EP.nl

EP.nl

3.2 reviewscore • 10 reviews
J

Qled Televisie

Heb een prima ervaring met EP! Ik zal mijn verhaal duiden.

Een paar weken geleden heb ik een televisie besteld bij de Mediamarkt, Vrijdag besteld maandag in huis, ik mij verheugen op de televisie, maar ik kon lang wachten. De televisie die ik besteld had konden ze ineens niet meer leveren.. Zeer teleurgesteld ging ik op zoek naar een ander bedrijf die deze tv nog wel kon leveren, zo kwam ik bij EP uit! ,
Naar dagenlang wachten op het geld van de Mediamarkt kon ik uiteindelijk de tv opnieuw bestellen bij EP! Yes!

Met de levering van de tv ging wel wat mis, maar ik werd hier keurig van op de hoogte gehouden! Hier kan een Mediamarkt nog wat van leren !

EP daar doe je het mee :)

John 30 sep 2023
P

Mediamarkt is veel te groot geworden, klanten zijn nummers. Kan je beter bij een EP (die eerder in veel dorpjes een winkeltje hadden). Persoonlijk contact is toch nog wel belangrijk anno 2023! Ben het dan ook 100% eens met deze review.

Paul 1 okt 2023
M

Bezorgdheid over levering

Ik had gehoopt dat mijn bestelling de volgende dag zou arriveren, maar toen ik contact opnam, kreeg ik te horen dat het zaterdag was en dat een levering op die dag niet mogelijk was. Dit was teleurstellend omdat ik bij het bestellen had gekozen voor een leverdatum. De service liet echt te wensen over.

Marloes 29 apr 2023
Reageer
G

Aankoop van Sharp combimagnetron

Ik heb onlangs een Sharp combimagnetron besteld en hoewel de prijs aan de hogere kant was, ben ik erg tevreden over de prestaties ervan. Het apparaat werkt uitstekend en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Er was echter één punt van zorg. In tegenstelling tot wat ik had verwacht, werd de magnetron niet aan huis bezorgd, maar moest ik hem persoonlijk ophalen bij een afhaalpunt. Dit bracht wat ongemak met zich mee, gezien de omvang van het product. Ondanks dit minpuntje ben ik nog steeds tevreden met mijn aankoop vanwege de goede werking van de combimagnetron.

Geke 15 mrt 2023
Reageer
E

Wees gewaarschuwd

EP Mensonidas biedt geen goede service. Ik betaalde €65 voor de installatie van een tv bij mijn senior schoonouders. Toen de tv werd geleverd, werd deze echter alleen uitgepakt en neergezet, zonder de benodigde aansluitkabels. De bezorgers beweerden dat dit niet hun taak was. Toen we de winkel om opheldering vroegen, werden we geconfronteerd met onbeschoftheid en onwil om het probleem op te lossen. Dit was een zeer teleurstellende ervaring.

Eva 10 mrt 2023
Reageer
N

Weigeren om oude v riezer mee te nemen

De service was verschrikkelijk. Ik had meerdere keren contact opgenomen en uitgelegd dat ik het oude apparaat niet voor de deur kon plaatsen vanwege gezondheidsproblemen. De bezorger weigerde de oude vriezer mee te nemen en was onwillig om de nieuwe vriezer slechts 2 meter verder in mijn huis te plaatsen. Dit was echt slechte service.

Nina 26 jan 2023
Reageer
D

Blij met mijn LG tv

Vorige week bij ep.nl een nieuwe LG tv gekocht. De tv was flink afgeprijsd. Ik weet niet of ep.nl ook echte winkels heeft maar ik heb de tv online gekocht. Alle maten waren nog beschikbaar en ook afgeprijsd. Ik heb zelf de 55 inch gekozen. Betaling ging heel makkelijk en de bezorging was gratis. De tv had ik de volgende dag al in huis! Het aansluiten van de tv was heel eenvoudig. Slechts 2 stekkers, meer komt er niet bij kijken. Ik ben echt heel blij met deze tv van LG, echt perfect. Wat een mooi beeld! Echt blij met mijn aankoop en ik had zeker niet voor een kleiner model moeten gaan. In eerste instantie leek het mij wel groot, maar het went snel.

Danielle 12 sep 2022
Reageer
D

EP Nederland teleurstellende service!

EP Nederland bood een teleurstellende service. Ze beloofden levering op de volgende dag, maar nadat ik mijn bestelling had geplaatst, belden ze om te zeggen dat de voorraad niet klopte en dat het 5 dagen zou duren. Mijn bestelling werd geannuleerd en ze beloofden mijn geld binnen 1-3 dagen terug te storten. Na 6 dagen wachten moest ik opnieuw contact opnemen met zowel de winkel als het hoofdkantoor. Ze beloofden nu direct mijn geld terug te storten. Dit was een zeer teleurstellende ervaring.

David 7 sep 2022
Reageer
N

Gemiste korting goed opgelost

Het leek erop dat ik de kans op 20% korting had gemist, maar nadat ik contact had opgenomen via zowel e-mail als telefoon, reageerde de klantenservice zeer attent. Ze stuurden me een aparte kortingscode waarmee ik alsnog kon profiteren van de 20% korting op mijn aankoop. Dit gebaar van de klantenservice was uitermate positief en ik waardeerde hun bereidheid om te helpen. Het laat zien dat ze streven naar tevreden klanten en ik ben blij met de service die ik heb ontvangen. Hierdoor voel ik me gewaardeerd als klant en zal ik zeker overwegen om in de toekomst weer bij hen te bestellen. Kortom, een geweldige service-ervaring!

Naomi 3 mei 2022
Reageer
A

Een nieuwe elektronicawinkel ontdekt via internet

Toen onze wasmachine het begaf, gingen we op zoek op internet en kwamen we terecht bij EP Vaassen. Hoewel de wasmachine die we wilden niet op voorraad was, verzekerde de verkoper ons dat deze binnenkort beschikbaar zou zijn. Tot onze grote verrassing werd de wasmachine nog dezelfde dag geleverd en geïnstalleerd. Dit was een buitengewoon positieve ervaring met EP Vaassen. Het snelle handelen en de onmiddellijke levering overtroffen onze verwachtingen en toonden de toewijding van het bedrijf om klanttevredenheid te garanderen. We waren zeer tevreden met deze efficiënte en klantgerichte service, en het stelde ons in staat om snel weer over een werkende wasmachine te beschikken. Kortom, een uitstekende ervaring met EP Vaassen.

Ahmed 30 apr 2022
Reageer
H

Tijdige levering, geen retour van oud apparaat

Hoewel mijn bestelling op tijd werd geleverd, ben ik teleurgesteld in EP vanwege een aspect van hun service. Toen de levering werd uitgevoerd, weigerden ze mijn oude apparaat mee te nemen, ondanks eerdere communicatie waarin dit was beloofd. Dit kwam als een verrassing en voelde als een vorm van misleiding, omdat deze voorwaarde ergens in de kleine lettertjes stond en niet duidelijk werd gecommuniceerd. Hierdoor kon ik mijn oude apparaat niet zoals gepland laten afvoeren, wat erg frustrerend was. Ik had gehoopt op een naadloze en probleemloze ervaring, maar helaas voldeed EP niet aan hun belofte op dit specifieke gebied. Dit liet een bittere nasmaak achter in een verder redelijke service-ervaring.

Hans 13 jan 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over EP.nl

EP.nl is een webwinkel die zich specialiseert in elektronica en huishoudelijke apparaten. Met ruim 100 winkels verspreid over heel Nederland, biedt EP.nl een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Samsung, Sony, Bosch en Philips. Het bedrijf onderscheidt zich door uitstekende service te bieden, waaronder persoonlijk advies en deskundige installatie van de gekochte producten. Daarnaast biedt EP.nl ook verschillende services zoals reparaties, installatie en garantie. Het bestellen van producten gaat gemakkelijk en snel via de overzichtelijke website en levering vindt plaats binnen een korte tijd. Of het nu gaat om een nieuwe tv, koelkast of stofzuiger, bij EP.nl vindt men altijd de nieuwste elektronica- en huishoudelijke apparaten tegen scherpe prijzen en met uitstekende service.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.ep.nl
  • klantenservice@ep.nl