Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

3.9 reviewscore • 14 reviews
E

Paar verbeteringen aanbrengen

Wij waardeerden de schitterende locatie, maar het is aan te raden om altijd om een kamer aan de voorzijde te verzoeken. Onze nachtrust vond plaats aan de achterzijde, waar we te maken kregen met aanzienlijk geluid van keukenactiviteit 's ochtends en vrachtwagens die bezig waren met het legen van containers. Vertrekken ordentelijk in orde.

Ellie 13 jul 2023
Reageer
E

Ligging perfect, hotel minder.

De Luxe kamer geboekt waar weinig luxe te vinden was. Geen airconditioning bij 32 graden en ook geen koelkast. De kamer was erg klein. Ontbijt was matig voor wat er was, om 9 uur was al bijna alles op en moesten we zelf vragen of ze alsjeblieft bij konden vullen. Tafels werden niet afgeruimd waardoor er bijna geen schone tafels meer waren. Excuus was dat ze onderbezet waren, er stonden idd maar 2 personen waarvan 1 de receptioniste die ook het in en out check van de gasten tussendoor moest doen.

EF 10 sep 2023
Reageer
E

Ziet er niet helemaal keurig uit

Het is geen geschikte bestemming voor mensen met beperkte mobiliteit. De gangen zijn doortrokken van een onaangename geur die doet denken aan riolering. Het toilet op de begane grond is niet proper, de plinten en verwarming zijn bedekt met stof, de koude waterkraan lekt slechts druppelsgewijs en er zijn veel beschadigingen waar te nemen.

Emmy 8 dec 2022
Reageer
L

Onprettige beleving

De locatie van dit etablissement is werkelijk adembenemend, en de service is bijzonder hartelijk. Hoewel de kamers wat aan de krappe kant zijn en de matrassen behoorlijk stevig, kan het onvermijdelijk hoge geluidsniveau in het achterhoofd blijven hangen. Het feit dat het toilet en de douche niet zijn afgescheiden maar juist zijn geïntegreerd in een inham in de kamer, voegt een unieke dimensie toe aan het verblijf, zij het niet altijd even praktisch. Echter, het gebrek aan adequate ventilatie in deze ruimtes kan resulteren in geurproblemen in de kamer na gebruik.

Lias 28 okt 2022
Reageer
J

Teleurstellend

Het hotel ligt op een prachtige locatie en het personeel is vriendelijk. Helaas was de kamer klein en de matrassen te hard. Het is ook extreem gehorig. Het toilet en de douche zijn niet gescheiden van de kamer. Er is ook geen ventilatie in de badkamer aanwezig, waardoor de kamer een onaangename geur krijgt.

J.M. Meijer 16 okt 2022
Reageer
E

Duinen strand en zee

Onderhoud van de kamers laat een beetje te wensen over. Los van dat is het een prachtig hotel. Fantastische ligging in de duinen vlakbij het strand. Wij wouden graag fietsen huren maar je kan helaas alleen van die aparte fietsen huren. Dit hebben wij maar niet gedaan. Wel is het fijn dat de wifi gratis is dus we konden na een dag wandelen heerlijk nog even op de iPad in bed. Je kunt gratis parkeren bij het hotel. Als je van duinen, strand en zee houdt is dit een uitermate geschikte locatie om heen te gaan.

Edwin 30 mei 2022
Reageer
F

Erg duur hotel

De naam van Fletcher Hotel Duinoord doet zijn naam eer aan, want het ligt midden in de duinen, ter hoogte van Wassenaar. Dat is misschien ook wel gelijk de reden dat het zo duur is. Wat je hier aan 1 nacht betaald, kun je bij menig ander Fletcher hotel 2 of zelfs 3 dagen blijven. Daar schrokken wij wel een beetje van. Toch maar een nachtje gedaan, want het ligt wel op een erg mooie locatie. Het hotel viel zelf zeker ook niet tegen. Met dit hotel als uitvalsbasis, konden wij nog heerlijk uren in de duinen wandelen.

Fred 12 mei 2022
Reageer
L

Invalide kunnen geen kant op

Er is een opmerking over de toegankelijkheid van het terras gemaakt in relatie tot het gebruik van een rolstoel, rollator en scootmobiel. De helling van de oprit naar het terras is merkbaar te steil. Met een scootmobiel is de situatie allesbehalve haalbaar. Het zou niet zo'n uitdaging moeten zijn om de helling minder steil te maken, aangezien dit potentieel ongelukken kan veroorzaken.

Louen 24 aug 2021
Reageer
A

Heerlijk aan het genieten geweest

Ons verblijf in dit hotel was geweldig! De locatie is ideaal, gelegen in de duinen, waardoor het eenvoudig was om snel naar het strand te lopen. De medewerkers waren ongelooflijk vriendelijk. Door de huidige situatie, moesten we ontbijten en dineren in onze hotelkamer, maar het personeel verzorgde dit zorgvuldig en het eten was heerlijk. De hotelkamer was netjes en schoon en de bedden waren comfortabel.

Amber en Jonathan 26 mei 2021
Reageer
T

Rustige omgeving

Een prachtig en brandschoon vertrek, culinair genieten, beschikbaarheid van aangename fietsen voor een betoverende fietstocht door het duinlandschap, of optie tot ontspannen wandelingen. Het personeel was uiterst vriendelijk en hulpvaardig. We hebben ook een heerlijke duik genomen in het zwembad. Er is ook een lifeguard aanwezig die een oogje in het zeiltje houdt.

Twee besties 16 mei 2021
Reageer
M

Prettige periode gehad

Bij dit logement hebben we buitengewoon aangename en prachtige dagen mogen ervaren. Uitzonderlijk personeel. Ondanks enkele afwijkingen van het verwachte, zoals ontbijt en diner op de kamer en een vroeg sluitend terras om 18.00 uur, weten zij dagelijks een buitengewoon positieve sfeer te creëren. Dank voor de geweldige ervaring. We komen in de toekomst zeker weer terug

Mex 16 mei 2021
Reageer
R

In de zevende hemel

De totale ervaring gedurende ons verblijf was werkelijk genotvol! De plaatsing van het logement is bijzonder aangenaam. Het etablissement bevindt zich te midden van de zandduinen, wat betekent dat je gemakkelijk een wandeling kunt maken naar de kust. De medewerkers zijn buitengewoon hartelijk. Vanwege de situatie rondom het virus genoodzaakt, was het noodzakelijk om het ontbijt en het avondeten in de logeerkamer te nuttigen.

Rick 11 mei 2021
Reageer
E

Heb me kunnen vermaken

Een royaal bemeten sanitaire ruimte met een douchegedeelte zonder obstakels. De mogelijkheid om koffie en thee te bereiden op de kamer en de optie om muziek te streamen via Bluetooth. Vanwege de huidige situatie met het virus, kozen we voor een arrangement waarbij we onze maaltijden op de kamer konden nuttigen. In de vertrekruimte was er een charmante tafel bij het venster geplaatst, waarvandaan we een schitterend panorama hadden op de duinlandschappen.

Esila 18 apr 2021
Reageer
F

Mooie ervaring

De locatie van het logement is werkelijk schitterend. Te midden van het zandduinlandschap, op korte afstand van de oceaan. De vertrekruimte was uitstekend! De culinaire ervaring was eveneens bevredigend. Het team was bijzonder verwelkomend en gefocust op dienstverlening. Met behulp van een elektrische fiets hebben we genoten van het verkennen van de omgeving.

Femm 17 apr 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Wassenaar.

Over Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord is een 4-sterren hotel, gelegen aan Wassenaarseslag 26 te Wassenaar. Het hotel beschikt over 23 hotelkamers en vergaderzalen. Tevens beschikt dit hotel over de volgende faciliteiten: e-bike verhuur, fiets- en wandelroutes, café/bar, restaurant, terras en meer. Parkeren bij het hotel is gratis. In de omgeving van het hotel vind je Familiepark Drievliet, Duinrell en Madurodam.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Wassenaar, Zuid-Holland
  • https://www.hotelduinoord.nl
  • info@hotelduinoord.nl