E-verwarming.nl

E-verwarming.nl

4.8 reviewscore • 8 reviews
P

Teleurstellende levertijd, maar goed product

Mijn ervaring met ElektrischeVerwarming.nl was gemengd. Hoewel ik enthousiast was over hun producten, was ik teleurgesteld over de levertijd. Ik had besteld met de verwachting dat het de volgende dag zou arriveren, zoals vermeld op hun website. Echter, mijn bestelling, geplaatst op 14 oktober om 13:29 uur, kwam pas een week later aan, op 21 oktober. Dit was een grote tegenvaller. Bovendien was de verpakking beschadigd, wat resulteerde in een deuk in mijn radiator. Hoewel dit een aanzienlijke teleurstelling was, moet ik erkennen dat het product zelf, een ADAX ECO BASIC E20 2000 watt radiator, aan mijn verwachtingen voldeed. Maar de algehele ervaring liet veel te wensen over.

Pieter 21 okt 2023
Reageer
T

Zeer tevreden met flexibele service

Ik ben echt onder de indruk van de klantenservice van ElektrischeVerwarming.nl. Toen ik besefte dat de door mij bestelde infraroodverwarming onvoldoende vermogen had voor mijn behoeften, aarzelde ik niet om contact op te nemen. Het team was erg meegaand en heeft mijn bestelling zonder problemen omgezet naar een model met hoger vermogen, hoewel dit een kleine bijbetaling vereiste. Zowel de nieuwe als de oude bestelling werden efficiënt op dezelfde dag geleverd en opgehaald. Deze aanpak bewijst dat ze echt luisteren naar de behoeften van hun klanten en bereid zijn om die extra mijl te gaan om te zorgen voor tevredenheid.

Thomas 13 nov 2023
Reageer
J

Uitstekende klantenservice en oplossingsgericht

Ik had een uitstekende ervaring met ElektrischeVerwarming.nl. Ik belde hen met een specifieke vraag over welk Adax-model het meest geschikt zou zijn voor mijn badkamer. Het personeel nam ruimschoots de tijd om mijn vraag te beantwoorden, waarbij ze uitgebreid uitleg gaven over de verschillende opties. De levering was verrassend snel, maar er was een klein probleem: mijn kachel had een deukje. Ik nam contact op via e-mail en was aangenaam verrast door de snelle en efficiënte manier waarop ze het probleem aanpakten. Dit soort proactieve en klantgerichte service maakt echt een verschil en zorgt ervoor dat ik hen aan anderen zou aanbevelen.

Jasper 9 nov 2023
Reageer
E

Verwachtingsvol na deskundig advies

Mijn interactie met ElektrischeVerwarming.nl was behoorlijk positief. Ik was op zoek naar nieuwe elektrische verwarmingen en had enkele twijfels over welke te kiezen. Gelukkig kon het team van ElektrischeVerwarming.nl mij voorzien van deskundig en nuttig advies, wat mijn aankoopbeslissing veel gemakkelijker maakte. Het meest indrukwekkend was de snelheid waarmee ze mijn bestelling verwerkten; de verwarmingen waren de volgende dag al bij mij thuis. Hoewel het nog afwachten is hoe ze presteren in de koudere maanden, geeft de kwaliteit van de service en het advies dat ik heb ontvangen mij alle vertrouwen in het product.

Eva 2 sep 2023
Reageer
L

Optimale prestaties dankzij zonnepanelen

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij ElektrischeVerwarming.nl. De producten die ik heb besteld, elektrische radiatoren, waren zorgvuldig verpakt en kwamen binnen een dag na het plaatsen van mijn bestelling aan. Eenmaal geïnstalleerd, was ik onder de indruk van hoe snel ik ze kon verbinden met WiFi voor een geautomatiseerde verwarmingsregeling. Deze nieuwe setup werkt naadloos samen met mijn zonnepanelen, waardoor ik mijn gasverwarming nu op slechts halve kracht hoef te gebruiken. Dit is niet alleen gunstig voor mijn energierekening, maar ook voor het milieu. De efficiëntie en gebruiksgemak van deze radiatoren hebben mijn dagelijks leven aanzienlijk verbeterd.

Lars 25 feb 2023
Reageer
N

Uitmuntende klantenservice redt de dag

Ik wil mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantenservice die ik heb ervaren bij ElektrischeVerwarming.nl. Na de installatie van mijn nieuwe SS2E plintverwarming en het instellen van de draadloze thermostaat, werkte alles aanvankelijk naar behoren. Echter, de volgende ochtend functioneerde de thermostaat niet meer. Ik nam contact op met ElektrischeVerwarming.nl en kreeg te spreken met Alex, die mij uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord stond. Zonder aarzelen boden ze aan om de volgende dag een vervangende thermostaat te leveren. Tot mijn verrassing belde Alex me kort daarna terug met het nieuws dat ze het al diezelfde dag konden afleveren, wat ze ook deden. De nieuwe thermostaat werkt perfect, en ik ben zeer dankbaar voor de snelle en effectieve reactie van het team.

Niels 7 feb 2023
Reageer
S

Snel verzonden, maar risicovolle aflevering

Mijn ervaring met ElektrischeVerwarming.nl was bijna perfect. De snelheid waarmee ze mijn bestelling verzonden was opmerkelijk; het was binnen enkele uren na het plaatsen van de bestelling al onderweg. Echter, mijn tevredenheid werd enigszins getemperd door de keuze van hun bezorgpartner, Packs. Zij lieten mijn pakket gewoon voor mijn portiekdeur achter, een plek waar iedereen het had kunnen meenemen. Dit voelde onveilig en onverantwoord. Als ElektrischeVerwarming.nl in de toekomst zou besluiten om met een andere bezorgdienst te werken, zou mijn waardering voor hen ongetwijfeld toenemen. Desondanks blijft de snelle verzending een indrukwekkend aspect van hun service.

Sanne 7 feb 2023
Reageer
L

Klein verwarmingstoestel

Op e-verwarming.nl heb ik pas geleden een klein verwarmingstoestel besteld. Het is een apparaat die heel gericht warmtestralen (infrarood) uitstraalt. Ideaal voor in de schuur bij mijn werkbank. Ik kan kiezen uit drie verschillende standen. Met het apparaat zelf ben ik tevreden, het doet wat het moet doen. De prijs vond ik echter wel aan de hoge kant en ik had het product ook niet de volgende werkdag in huis. Ik moest twee dagen wachten. Maar al met al ben ik tevreden met mijn aankoop. Ik kan nu lekker werken in de schuur zonder het koud te krijgen.

Lucas 10 jan 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over E-verwarming.nl

E-verwarming.nl is een uitgebreide webshop die gespecialiseerd is in elektrische verwarming. Hoewel de naam van de webshop zich richt op elektrische verwarming, bieden ze ook andere producten aan. Dit maakt het een veelzijdige bestemming voor consumenten, installateurs, speciaalzaken en andere geïnteresseerden. Met een breed scala aan producten biedt e-verwarming.nl voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een elektrische verwarmingsoplossing voor je huis of een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige apparatuur. De webshop biedt een gebruiksvriendelijke interface en zorgt ervoor dat klanten gemakkelijk kunnen navigeren en vinden wat ze nodig hebben. Met hun diverse aanbod en klantgerichte benadering is e-verwarming.nl een betrouwbare bron voor elektrische verwarmingsproducten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://e-verwarming.nl
  • info@e-verwarming.nl