EuroParcs Cadzand

EuroParcs Cadzand

4.8 reviewscore • 4 reviews
D

Goed onderhouden huisjes met wat opstartproblemen

Mooie huisjes die goed onderhouden zijn. Onze tv was ingesteld op Duitse zenders omdat blijkbaar de vorige gasten Duits waren, dit moesten we even opnieuw instellen. Verder was alles goed geregeld en was het ook door de airconditioning heerlijk koel!

Dylan 6 sep 2023
Reageer
O

Prachtig park

Binnen een paar minuten stonden we al met onze voeten in het zand van het mooie strand vanaf het park. Huisje was verder mooi en goed opgeruimd allemaal. We werden hartelijk ontvangen dus dat was ook fijn. Wij gaan hier zeker terug komen, al is het alleen al om even tot rust te komen. :-)

Owen 15 jun 2023
Reageer
L

Luxe

Heel fijn dat huisjes al een eigen laadpaal hebben en ook een luxe airconditioning. De toekomst is hier bij EuroParcs Cadzand! Wij hebben meermaals onze elektrische Tesla hier kunnen opladen bij de woning dus geweldig geregeld.

Leo 10 jun 2023
Reageer
H

Strandplezier op Cadzand!

Wel mooi om te zien dat vrijwel iedereen van het park naar het naastgelegen strand gaat omdat het zulk heerlijk weer was. Geeft wel aan hoe top de locatie is van het park. Strandplezier en comfort gecombineerd! Cadzand is top!

Henry 9 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Cadzand.

Over EuroParcs Cadzand

Er zijn 4 reviews geschreven over EuroParcs Cadzand op Reviews.nl. Met een 4.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Cadzand, Zeeland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/cadzand
  • gastenservice@europarcs.nl