EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

3.4 reviewscore • 10 reviews
E

Weekend bij Europarcs

Mijn vrienden en ik hebben een onvergetelijk weekend beleefd bij Europarcs. Het park liet ons sprakeloos achter met zijn schilderachtige locatie en uitstekende onderhoud. De huisjes waren een oase van comfort en ruimte, omringd door de betoverende natuurlijke omgeving. De mogelijkheden voor activiteiten waren eindeloos, van spannende watersporten tot ontspannende wandelingen. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen. Het eten was een culinair avontuur op zich, en de serene rust en privacy waren perfect om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Onze vierjarige dochter weigerde zelfs om te vertrekken - een teken van de magische ervaring die we hier hebben gehad.

Elise 25 jun 2023
Reageer
J

Slechte accommodatie

Hoewel het park op het eerste gezicht indrukwekkend leek, was onze ervaring met de accommodatie teleurstellend. Het schoonmaken leek een vergeten kunst, met overal stof, spinnenwebben en onuitwisbare vlekken op de muren. Het was niet bepaald een warm welkom. De aanwezigheid van een grote groep muggen deed afbreuk aan het comfort. Vooral gezien de prijs die we voor ons verblijf betaalden, hadden we op zijn minst een frisse en schone ruimte verwacht om in te verblijven.

Jasper 2 jan 2023
Reageer
E

Net wel geslaagd

Mijn ervaring op het park was een mix van positieve en negatieve aspecten. De ligging aan het meer bood adembenemende vergezichten en de huisjes hadden een charmante uitstraling met prachtige tuinen. Toch liet de schoonmaak te wensen over - zelfs in ons bed troffen we restanten van iets aan. Het zwembad was enigszins teleurstellend en sommige faciliteiten waren onverwachts gesloten. Dit gaf me een dubbel gevoel bij het beoordelen van mijn verblijf met een 6je.

Erik 30 okt 2022
Reageer
E

Subliem park met adembenemende locatie

Ons verblijf in dit park was ronduit geweldig. Het huis met uitzicht op het Markermeer bood een oase van rust en weelderige natuur. De gunstige ligging ten opzichte van Volendam, Amsterdam en Marken maakte het verkennen van de omgeving zeer gemakkelijk. Het park richtte zich vooral op gezinnen met jonge kinderen, en de voorzieningen waren daarop afgestemd. Ondanks enkele tekortkomingen in onderhoud en schoonmaak, waar de bedden een uitzondering op waren, was ons verblijf overwegend plezierig.

Eva 26 okt 2022
Reageer
R

Uiterlijk kan bedriegen

Hoewel het park een visueel genot was, viel mijn verblijf qua accommodatie tegen. Het huisje vertoonde talloze gebreken, zoals kapotte lampen, vuile meubels en verwaarloosd tapijt. Zelfs eenvoudige onderhoudstaken waren overgeslagen, zoals gordijnen en gasfornuis. Het contrast tussen het aantrekkelijke uiterlijk en de staat van de huisjes was teleurstellend, en dit had impact op mijn algemene ervaring.

Robert 26 sep 2022
Reageer
H

Schoonmaak en onderhoud laten te wensen over

Mijn verblijf op het park was een mengeling van positieve en negatieve ervaringen. Hoewel het park visueel aantrekkelijk was en een prachtige locatie had, was de staat van onderhoud en schoonmaak teleurstellend. De accommodatie vertoonde talloze gebreken, en de schoonmaakploegen leken hun werk oppervlakkig te doen. De aanwezigheid van groepen jongeren en enkele problemen met faciliteiten beïnvloedde de algehele beleving.

Hugo 16 aug 2022
Reageer
L

Ontevredenheid alom

Mijn ervaring op het park was een aaneenschakeling van teleurstellingen. Het eerste huisje was versleten en vertoonde gebreken zoals een kapotte bank en gaten in deuren. Hoewel we een ander huis kregen, was ook dat niet schoon en vertoonde het meerdere gebreken. Het ontbijt liet op zich wachten en het zwembad voldeed niet aan de verwachtingen. De uitstraling van het park was onverzorgd en er waren storende geluiden van feestende jongeren. Kortom, de ervaring was niet wat ik ervan had verwacht.

Lucas 22 apr 2022
Reageer
C

Verre van schoon

Hoewel het personeel bij de receptie vriendelijk was, was onze accommodatie verre van schoon bij aankomst. Het fornuis was vies en stoffig, de vloer was niet goed schoongemaakt en er waren overal sporen van eerder verblijf. De slaapkamers waren krap, maar de bedden waren verrassend comfortabel. Ondanks de mindere punten, was het park op een mooie locatie en waren er voldoende activiteiten in de omgeving.

Charlotte 21 mrt 2022
Reageer
D

Opgewonden over geweldig resort

Mijn tijd in Resort Poort van Amsterdam was een waar genot. We werden begroet met een attent welkomstpakket en betoverende huisjes. Hoewel er enkele warmere momenten waren, maakten de uitgestrekte uitzichten en gunstige ligging alles goed. Het park was vooral gericht op gezinnen met jonge kinderen, en de faciliteiten waren daar perfect op afgestemd. Ondanks enkele kleine ongemakken, was onze algehele ervaring ronduit positief. Het zou niet moeilijk zijn om dit resort aan te bevelen aan onze vrienden en familie.

Daan 28 sep 2021
Reageer
C

Verrukkelijke tijd bij resort poort van Amsterdam

Ons verblijf bij Resort Poort van Amsterdam was een ware traktatie. We werden hartelijk verwelkomd met een attent pakket en genoten van een prachtig huisje. Het park was perfect afgestemd op gezinnen met jonge kinderen, met kindvriendelijke voorzieningen. Ondanks enkele kleine ongemakken in de vorm van warme momenten, was onze algehele ervaring buitengewoon positief. We zouden dit park zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Cynthia 13 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Uitdam.

Over EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Europarcs Resort Poort van Amsterdam is gelegen te Zeedijk 2 in Uitdam. Op Europarcs Resort Poort van Amsterdam verblijf je verschillende vakantiehuizen, soms met sauna, soms geschakeld of vrijstaand en soms aan het water. Er is voor alle type groepen wat te vinden. Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad, geniet van een hapje en drankje in het restaurant, of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen. Ook is er een indoor speeltuin, een visvijver en een wellenss centrum. De omgeving van Europarcs Resort Poort van Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Ontdek het historische centrum van Amsterdam met zijn beroemde grachten, musea en bruisende sfeer. Maak een boottocht over het Markermeer, verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes zoals Volendam en Edam, of geniet van de prachtige natuur in het Waterlandse landschap.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Uitdam, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/poort-van-amsterdam
  • gastenservice@europarcs.nl