Familiecamping De Vossenburcht

Familiecamping De Vossenburcht

4.7 reviewscore • 3 reviews
Y

Gezellige familiecamping

Hele leuke vakantie gehad bij Familiecamping De Vossenburcht. Als je kinderen hebt is dit een hele leuke camping om naar toe te gaan. Die van ons willen volgend jaar weer terug komen. Dit was onze eerste keer. Er is een buitenzwembadje en een speelplaats waar ze veel te vinden waren. En natuurlijk veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. De omgeving is ook heel mooi. Veel bos om mooie wandelingen in te maken.

Yasmine 10 sep 2022
Reageer
D

Erg gezellig!

Hele leuke en fijne camping gelegen in een leuke omgeving. De caravan was prima, alleen waren spullen als een waterkoker, koffiezetapparaat en bestek niet heel schoon. Dus we begonnen onze vakantie met een grote schoonmaak, was wel een minpuntje natuurlijk.
Verder was het personeel van receptie heel vriendelijk en duidelijk

Dinghoud 27 mei 2021
Reageer
R

Zeker aan te raden!

Goed verzorgde camping met 5 sterren sanitair. Het wordt heel schoon gehouden. Het ziet er glanzend en schoon uit. Recreatieteam heeft leuke programma's voor jong en oud. Catering met een uitstekende prijskaartje. Zwembad is voldoende. Een beetje oud maar in goede staat. Kortom, een geweldige plek waar ik iedereen naar toe zou verwijzen want het is echt aan te raden!

Roelofsen 24 sep 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van IJhorst.

Over Familiecamping De Vossenburcht