmee uitermate geschikt als je van zowel natuur als stad houdt. Zoals ik al aangaf is het een netjes hotel en mijn kamer zag er goed uit. Geen gekke dingen en ook vriendelijk personeel. Prima verblijf gehad bij De Buunderkamp. Het ligt bijna aan de A12 en ik was zo weer in de omgeving van Utrecht, waar ik woon. Voor mij erg goed bereikbaar dus. Ik zal hier zo weer heen gaan, want ik heb hier een goede tijd gehad.

Marko 1 feb 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Wolfheze.

Over Fletcher Hotel De Buunderkamp

Er zijn 5 reviews geschreven over Fletcher Hotel De Buunderkamp op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wolfheze, Gelderland
  • https://www.hoteldebuunderkamp.nl
  • info@hoteldebuunderkamp.nl