Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

3.3 reviewscore • 4 reviews
E

Ligging perfect, hotel minder.

De Luxe kamer geboekt waar weinig luxe te vinden was. Geen airconditioning bij 32 graden en ook geen koelkast. De kamer was erg klein. Ontbijt was matig voor wat er was, om 9 uur was al bijna alles op en moesten we zelf vragen of ze alsjeblieft bij konden vullen. Tafels werden niet afgeruimd waardoor er bijna geen schone tafels meer waren. Excuus was dat ze onderbezet waren, er stonden idd maar 2 personen waarvan 1 de receptioniste die ook het in en out check van de gasten tussendoor moest doen.

EF 10 sep 2023
Reageer
E

Paar verbeteringen aanbrengen

Wij waardeerden de schitterende locatie, maar het is aan te raden om altijd om een kamer aan de voorzijde te verzoeken. Onze nachtrust vond plaats aan de achterzijde, waar we te maken kregen met aanzienlijk geluid van keukenactiviteit 's ochtends en vrachtwagens die bezig waren met het legen van containers. Vertrekken ordentelijk in orde.

Ellie 13 jul 2023
Reageer
E

Duinen strand en zee

Onderhoud van de kamers laat een beetje te wensen over. Los van dat is het een prachtig hotel. Fantastische ligging in de duinen vlakbij het strand. Wij wouden graag fietsen huren maar je kan helaas alleen van die aparte fietsen huren. Dit hebben wij maar niet gedaan. Wel is het fijn dat de wifi gratis is dus we konden na een dag wandelen heerlijk nog even op de iPad in bed. Je kunt gratis parkeren bij het hotel. Als je van duinen, strand en zee houdt is dit een uitermate geschikte locatie om heen te gaan.

Edwin 30 mei 2022
Reageer
F

Erg duur hotel

De naam van Fletcher Hotel Duinoord doet zijn naam eer aan, want het ligt midden in de duinen, ter hoogte van Wassenaar. Dat is misschien ook wel gelijk de reden dat het zo duur is. Wat je hier aan 1 nacht betaald, kun je bij menig ander Fletcher hotel 2 of zelfs 3 dagen blijven. Daar schrokken wij wel een beetje van. Toch maar een nachtje gedaan, want het ligt wel op een erg mooie locatie. Het hotel viel zelf zeker ook niet tegen. Met dit hotel als uitvalsbasis, konden wij nog heerlijk uren in de duinen wandelen.

Fred 12 mei 2022
Reageer
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Wassenaar.

Over Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Er zijn 4 reviews geschreven over Fletcher Boutique Hotel Duinoord op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wassenaar, Zuid-Holland
  • https://www.hotelduinoord.nl
  • info@hotelduinoord.nl