Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn

Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn

4.3 reviewscore • 4 reviews
E

Duim omhoog!

Ons verblijf was een waar genot. De kamer was perfect voor ons, mooi en schoon. Het diner in het Fletcher restaurant was uitmuntend; het eten was heerlijk en heeft ons aangenaam verrast. Wat ik ook heerlijk vond, is het zwembad. Daarvan heb ik echt van genoten. Een fantastische ervaring! Dit verdient een duim omhoog.

Elisabeth 21 jul 2023
Reageer
G

Prijs eerlijk voor wat je krijgt

We vonden het hotel ietwat verouderd, met name de badkamer met die oude witte stenen... Verder geen schimmel of andere viezigheid opgemerkt dus het was wel goed onderhouden. De prijs was eerlijk en zeker als je het ging vergelijken met hotels in de buurt zat het tegen de benedengrens aan, Fletcher is wel een grote naam dus dat deed ons eigenlijk alleen maar goed. Het personeel was verder heel vriendelijk en we mogen wel zeggen dat we erg genoten hebben van het ontbijt. We kozen ervoor om lekker buiten de deur te eten, ondanks dat het restaurant vrij uitnodigend werkte. Altijd goed om de plaatselijke restaurantjes ook wat te spekken, waar er overigens genoeg van zijn in de buurt van Beekbergen en Apeldoorn!

Groningers 31 mei 2022
Reageer
D

In potentie geweldig wel tijd voor renovaties

Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn is naar onze mening een wat verouderd hotel maar desondanks heeft het een heel goed restaurant. De ontvangst was prima door de vrouw achter de balie die meteen onze gegevens erbij pakte en ons het kaartje gaf van de kamer. Ze liep niet mee maar gaf aan welke kant we op moesten naar de betreffende kamer. Dat is echt iets buitenlands volgens mij dat personeel je koffers pakt en met je meeloopt naar je kamer, dit ter zijde. Het ontbijt en vooral het diner was geweldig, we hebben er ook heerlijk geslapen. Zoals al eerder in deze review aangegeven, vonden we dat het wel verouderd was, dit zagen we terug in de vloerbedekking die vlekken had en op sommige plekken in het hotel rook het ook niet heel fris meer. Kan snel opgelost worden door het hotel wat te renoveren is onze mening. Het hotel is in potentie natuurlijk wel een pareltje door de ligging en het buitenzwembad(je) die erbij zit.

Donna 29 nov 2021
Reageer
M

Hotel in het bos

Wij hebben 2 nachtjes in Hotel Beekbergen-Apeldoorn geslapen. Heerlijk in een bosrijke omgeving. Echt even ontspannen en tot rust komen. Je kunt hier werkelijk fantastisch wandelen en fietsen. Eindeloze stukken bos. Je hebt de Loenense waterval, De vrijenberg en diverse wildkijkschermen in de buurt. Apeldoorn is ook wel een leuke stad om eens te kijken. Het 3-gangendiner was erg lekker en onze kamer ruim en schoon. Wij hadden er heerlijk weer bij en hebben echt genoten.

Mia 27 jul 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juni 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.fletcherhotelbeekbergen.nl
  • info@fletcherhotelbeekbergen.nl