Hotel

Fletcher Hotel Boschoord

Oisterwijk, Noord-Brabant

3 reviews
67% positief
33% negatief

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Gemullehoekenweg 143 te Oisterwijk. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, Nordic walking stokken verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Efteling en Zoo Veldhoven.

Fletcher Hotel De Kempen is van alle hotels omstreeks Oisterwijk de beste keuze.

Bezoek Fletcher Hotel De Kempen


Reviews (3)

 • Ramona

  Mooi hotel

  Heel mooi hotel in een hele mooie omgeving. Dat is precies wat Fletcher Hotel Boschoord is. Wij hebben absoluut geen spijt van onze overnachting in dit Fletcher hotel. Wat ons betreft echt een aanrader als je in de buurt van Tilburg wilt overnachten. Het natuurgebied is ook verrassend groot, dat hadden wij van te voren niet verwacht. Ook een mooi groot heide veld.

  Ramona 28 mei 2022

 • Joeri Ann

  Uitgestrekte natuur

  Mijn vrouw en ik hebben heerlijk kunnen wandelen in dit uitgestrekte natuurgebied. Wij hebben er zelfs een nachtje bij aangeknoopt, omdat wij eigenlijk niet weg wouden. Gelukkig was er nog plek in Fletcher Hotel Boschoord. Werkelijk een prachtig hotel, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het hotel ligt ook midden in de natuur en dat maakt het wel uniek. De volgende dag konden wij weer verder wandelen, waar we waren gebleven, want in één dag kun je niet alles zien. De Kampinase Heide is prachtig, maar de bossen met de meertjes ook. Je wordt bijna jaloers op de mensen die in Oisterwijk wonen, die dit gebied als achtertuin hebben. Wij zijn van plan om zeker een keer terug te komen met weer een hotelovernachting bij Fletcher Hotel Boschoord.

  Joeri Ann 25 mei 2022

 • SP

  Niet best

  Roadtrip. Laatste hotel. Omgeving is goed. Erg leuk, veel te doen.
  Beekje Bergen, ezelfarm, molen bezoeken.
  Personeel vriendelijk en behulpzaam.
  Kamer 202 is een eng donker vies en muffig hokje. Bah. 2 nachten ..., dacht t niet.
  Diner daarentegen heel goed. Ontbijt eenvoudig.
  2 sterren door het diner ..
  Geboekt voor 2 nachten maar “vlucht” na 1 nacht.

  SP 9 sep 2021