Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem

3.3 reviewscore • 3 reviews
M

Leuk voor een ieder

Het vakantiehuisje was in uitstekende staat en was schoon en volledig uitgerust. De omgeving was prachtig bosrijk en ideaal om te wandelen en te fietsen. Het Hoge Veluwe park was vlakbij en bood een geweldige variëteit aan landschappen zoals stuifzanden, bossen, grasvelden en natuurlijk dieren, vooral tijdens de avondschemering. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, van de beheerster tot de schoonmakers en de tuinploeg, en nam altijd de tijd voor een praatje. De kampwinkel had elke dag vers brood en alles wat je nodig hebt, en ook hier was er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast was er een horecagelegenheid met lekker eten, drinken, leuke muziek en vriendelijk personeel. Voor kinderen was het een waar paradijs met een zwembad, groot springkussen, speeltoestellen, midgetgolf, en nog veel meer. Kortom, dit is een ideaal familievakantiepark waar je kunt ontspannen en genieten.

Mark Maarten 19 sep 2022
Reageer
F

Peter kom hier maar eens een rondje langs

Gelukkig hadden wij mooi weer tijdens ons verblijf, want de omgeving is werkelijk prachtig om te fietsen. Helaas viel onze caravan tegen. De televisie was zo klein dat het leek op een iPad en werkte ook nog eens niet. De bank was zo versleten dat je er helemaal doorheen zakte en er lag rotzooi op de vloer als je de bank aan de kant schoof. Ik vraag me af of er wel iemand schoonmaakt daar. Het gasfornuis en kastje waren smerig en moesten we eerst afwassen voordat we het konden gebruiken. De matrassen waren te smal en vies, en als je één keer omdraaide, lag je op de vieze vloer. Er was niet eens een veger om de vloer schoon te maken. De douche was ook een teleurstelling; het stonk en de wanden waren geverfd. Er lagen dode vliegen en ander ongedierte tegen de muur. Daarom hebben we besloten om niet te douchen. Buiten lagen honderden peuken en niemand die ze weghaalde. Er was 's avonds ook niets te drinken omdat alles om 22.00 uur al dichtging. Ik zou aanraden aan Petertje om daar ook eens rond te lopen in plaats van alleen naar het Prinsenmeer te gaan.

Familie Doorn 10 jun 2022
Reageer
M

Was een prima vakantie

Bij aankomst merkten we op dat de caravan op en top schoon was. Helaas waren de zitkussens van de bank versleten en doorgezeten. Het zou mooi zijn als meneer Gillis dit park zou kunnen voorzien van nieuwe kussens. Verder niets dan positieve ervaringen. We werden vriendelijk ontvangen, het zwembad was uitstekend, het restaurant voorzag ons snel van eten en in de winkel werden de saucijzenbroodjes op aanvraag vers gebakken.

Maarten Knop 13 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Arnhem.

Over Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem, gelegen aan Kemperbergerweg 771 te Arnhem, is een Oostappen vakantiepark je de veluwe kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een overdekt buitenzwembad aanwezig, een animatieteam in de schoolvakanties, terras, meerdere sportieve buitenactiviteiten en je kan heerlijk wandelen en fietsen op de schitterende hoogveengebieden.