Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel Amersfoort

3.3 reviewscore • 14 reviews
F

Gebrek aan vriendelijkheid

Een ruimte die niet grondig is gereinigd, opeenhoping van particulate op het oppervlak van de meubels, beddengoed dat niet fris is en een receptiemedewerker die niet gastvrij overkomt. Conform de elektronische correspondentie was het mogelijk om het ontbijt te nuttigen om zeven uur 's ochtends. Betreurlijk genoeg kregen we bij aanvang van de dag te horen dat het ontbijtbuffet vanwege een feestdag pas om acht uur beschikbaar zou zijn. De persoon bij de receptie vertoonde een gebrek aan vriendelijkheid en was niet bereid om een gesprek aan te gaan. Ik zal geen voet meer zetten in deze accommodatie!

Ferre 18 mei 2023
Reageer
F

Kamer was verre van netjes

Dit hotel vermijd ik ten koste van alles. De kamer was verre van netjes, er bevond zich een doorweekte badmat in de douche, en de temperatuur in de kamer was onaangenaam hoog. In de ontbijtruimte was de dame erg bezig met haar collega's terwijl ze elkaars mobiele apparaten aan het bekijken waren. De andere klanten verzochten om een kinderstoel, maar ze liet het zelfs na om de stoel naar hun tafel te brengen. De meest nabijgelegen halte voor het openbaar vervoer vereist een wandeling van 20 minuten in plaats van 10 minuten. Echter, het centrum van Amersfoort heeft een uiterst gezellige sfeer. Er zijn talrijke eetgelegenheden waar je van heerlijke maaltijden kunt genieten.

Fam van de Kast 20 feb 2023
Reageer
M

Niet te spreken over de serice

Het was een regelrechte teleurstelling. De hygiëne liet te wensen over. Ik kwam een paar sokken en een leeg verpakking tegen van een karamelwafel. Daarnaast waren er verschillende haren te vinden in de badkamer, waaronder een haar van het intieme gebied in het bad. Het beddengoed paste niet goed op het matras vanwege een onjuiste afmeting, waardoor het onderlaken voortdurend verschoven en ik uiteindelijk op een onbedekte matras lag.

Mina 13 jan 2023
Reageer
M

Niet aan te raden om te dineren

Het restaurant voldeed niet aan de verwachtingen. De ossenhaasspies deed je ernstig twijfelen of het daadwerkelijk ossenhaas was. Bovendien wordt er een extra bedrag van €7,50 in rekening gebracht voor deze dienst. Nadat we het hoofdgerecht hadden genuttigd, werden de aardappelen pas geserveerd. Vervolgens moesten we nog een uur wachten voordat het dessert werd geserveerd.

Mark 5 jan 2023
Reageer
M

Kerstfldiner

Vriendelijk personeel. Ze dachten waarschijnlijk dat we nog met de bus mee moesten. In 1 uur 4 gangen kerstmenu geserveerd. Sfeer kan ook beter, bijvoorbeeld kerstmuziek. Zitten nu in de bar te wachten tja zou er nog iemand komen . We wachten nu al vrij lang ach ja het hotel wordt ook door jongeren gerund.. neem ze dat niet kwalijk

MANJA 26 dec 2022
Reageer
A

Uitkijken naar een betere accommodatie

Helaas was het culinaire aanbod van teleurstellende kwaliteit, en de service liet veel te wensen over. Ik was absoluut niet onder de indruk van mijn ervaring in dit hotel en vind het de tijd en moeite niet waard. Ik heb besloten om uit te kijken naar een betere accommodatie om de komende feestdagen door te brengen.

Alicia 22 okt 2022
Reageer
F

Personeel was vriendelijk

Uitstekend hotel! We hadden het genoegen om twee keer te genieten van een voortreffelijk diner. Het ontbijt was uitstekend. De hotelkamer was goed, maar de temperatuur steeg snel en een ventilator bood geen verlichting. Het verergert alleen de warmteproblemen. Het personeel was vriendelijk. Verder konden we ook gebruik maken van de faciliteiten die het hotel te bieden had.

Fam Sipit 13 aug 2022
Reageer
A

4 sterren is niet van toepassing

Een hotel met een verouderd ontwerp, voorheen bekend als Golden Tulip. De beoordeling van 4 sterren is hier absoluut niet van toepassing. Er is geen klimaatbeheersingssysteem aanwezig in het hotel of in de kamer. Het avondmaal was niet bevredigend en de ontbijtbroodjes waren ook niet echt vers. Hier geniet je niet je helemaal niet.

Asiya 3 aug 2022
Reageer
J

Goed voor een keer

De accommodatie beschikt over een ruime kamer met een ruime badkamer, wat overeenkomt met een juniorsuite. Het balkon vertoonde sporen van gebrek aan reiniging. Onder de gelijmde glazen oppervlakken van de nachtkastjes liet de hygiëne te wensen over. Er waren ongewenste schimmelplekken aanwezig in de badkamer en het douchegordijn was verre van fris. Aan de andere kant was het ontbijt uitstekend en de bedden waren comfortabel.

Jule 26 jul 2022
Reageer
A

Bedden uitstekend

De locatie van het hotel is prachtig te midden van weelderige Over het algemeen was het verblijf in orde, maar er waren enkele aandachtspunten zoals gaten in de gordijnen, een niet goed sluitende douchedeur en scheve lampenkappen. Deze aspecten verdienen wat meer zorg en aandacht.natuur. De kamer had een bescheiden inrichting en vertoonde enige tekenen van ouderdom. Bovendien waren de bedden uitstekend van kwaliteit.

Amanah 3 jul 2022
Reageer
B

Randje Amersfoort

Heerlijk om hier te vertoeven, randje Amersfoort. Het hotel is goed bereikbaar met de auto. Personeel was gastvrij en de kamer was schoon. Bij het ontbijt was er ook voldoende keuzemogelijkheid. Het is een soort lopend buffet, want je kunt pakken wat je wilt.

Amersfoort is vanaf deze locatie goed bereikbaar. Wij hebben dan ook een leuk dagje gehad in de stad. In Amersfoort zelf kun je ook goed parkeren, dat is allemaal geen probleem. Je zal hier ook heen kunnen gaan voor de natuur, want er is veel bos in de omgeving.

B en G 19 apr 2022
Reageer
H

Weekendje weg in Amersfoort

Dit Fletcher hotel ligt niet midden in het centrum van Amersfoort, maar meer aan de rand. Als je met de auto bent is het prima te doen om een leuk weekendje weg te kunnen in Amersfoort. Het is een erg leuke stad en wij hebben zeker genoten. Ook mooie natuur, zoals de Leusderheide erg dichtbij het hotel. Fletcher Hotel Amersfoort ligt op de rand van stad en natuur. Het beste van beide werelden, alleen heb je wel een auto of fiets nodig om ergens te komen. Over het hotel zelf hebben wij niks te klagen. Echt wat je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Goede service en degelijke kamers.

Hans en Annie 5 apr 2022
Reageer
B

Betoverend mooi.

Na een aanzienlijk aantal hotelervaringen, sprong dit hotel absoluut positief boven de rest uit. Het personeel was bijzonder gastvrij en de kamer was brandschoon. De omgeving was betoverend mooi. Ik heb een buitengewoon geweldige tijd gehad! Het was een onvergetelijke ervaring die ik koester. De herrinneringen zal me altijd bij blijven, ik kijk uit naar meer.

Bilal 21 nov 2021
Reageer
F

Ik stop per direct om hier te komen

Het ontbijt was uitstekend, en het diner was werkelijk verrukkelijk. Ondanks dat was de kamer achterhaald, compact, benauwd en miste het gezelligheid. We werden regelmatig gestoord door mensen die onder ons raam rookten. Een ervaring om niet te herhalen, dat is zeker. Ik zal dit hotel geen positieve review geven, omdat ze dat niet verdienen.

Fam Bower 9 aug 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amersfoort.

Over Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Stichtse Rotonde 11 te Amersfoort. Het hotel beschikt over 94 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, lounge/bar, restaurant, terras, BBQ mogelijkheden, fitness, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Paleis Soestdijk, DierenPark Amersfoort en Boerderij het Gagelgat.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amersfoort, Utrecht
  • https://www.fletcherhotelamersfoort.nl
  • info@fletcherhotelamersfoort.nl