Fletcher Hotel De Buunderkamp

Fletcher Hotel De Buunderkamp

3.6 reviewscore • 14 reviews
O

Heerlijk gevoel

Een uitstekend hotel. Hoewel enigszins ouderwets, is het wel goed onderhouden en verzorgd. De opvallende positieve eigenschap van het personeel was hun vriendelijkheid. De wellnessfaciliteiten waren heerlijk, alleen was het water van het zwembad aan de frisse kant. In onze kamer konden we ook tot rust komen en genieten van al het ambiance. Een heerlijk gevoel was dat.

Oscar 19 jan 2023
Reageer
E

Nauwelijks kunnen rusten!

Hoewel het al erg warm was buiten, bleek de kamer zich onder een plat dak te bevinden, zonder enige vorm van airconditioning of ventilatie. Bovendien kon het raam slechts 0,20 cm worden geopend, wat een onverantwoorde situatie creëerde. Ik schat dat de temperatuur binnen wel rond de 43 graden lag. Mijn dochter en ik hebben nauwelijks kunnen rusten tijdens ons gezamenlijke weekendje weg. Bij de receptie toonden ze weinig begrip en boden ze enkel een kleine ventilator aan als oplossing. Dit was buitengewoon teleurstellend. Na deze ervaring kunnen we concluderen dat we niet meer voor Fletcher hotels zullen kiezen. Ik begrijp niet waarom ze ons niet hebben omgeboekt of op zijn minst hebben gewaarschuwd en een oplossing hebben geboden. Het is echt onbegrijpelijk!

Ezra 26 jun 2023
Reageer
A

Enorme overlast door bruiloftsfeest

Aardig en behulpzaam personeel, maar het hotel is echt aan een opknapbeurt toe, matige kamers. Dit is geen 4 sterren! Wat echt niet kan is tot 12 uur keiharde muziek door een bruiloft in het hotel. Dit kan gewoon niet samen . We boekten een hotel in een natuurgebied voor rust en ontspanning. In de regelementen staat dat de gasten absoluut s'avonds geen herrie mogen maken. Dan organiseer je zelf wel bruiloften met een feest?? Veel gasten klaagden erover. Receptie medewerkers kunnen hier niks aan doen maar vanuit Fletcher hotels kan je dit echt niet maken tegenover je gasten.

Astrid 10 jun 2023
Reageer
Y

Enkele minder schone hoekjes

Kenmerkend voor Fletcher, de verwachtingen niet te hoog stellen, er waren wat schimmelplekken op de gordijnen en enkele minder schone hoekjes in de badkamer. Het diner en het slaapcomfort waren uitstekend. We begrijpen dat Fletcher niet het allerbeste is, maar een goede opfrisbeurt met een grondige schoonmaak en nieuwe verflagen zou echt een wereld van verschil maken. Er is duidelijk behoefte aan een renovatie. Als een inspecteur van hoge eisen zou langskomen, zou het niet goed uitpakken.

Yara 14 aug 2022
Reageer
G

Heerlijke overnachting bij De Buunderkamp

Wij hebben heerlijk overnacht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp. Het ontbijt was ook erg goed geregeld. Wij waren een dagje naar de veluwe geweest en we wouden nog wel een dag langer blijven. Gelukkig was er nog plek bij dit prachtige hotel in het bos. De entree van het hotel is erg mooi en onze kamer was ook dik in orde. Ook is er een erg leuk tuin en terras. Wij waren in ieder geval erg verrast door dit mooie hotel. Als wij dit hadden geweten, waren we misschien wel langer dan een nachtje gebleven!

Gerlinda en Tom 10 jun 2022
Reageer
P

Gewoon een goed hotel

Nachtje geslapen bij Fletcher De Buunderkamp en het is precies wat je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Vriendelijk personeel, netjes en goed geregeld. Het gebouw ziet er niet heel luxe uit, wat sommige Fletchers wel hebben, maar dat is natuurlijk ook niet het belangrijkste. Zolang de kamers maar netjes zijn en dat is zeker het geval. Ik ben niet bij het restaurant geweest, dus daar heb ik ook geen oordeel over.

Pietje 17 mrt 2022
Reageer
M

Hotel tussen Arnhem en Ede

Fletcher De Buunderkamp is een netjes hotel op de Veluwe. Het ligt tussen Arnhem en Ede in en is daarmee uitermate geschikt als je van zowel natuur als stad houdt. Zoals ik al aangaf is het een netjes hotel en mijn kamer zag er goed uit. Geen gekke dingen en ook vriendelijk personeel. Prima verblijf gehad bij De Buunderkamp. Het ligt bijna aan de A12 en ik was zo weer in de omgeving van Utrecht, waar ik woon. Voor mij erg goed bereikbaar dus. Ik zal hier zo weer heen gaan, want ik heb hier een goede tijd gehad.

Marko 1 feb 2022
Reageer
O

Verbijsterd

Verouderde informatie: Het feit dat er bij fietshuur een eigen risico van 1500 euro geldt, wordt niet vooraf duidelijk gecommuniceerd. Het balkon is slechts toegankelijk via een raam. Het ontbijt is uitstekend en de bedden zijn comfortabel. Het restaurant is in orde. De locatie is prachtig, maar het is ver verwijderd van andere eetgelegenheden.

Odin 21 sep 2021
Reageer
P

Niet opnieuw kiezen

De ervaring was teleurstellend; de kamer voldeed absoluut niet aan de verwachtingen van een 4-sterrenaccommodatie. De kamer is zeer verouderd, het toilet is vies en er zijn geen koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Het balkon is slecht onderhouden, het ziet er vies en verwaarloosd uit, en de prijs-kwaliteitverhouding is zeker niet in balans. We zullen niet opnieuw kiezen voor een verblijf bij Fletcher Buunderkamp.

Pim 10 sep 2021
Reageer
T

All-inclusive ervaring

Het hotel is netjes, maar helaas is er veel verwaarloosd onderhoud. Onze vrees lijkt deels werkelijkheid te worden. Na Bilderberg is het nu ook bij Fletcher het geval. Bij Fletcher wordt er weinig geïnvesteerd in onderhoud, en dit is ook het geval bij hun andere hotels. De horeca heeft vriendelijk personeel, maar de keuken is gemiddeld. Het buffet was niet helemaal naar onze smaak, aangezien er veel gestapeld werd op de borden. Het gaf een beetje het idee van een all-inclusive ervaring.

Tygo 1 sep 2021
Reageer
J

De omgeving was alles!

De omgeving is prachtig en de kamer is rustig en schoon. Het ontbijt is uitstekend. Het voorgerecht tijdens het avondeten was prima, maar het hoofdgerecht bood beperkte keuzes en de kwaliteit was matig. Het personeel is erg vriendelijk. Helaas zijn er wel enkele fouten gemaakt met het arrangement. Het is een beetje minder dat er geen mogelijkheid is om een standaard fiets te huren.

Jacob 9 aug 2021
Reageer
L

Slecht

Het hotel verkeert in een verouderde staat en heeft dringend behoefte aan renovatie. Het ontbijt is uitstekend met een ruime keuze en meer dan genoeg voorzieningen. Het diner heeft ruimte voor verbetering, aangezien er beperkte keuzes zijn voor het hoofdgerecht en de porties zeer klein zijn. We hebben gemerkt dat het water in onze douche slecht wegliep en hebben dit gemeld. Helaas was het probleem de volgende dag nog niet verholpen, omdat de technische dienst alleen op weekdagen aanwezig is.

Lukas 9 aug 2021
Reageer
J

Zeker weer terug

Het hotel is prachtig en het personeel is buitengewoon vriendelijk, zowel bij de receptie als in de bediening. De roomservice wordt precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. We zijn zeer tevreden en hebben besloten om zeker weer terug te komen. Wij kijken uit om weer eens te genieten van een top ervaring!

Julius 9 aug 2021
Reageer
O

Veel verbeterpunten!

De huidige 4-sterrenbeoordeling van het hotel is achterhaald en past niet meer bij de moderne normen en verwachtingen. Bij binnenkomst op de begane grond lijkt alles redelijk, maar zodra je de trap oploopt, voelt het alsof je teruggaat van het jaar 2021 naar 2001. Er is veel verwaarloosd onderhoud en de deur van de housekeeping staat open... Als je naar binnen kijkt, is de eerste indruk pure chaos. Dit hotel heeft veel punten waaraan er gewerkt moet worden!

Odin 22 jul 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van september 2023 in de omgeving van Wolfheze.

Over Fletcher Hotel De Buunderkamp

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp is een 4-sterren hotel, gelegen aan Buunderkamp 8 te Wolfheze. Het hotel beschikt over 101 hotelkamers. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras, meerdere wellnessfaciliteiten, binnenzwembad, kidscorner en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe, Burgers' Zoo en Ouwehands Dierenpark.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wolfheze, Gelderland
  • https://www.hoteldebuunderkamp.nl
  • info@hoteldebuunderkamp.nl