Speelgoed

Enjify

11 reviews
45% positief
55% negatief

Klanten kunnen bij Enjify onbezorgd hun beste spellen kopen tegen de beste prijzen. Bij een succesvolle aankoop sturen ze gelijk een downloadcode toe waarmee je het spel kan downloaden op je console of pc. Ze verkopen onder andere PC games, Playstation games, XBOX games en Nintendo games. Ook kan je spellen pre ordenen zodat je het spel gelijk hebt wanneer deze uitkomt.

Enjify is van alle speelgoed en gamewinkels de beste keuze.

Bezoek Enjify


Reviews (11)

  • Tim

    Illegale handel

    Ze verkopen accounts die na 1 dag al niet meer toegangelijk zijn. Dus niet de spellen. Bespaar je centen en koop hier niets. Je kan makkelijk betalen, maar het geld terug krijgen is geen optie. Het ging voor mij over een game voor de Nintendo Switch.

    Betaald en kreeg een account opgestuurd gekregen, dit mag niet natuurlijk. Het ergste is nog dat na 1 dag zelfs dit account helemaal verdwenen is. Geen goeie zaak dus.

    Tim 13 jun 2022

  • Walter

    Het begon nochtans goed

    Enjify is geen online winkel zoals G2A, Instant Gaming... Nee Enjify verkoopt Nintendo-accounts met (of niet) de gekochte game. Bovendien zijn deze accounts altijd Amerikaans, onmogelijk om ze naar Frankrijk te verplaatsen of ze te koppelen aan een Nintendo Online-account, luister er niet naar, als je het hen vraagt, zullen ze je vertellen dat het kan, maar het is totaal onwaar. Bovendien is er geen mogelijkheid tot terugbetaling, als het eenmaal is gekocht, is het gekocht. Ik kocht verschillende keren op deze site, de eerste twee bestellingen gingen goed, ik kon het principe van een gedeeld account opmerken, dus ik stopte een beetje met kopen op deze site. De derde en laatste bestelling was voor Mario Party Superstars. Om me te vertellen dat dit spel niet veel online statistieken heeft en dat ik van plan ben het alleen met vrienden thuis te spelen, was de optie voor een gedeeld account geen groot probleem, omdat het vrijwel alleen het online feest beïnvloedt. Ik heb deze bestelling een week geleden gedaan, maar ik heb mijn spel nog steeds niet ontvangen, in plaats daarvan heb ik Switch Sports, dus dat is leuk, maar als ik voor een Iphone 12 betaal, wil ik geen Samsung Galaxy Ace hebben. Na meerdere gesprekken met de support die mij bevestigt dat een begeleider nog dezelfde avond contact met mij opneemt (maandag, na gesprek op vrijdag bij bestellen, evenals zondag). Vandaag heb ik weer contact met ze opgenomen en het is altijd hetzelfde antwoord. De ""agent"" neemt niet eens de moeite om iets te proberen, het enige wat hij me zegt is te wachten en mijn excuses aan te bieden voor mijn ervaring.

    Dus luister niet naar alle mensen die positieve meningen geven, ik zou zelf een van 3/4 sterren plaatsen terwijl ik het principe van een gedeeld account bekrachtigde na mijn eerste twee bestellingen. Ik weet zeker dat deze site oplichterij is.

    Walter 3 jun 2022

  • Harry

    Scam

    Helaas, het is een scam. Niets kopen hier.
    Had ik nu maar van tevoren gegoogled.
    Ik probeer mijn geld nog terug te krijgen, maar heb er een hard hoofd in.
    Heb Sony ingelicht en nu mijn creditcard geblokkeerd (bedrag stond op gereserveerd).
    Hoop dat deze gang van zaken tegen de voorwaarden van Sony is en dat hun juridische afdeling ze kan aanpakken.

    Harry 1 jun 2022

  • Svn

    Scam

    Niet doen, je krijgt geen game-key maar een account dat je moet gebruiken om te kunnen spelen. Eerst een week moeten wachten wat al erg raar was, normaal krijg je de key dezelfde minuut nog. Dit is totaal niet de normale gang van zaken. Je bezit de game dus ook niet.

    Svn 18 mei 2022

  • Maikel Reichart

    Oplichters

    Je koopt hier een account met een spel erop. Je bezit deze dus niet met je eigen account.
    Ik heb elden ring voor de xbox series gehaald en na een week of 2 werd ik ineens telkens van het spel gekicked omdat er op een andere xbox met mijn gekochte account word aangemeld.
    Ik heb via een omweg aan deze persoon kunnen vragen of hij dit account had gekocht en hij zei ja.

    Ik ben dus gewoon opgelicht hier.

    Maikel Reichart 21 mrt 2022

  • Adors

    videospel STEAM

    Om te beginnen met enjify, ik vind hun site erg cool en makkelijk te gebruiken. Het is makkelijk te vinden wat je zoekt, het is overzichtelijk vergeleken met andere sites. Ik kocht een spel voor een zeer goede prijs en kreeg het direct in mijn brievenbus. Ze respecteren tenminste hun deadline. Ik zou niet aarzelen weer in deze winkel te kopen en hem aan mijn vrienden aan te bevelen.

    Adors 15 mrt 2022

  • Willem Wunderink

    Enjify is a total scam

    You think you by a download version of a game, however, don't buy anything but an 'account' at enjify. It is completely worthless.
    The link you receive after the transaction doesn’t work and enjify cannot be contacted. Then there’s a 24-hour limit (total nonsense) causing many people to give up, thinking they’re now too late anyway.
    This is a scam that is recognized all over the internet: all warning you not to 'buy' anything form enjify.

    DON'T FALL FOR THIS CHEAP TRICK!

    Willem Wunderink 24 feb 2022

  • aduis

    Nintendo Switch game

    Hallo iedereen,

    Ik ga mijn ervaring als klant van Enjify.com met jullie delen. Ik ben een derde keer klant. Ik ben al drie keer klant geweest bij Enjify.com en ik ben zeer tevreden over de prijzen. Ik vind de site erg makkelijk in gebruik en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ik bestelde deze keer een Nintendo Switch spel genaamd Pokemon Arceus, het werd op tijd geleverd en de klantenservice staat voor je klaar dat vind ik een geruststellende gedachte.
    Ik raad je aan te gaan met je ogen dicht

    aduis 17 feb 2022

  • Muller

    kopen nintendo schakelaar games

    Ik heb deze video game site net ontdekt, ik heb Nintendo Switch games (2) voor mijn dochter besteld voor haar verjaardag, mijn dochter is er erg blij mee. Ik ontving de spellen snel en de klantendienst was zeer responsief en cool
    De site is eleganter, er is een goede ergonomie. De betalingsmogelijkheden zijn gevarieerd: Payop, life-au, ... en risicovrij.

    Muller 28 jan 2022

  • Antoine

    Ik raad Enjify aan

    Ik raad Enjify aan voor je aankopen van videogames, de prijzen zijn erg laag. Ik heb 2 steam-games besteld en de games komen heel snel aan, ik ben helemaal niet teleurgesteld, ik zal ze met plezier aanbevelen. Daarnaast is hun productcatalogus zeer gevarieerd, je hebt steamgames, Nintendo switch, Xbox, ps4 en ps5!

    Antoine 21 jan 2022

  • Gamer

    Goedkope game codes

    Al mijn games koop ik via Enjify. Je kunt hier goedkope game codes kopen voor Steam, Xbox, Playstation en Nintendo. Waarom teveel betalen als je ze bij Enjify goedkoop kunt kopen? Games zijn tegenwoordig echt belachelijk duur. Helemaal als je meerdere games per jaar koopt. Er staat duidelijk hoeveel codes ze nog op voorraad hebben wanneer je een game code wilt bestellen. Ik ben blij dat er sites zoals Enjify bestaan.

    Gamer 18 dec 2021