Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem

3.3 reviewscore • 8 reviews
L

Genieten van rust en ruimte

Onze chalet was ruim, goed uitgerust en de bedden waren comfortabel. Het park bood rust en een fijne sfeer. Er waren diverse faciliteiten, zoals horeca, een winkel, zwembad, midgetgolf en speeltuinen. Het omringende bos gaf een heerlijke sfeer. Een geweldige locatie om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Lucas 17 jul 2023
Reageer
R

Onaangename ervaring

Bij de receptie werden we vriendelijk begroet en ontvingen we duidelijke informatie over ons verblijf. Het viel ons echter tegen toen we onze 6-persoonschalet betraden. Alle chalets oogden verouderd, met spinnenwebben aan de buitenkant en tape op de daken. Binnen waren 3 slaapkamers, waarvan 2 vrij krap waren. De bedden waren niet comfortabel, vooral voor volwassenen boven de 75 kg, vanwege dunne matrassen. De douche en wc waren krap bemeten. Helaas was de horeca gesloten vanwege besluit van de gemeente, wat een groot gemis was. Lawaai hield aan tot laat in de avond. Voor kinderen waren zwembad en airtrampoline een uitkomst, maar voor oudere kinderen was er weinig te doen. De positieve noot was de aanwezigheid van twee comfortabele banken in de chalet.

Rob 15 aug 2023
Reageer
R

Langdurige liefde voor dit park

Al zeven jaar brengen we onze herfstvakantie door in dit fantastische park, waar we altijd hartelijk worden verwelkomd. Ondanks een jaar afwezigheid vanwege corona, missen we het park nog steeds. De vriendelijke medewerkers en het leuke entertainmentteam maken ons verblijf extra aangenaam. Het park ligt in een bosrijke omgeving en heeft ruime opzet. De chalets zijn schoon en er is veel te beleven, zoals midgetgolf en zwemmen in het mooie zwembad. We voelen ons er altijd welkom.

Robin 28 feb 2023
Reageer
I

Verschrikkelijke ervaring met chalets

Ondanks vriendelijk personeel bij de horeca en een mooie omgeving, was de ervaring met de chalets zeer teleurstellend. De chalets waren bij aankomst niet schoongemaakt en vertoonden tekenen van veroudering. De chalets waren vies, onhygiënisch en sommige plekken beschimmeld, met gebreken en ontbrekende onderdelen. Mijn vrienden troffen zelfs bedwantsen aan in hun chalet. Het was een afschuwelijke ervaring die tevens leerzaam was. Helaas zal ik hier nooit meer verblijven en beschouw ik dit als een waardevolle les.

Ilse 7 aug 2022
Reageer
T

Slecht op verschillende fronten

Mijn ervaring met dit park behoorde tot de slechtste van al mijn parkbezoeken. De problemen begonnen bij aankomst, toen bleek dat andere mensen in ons toegewezen verblijf waren gezet en de service ver ondermaats was. Er waren beperkte faciliteiten voor kindervermaak en de winkel was matig. De openingstijden van de winkel en het zwembad waren verwarrend. Daarnaast ontbrak het aan internet in de accommodaties en was de 4G-dekking slecht. Enkele positieve punten, zoals de nabijheid van de snelweg, konden deze teleurstellende ervaring niet goedmaken.

Thijs 3 aug 2022
Reageer
L

Plezier alom

Ons vakantiehuisje was in uitstekende staat, schoon en van alle gemakken voorzien. De prachtige bosrijke omgeving bood tal van mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Het personeel was opvallend vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten, zoals het zwembad, het restaurant en de winkel, maakten het verblijf extra plezierig. Voor kinderen was er een overvloed aan activiteiten, waaronder een zwembad, een enorm springkussen, speeltoestellen en midgetgolf. Kortom, een perfect park voor gezinnen om te ontspannen en zich te vermaken.

Lotte 25 jul 2022
Reageer
B

Comfortabel verblijf met minpuntje

Bij onze aankomst troffen we een brandschone caravan aan. Dit was een heerlijke start van de vakantie. Het enige minpuntje was dat de kussens van de bank versleten waren, maar je kunt niet alles hebben. Desondanks was ons verblijf dus positief, ook mede dankzij het vriendelijke personeel, het snelle restaurant en de gevarieerde winkel die zelfs verse broodjes serveerde.

Bente 29 apr 2022
Reageer
M

Was een prima vakantie

Bij aankomst merkten we op dat de caravan op en top schoon was. Helaas waren de zitkussens van de bank versleten en doorgezeten. Het zou mooi zijn als meneer Gillis dit park zou kunnen voorzien van nieuwe kussens. Verder niets dan positieve ervaringen. We werden vriendelijk ontvangen, het zwembad was uitstekend, het restaurant voorzag ons snel van eten en in de winkel werden de saucijzenbroodjes op aanvraag vers gebakken.

Maarten Knop 13 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Arnhem.

Over Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem, gelegen aan Kemperbergerweg 771 te Arnhem, is een Oostappen vakantiepark je de veluwe kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een overdekt buitenzwembad aanwezig, een animatieteam in de schoolvakanties, terras, meerdere sportieve buitenactiviteiten en je kan heerlijk wandelen en fietsen op de schitterende hoogveengebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/arnhem
  • receptie@vakantieparkarnhem.nl