Efteling

Efteling

3.6 reviewscore • 11 reviews
W

Teleurgesteld

Ontevreden over de afhandeling na contact met de klantenservice. Het betreft hier een actie van de AH en Efteling. Wij hebben twee kaarten gekocht en onze kleine meid van 3 jaar kan voor het eerst mee. Op dit moment ben ik zwanger en heb ik last van zwangerschap vergeetachtigheid (ja het bestaat echt!). Ook heeft mijn partner een ernstige chronische aandoening en hierdoor vaak bedlegerig is waardoor een bezoek eerder niet mogelijk was. Hij was een paar maanden er erg slecht aan toe en natuurlijk dach ik niet aan de kaarten. Ik wou vandaag ons bezoek inplannen omdat het iets beter gaat maar kwam erachter dat de kaarten nu bijna 2 weken zijn verlopen. Natuurlijk ligt de fout bij ons maar na uitleggen van de situatie werd er nul meegedacht, compassie getoond of in enige vorm een handreiking gedaan. Het empathische vermogen van de Efteling is ver te zoeken en standaard zinnen werden door de medewerker eruit geknald. Wat voor ernstige ziekte of situatie is dan wel een valide reden? De chat werd na mijn reactie (welke niet onbeschoft was) ten einde gebracht. Ik vind dit een kwalijke en vervelende zaak. Zo vervelend en naar dat ik het ook via andere kanalen en media ga publiceren.

Willem 4 dec 2023
Reageer
S

In de toekomst nogmaals terugkomen

Onze recente trip naar de Efteling liet veel te wensen over. Er waren aanzienlijke bouwwerkzaamheden gaande, wat de algehele sfeer negatief beïnvloedde. De aanbouw van een hotel en het verdwijnen van La Place bij binnenkomst zorgden voor een onaangename atmosfeer. Het tijdelijke toilet bij de ingang liet veel te wensen over en was verre van hygiënisch. Ook vertoonden sommige andere toiletgebouwen gebreken en waren de zeepdispensers niet in orde. Helaas straalde niet al het personeel de nodige enthousiasme uit, met uitzondering van een vriendelijke jongeman die bij de hamburgerkraam tegenover Fata Morgana werkte (op 4 september); hij had duidelijk passie voor zijn werk. We overwegen een volgend bezoek wanneer alle verbouwingen zijn afgerond.

Sander 6 sep 2023
Reageer
S

Betoverende ervaring bij de efteling

Ons recente uitje naar De Efteling met onze kinderen was werkelijk magisch. Ze waren volledig in hun nopjes in dit betoverende park. De algehele netheid van het park viel meteen op; ondanks de drukte was alles in onberispelijke staat. Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, wat ons een warm welkom gaf.

De magie van De Efteling was overal voelbaar, van de attracties tot de prachtige decors. Zelfs als volwassene werd ik volledig meegesleept in de betoverende sfeer van het park. Kortom, De Efteling overtrof onze verwachtingen als ideale bestemming voor gezinnen. Het is een plek waar magie tot leven komt en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een absolute aanrader voor een magische dag uit!

Sanne 29 aug 2023
Reageer
H

Nooit meer naar de efteling!

Mijn recente ervaring met de Efteling was ronduit desastreus! Bij aankomst werden we naar een parkeerplaats helemaal achteraan geleid, waarna we nog eens 20 minuten moesten lopen naar de ingang. Eenmaal daar hebben we opnieuw ongeveer 20 minuten in de rij gestaan. Het was ontzettend druk, en onze dag kostte ons ongeveer 250 euro (inclusief entree, parkeren, eten en benzine) voor slechts 5 attracties met wachttijden tot wel 45 minuten per attractie. Dit betekende dat we ongeveer 50 euro per attractie hebben betaald. NOOIT MEER NAAR DE EFTELING!!!! Een gewone kermis is aanzienlijk goedkoper.

Henk 27 aug 2023
Reageer
M

Waarschuwing voor gasten met mobiliteitsproblemen

Over het algemeen was onze dag in de Efteling positief, niet te druk, met wachttijden tot maximaal een half uur, zelfs voor mensen met beperkte mobiliteit. Het enige grote minpunt was de gebrekkige informatievoorziening voor gasten met een beperking. Ondanks het aanvragen van een faciliteitenkaart en het reserveren van een scootmobiel, werd nergens vermeld dat de locatie van de verhuur was gewijzigd. Hierdoor moesten we een extra lange wandeling maken, precies op het punt waar mijn beperking het meest merkbaar was. Het personeel beweerde dat dit was gecommuniceerd, maar het zou aanzienlijk behulpzamer zijn om dit bij de reservering van de verhuur of de aanvraag van een faciliteitenkaart te vermelden. Over het algemeen was alles behalve dit minpunt prima.

Marieke 8 aug 2023
Reageer
P

Houtachtbaan openingstijden

Het valt me dagelijks op dat de houtachtbaan altijd later opent vanwege onderhoud. Hoewel de openingstijd officieel om 10.00 uur is, blijkt dit vaak niet het geval te zijn. Bezoekers moeten vaak tussen de 45 minuten en 1.30 uur wachten voordat de houtachtbaan open is, meestal pas rond 11.00 uur. Dit is ronduit belachelijk. We hebben betaald voor toegang en verwachten niet dat we moeten wachten tot de houtachtbaan beschikbaar is. Andere attracties zijn al veel eerder open. We zijn erg teleurgesteld over de houtachtbaan.

Peter 7 aug 2023
Reageer
J

Vervelende prijsverschillen ervaren

Tijdens ons bezoek hebben we latte macchiato gedronken. Hoewel de kwaliteit van de koffie goed was, ontdekten we prijsverschillen. Bij de Baron kostte een kopje 3,50 euro, terwijl dit naast de Python 3,85 euro was voor dezelfde hoeveelheid koffie. Toen we vroegen naar de reden van dit prijsverschil, kregen we geen bevredigende uitleg maar werden we afgescheept met excuses, waarbij ons werd verteld om onze koffie elders te kopen. Dit was vreemd en onbeleefd. Na dit antwoord hebben we besloten om nooit meer naar dit park te gaan en er niets meer te kopen. Let dus goed op de prijzen als je iets aanschaft, want ze hanteren hier verschillende tarieven.

Jacob 27 jul 2023
Reageer
E

Geschikt voor jong en oud en rookvrij!

Dit is een prachtig en goed onderhouden park. Ondanks de omvang is er voldoende ruimte, zelfs op drukke dagen. Het feit dat roken niet is toegestaan, is een verademing. Het personeel is erg vriendelijk, vooral tegenover kleine kinderen. Het enige minpunt was de onduidelijke informatie over de sluitingstijd van het park. Zowel de website als de app gaven aan dat het park tot 21.00 uur open zou zijn, terwijl het eigenlijk tot 22.00 uur open was. Tijdens het eten in het restaurant van Loonsche Land hoorden we vuurwerk, wat ons deed beseffen dat het park nog open was. Bovendien zou het handig zijn om duidelijker te vermelden dat gasten van Loonsche Land een half uur eerder toegang hebben via een wandelpad, in plaats van de reguliere ingang zoals wij dachten.

Eva 17 jul 2023
Reageer
A

Het mooiste park van europa

De Efteling is het mooiste park van Europa, zonder twijfel. Van 's morgens tot 's avonds kun je hier genieten. Het park is prachtig en goed onderhouden, met vriendelijk personeel dat altijd in Efteling-uniform loopt en altijd met een glimlach. De Efteling prikkelt de fantasie, zowel van jezelf als van je kinderen. Er is een perfecte balans tussen spannende en rustige attracties. Je kunt de hele dag worden verrast. Er zijn genoeg eetgelegenheden met gezonde menu's en drankjes. Bovendien worden alle regels op een leuke, typisch Efteling-manier gecommuniceerd. We hebben een geweldige dag gehad met ons gezin en vrienden.

Anna 7 jul 2023
Reageer
L

De efteling - een geweldige beleving

De Efteling is een fantastisch attractiepark! Het zit vol met sprookjesfiguren, wat het extra leuk maakt. Je kunt helemaal opgaan in je fantasie. Als je van sprookjes houdt, moet je hier zeker naartoe komen! Naast het attractiepark is er ook een sprookjesbos met voornamelijk sprookjesfiguren. Het attractiepark is eigenlijk bedoeld voor iets jongere bezoekers, maar er zijn ook attracties die behoorlijk snel gaan, zoals de Baron, de Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Er zijn slechts 2 attracties die over de kop gaan, namelijk de Baron en de Python. Er zijn ook vakantiehuisjes in de Efteling, erg gezellig, en er is zelfs een hotel waar je kunt overnachten!

Linda 4 jun 2023
Reageer
E

Geweldige toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Als rolstoelgebruiker wilde ik graag een dagje pretpark met mijn gezin. Het was absoluut geweldig! De manier waarop ze alles hebben geregeld voor mensen met een handicap of mobiliteitsproblemen is uitstekend. Er zijn voldoende toiletten en alle attracties zijn toegankelijk via aparte ingangen. Soms moet je een paar stappen lopen, als dat voor jou mogelijk is. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, wat mijn dag echt compleet maakte. Ik kon overal aan deelnemen zoals ik wilde. Alle medewerkers waren even vrolijk, wat mijn dag nog leuker maakte.

Els 7 mei 2023
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van mei 2024 in de omgeving van Kaatsheuvel.

Over Efteling

De Efteling is een van de grootste en meest populaire attractieparken in Nederland en biedt een fantastische ervaring voor jong en oud. Het park heeft een uitgebreid scala aan attracties, van achtbanen tot sprookjesachtige ritjes en interactieve tentoonstellingen, die allemaal zijn ontworpen om de verbeelding van de bezoekers te prikkelen. Het park is prachtig ontworpen en elk gebied heeft zijn eigen unieke thema, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt. Er zijn tal van eetgelegenheden en picknickplaatsen in het park, dus je kunt de hele dag blijven en genieten van alle faciliteiten. Er zijn regelmatig shows en evenementen om van te genieten. Al met al is de Efteling een geweldige bestemming voor een dagje uit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Kaatsheuvel, Noord-Brabant
  • https://www.efteling.com
  • informatie@efteling.com