Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem

3.2 reviewscore • 10 reviews
R

Langdurige liefde voor dit park

Al zeven jaar brengen we onze herfstvakantie door in dit fantastische park, waar we altijd hartelijk worden verwelkomd. Ondanks een jaar afwezigheid vanwege corona, missen we het park nog steeds. De vriendelijke medewerkers en het leuke entertainmentteam maken ons verblijf extra aangenaam. Het park ligt in een bosrijke omgeving en heeft ruime opzet. De chalets zijn schoon en er is veel te beleven, zoals midgetgolf en zwemmen in het mooie zwembad. We voelen ons er altijd welkom.

Robin 28 feb 2023
Reageer
R

Onaangename ervaring

Bij de receptie werden we vriendelijk begroet en ontvingen we duidelijke informatie over ons verblijf. Het viel ons echter tegen toen we onze 6-persoonschalet betraden. Alle chalets oogden verouderd, met spinnenwebben aan de buitenkant en tape op de daken. Binnen waren 3 slaapkamers, waarvan 2 vrij krap waren. De bedden waren niet comfortabel, vooral voor volwassenen boven de 75 kg, vanwege dunne matrassen. De douche en wc waren krap bemeten. Helaas was de horeca gesloten vanwege besluit van de gemeente, wat een groot gemis was. Lawaai hield aan tot laat in de avond. Voor kinderen waren zwembad en airtrampoline een uitkomst, maar voor oudere kinderen was er weinig te doen. De positieve noot was de aanwezigheid van twee comfortabele banken in de chalet.

Rob 15 aug 2023
Reageer
L

Genieten van rust en ruimte

Onze chalet was ruim, goed uitgerust en de bedden waren comfortabel. Het park bood rust en een fijne sfeer. Er waren diverse faciliteiten, zoals horeca, een winkel, zwembad, midgetgolf en speeltuinen. Het omringende bos gaf een heerlijke sfeer. Een geweldige locatie om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Lucas 17 jul 2023
Reageer
M

Leuk voor een ieder

Het vakantiehuisje was in uitstekende staat en was schoon en volledig uitgerust. De omgeving was prachtig bosrijk en ideaal om te wandelen en te fietsen. Het Hoge Veluwe park was vlakbij en bood een geweldige variëteit aan landschappen zoals stuifzanden, bossen, grasvelden en natuurlijk dieren, vooral tijdens de avondschemering. Het personeel was bijzonder vriendelijk en behulpzaam, van de beheerster tot de schoonmakers en de tuinploeg, en nam altijd de tijd voor een praatje. De kampwinkel had elke dag vers brood en alles wat je nodig hebt, en ook hier was er altijd ruimte voor een gezellig praatje. Daarnaast was er een horecagelegenheid met lekker eten, drinken, leuke muziek en vriendelijk personeel. Voor kinderen was het een waar paradijs met een zwembad, groot springkussen, speeltoestellen, midgetgolf, en nog veel meer. Kortom, dit is een ideaal familievakantiepark waar je kunt ontspannen en genieten.

Mark Maarten 19 sep 2022
Reageer
I

Verschrikkelijke ervaring met chalets

Ondanks vriendelijk personeel bij de horeca en een mooie omgeving, was de ervaring met de chalets zeer teleurstellend. De chalets waren bij aankomst niet schoongemaakt en vertoonden tekenen van veroudering. De chalets waren vies, onhygiënisch en sommige plekken beschimmeld, met gebreken en ontbrekende onderdelen. Mijn vrienden troffen zelfs bedwantsen aan in hun chalet. Het was een afschuwelijke ervaring die tevens leerzaam was. Helaas zal ik hier nooit meer verblijven en beschouw ik dit als een waardevolle les.

Ilse 7 aug 2022
Reageer
T

Slecht op verschillende fronten

Mijn ervaring met dit park behoorde tot de slechtste van al mijn parkbezoeken. De problemen begonnen bij aankomst, toen bleek dat andere mensen in ons toegewezen verblijf waren gezet en de service ver ondermaats was. Er waren beperkte faciliteiten voor kindervermaak en de winkel was matig. De openingstijden van de winkel en het zwembad waren verwarrend. Daarnaast ontbrak het aan internet in de accommodaties en was de 4G-dekking slecht. Enkele positieve punten, zoals de nabijheid van de snelweg, konden deze teleurstellende ervaring niet goedmaken.

Thijs 3 aug 2022
Reageer
L

Plezier alom

Ons vakantiehuisje was in uitstekende staat, schoon en van alle gemakken voorzien. De prachtige bosrijke omgeving bood tal van mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Het personeel was opvallend vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten, zoals het zwembad, het restaurant en de winkel, maakten het verblijf extra plezierig. Voor kinderen was er een overvloed aan activiteiten, waaronder een zwembad, een enorm springkussen, speeltoestellen en midgetgolf. Kortom, een perfect park voor gezinnen om te ontspannen en zich te vermaken.

Lotte 25 jul 2022
Reageer
F

Peter kom hier maar eens een rondje langs

Gelukkig hadden wij mooi weer tijdens ons verblijf, want de omgeving is werkelijk prachtig om te fietsen. Helaas viel onze caravan tegen. De televisie was zo klein dat het leek op een iPad en werkte ook nog eens niet. De bank was zo versleten dat je er helemaal doorheen zakte en er lag rotzooi op de vloer als je de bank aan de kant schoof. Ik vraag me af of er wel iemand schoonmaakt daar. Het gasfornuis en kastje waren smerig en moesten we eerst afwassen voordat we het konden gebruiken. De matrassen waren te smal en vies, en als je één keer omdraaide, lag je op de vieze vloer. Er was niet eens een veger om de vloer schoon te maken. De douche was ook een teleurstelling; het stonk en de wanden waren geverfd. Er lagen dode vliegen en ander ongedierte tegen de muur. Daarom hebben we besloten om niet te douchen. Buiten lagen honderden peuken en niemand die ze weghaalde. Er was 's avonds ook niets te drinken omdat alles om 22.00 uur al dichtging. Ik zou aanraden aan Petertje om daar ook eens rond te lopen in plaats van alleen naar het Prinsenmeer te gaan.

Familie Doorn 10 jun 2022
Reageer
B

Comfortabel verblijf met minpuntje

Bij onze aankomst troffen we een brandschone caravan aan. Dit was een heerlijke start van de vakantie. Het enige minpuntje was dat de kussens van de bank versleten waren, maar je kunt niet alles hebben. Desondanks was ons verblijf dus positief, ook mede dankzij het vriendelijke personeel, het snelle restaurant en de gevarieerde winkel die zelfs verse broodjes serveerde.

Bente 29 apr 2022
Reageer
M

Was een prima vakantie

Bij aankomst merkten we op dat de caravan op en top schoon was. Helaas waren de zitkussens van de bank versleten en doorgezeten. Het zou mooi zijn als meneer Gillis dit park zou kunnen voorzien van nieuwe kussens. Verder niets dan positieve ervaringen. We werden vriendelijk ontvangen, het zwembad was uitstekend, het restaurant voorzag ons snel van eten en in de winkel werden de saucijzenbroodjes op aanvraag vers gebakken.

Maarten Knop 13 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Arnhem.

Over Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem, gelegen aan Kemperbergerweg 771 te Arnhem, is een Oostappen vakantiepark je de veluwe kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een overdekt buitenzwembad aanwezig, een animatieteam in de schoolvakanties, terras, meerdere sportieve buitenactiviteiten en je kan heerlijk wandelen en fietsen op de schitterende hoogveengebieden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Arnhem, Gelderland
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/arnhem
  • receptie@vakantieparkarnhem.nl