Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel Boschoord

3.1 reviewscore • 15 reviews
D

Genoten van een aangenaam verblijf

We hebben genoten van een aangenaam verblijf. Was enigszins terughoudend vanwege enkele beoordelingen, maar de verhouding tussen prijs en kwaliteit bleek volledig in orde te zijn. Het inchecken verliep soepel, het personeel was vriendelijk, de kamers waren goed schoongemaakt en het ontbijt was smakelijk. De locatie is werkelijk ideaal. Daarnaast kun je genieten van de nabijgelegen plekken.

Doutzen 27 mrt 2023
Reageer
J

Hoe men een vrije dag kan verzieken

Op een vies terras zonder bediening zelf een drankje geregeld, de ober pakte de ijsklontjes met zijn blote hand.
In het restaurant kregen we na 75 minuten ons voorgerecht het hoofdgerecht duurden nog eens 1,5 uur het hele restaurant was aan het klagen er liepen gasten weg deze waren het wachten ook beu.
De prijs in verhouding met de kwaliteit is ver van prima.
Voor ons nooit meer een Fletcher.

Jan 13 sep 2023
Reageer
J

Mooie omgeving

1e nacht niet geslapen zeer zeer slechte matrassen. Veren voelbaar op heupen en schouders. Matras zelf gekeerd was niet veel beter. Personeel slecht te verstaan ( vluchtelingen aangenomen)?. Dineren zonder reservering niet mogelijk (tijdslot) advies van personeel ga naar de buurman restaurant Ome Jan. Goed advies prima restaurant met vriendelijke bediening en top eten.

Joop de Grutter 16 jul 2023
Reageer
C

Hier komen we nooit meer

Dit is ons tweede verblijf op deze locatie. Echter, als we kijken naar de manier waarop verschillende zaken zijn georganiseerd in dit hotel, is er duidelijk sprake van een flinke misser. Naar mijn idee lijkt dit te wijten aan een communicatiekloof tussen de medewerkers, wat taalgerelateerd lijkt te zijn. Het personeel maakt een verwaarloosde indruk, lijkt overweldigd en heeft moeite om de wensen van de gast te begrijpen vanwege beperkte vaardigheden in de Nederlandse taal.

Cato 9 apr 2023
Reageer
E

Geen moment genoten

Nou, ik erken dat het om een aanbieding ging, maar deze high tea was werkelijk ondermaats. Ik ben zelf ook creatief aangelegd en het brood was echt uitgedroogd. Het hete water werd geserveerd vanuit een thermosfles in plaats van een traditionele theepot. Absoluut geen aanbeveling, tenzij misschien voor gezinnen met heel jonge kinderen die nog dol zijn op ontdooide zoete lekkernijen.

Eef 3 jan 2023
Reageer
E

Beste tijden gehad

Het doet je afvragen op welk punt het fout is gegaan. Een dergelijk schitterend en authentiek gebouw op een voortreffelijke locatie, en toch in staat zijn om het zo te veronachtzamen. Het betreffen de kleine details die simpelweg wat zorg vereisen; deze kunnen de algehele indruk van het hotel aanzienlijk positiever maken. Bij het betreden van het parkeerterrein vallen direct de verbogen wegwijzers op.

Elena 9 nov 2022
Reageer
E

Niet meer voor een tweede keer

De kamergrootte was compact, de badkamer had een verouderde uitstraling, het personeel toonde een gebrek aan deskundigheid en was niet bepaald vriendelijk. Bovendien was het eten van zeer lage kwaliteit. Tijdens het slapen werden we gestoord door luide conversaties die onze buren hadden. Als dat niet erg genoeg was, werkte de airco van onze kamer niet. We moesten twee nachten in een warme kamer slapen, we hebben echt spijt dat we hier zijn geweest.

Ella 9 okt 2022
Reageer
E

Personeel straalt totale desinteresse uit

Genoten van een heerlijke theeceremonie die onze kinderen voor ons hadden georganiseerd. Een ware teleurstelling! Het bedienend personeel straalt totale desinteresse uit, de dienstverlening is nonchalant en allesbehalve vriendelijk. Het lijkt er sterk op dat hetgeen werd aangeboden waarschijnlijk de overblijfselen waren van het ochtendmaal, met een verouderd en slordig voorkomen.

Ella-Mae 6 sep 2022
Reageer
E

Eerdere negatieve reviews kloppen niet altijd

Nadat we onlangs enkele actuele beoordelingen van dit hotel hadden doorgenomen, vertrokken we naar Oisterwijk met aanzienlijke aarzeling. Toen we arriveerden, werden we onaangenaam verrast door overvolle vuilnisbakken en verlepte bloemen in de bloembakken nabij de achteringang. Echter, gedurende onze korte reis hebben we gemerkt dat sommige van de genoemde observaties niet overeenkwamen met onze eigen ervaringen.

Ellie 26 aug 2022
Reageer
E

Warme kamer

Bij aankomst om 15.00 uur was de kamer nog niet gereed en de bar bleek gesloten te zijn. Er werd geen enkel aanbod aan ons gedaan. We konden onze bagage neerplaatsen in een niet-bemande, open garderobe. Gedurende een periode van vier nachten was de kamer bijzonder warm; terwijl het buiten 32 graden was, leek het binnen nog vele malen heter.

Ellis 13 aug 2022
Reageer
F

Geen leiding

Pas om 18.35 uur ontvingen we de sleutel en tot onze verbazing was de kamer niet in goede staat; er zat tandpasta in de wastafel, de prullenbakken waren vol en de handdoeken waren versleten. Bij de receptie was er slechts een stagiaire aanwezig (die overigens flink haar best deed), zonder enig managementpersoon aanwezig.

Fae 2 aug 2022
Reageer
F

Hotel moet werken aan hun algehele service

Voor het eerst werden we gevraagd om onze identiteitsbewijzen in een hotel te tonen. Volgens de receptioniste is dit een verplichting vanuit het hoofdkantoor. De kamer geeft op het eerste gezicht een keurige indruk, maar blijkt helaas behoorlijk stoffig en geluid doorlatend te zijn. De badkamer is beperkt van ruimte, vertoont onhygiënische plekken en er ligt een aanzienlijke laag stof op de spiegellamp. De rand van de glazen douchedeur heeft een zeer onhygiënische uitstraling. Het diner daarentegen was van goede kwaliteit, hoewel we wel geduldig moesten wachten op de verschillende gerechten.

Fayen 30 jul 2022
Reageer
R

Mooi hotel

Heel mooi hotel in een hele mooie omgeving. Dat is precies wat Fletcher Hotel Boschoord is. Wij hebben absoluut geen spijt van onze overnachting in dit Fletcher hotel. Wat ons betreft echt een aanrader als je in de buurt van Tilburg wilt overnachten. Het natuurgebied is ook verrassend groot, dat hadden wij van te voren niet verwacht. Ook een mooi groot heide veld.

Ramona 28 mei 2022
Reageer
J

Uitgestrekte natuur

Mijn vrouw en ik hebben heerlijk kunnen wandelen in dit uitgestrekte natuurgebied. Wij hebben er zelfs een nachtje bij aangeknoopt, omdat wij eigenlijk niet weg wouden. Gelukkig was er nog plek in Fletcher Hotel Boschoord. Werkelijk een prachtig hotel, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het hotel ligt ook midden in de natuur en dat maakt het wel uniek. De volgende dag konden wij weer verder wandelen, waar we waren gebleven, want in één dag kun je niet alles zien. De Kampinase Heide is prachtig, maar de bossen met de meertjes ook. Je wordt bijna jaloers op de mensen die in Oisterwijk wonen, die dit gebied als achtertuin hebben. Wij zijn van plan om zeker een keer terug te komen met weer een hotelovernachting bij Fletcher Hotel Boschoord.

Joeri Ann 25 mei 2022
Reageer
S

Niet best

Roadtrip. Laatste hotel. Omgeving is goed. Erg leuk, veel te doen.
Beekje Bergen, ezelfarm, molen bezoeken.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Kamer 202 is een eng donker vies en muffig hokje. Bah. 2 nachten ..., dacht t niet.
Diner daarentegen heel goed. Ontbijt eenvoudig.
2 sterren door het diner ..
Geboekt voor 2 nachten maar “vlucht” na 1 nacht.

SP 9 sep 2021
A

Kamers gedateerd, maar vooral vies, donker, gehorig en benauwd.
Service personeel is bijzonder matig te noemen, de (meeste) medewerkers lijken echt met tegenzin er te werken
Diner is oke te noemen, maar valt in het niet bij de slechte service.
Ik lees een voorgaande recensie net van iemand die 2 nachten had geboekt en na 1 nacht is 'gevlucht'.. Op dat punt hebben wij ook gestaan, achteraf ook moeten doen.
Veel hotels ervaren maar dit is buitencategorie slecht, vandaar deze recensie.
Zonde, want ligging is mooi en omgeving nog mooier.

AB 29 sep 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van december 2023 in de omgeving van Oisterwijk.

Over Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Gemullehoekenweg 143 te Oisterwijk. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, Nordic walking stokken verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Efteling en Zoo Veldhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Oisterwijk, Noord-Brabant
  • https://www.hotelboschoord.nl
  • info@hotelboschoord.nl