EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden

3.9 reviewscore • 15 reviews
V

Sfeervolle stad die het ontdekken waard is!

Een week lang vertoefd in het park in een huisje voor zes personen, samen met twee volwassenen en twee jonge kinderen. Het park oogde zeer verzorgd. Aantrekkelijke setting. Op sommige plekken is het nog een beetje 'leeg', maar er zijn al veranderingen gaande. Een aangenaam strand met enkele speeltoestellen voor kinderen. Bovendien viel ons oog op het aanwezige entertainmentprogramma. Prettig rondtoeren in de nabije omgeving is een aanrader. Fietsen zijn beschikbaar voor huur of lening bij de receptie, en zelfs bakfietsen zijn te verkrijgen in Kampen. Voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid om een boottocht te maken. Kampen blijkt een sfeervolle stad te zijn die het ontdekken waard is!

Vincent 18 aug 2023
Reageer
V

Alles wijst hier op een onvergetelijke ervaring

De IJssel Eilanden overtrof al mijn verwachtingen. De huisjes zijn niet alleen prachtig, maar ook splinternieuw en sfeervol ingericht. De omgeving is adembenemend en je krijgt meteen dat je in een ontspannen sfeer ben belandt. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Alles wijst hier op een onvergetelijke ervaring. Een onmisbare keuze voor degenen die verlangen naar gemak en kalmte temidden van een adembenemende setting.

Victor 3 nov 2023
Reageer
D

Algehele charme

Een onvergetelijk verblijf gehad, vooral dankzij het schitterende weer. De accommodatie bood uitstekende voorzieningen, maar miste slechts een kledingroede voor de overvloed aan kleerhangers. De locatie is ideaal voor het verkennen van de omgeving, ongeacht het gekozen vervoermiddel. Kortom, een plezierige ervaring met enkele kleine hiaten die de algehele charme niet hebben aangetast. De IJssel Eilanden bezoek ik wel nog een keer!

Diego 2 okt 2023
Reageer
O

Nooit meer hier!

Het vakantieverblijf met een rieten dak was bezaaid met ongewenste insecten, van de bedden tot aan het keukenblad. Hoewel ons werd aangeboden om naar een ander huisje te verhuizen, was dit helaas geen haalbare optie vanwege het gebruik van een rolstoel. Derhalve werden we gedwongen huiswaarts te keren en dienden we toch de kosten voor de eerste overnachting te voldoen.

Oscar 5 sep 2023
Reageer
J

Absoluut niets te beleven

De accommodatie voldeed aan de verwachtingen, maar de levendigheid in het park ontbrak volledig. Het restaurant was gesloten vanwege een gebrek aan gasten, wat echt verbazingwekkend was. Er was absoluut niets te beleven. Ondanks het feit dat we de volledige prijs moeten betalen, moeten we buiten het park gaan voor maaltijden en drankjes. Niet eens de mogelijkheid om een ijsje te bemachtigen, wat teleurstellend is gezien de nieuwigheid van het park. Er worden geen inspanningen gedaan om het aantrekkelijker te maken.

Justin 14 aug 2023
Reageer
B

Weinig animo bij De IJssel

De woning, met de naam Hackfort, bood een prachtig uitzicht. Helaas was het restaurant grotendeels gesloten en sloot het zelfs al om vijf uur. Het vermaakaanbod was niet opmerkelijk, met uitzondering van één activiteit. Er waren nog (vermoedelijk) gasten die op zoek waren naar asiel en we deelden de omgeving met bouwvakkers. In het park heerst nog een bepaalde stilte en er is weinig animo, waardoor je wel genoodzaakt bent elders op zoek te gaan naar activiteiten.

Brian 29 jul 2023
Reageer
E

De IJssel was heel fijn

De IJssel was heel fijn. Het was er schoon en rustig. Er stonden verse bloemen en er waren handige zakjes voor hondendrollen die je gratis kon gebruiken. Dat vond ik handig. Je kon zien dat ze moeite hadden gedaan om het extra leuk te maken. Al met al had ik een fijn verblijf met een goede sfeer en handige dingen.

Eric 23 jul 2023
Reageer
J

Geen ontspanning bij De IJssel Eilanden

De hygiëne van het huisje liet te wensen over, met spinnen in zowel de kast als de kamer, en overmatig stof. Elke ochtend werden we vroeg gewekt door het geluid van grasmaaiers, bosmaaiers en bladblazers, en dit was niet beperkt tot slechts één dag, maar gedurende ons hele verblijf. Je investeert in ontspanning, maar het blijft uit. Ze wijzen op mogelijke overlast door bouwwerkzaamheden, maar dat blijkt mee te vallen. Bij het betreden van de locatie werden we begroet door een vriendelijk en hulpvaardig team. Eenmaal voltooid, toonde het park zijn pracht.

Jeremy 18 jul 2023
Reageer
K

Het is niet meer dan een prachtige omgeving!

De IJssel ligt in een prachtige omgeving met veel water, en het vakantiehuisje, gelegen op nummer 232 in de Hackfort-zone, is charmant ingericht voor zes personen. Toch zijn er enkele aspecten die minder positief uitvallen. Het was behoorlijk benauwd in het verblijf, aangezien er geen airconditioning was. Daarnaast ontbraken er horren, waardoor er veel vliegen in het huisje waren. De tuin bood geen comfortabele zitplaatsen of ligbedden. Ik vroeg specifiek om een verstelbare tuinstoel voor mijn 91-jarige vader, maar helaas kon hier niet aan voldaan worden.

Kyle 16 jul 2023
Reageer
T

Genoten hier bij De IJssel

We hebben een geweldige tijd gehad in het vakantiehuis "Just Nature" voor zes personen, nummer 661. De locatie was werkelijk prachtig, direct aan het water! De accommodatie is splinternieuw, brandschoon en voorzien van airconditioning. Hoewel er nog geen zwembad aanwezig is, mogen we gebruikmaken van het nabijgelegen park om daar te zwemmen. De kinderen hebben enorm plezier gehad met het entertainende team, dat echt zijn best deed. Ze denken goed mee en leveren uitstekende service.

Tyler 19 mei 2023
Reageer
K

Genieten van rust en luxe

We hadden een heel bijzonder verblijf in de luxe Meervilla (nr 848). Het huis staat op een speciale plek aan de rand van het park. Als je naar achteren kijkt, zie je een heel mooi natuurgebied. Het is de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Het huis is groot en helemaal nieuw, dus het is een geweldige plek om met vrienden naartoe te gaan en te genieten van rust en luxe.

Kevin 7 mei 2023
Reageer
A

Fatsoenlijke plek

Dit nieuwe park is fijn, maar er wordt nog veel gebouwd. Gelukkig hadden we geen last van lawaai. Sommige dingen werken nog niet, zoals bepaalde faciliteiten. Het is handig dat je met de fiets gemakkelijk naar Kampen en Dronten kunt gaan vanaf het park. En als je zin hebt in meer plezier, is Walibi dichtbij. Ondanks dat er nog dingen worden gemaakt, lijkt dit park een goede plek te worden om allerlei dingen in de buurt te doen.

Alan 4 mei 2023
Reageer
D

Er is niets beter dan EuroParcs De IJssel Eilanden

Wat een geweldig park op een ongelooflijke plek aan het water! Ons verblijf in luxe huisje nummer 332 was gewoonweg perfect. De locatie was adembenemend. Het wordt gewoon niet beter dan dit! Een briljante ervaring en ik kijk uit naar meer. De eerstvolgende keer dat ik op vakantie moet, kom ik hier heen, daar twijfel ik helemaal niet aan!👌

Derek 2 apr 2023
Reageer
C

Aangename sfeer is in zicht!

Ons onderkomen is aantrekkelijk. Gedurende de zomer kan het behoorlijk warm zijn. Gelukkig beschikte onze verblijfplaats met nummer 621 over een airconditioning en horren in de slaapkamer. De aanwezigheid van airconditioning in de slaapkamers lijkt naar onze mening bijzonder op dit park. De warmte in de woning hier is dus geen probleem bij dit specifieke huisje. De voorzieningen zijn momenteel in ontwikkeling, maar er wordt actief gewerkt aan het creëren van een aangename sfeer.

Carlos 30 mrt 2023
Reageer
A

Erg amusant en attent

Dit weekend hebben we een Sinterklaasviering meegemaakt en het was een waar genot! De regeling en aanpak waren buitengewoon uitstekend. De helpers van Sinterklaas waren erg amusant en attent, en elk kind kreeg de aandacht die het verdiende. De voorstelling was geweldig en het was bijzonder leuk dat de kinderen ook nog eens een geschenk ontvingen van Sinterklaas. Onze vijfjarige dochter beleefde de meest geweldige tijd, en daardoor genoten wij ook volop.

Aaron 11 nov 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Kampen.

Over EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden is gelegen te Flevoweg 90 in Kampen. Het is een ideaal vakantiepark voor liefhebbers van wateractiviteiten, met veel van de vakantiewoningen direct aan het Reevemeer. Dit park biedt een breed scala aan faciliteiten voor zowel ontspanning als vermaak. De faciliteiten omvatten onder andere een snackbar, fiets- en E-chopper verhuur, en een bootverhuur. Voor de natuur- en dierenliefhebbers is er een dierenweide en natuurlijk het Reevemeer zelf. Het park beschikt ook over een speeltuin, een pannaveld voor voetbal, diverse sport- en spelactiviteiten zoals beachvolleybal en watersportmogelijkheden. Voor gasten met elektrische auto's zijn er oplaadpunten beschikbaar. In de omgeving van het park kunnen gasten genieten van verschillende attracties en activiteiten. Er zijn mogelijkheden voor fietsen en wandelen rond Kampen, een bezoek aan de Hanzesteden Kampen en Zwolle, en diverse recreatiegebieden in de buurt zoals het Ketelmeer en Nationaal Park Nieuw Land in Lelystad. Andere nabijgelegen attracties zijn Batavia Stad Fashion Outlet in Lelystad en het Dolfinarium in Harderwijk.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kampen, Overijssel
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/de-ijssel-eilanden
  • gastenservice@europarcs.nl