EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

3.5 reviewscore • 2 reviews
E

Weekend bij Europarcs

Mijn vrienden en ik hebben een onvergetelijk weekend beleefd bij Europarcs. Het park liet ons sprakeloos achter met zijn schilderachtige locatie en uitstekende onderhoud. De huisjes waren een oase van comfort en ruimte, omringd door de betoverende natuurlijke omgeving. De mogelijkheden voor activiteiten waren eindeloos, van spannende watersporten tot ontspannende wandelingen. Het personeel was uitzonderlijk vriendelijk en stond altijd klaar om te helpen. Het eten was een culinair avontuur op zich, en de serene rust en privacy waren perfect om even te ontsnappen aan het drukke stadsleven. Onze vierjarige dochter weigerde zelfs om te vertrekken - een teken van de magische ervaring die we hier hebben gehad.

Elise 25 jun 2023
Reageer
J

Slechte accommodatie

Hoewel het park op het eerste gezicht indrukwekkend leek, was onze ervaring met de accommodatie teleurstellend. Het schoonmaken leek een vergeten kunst, met overal stof, spinnenwebben en onuitwisbare vlekken op de muren. Het was niet bepaald een warm welkom. De aanwezigheid van een grote groep muggen deed afbreuk aan het comfort. Vooral gezien de prijs die we voor ons verblijf betaalden, hadden we op zijn minst een frisse en schone ruimte verwacht om in te verblijven.

Jasper 2 jan 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Uitdam.

Over EuroParcs Resort Poort van Amsterdam

Europarcs Resort Poort van Amsterdam is gelegen te Zeedijk 2 in Uitdam. Op Europarcs Resort Poort van Amsterdam verblijf je verschillende vakantiehuizen, soms met sauna, soms geschakeld of vrijstaand en soms aan het water. Er is voor alle type groepen wat te vinden. Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad, geniet van een hapje en drankje in het restaurant, of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen. Ook is er een indoor speeltuin, een visvijver en een wellenss centrum. De omgeving van Europarcs Resort Poort van Amsterdam biedt volop mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Ontdek het historische centrum van Amsterdam met zijn beroemde grachten, musea en bruisende sfeer. Maak een boottocht over het Markermeer, verken de nabijgelegen pittoreske dorpjes zoals Volendam en Edam, of geniet van de prachtige natuur in het Waterlandse landschap.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Uitdam, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/poort-van-amsterdam
  • gastenservice@europarcs.nl