Duorolgordijn.eu

Duorolgordijn.eu

3.7 reviewscore • 3 reviews
S

Goede klantenservice

Ik had wat problemen met mijn elektrische gordijn die ik een tijdje geleden bij raamdecoratieshop.nl had gekocht. Het werkte niet meer goed en ik had wat vragen hoe ik dat het beste kon oplossen. Ze hebben mij goed geholpen en wat oplossingen voorgesteld. Ik heb nog geen beslissing genomen wat ik nu ga doen. Een nieuw gordijn of het gordijn zelf proberen te repareren. Ik schrijf toch deze review even omdat ik vind dat ik goed ben geholpen door jullie klantenservice. Dat wordt gewaardeerd.

Sven 10 mrt 2023
Reageer
E

Montage van rolgordijnen

Mooie rolgordijn besteld op Duo Rolgordijn maar de montage was alles behalve eenvoudig. Nu moet ik toegeven dat ik twee linkerhanden heb maar ik ben er best een tijd mee bezig geweest. Eerst contact gezocht met Duo Rolgordijn en doorverwezen naar een handleiding die online staat. Zelfs met deze handleiding vond ik het knap ingewikkeld. Het is uiteindelijk wel gelukt. Het resultaat kon beter maar ben blij dat die hangt.

Esmee 16 sep 2022
Reageer
J

Nieuwe motor met afstandsbediening

Op duorolgordijn.eu heb ik een nieuwe motor kunne bestellen voor mijn duo rolgordijn. Deze was kapot gegaan en gelukkig zijn er losse onderdelen voor te koop. Gelukkig heb ik niet een hele nieuwe duo rolgordijn moeten kopen en daar ben ik uiteraard blij mee. De motor was wel aan de dure kant, dus ik heb nog zeker getwijfeld. Ik had de motor snel in huis en ik krijg er 3 jaar garantie bij!

Het vervangen van de motor was verrassend eenvoudig. Het werkt weer als gegoten en ik ben er zeer tevreden over.

Job 3 feb 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Duorolgordijn.eu

Er zijn 3 reviews geschreven over Duorolgordijn.eu op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://duorolgordijn.eu
  • contact@hewo.nl