Fletcher Hotel De Buunderkamp

Fletcher Hotel De Buunderkamp

4.3 reviewscore • 3 reviews
G

Heerlijke overnachting bij De Buunderkamp

Wij hebben heerlijk overnacht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. Het ontbijt was ook erg goed geregeld. Wij waren een dagje naar de veluwe geweest en we wouden nog wel een dag langer blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit prachtige hotel in het bos. De entree van het hotel is erg mooi en onze kamer was ook dik in orde. Ook is er een erg leuk tuin en terras. Wij waren in ieder geval erg verrast door dit mooie hotel. Als wij dit hadden geweten, waren we misschien wel langer dan een nachtje gebleven!

Gerlinda en Tom 10 jun 2022
Reageer
P

Gewoon een goed hotel

Nachtje geslapen bij Fletcher De Buunderkamp en het is precies wat je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Vriendelijk personeel, netjes en goed geregeld. Het gebouw ziet er niet heel luxe uit, wat sommige Fletchers wel hebben, maar dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat is zeker het geval. Ik ben niet bij het restaurant geweest, dus daar heb ik ook geen oordeel over.

Pietje 17 mrt 2022
Reageer
M

Hotel tussen Arnhem en Ede

Fletcher De Buunderkamp is een netjes hotel op de Veluwe. Het ligt tussen Arnhem en Ede in en is daarmee uitermate geschikt als je van zowel natuur als stad houdt. Zoals ik al aangaf is het een netjes hotel en mijn kamer zag er goed uit. Geen gekke dingen en ook vriendelijk personeel. Prima verblijf gehad bij De Buunderkamp. Het ligt bijna aan de A12 en ik was zo weer in de omgeving van Utrecht, waar ik woon. Voor mij erg goed bereikbaar dus. Ik zal hier zo weer heen gaan, want ik heb hier een goede tijd gehad.

Marko 1 feb 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Wolfheze.

Over Fletcher Hotel De Buunderkamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buunderkamp 8 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 101 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe, Burgers' Zoo en Ouwehands Dierenpark.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wolfheze, Gelderland