Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede

3.3 reviewscore • 3 reviews
B

Een aantal gebreken

De kamer was niet heel handig ingedeeld. We konden nauwelijks om het bed heen lopen. Er was geen airco aanwezig in onze kamer dus het was er flink benauwd. We konden ook geen koffie of thee op onze kamer zetten. Er kwam zelfs geen warm water uit de kraan in de badkamer. Dit hebben we ook gemeld bij de balie. Ondanks alle gebreken, kunnen we het hotel wel aanbevelen. Het hotel ligt op een hele goede locatie en dat maakt veel goed.

Ben 20 jun 2022
Reageer
A

Goed personeel

Het is geen luxe hotel en dat zie je ook direct wel als je aankomt, maar wel erg vriendelijk personeel. Klant is koning. Mooie locatie, vlakbij het strand. Voor een dagje zee, is het een prima hotel. Ik zal er niet langer zitten, dan wil je wel wat meer. Toen we bij het hotel aankwamen, waren we een beetje bang dat het ook vies zou zijn, maar dit was niet het geval. Onze kamer was spik en span. Ze hebben goed personeel in dienst. Fijne bedden en een heerlijk ontbijt gehad op het terras.

Amber 31 mei 2022
Reageer
H

Nieuw-Haamstede

Wij kunnen wel jaloers worden op de mensen die in Nieuw-Haamstede wonen. Zo dicht bij het strand en de zee, midden in het duingebied. Echt prachtig. Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede ligt aan de rand van Nieuw-Haamstede, helaas niet aan de zeekant, maar aan de andere kant van deze buurtgemeenschap. Prachtig strand en een mooie zee, dat is wat dit gebied kenmerkt. Ook mooie duinen niet te vergeten. Een eindje verder heb je Boswachterij Burgh Haamstede, waar je heerlijk in het bos kunt wandelen. Het is echt een geschikte locatie voor een vakantie en dat merk je ook wel aan de vele vakantieparken en campings in de omgeving.

Hanna 5 mei 2022
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van juni 2023 in de omgeving van Burgh-Haamstede.

Over Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede is een 4-sterren hotel, gelegen aan Torenweg 1 te Burgh-Haamstede. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, café/bar, restaurant, terras, golfen in de regio en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Deltapark Neeltje Jans, Watersnoodmuseum en Reptielenzoo Iguana.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Burgh-Haamstede, Zeeland
  • https://www.duinhotelburghhaamstede.nl
  • info@duinhotelburghhaamstede.nl