EuroParcs De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden

4.5 reviewscore • 4 reviews
V

Aangename setting!

Met onze familie van 2 ouderen en 2 kinderen zijn we hier een week geweest en ons oordeel is dat het een zeer aangename setting is allemaal op het park. Het strand heeft leuke speeltoestellen voor de kinderen en er is ook veel entertainmentprogramma's op het park in de middag. Hebben ook meermaals fietsen en zelfs een keer een bakfiets gehuurd om lekker een beetje rond te toeren in de omgeving. Je kan er ook een bootje huren maar helaas kwamen wij hier te laat achter en viel het weer ook wat tegen om dit te doen, wie weet voor een volgende keer.

Vincent 18 aug 2023
Reageer
V

Positief verrast

Splinternieuw park De IJssel Eilanden heeft ons positief verrast. We houden wel van nieuw en modern en daar heeft dit park zich goed op ingesteld. Het park staat daarbij op een perfecte plek waarbij je heerlijk tot rust kan komen d.m.v. de natuur en de vogelgeluiden.

Victor 3 nov 2023
Reageer
B

Weinig animo bij De IJssel

Wij hadden de woning genaamd Hakfort gehuurd en deze had een geweldig uitzicht. Wij vonden dat er te weinig te doen was, entertainment viel ook tegen want er was maar 1 activiteit per dag. En het restaurant was ook meer gesloten dan dat het open was dus voor een tegenvaller. Heeft wel potentie maar als het zo rustig is als hoe het nu is dan is het ook gewoon niet leuk.

Brian 29 jul 2023
Reageer
D

Er is niets beter dan EuroParcs De IJssel Eilanden

Geweldige plek aan het water kregen we toegewezen, volgens mij was het huisje 332. Aanrader om deze te huren want het uitzicht was super mooi, vooral als de zon onder ging. We gaan hier zeker nog eens terugkomen!👌

Derek 2 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Kampen.

Over EuroParcs De IJssel Eilanden

Er zijn 4 reviews geschreven over EuroParcs De IJssel Eilanden op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kampen, Overijssel
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/overijssel/de-ijssel-eilanden
  • gastenservice@europarcs.nl