Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam

4.3 reviewscore • 3 reviews
R

Zeer interessant hotel

Denk dat iedereen dit hotel wel kent, het valt in ieder geval flink op en is in de avond opgelicht met lampen. We hadden een nacht geboekt via booking.com en dat is allemaal vrij goed gegaan. Bij aankomst wisten ze meteen wie we waren en hoefden we alleen nog te betalen alvorens we onze pasjes kregen. We moesten inchecken om 15:00, we waren al een uurtje eerder ter plekke en dat was geen probleem. Moet ook zeggen dat het ontbijt zeer smaakvol was met een ruime keuze. Vanaf de bar op de 17e verdieping heb je een geweldig uitzicht, dit moet je niet missen als je eens in dit hotel bent.

Rob en Silvia 30 mei 2022
Reageer
G

Hotel Johan Cruijff ArenA

Erg mooi hotel randje Amsterdam. Het is een soort flat en je hebt een mooi uitzicht. Het hotel ligt wel aan de snelweg richting Utrecht (A2) dus qua locatie is het niet heel bijzonder. Wel goed kunnen overnachten na een lange dag, maar voor mensen die een hotel zoeken die een dagje naar Amsterdam gaan raad ik dit hotel niet aan. Ik weet niet hoe goed het bereikbaar is met het openbaar vervoer, maar je zit nog best ver van de stad. Als je een auto hebt is het een ander verhaal, dan zit je zo in de binnenstad. Hemelsbreed ligt dit Fletcher hotel ongeveer ter hoogte van Amstelveen. Het hotel ligt dan wel weer vlakbij de Johan Cruijff ArenA dus als je daar heen gaat is dit wel een goede optie. Verder niks mis met het hotel.

Gert-Jan 3 apr 2022
Reageer
R

Imposant hotel

Erg imposant Fletcher Hotel Amsterdam. Zowel van binnen als van buiten. De kamer voelt ook erg futuristisch aan, met de douche midden in de kamer. Ik had een erg mooi uitzicht en vanuit bed kon ik net een stukje naar buiten kijken. Je hebt niet echt privacy op de kamer waar ik zat, niet dat ik dat nodig had, maar ik kan mij voorstellen dat het niet voor iedereen is. Fletcher Hotel Amsterdam bevindt zich in Amsterdam-Zuidoost, dus je zit nog wel een eindje van het centrum af. Dat is wel iets om rekening mee te houden.

Ron 21 okt 2021
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over Fletcher Hotel Amsterdam

Er zijn 3 reviews geschreven over Fletcher Hotel Amsterdam op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.fletcherhotelamsterdam.nl
  • info@fletcherhotelamsterdam.nl