Hotel

Fletcher Hotel De Buunderkamp

Wolfheze, Gelderland

3 reviews
100% positief

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buunderkamp 8 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 101 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe, Burgers' Zoo en Ouwehands Dierenpark.

Fletcher Hotel De Wageningsche Berg is van alle hotels omstreeks Wolfheze de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Wageningsche Berg


Reviews (3)

 • G

  Heerlijke overnachting bij De Buunderkamp

  Wij hebben heerlijk overnacht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. Het ontbijt was ook erg goed geregeld. Wij waren een dagje naar de veluwe geweest en we wouden nog wel een dag langer blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit prachtige hotel in het bos. De entree van het hotel is erg mooi en onze kamer was ook dik in orde. Ook is er een erg leuk tuin en terras. Wij waren in ieder geval erg verrast door dit mooie hotel. Als wij dit hadden geweten, waren we misschien wel langer dan een nachtje gebleven!

  Gerlinda en Tom 10 jun 2022

 • P

  Gewoon een goed hotel

  Nachtje geslapen bij Fletcher De Buunderkamp en het is precies wat je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Vriendelijk personeel, netjes en goed geregeld. Het gebouw ziet er niet heel luxe uit, wat sommige Fletchers wel hebben, maar dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat is zeker het geval. Ik ben niet bij het restaurant geweest, dus daar heb ik ook geen oordeel over.

  Pietje 17 mrt 2022

 • M

  Hotel tussen Arnhem en Ede

  Fletcher De Buunderkamp is een netjes hotel op de Veluwe. Het ligt tussen Arnhem en Ede in en is daarmee uitermate geschikt als je van zowel natuur als stad houdt. Zoals ik al aangaf is het een netjes hotel en mijn kamer zag er goed uit. Geen gekke dingen en ook vriendelijk personeel. Prima verblijf gehad bij De Buunderkamp. Het ligt bijna aan de A12 en ik was zo weer in de omgeving van Utrecht, waar ik woon. Voor mij erg goed bereikbaar dus. Ik zal hier zo weer heen gaan, want ik heb hier een goede tijd gehad.

  Marko 1 feb 2022