R

wel betaald geen F1tv

Wel betaald maar geen F1tv veel mails nooit opgelost! geen geld terug slechte service. F1tv geeft Apple de schuld en Apple vertelt mij dat ik bij F1tv moet zijn

Ronald 16 mei 2024
Reageer
N

Te dure inkoop van rechten?

Er moest geld bij, van 65 naar 95. Niet leuk maar was enthousiast over F1PRO. Krijg ik later bericht problemen met afschrijving, en “no worry”. Wel worry, terwijl ik mijn creditcardnummer wilde aanpassen lag mijn abonnement er al uit. Kon nu voor 142 afsluiten. Heel veel mails gestuurd over dit onrecht, komt er op neer bekijk het maar. Oké, einde F1PRO en ik. Het internet staat er vol van, dit is dus opzet. Er zijn andere manieren om F1 te kijken. Hoop dat deze club zelf de rekening hier van krijgt.

Nico 15 apr 2024
Reageer
M

F1 tv pro 2024

Van €65 per jaar naar €11,99 in maand. Ik ben een F1 tv pro gebruiker van het eerste uur. Nooit echt problemen gehad met de app, alleen dat het even duurde voordat je scherp beeld had. Maar dat duurde maar een paar tellen. Echter dat ik nu zo'n belachelijk bedrag zou moeten betalen voor 2 á 3 race weekend per maand en het liefst duwen ze ook VIA play door je strot. Wat ik kwalijk vind is dat je niet de gelegenheid krijgt op voor €95 per jaar nog je abonnement te verlengen. In mei stopt mijn abonnement en dan zijn ze mij ook gelijk kwijt. Ik vertikt het. Dan maar geen F1. Een paar geleden ook de MOTO gp gedag gezegd. Ga zelf wel rijden. Hopelijk zeggen meerdere mensen het abonnement op om een statement te maken.

Molenaar 2 mrt 2024
Reageer
J

Prijs F1 tv pro met 50% omhoog

Net contact gehad met iemand van F1 tv pro over dat mijn abonnementsgeld van 65 naar 95 € gaat.
Dit is maar liefst 50% verhoging. Het vreemde is dat iemand die bij mij in het dorp woont gewoon €65,- blijft betalen voor dit seizoen. Ze meten in cm en inches.

Mijn automatische incasso van de creditkaart staat nog gewoon op 65 en wordt midden maart 2024 afgeschreven.

Klantenservice zegt dat de email leidend is qua tarief.

Er is mij toegezegd dat iemand van de supervisors contact met mij gaat opnemen via de mail. Het zal mij benieuwen. Als het antwoord niet naar mijn tevredenheid is dan zijn ze een klant kwijt.

Zijn er meer mensen die een soortgelijke ervaring als mij hebben?

JP 11 feb 2024
Reageer
R

Sinds oktober 2023 geen enkele live uitzending mee

Sinds oktober 2023 heb ik geen enkele live uitzending meer kunnen kijken. De ondersteuning van F1 TV is waardeloos, ze stellen tekens dezelfde vragen en het probleem wordt maar niet opgelost. Op mijn verzoek om compensatie gaat F1 TV niet in en daarom heb ik besloten om het abonnement beëindigen.

Roel 5 dec 2023
Reageer
E

Zeer slecht !!

App werkt niet
WAARDELOOS!!!
Alle systemen zijn ge-update maar dan nog werkt de app niet.
Start vd race meest cruciale moment en dan alleen maar errors. Waar heb je dat abonnement voor? Niets werkt zowel op iPad als op iPhone niet of welk ander device dan ook. En wel abonnement kosten incasseren. Ik wil mijn geld terug!!
Zowel bij ons als bij buren werkt de app niet!
In de zomer lukte het vaak ook al niet goed om de race goed in beeld te krijgen. Nederlands commentaar bij de wedstrijd was niet te selecteren
App is waardeloos
Waar betaal ik voor?
Ik wil mijn geld terug
Zeker van de maand september en oktober !!!

Ellis de Moel 22 okt 2023
Reageer
P

F1 TV voor Viaplee

Het enige wat je hoeft te doen als je de uitzendingen van Viaplee zat bent
Neem een abbo op F1tvpro, stream tijdens de race, kwali en de vt's de grandprix radio van Olaf Mol En je hebt weer F1 op nivo met commentaar van Olaf mol en Jack Plooij.
Heerlijk gewoon!!! Echt een aanrader.

Peka 28 mei 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van juni 2024.

Over F1 TV

Er zijn 7 reviews geschreven over F1 TV op Reviews.nl. Met een 1.9 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Matig.