EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

3.5 reviewscore • 2 reviews
A

Een warme start met verbeterpunten

Onze aankomst begon met een onverwachte hittegolf in de accommodatie, waar de temperatuur 34 graden bereikte. Ondanks onze meldingen werden we geadviseerd om alles open te zetten voor ventilatie. Om wat verkoeling te vinden, hebben we zelfs ventilatoren moeten aanschaffen. Daarnaast ontbraken handige voorzieningen zoals haakjes voor handdoeken en theedoeken, wat ons verblijf enigszins bemoeilijkte. Het ontbreken van een koele buitendouche voor na de sauna was een teleurstelling. We waren ook niet blij met de staat van de accommodatie bij aankomst, waar een vuile oven en vieze vloeren onze aandacht trokken. Desondanks hebben we ons best gedaan om er het beste van te maken.

Anne 17 jun 2023
Reageer
L

Op vakantie naar de kraaienbergse plassen

Door alles rondom het Covid-19 virus hebben wij ervoor gekozen om onze zonvakantie in Frankrijk te verplaatsen naar volgend jaar en dit jaar lekker op vakantie in eigen land te gaan.
Een groot pluspunt in dit geval is dat de zomers in Nederland steeds warmer worden, dus de kans op mooi weer is erg groot.
Wat voor ons wel een eis was, is dat je er water hebt waar de kinderen kunnen zwemmen en dat er andere voorzieningen zijn voor de kinderen.
Dat was hier allemaal het geval en na de accomodaties te hebben bekeken online en het feit dat je er bootjes kunt huren (wat onze zoon en dochter helemaal geweldig vonden) hebben we ervoor gekozen om hier te reserveren.
Ik ben blij dat we redelijk snel deze knoop hebben doorgehakt want ik hoor nu zelfs van kennissen dat je bijna nergens meer kunt boeken in Nederland, want dat alles al vol zit.

Lianne 25 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Linden.

Over EuroParcs Resort De Kraaijenbergse Plassen

Europarcs Resort De Kraaijenbergse Plassen is gelegen te Den Drul 19 in Linden. Op het vakantiepark vind je een divers aanbod aan chalets aan of bij het water. Het vakantiepark biedt uitgebreide faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een speeltuin, sportvelden en diverse horecavoorzieningen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast biedt het park ook verhuur van boten en fietsen, zodat je de prachtige omgeving kunt verkennen. De Kraaijenbergse Plassen zijn een paradijs voor watersportliefhebbers. Je kunt hier heerlijk zeilen, varen, kanoën of paddleboarden. Ook kun je mooie wandel- en fietstochten maken in de omliggende natuur, zoals het Land van Cuijk en het Maasheggengebied.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Linden, Noord-Brabant
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-brabant/de-kraaijenbergse-plassen
  • gastenservice@europarcs.nl