Emounting.nl

Emounting.nl

4.0 reviewscore • 2 reviews
K

Smartphone houder

Heel blij met mijn nieuwe smartphone houder voor in de auto. D.m.v. een zuignap kan je de houder aan het raam bevestigen. Hier was ik wel huiverig over, omdat ik bang was dat de zuignap los zou laten, maar dat is tot nu toe nog niet het geval geweest. Het is ook wel een degelijke en grote zuignap. Mijn smartphone blijft ook heel stabiel in de houder zitten.
De volgende dag werd de houder al geleverd, daar heel blij mee. De houder was wel duur, maar het is wel kwaliteit. Het is gewoon een geweldig ding, dus daar wou ik wel wat meer voor betalen. Je kunt ook eenvoudig retourneren als je niet tevreden bent. Ik ben gewoon blij met mijn aankoop en kan deze site iedereen aanraden.

Kees 25 nov 2022
Reageer
B

Telefoonhouder voor op de fiets van RAM Mount

Mijn vrouw in ik willen dit jaar op fietsvakantie in eigen land. Wij hebben allebei een elektrische fiets en het lijkt ons leuk om door Nederland te fietsen. Om dit in goede banen te leiden had ik een telefoonhouder voor op mijn fiets nodig om eenvoudig te kunnen navigeren. Ik had alleen geen flauw idee waar ik moest beginnen. Na wat op Google gezocht te hebben, kwam ik op de website van Emounting.nl terecht. Wat mij gelijk aansprak is dat ze telefonisch bereikbaar waren voor vragen. Ik heb gewoon gebeld in de hoop dat zij mij verder konden helpen. Ze waren erg behulpzaam en raadde mij aan om een telefoonhouder van RAM Mount te bestellen. Dit zijn ook hun populairste telefoonhouders. Ik ben uiteindelijk gegaan voor de RAM Mount EZ-ON/OFF Bicycle Mount met Universal X-Grip gegaan. De volgende dag had ik de telefoonhouder al in huis. Het enige nadeel is dat het vrij dure producten zijn op Emounting.nl. Natuurlijk betaal je meer voor kwaliteit, maar bijna 45 euro voor een simpele telefoonhouder vind ik best duur. Ik heb het toch gedaan, omdat ik gewoon goed voorbereid op vakantie wil gaan. Deze telefoonhouder van RAM Mount is wel erg goed. Wij hebben de fietshouder uiteraard al uitgeprobeerd en het werkt echt heel goed. Mijn telefoon ligt heel stabiel en ik ben totaal niet bang dat die eruit valt. De bevestiging van de telefoonhouder op de fiets is ook erg stevig. Erg goede telefoonhouder, alleen aan de dure kant.

Ben 27 aug 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Emounting.nl

Emounting.nl is een geweldige website voor mensen die op zoek zijn naar auto- en fietsonderdelen en accessoires van hoge kwaliteit. De website biedt een breed scala aan producten, waaronder houders en bevestigingen voor smartphones en tablets, navigatiesystemen, camera's en andere apparaten. Emounting.nl heeft een uitstekende selectie van producten van gerenommeerde merken en de prijzen zijn zeer redelijk. De website biedt ook een snelle levering en uitstekende klantenservice. Het is gemakkelijk om te navigeren door de website en de productbeschrijvingen zijn duidelijk en informatief. Als u op zoek bent naar hoogwaardige auto- en fietsonderdelen en accessoires, dan is Emounting.nl een geweldige keuze.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.emounting.nl
  • info@emounting.nl