Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark

4.2 reviewscore • 9 reviews
H

Korte bezoeken zijn het leukst

Dit park is ideaal voor een kort uitstapje van drie tot vier uur. De wachttijden zijn kort, en het personeel is vriendelijk. Wat betreft eten moet je echter niet te veel verwachten. Het aanbod bestaat voornamelijk uit vette hap met goedkoop vlees en overdreven kruiden. Ze adverteren met gratis fruit, maar dat is snel op. Thee, koffie, ijs en limonade zijn gratis, maar let op, de ijs en limonade zijn suikervrij en erg zoet door de zoetstoffen. Desondanks is dit park een leuke bestemming voor een snelle excursie met kinderen van 3 tot 12 jaar oud.

Henk 5 aug 2023
Reageer
M

Ongemakkelijke pacemaker ervaring

Mijn meest recente bezoek aan dit park was onplezierig en ongemakkelijk. Het bleek dat mensen met een pacemaker hier niet welkom zijn, zelfs niet in de draaimolen. Deze informatie was echter niet te vinden op de website, wat leidde tot een onaangename verrassing. Wanneer je hierover achteraf klaagt, wordt je verteld dat het je eigen verantwoordelijkheid is om van tevoren te informeren. Dit voelde allesbehalve gastvrij. Het park zelf is eerlijk gezegd nogal bescheiden en biedt niet genoeg vermaak om een hele dag door te brengen. Het enige positieve aspect is dat de toegangsprijs niet al te hoog is. Al met al was mijn ervaring behoorlijk teleurstellend.

Michiel 22 aug 2023
Reageer
E

Geweldige ervaring voor gezinnen

Voor ons, een gezin met drie kinderen van 9, 12 en 14 jaar oud, was dit de eerste keer in dit park. Het was tijdens de meivakantie behoorlijk druk, maar alles was goed georganiseerd. Het all-inclusive concept werkte goed met gratis patat, snacks, broodjes kaas of ham, fruit, ijs, limonade, koffie en thee. Er waren wel wachtrijen, vooral bij de populaire attracties zoals de xlr8. We hebben er zelfs een nacht in het hotel aan toegevoegd, wat ook een leuke ervaring was. Kortom, een geweldige ervaring voor een redelijke prijs.

Eva 20 mei 2023
Reageer
M

Wel oke voor een keertje

Mijn ervaring met eten en drinken in dit park was matig, maar gezien de lage prijs was het te verwachten. Het aanbod bestond voornamelijk uit friet en snacks met overdreven sauzen, flauwe witte kadetjes met de keuze tussen ham en kaas, en waterige soep. Het fruit was beperkt tot hele appels of sinaasappels. De koffie was bitter en de ranja waterig. Desondanks waren de attracties redelijk leuk, hoewel het meeste plezier werd beleefd door onze kleinkinderen met zand, water en de fonteinen. Gelukkig was het mooi weer, dus dat was een pluspunt! Over het algemeen was het oké, maar we zullen niet snel terugkeren.

Marieke 16 mei 2023
Reageer
P

Uniek park met nostalgische charme

Dit park heeft een unieke charme door de ouderwetse kermisattracties die je nergens anders zult vinden. Hoewel het park niet erg groot is, biedt het genoeg vermaak voor een dagje uit. Tijdens ons bezoek was het niet erg druk, en de wachttijden vielen mee. Het feit dat eten en drinken bij de prijs inbegrepen zijn, is handig, maar trekt vooral bezoekers aan die zichzelf willen volproppen met hamburgers en frikadellen. Ondanks dat is dit park zeker de moeite waard voor een nostalgische ervaring.

Paul 27 apr 2023
Reageer
C

Verrassend rustig paasweekend

Dit park was verrassend rustig tijdens ons paasweekendbezoek. In tegenstelling tot onze vrees voor grote drukte, was het heerlijk kalm en konden we zonder wachtrijen van alle attracties genieten. Toen we even binnen in het restaurant keken, zagen we waar de mensenmassa's zich verzamelden: gratis eten! Het was grappig om al die mensen 's ochtends al frikandellen te zien eten. Gratis eten en drinken in een pretpark is zeldzaam, en hier hebben mensen er echt van genoten. Het was een humoristisch gezicht.

Caroline 2 apr 2023
Reageer
K

Geweldig gehad met de kinderen

Park is zeer leuk voor met name kleine kinderen! Het eten is prima en je kunt zelf de saus, uien en broodjes toevoegen aan je bestelling. Bij de balie kun je ook vers fruit en belegde broodjes krijgen. Het is echter jammer om te zien dat sommige mensen hier misbruik van maken door volle dienbladen weg te gooien.

Klaas Kroon 12 mei 2022
Reageer
R

Prima plezier voor halve dag

Dit park biedt overzichtelijk vermaak met een all-inclusive aanbod op het gebied van eten en drinken. Het heeft prima attracties voor kinderen tot ongeveer 14 jaar oud, en er is ook een leuke (water)speeltuin. Onze kinderen van 7 en 11 jaar hebben zich hier ruim 4 uur vermaakt. Voor ouders zijn er genoeg zitplaatsen om te ontspannen en van de zon te genieten. De patat en snacks waren goed bereid, en je kon zelf limonade tappen. Brood, fruit en ijsjes waren beschikbaar op verzoek. Het park was goed onderhouden, de attracties waren netjes, en er waren voldoende prullenbakken. Al met al een aanrader voor een halve dag plezier.

Ruben 14 apr 2022
Reageer
N

Geweldig voor kinderen, geen aandacht voor COVID

Dit park is fantastisch voor kinderen, met een grote kermis- en speeltuin. Er is volop speelplezier. Helaas lijkt het meer op een "vreetschuur" vanwege het gratis eten. Mensen slepen dienbladen vol friet en snacks mee, en kinderen lopen met 3 ijsjes tegelijk en laten de resten vallen. Er wordt weinig aandacht besteed aan COVID-19 maatregelen, aangezien iedereen dicht op elkaar loopt en zit. Het personeel plaatst zelfs zonder problemen vreemden naast elkaar in de attracties, zonder rekening te houden met de 1,5 meter regel. Als je er iets van zegt, krijg je rare blikken. De attracties worden nauwelijks tussendoor schoongemaakt. We verbleven 3 nachten in het park, wat overigens goed geregeld was.

Noor 8 aug 2021
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van april 2024 in de omgeving van Drouwen.

Over Drouwenerzand Attractiepark

Attractiepark Drouwenerzand is een fantastische bestemming voor iedereen die op zoek is naar dag boordevol plezier en avontuur. Het park biedt een breed scala aan attracties, van achtbanen en draaimolens tot waterglijbanen en speeltuinen, waardoor er voor ieder iets te kiezen valt. Wat het park echt onderscheidt, is dat er van alles gedaan kan worden. Je kunt de hele dag genieten van onbeperkt eten en drinken, inclusief frietjes, snacks, ijsjes en frisdranken. Het park is niet alleen een geweldige bestemming voor gezinnen, maar ook voor groepen en scholen. Het park is prachtig aangelegd en de medewerkers staan altijd klaar om je met een glimlach te assisteren. De entreeprijzen zijn betaalbaar en de rijen bij de attracties zijn kort, waardoor je maximaal kunt genieten van je dag.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Drouwen, Drenthe
  • https://www.drouwenerzand.nl
  • info@drouwenerzand.nl