EuroParcs De Zanding

EuroParcs De Zanding

4.2 reviewscore • 11 reviews
A

Mooi chalet in een indrukwekkende omgeving

Ondanks meerdere eerdere bezoeken aan het park, was ons verblijf in een modern chalet dit keer gemengd. De stijlvolle inrichting kon niet verhullen dat de schoonmaak niet aan onze verwachtingen voldeed en dat er een gebrek aan voldoende bestek was. Gelukkig werden deze teleurstellingen enigszins gecompenseerd door de natuurlijke omgeving en rustige atmosfeer. De prachtige natuur en serene sfeer boden een toevluchtsoord van alledaagse drukte en lieten ons genieten van de essentie van het park. Ondanks de genoemde punten bleef ons vertrouwen in het park bestaan, omdat de positieve aspecten nog steeds opwogen tegen de teleurstellingen. Door aandacht te schenken aan verbeteringen in schoonmaak en voorzieningen kan het park in de toekomst een nog betere ervaring bieden voor herhalingsbezoeken.

Anna 10 aug 2023
Reageer
J

Aangename ervaring

We zijn al voor de derde keer op vakantie geweest naar Vakantiepark de Zanding en hebben opnieuw een fijne tijd gehad. De huisjes zijn modern en verzorgd ingericht. De service was goed en het eten in het restaurant smaakte heerlijk. Wel viel de schoonmaak van ons huisje dit keer wat tegen. Desondanks kijken we met plezier terug op ons verblijf en kijken we uit naar een volgend bezoek.

Joris 22 aug 2023
Reageer
M

Uitstekend verblijf in prachtige omgeving

We hebben een fantastische tijd gehad op deze prachtige locatie. Het verblijf was fris en schoon en bood alles wat we nodig hadden. Het kleine zwembad en het zandstrandje waren leuke toevoegingen. De omgeving bood talloze mogelijkheden voor uitstapjes, waaronder fietstochten door de mooie natuur. Een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem was ook zeker de moeite waard.

Merel 22 aug 2023
Reageer
K

Comfortabel en fraai park

Ons verblijf in het moderne huisje was comfortabel en aangenaam. De ligging nabij de weg was soms wat storend, maar het park bood mooie voorzieningen. Wel is het aan te raden om vooraf boodschappen te doen, aangezien de parkshop beperkte opties biedt. Al met al hebben we een fijne tijd gehad en zijn we tevreden over ons verblijf.

Klaarke 17 aug 2023
Reageer
M

Wat een geweldige tijd!

Onze vakantie op dit park was geweldig. Het moderne huisje bood alle comfort en gemakken die we ons konden wensen. De omgeving was prachtig en we hebben veel fietsplezier beleefd. De service was uitstekend en eventuele problemen werden snel opgelost. We hebben echt genoten en kijken met een tevreden gevoel terug op onze vakantie.

Max 17 aug 2023
Reageer
S

Enthousiast teruggekeerd

We hebben een enthousiaste vakantie gehad, ondanks het wisselvallige weer. Het moderne huisje was schoon en sfeervol, en de rustige omgeving heeft ons goed gedaan. De incheck met popcorn was een leuke verrassing voor onze kinderen. We kijken uit naar een volgende gelegenheid om terug te keren naar dit park. Gastvrijheid staat hier echt hoog in het vaandel.

Sander 15 aug 2023
Reageer
L

Ruimte voor verbeteringen

Onze ervaring in een tiny house was gemengd. Ondanks de rustige ligging die we waardeerden, waren er problemen met schoonmaak en ontbraken sommige voorzieningen. De noviteit van het compacte verblijf werd getemperd door teleurstellingen. De netheid voldeed niet aan verwachtingen en essentiële voorzieningen ontbraken, waardoor ons comfort werd aangetast. Desondanks bood de afgelegen locatie een welkome ontsnapping aan de drukte. Het rustige en serene karakter van de omgeving was een hoogtepunt. Al met al, hoewel het tiny house avontuur positieve aspecten bevatte, zijn er ruimte voor verbetering om een meer bevredigende en complete ervaring voor gasten te garanderen.

Lars 10 aug 2023
Reageer
B

Wandelingen en fietstochten

Onze tijd op het park was fantastisch. Het goed onderhouden park bood veel activiteiten voor kinderen en de omgeving was prachtig voor wandelingen en fietstochten. We hebben ons dus zeker elke dag kunnen vermaken met wat nieuws. De bungalow was comfortabel en schoon, en het personeel was gastvrij. We kijken terug op een geweldige vakantie.

Bas 6 aug 2023
Reageer
J

Prima vakantie gevierd

We hebben een goede tijd gehad, ondanks het mindere weer. Het buitenverblijf voldeed aan onze verwachtingen, al waren er enkele kleine tekortkomingen in de schoonmaak. Het park bood leuke activiteiten voor kinderen, maar de planning had beter gekund. Met de regen was er wel alsnog voldoende te doen en we hebben ons prima vermaakt met het speelgoed en de spellen die we mee hadden.

Jessica 5 aug 2023
Reageer
R

L-Cube

Tijdens ons verblijf in een L-Cube bungalow hebben we werkelijk genoten. Het vakantiepark bood een scala aan faciliteiten en activiteiten die zowel jong als oud aanspraken. De prachtige omgeving voegde een extra dimensie toe aan onze ervaring. Hoewel er enkele schoonmaakkwesties waren die niet onopgemerkt bleven, hebben deze niet in de weg gestaan van onze algehele tevredenheid. De verscheidenheid aan mogelijkheden op het park en de serene schoonheid van de omgeving hebben bijgedragen aan een fantastische tijd voor ons.

Rick 2 aug 2023
Reageer
H

Aangenaam genoten

Ons verblijf in het moderne huisje was absoluut genietbaar. Het vakantiepark bood een breed scala aan vermakelijke activiteiten en de adembenemende natuurlijke omgeving droeg bij aan de algehele charme. Hoewel er aanvankelijk enkele onvolkomenheden waren in termen van schoonmaak, werden deze snel en efficiënt opgelost, waardoor onze ervaring positief bleef. De diversiteit aan recreatiemogelijkheden binnen het park en de pracht van de omringende natuur werkten samen om ons verblijf aangenaam en bevredigend te maken.

Hannah 28 jul 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Otterlo.

Over EuroParcs De Zanding

Er zijn 11 reviews geschreven over EuroParcs De Zanding op Reviews.nl. Met een 4.2 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Otterlo, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/de-zanding
  • kcc@europarcs.nl