Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel Boschoord

3.0 reviewscore • 8 reviews
J

Hoe men een vrije dag kan verzieken

Op een vies terras zonder bediening zelf een drankje geregeld, de ober pakte de ijsklontjes met zijn blote hand.
In het restaurant kregen we na 75 minuten ons voorgerecht het hoofdgerecht duurden nog eens 1,5 uur het hele restaurant was aan het klagen er liepen gasten weg deze waren het wachten ook beu.
De prijs in verhouding met de kwaliteit is ver van prima.
Voor ons nooit meer een Fletcher.

Jan 13 sep 2023
Reageer
J

Mooie omgeving

1e nacht niet geslapen zeer zeer slechte matrassen. Veren voelbaar op heupen en schouders. Matras zelf gekeerd was niet veel beter. Personeel slecht te verstaan ( vluchtelingen aangenomen)?. Dineren zonder reservering niet mogelijk (tijdslot) advies van personeel ga naar de buurman restaurant Ome Jan. Goed advies prima restaurant met vriendelijke bediening en top eten.

Joop de Grutter 16 jul 2023
Reageer
C

Hier komen we nooit meer

Dit is ons tweede verblijf op deze locatie. Echter, als we kijken naar de manier waarop verschillende zaken zijn georganiseerd in dit hotel, is er duidelijk sprake van een flinke misser. Naar mijn idee lijkt dit te wijten aan een communicatiekloof tussen de medewerkers, wat taalgerelateerd lijkt te zijn. Het personeel maakt een verwaarloosde indruk, lijkt overweldigd en heeft moeite om de wensen van de gast te begrijpen vanwege beperkte vaardigheden in de Nederlandse taal.

Cato 9 apr 2023
Reageer
D

Genoten van een aangenaam verblijf

We hebben genoten van een aangenaam verblijf. Was enigszins terughoudend vanwege enkele beoordelingen, maar de verhouding tussen prijs en kwaliteit bleek volledig in orde te zijn. Het inchecken verliep soepel, het personeel was vriendelijk, de kamers waren goed schoongemaakt en het ontbijt was smakelijk. De locatie is werkelijk ideaal. Daarnaast kun je genieten van de nabijgelegen plekken.

Doutzen 27 mrt 2023
Reageer
E

Geen moment genoten

Nou, ik erken dat het om een aanbieding ging, maar deze high tea was werkelijk ondermaats. Ik ben zelf ook creatief aangelegd en het brood was echt uitgedroogd. Het hete water werd geserveerd vanuit een thermosfles in plaats van een traditionele theepot. Absoluut geen aanbeveling, tenzij misschien voor gezinnen met heel jonge kinderen die nog dol zijn op ontdooide zoete lekkernijen.

Eef 3 jan 2023
M

Nou het hete water zat inmiddels in een theepot maar verder was de high thee echt zeker geen aanrader.. smakeloos alees werdt tegelijk op de tafel gezet en zoek het maar uit. alles op een sfeerloze plaats ( bij de in/uitgang ipv in het restaurant zelf. Eten was erg creatieloos en idd ook ondooide rommel niks echt lekker vers. Nee hier kom ik nooit weer!

Mirjam 7 apr 2024
R

Mooi hotel

Heel mooi hotel in een hele mooie omgeving. Dat is precies wat Fletcher Hotel Boschoord is. Wij hebben absoluut geen spijt van onze overnachting in dit Fletcher hotel. Wat ons betreft echt een aanrader als je in de buurt van Tilburg wilt overnachten. Het natuurgebied is ook verrassend groot, dat hadden wij van te voren niet verwacht. Ook een mooi groot heide veld.

Ramona 28 mei 2022
Reageer
J

Uitgestrekte natuur

Mijn vrouw en ik hebben heerlijk kunnen wandelen in dit uitgestrekte natuurgebied. Wij hebben er zelfs een nachtje bij aangeknoopt, omdat wij eigenlijk niet weg wouden. Gelukkig was er nog plek in Fletcher Hotel Boschoord. Werkelijk een prachtig hotel, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het hotel ligt ook midden in de natuur en dat maakt het wel uniek. De volgende dag konden wij weer verder wandelen, waar we waren gebleven, want in één dag kun je niet alles zien. De Kampinase Heide is prachtig, maar de bossen met de meertjes ook. Je wordt bijna jaloers op de mensen die in Oisterwijk wonen, die dit gebied als achtertuin hebben. Wij zijn van plan om zeker een keer terug te komen met weer een hotelovernachting bij Fletcher Hotel Boschoord.

Joeri Ann 25 mei 2022
Reageer
S

Niet best

Roadtrip. Laatste hotel. Omgeving is goed. Erg leuk, veel te doen.
Beekje Bergen, ezelfarm, molen bezoeken.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Kamer 202 is een eng donker vies en muffig hokje. Bah. 2 nachten ..., dacht t niet.
Diner daarentegen heel goed. Ontbijt eenvoudig.
2 sterren door het diner ..
Geboekt voor 2 nachten maar “vlucht” na 1 nacht.

SP 9 sep 2021
A

Kamers gedateerd, maar vooral vies, donker, gehorig en benauwd.
Service personeel is bijzonder matig te noemen, de (meeste) medewerkers lijken echt met tegenzin er te werken
Diner is oke te noemen, maar valt in het niet bij de slechte service.
Ik lees een voorgaande recensie net van iemand die 2 nachten had geboekt en na 1 nacht is 'gevlucht'.. Op dat punt hebben wij ook gestaan, achteraf ook moeten doen.
Veel hotels ervaren maar dit is buitencategorie slecht, vandaar deze recensie.
Zonde, want ligging is mooi en omgeving nog mooier.

AB 29 sep 2021
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Oisterwijk.

Over Fletcher Hotel Boschoord

Er zijn 8 reviews geschreven over Fletcher Hotel Boschoord op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Oisterwijk, Noord-Brabant
  • https://www.hotelboschoord.nl
  • info@hotelboschoord.nl