Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel Amersfoort

3.7 reviewscore • 3 reviews
H

Weekendje weg in Amersfoort

Dit Fletcher hotel ligt niet midden in het centrum van Amersfoort, maar meer aan de rand. Als je met de auto bent is het prima te doen om een leuk weekendje weg te kunnen in Amersfoort. Het is een erg leuke stad en wij hebben zeker genoten. Ook mooie natuur, zoals de Leusderheide erg dichtbij het hotel. Fletcher Hotel Amersfoort ligt op de rand van stad en natuur. Het beste van beide werelden, alleen heb je wel een auto of fiets nodig om ergens te komen. Over het hotel zelf hebben wij niks te klagen. Echt wat je van een Fletcher hotel kunt verwachten. Goede service en degelijke kamers.

Hans en Annie 5 apr 2022
Reageer
M

Kerstfldiner

Vriendelijk personeel. Ze dachten waarschijnlijk dat we nog met de bus mee moesten. In 1 uur 4 gangen kerstmenu geserveerd. Sfeer kan ook beter, bijvoorbeeld kerstmuziek. Zitten nu in de bar te wachten tja zou er nog iemand komen . We wachten nu al vrij lang ach ja het hotel wordt ook door jongeren gerund.. neem ze dat niet kwalijk

MANJA 26 dec 2022
Reageer
B

Randje Amersfoort

Heerlijk om hier te vertoeven, randje Amersfoort. Het hotel is goed bereikbaar met de auto. Personeel was gastvrij en de kamer was schoon. Bij het ontbijt was er ook voldoende keuzemogelijkheid. Het is een soort lopend buffet, want je kunt pakken wat je wilt.

Amersfoort is vanaf deze locatie goed bereikbaar. Wij hebben dan ook een leuk dagje gehad in de stad. In Amersfoort zelf kun je ook goed parkeren, dat is allemaal geen probleem. Je zal hier ook heen kunnen gaan voor de natuur, want er is veel bos in de omgeving.

B en G 19 apr 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Amersfoort.

Over Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort is een 4-sterren hotel, gelegen aan Stichtse Rotonde 11 te Amersfoort. Het hotel beschikt over 94 hotelkamers, feestzalen en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, lounge/bar, restaurant, terras, BBQ mogelijkheden, fitness, voetbalveld, speeltuin en meer. Parkeren bij het hotel is gratis en honden zijn welkom tegen een meerprijs. In de omgeving van het hotel vind je Paleis Soestdijk, DierenPark Amersfoort en Boerderij het Gagelgat.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amersfoort, Utrecht