G

Goedkope game codes

Al mijn games koop ik via Enjify. Je kunt hier goedkope game codes kopen voor Steam, Xbox, Playstation en Nintendo. Waarom teveel betalen als je ze bij Enjify goedkoop kunt kopen? Games zijn tegenwoordig echt belachelijk duur. Helemaal als je meerdere games per jaar koopt. Er staat duidelijk hoeveel codes ze nog op voorraad hebben wanneer je een game code wilt bestellen. Ik ben blij dat er sites zoals Enjify bestaan.

Gamer 18 dec 2021
Reageer
S

SCAM

Koop aub niks op Enjify!!
Ik heb zelf twee games gekocht voor €70 , beide games werken niet.
Je krijgt niet je geld terug en de klanten service is echt vreselijk. Ze reageren niet of reageren heel erg brutaal.
Ik heb echt alles geprobeerd om mijn geld terug te krijgen, maar ze reageren niet.

Sabrina me 28 nov 2022
Reageer
S

Scam

Ik heb op 2 oktober Football Manager 2023 gekocht. Ik heb nooit een cd-key mogen ontvangen, enkel een bewijs van betaling via email. Ik krijg geen reactie op mijn mails. De live chat is ook offline gehaald (vermoedelijk mijn ip adres geblokeerd).
Ik blijf tegen beter weten in hen contacteren op alle mogelijke emailadressen die ze ter beschikking hebben.

Stijn 22 nov 2022
Reageer
E

SCAM. Koop niets van deze site

Deze site is puur bedrog. Er zijn andere reviews te lezen via trustpilot waar iedereen zegt dat het puur bedrog is. Je koopt geen games maar gewoonweg een account. En daar ben je niets mee. Een game code krijg je niet eens. Bende dieven zijn het. Geloof niet van wat ze zeggen. Je bent sowieso je geld kwijt

Elle 17 nov 2022
Reageer
G

Mario party superstars

Het was even wennen om na aankoop het spel op onze switch te installeren, maar de klantenservice hielp mij netjes en het spel stond er uiteindelijk redelijk gemakkelijk op.
Ik had eigenlijk niet naar reviews gekeken voordat ik het spel via hun kocht....zie hier veel negatieve reacties, maar het werkt gewoon goed gelukkig 👍

Guido 9 okt 2022
Reageer
E

Bende bedriegers zijn het en vermoedelijk heb jij een connectie met hen. Wordt tijd dat deze site offline gehaald word.

Elle 17 nov 2022
G

Bij de bende???
Jij spoort niet...ben gewoon een klant.
En ja...het spel werkt nog steeds naar behoren...

Guido Plat 17 nov 2022
M

Nooit meer

Krijgen heel die link niet geactiveerd. Meerdere keren gechat maar hun beweren dst we hem geactiveerd hebben en het dus werkt. We zijn er al 2 dagen mee bezig. Kind is een hoop geld kwijt en heeft niks. Dus zit ik met een verdrietig kind die er hard voor gespaard heeft. Dus nooit meer hier iets bestellen.

Mdelange 3 sep 2022
Reageer
H

Scammers

Ik weet niet waarom mijn en andere reviews opeens weg zijn.
Koop hier helemaal niets: Zie ook trustpilot.
Je krijgt een code waarmee je ergens anders iemand zijn account kan gebruiken om de game te spelen. Na enige tijd zal die code ook niet meer werken. Heel sketchy allemaal. Het zal je een hoop tijd kosten om je geld terug te krijgen. Ben nu bezig om dat via de bank te regelen, maar het valt niet mee.

Harry 30 aug 2022
Reageer
Beste speelgoed en gamewinkels

Dit zijn de beste speelgoed en gamewinkels van december 2022.

Over Enjify

Klanten kunnen bij Enjify onbezorgd hun beste spellen kopen tegen de beste prijzen. Bij een succesvolle aankoop sturen ze gelijk een downloadcode toe waarmee je het spel kan downloaden op je console of pc. Ze verkopen onder andere PC games, Playstation games, XBOX games en Nintendo games. Ook kan je spellen pre ordenen zodat je het spel gelijk hebt wanneer deze uitkomt.

  • Nog niet geverifieerd