Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel Boschoord

3.7 reviewscore • 3 reviews
J

Uitgestrekte natuur

Mijn vrouw en ik hebben heerlijk kunnen wandelen in dit uitgestrekte natuurgebied. Wij hebben er zelfs een nachtje bij aangeknoopt, omdat wij eigenlijk niet weg wouden. Gelukkig was er nog plek in Fletcher Hotel Boschoord. Werkelijk een prachtig hotel, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Het hotel ligt ook midden in de natuur en dat maakt het wel uniek. De volgende dag konden wij weer verder wandelen, waar we waren gebleven, want in één dag kun je niet alles zien. De Kampinase Heide is prachtig, maar de bossen met de meertjes ook. Je wordt bijna jaloers op de mensen die in Oisterwijk wonen, die dit gebied als achtertuin hebben. Wij zijn van plan om zeker een keer terug te komen met weer een hotelovernachting bij Fletcher Hotel Boschoord.

Joeri Ann 25 mei 2022
Reageer
R

Mooi hotel

Heel mooi hotel in een hele mooie omgeving. Dat is precies wat Fletcher Hotel Boschoord is. Wij hebben absoluut geen spijt van onze overnachting in dit Fletcher hotel. Wat ons betreft echt een aanrader als je in de buurt van Tilburg wilt overnachten. Het natuurgebied is ook verrassend groot, dat hadden wij van te voren niet verwacht. Ook een mooi groot heide veld.

Ramona 28 mei 2022
Reageer
S

Niet best

Roadtrip. Laatste hotel. Omgeving is goed. Erg leuk, veel te doen.
Beekje Bergen, ezelfarm, molen bezoeken.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.
Kamer 202 is een eng donker vies en muffig hokje. Bah. 2 nachten ..., dacht t niet.
Diner daarentegen heel goed. Ontbijt eenvoudig.
2 sterren door het diner ..
Geboekt voor 2 nachten maar “vlucht” na 1 nacht.

SP 9 sep 2021
Reageer
A

Kamers gedateerd, maar vooral vies, donker, gehorig en benauwd.
Service personeel is bijzonder matig te noemen, de (meeste) medewerkers lijken echt met tegenzin er te werken
Diner is oke te noemen, maar valt in het niet bij de slechte service.
Ik lees een voorgaande recensie net van iemand die 2 nachten had geboekt en na 1 nacht is 'gevlucht'.. Op dat punt hebben wij ook gestaan, achteraf ook moeten doen.
Veel hotels ervaren maar dit is buitencategorie slecht, vandaar deze recensie.
Zonde, want ligging is mooi en omgeving nog mooier.

AB 29 sep 2021
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2023 in de omgeving van Oisterwijk.

Over Fletcher Hotel Boschoord

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een 3-sterren hotel, gelegen aan Gemullehoekenweg 143 te Oisterwijk. Het hotel beschikt over 64 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, Nordic walking stokken verhuur, café/bar, restaurant, terras, brasserie, sauna en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Safaripark Beekse Bergen, Efteling en Zoo Veldhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Oisterwijk, Noord-Brabant