E

Zeer slecht !!

App werkt niet
WAARDELOOS!!!
Alle systemen zijn ge-update maar dan nog werkt de app niet.
Start vd race meest cruciale moment en dan alleen maar errors. Waar heb je dat abonnement voor? Niets werkt zowel op iPad als op iPhone niet of welk ander device dan ook. En wel abonnement kosten incasseren. Ik wil mijn geld terug!!
Zowel bij ons als bij buren werkt de app niet!
In de zomer lukte het vaak ook al niet goed om de race goed in beeld te krijgen. Nederlands commentaar bij de wedstrijd was niet te selecteren
App is waardeloos
Waar betaal ik voor?
Ik wil mijn geld terug
Zeker van de maand september en oktober !!!

Ellis de Moel 22 okt 2023
Reageer
B

Toppie

Ik heb F1TV geïnstalleerd op mijn Chromecast met Google TV HD. Bij ons thuis hebben we een glasvezelverbinding van 100 Mbps met 5 GHz wifi. Ik heb de live race in Bahrein gekeken en alles werkte perfect, zonder enige hapering. Na de gratis proefweek ga ik over naar een jaarabonnement.

Ik heb gezien dat er veel negatieve kritieken zijn over het Nederlandse commentaar, maar ik kan er wel mee leven. Natuurlijk geef ik de voorkeur aan Olav Mol, maar helaas is hij nu alleen nog te horen bij de Vlamingen.

Berend 16 mrt 2023
Reageer
D

Dramatische kwaliteit

Vorige week was de beeldkwaliteit zo slecht dat het onacceptabel was. Het veroorzaakte veel spanning en frustratie. Als ik dit relativeer, vraag ik me af of dit de technologische vooruitgang is waar we op hoopten? 25 jaar geleden keek ik gratis naar RTL om Schumacher en Hill te zien, met een helder en storingsvrij beeld en het commentaar van Olaf en Allard. Nu betaal ik €65, en ik moet mezelf beheersen om niet een hele zondag te laten bederven door F1tv.

Denzel Kok 7 mrt 2023
Reageer
K

Frusterend

De ervaring is uiterst frustrerend. Het signaal hapert en valt soms zelfs helemaal weg. Om het signaal te herstellen, moet je de app opnieuw opstarten. Bovendien loopt het Nederlandse commentaar tijdens de laatste kwalificatieminuten achter op het beeld, wat erg verwarrend is. Voor een maandelijks bedrag van bijna €8,- is dit een wanprestatie. F1 moet de prestaties echt verbeteren, anders haken veel mensen af, waaronder ik waarschijnlijk ook.

Ter informatie: iemand hierboven beweert dat hij belasting en kijkgeld betaalt in Nederland voor Nederlandse televisie, maar dit is niet juist. We betalen allemaal belasting, waarmee Nederlandse omroepen worden gefinancierd. Kijkgeld is al tientallen jaren geleden afgeschaft en heeft hier niets mee te maken.

Kevin Hall 25 feb 2023
Reageer
V

Slechte service

Ik heb geprobeerd om te betalen, maar het lukte niet. Daarom heb ik een chat gestart om dit op te lossen. De antwoorden die ik kreeg hadden weinig te maken met mijn vraag. Uiteindelijk werd de chat afgesloten terwijl het gesprek nog gaande was. Even later ontving ik een e-mail waarin stond dat mijn account was verwijderd. Dit was allemaal erg vreemd. Ik heb besloten om geen abonnement af te sluiten.

Van der Leen 4 feb 2023
Reageer
A

De overstap gemaakt

Ik ben onlangs overgestapt van VIAplay naar F1Pro en tot nu toe heb ik zowel positieve als negatieve ervaringen gehad.

Aan de positieve kant vind ik de geweldige lay-out van de app en de website en de perfecte content en commentaar die worden aangeboden. Ook werkt het streamen erg goed op mijn TV via mijn iPhone en casten (geen apple airplay). Zelfs op mijn 65 inch Sony TV is de kwaliteit erg hoog.

Helaas is er ook een nadeel: de nieuwe Sony OLED TV met Android ondersteunt de F1Pro app niet. Hierover heb ik op internet gelezen en dat is erg jammer. Hopelijk komt hier snel een oplossing voor.

Ten slotte is er ook een nadeel dat alleen het eerste jaar korting wordt gegeven, wat jammer is omdat ik niet meer wil betalen dan ik momenteel betaal.

Amazi 20 jan 2023
Reageer
P

F1 TV voor Viaplee

Het enige wat je hoeft te doen als je de uitzendingen van Viaplee zat bent
Neem een abbo op F1tvpro, stream tijdens de race, kwali en de vt's de grandprix radio van Olaf Mol En je hebt weer F1 op nivo met commentaar van Olaf mol en Jack Plooij.
Heerlijk gewoon!!! Echt een aanrader.

Peka 28 mei 2022
Reageer
Prijzen vergelijken

Door middel van samenwerkingen met meerdere internet en tv providers, kunnen we onze bezoekers gunstige prijzen aanbieden.

Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van december 2023.

Over F1 TV

F1 TV is een streamingdienst die in 2018 is gelanceerd door de Formule 1-organisatie. Het bedrijf biedt een uitgebreid aanbod aan Formule 1-content, waaronder live-uitzendingen van races, interviews, hoogtepunten en documentaires. Daarnaast biedt F1 TV ook exclusieve content, zoals on-board beelden, live-timing en telemetry data. F1 TV is beschikbaar op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, smart-tv's en gameconsoles. Het bedrijf richt zich op Formule 1-fans en biedt daarom ook een uitgebreide bibliotheek van historische races en seizoenen. F1 TV is beschikbaar in verschillende landen en streeft naar wereldwijde beschikbaarheid. Het bedrijf investeert in hoogwaardige technologie om haar klanten een uitstekende kijkervaring te bieden, waaronder meerdere camera-opties en real-time data. F1 TV is daarmee een must-have voor de echte Formule 1-liefhebber.