Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand Attractiepark

4.5 reviewscore • 4 reviews
D

Goed concept

Gisteren, op 24 augustus, ben ik voor de tweede keer naar dit park geweest. Het is een perfect concept voor gezinnen met kinderen, omdat de eenmalige ticketprijs eten en drinken omvat. Het eten bestaat voornamelijk uit snelle snacks, zoals patat, frikandellen, kroketten, hamburgers en kaassoufflés. Als vegetariër had ik graag wat meer keuzemogelijkheden gezien. Bovendien zou ik graag mijn wens in het kader van duurzaamheid willen delen. Het verbaasde me namelijk dat er zoveel wegwerpbekers werden gebruikt. Daarom zou het goed zijn als mensen de mogelijkheid krijgen om een beker te kopen of te huren met borg, waarin ze hun drankjes kunnen doen.

Dee 25 aug 2022
Reageer
R

Echt een heel erg leuk park

Dit park is een van de leukste parken voor kinderen, maar ook volwassenen genieten er met volle teugen van. Het park is geweldig opgezet en niet duur. Vanaf 11 uur gaat de keuken open en mag iedereen eten en drinken wat ze maar willen, waaronder patat, frikadel, kroket, kaassoufflé, soep en ijs, alles bij de prijs inbegrepen. Het is echt een geweldig park.

Roos Marijnissen 18 aug 2022
Reageer
R

Klein maar fijn

Dit attractiepark is niet al te groot, maar biedt wel een voordelig dagje uit inclusief gratis eten en drinken. Op het park kun je soep, belegde broodjes, fruit, ijsjes, friet, snacks en drankjes krijgen. Ondanks de drukte op deze zomerse dag, hebben wij weinig last gehad van wachtrijen of andere drukte-gerelateerde problemen. Het park biedt genoeg activiteiten voor kinderen tot 12 jaar om zich een dag te vermaken. Bovendien zijn de twee unieke KMG-attracties, XLR8 en Parajump, nergens anders te beleven (voor zover wij weten). De Parajump is vooral een unieke belevenis om uit te proberen. De Freak Out, een soort mini-afterburner, is een mooie attractie om te zien en leuk om te doen. Verder biedt het park alle attracties die je zou verwachten in een klein pretpark of middelgrote kermis. Het park is netjes en het personeel vriendelijk. Het all-you-can-eat concept biedt waar voor je geld, maar het eten is wel vrij vet en het park biedt geen echte gezonde alternatieven.

Ronnie 27 jun 2022
Reageer
K

Geweldig gehad met de kinderen

We hebben een fantastische dag gehad in dit park, ondanks dat het kleiner was dan we hadden verwacht. Dit heeft echter geen invloed gehad op onze vreugde en hoe lang we zijn gebleven. We hebben twee kinderen van 6 en 3 jaar oud en het mooiste van het park is dat de jongste bijna overal mee naartoe kan. De meeste attracties lijken op oude kermisattracties, maar ze zijn voorzien van een moderne uitstraling. Op verschillende plekken in het park kun je soep, ijs, koffie en thee krijgen. Het eten is prima en je kunt zelf de saus, uien en broodjes toevoegen aan je bestelling. Bij de balie kun je ook vers fruit en belegde broodjes krijgen. Het is echter jammer om te zien dat sommige mensen hier misbruik van maken door volle dienbladen weg te gooien.

Klaas Kroon 12 mei 2022
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van september 2023 in de omgeving van Drouwen.

Over Drouwenerzand Attractiepark

Attractiepark Drouwenerzand is een fantastische bestemming voor iedereen die op zoek is naar dag boordevol plezier en avontuur. Het park biedt een breed scala aan attracties, van achtbanen en draaimolens tot waterglijbanen en speeltuinen, waardoor er voor ieder iets te kiezen valt. Wat het park echt onderscheidt, is dat er van alles gedaan kan worden. Je kunt de hele dag genieten van onbeperkt eten en drinken, inclusief frietjes, snacks, ijsjes en frisdranken. Het park is niet alleen een geweldige bestemming voor gezinnen, maar ook voor groepen en scholen. Het park is prachtig aangelegd en de medewerkers staan altijd klaar om je met een glimlach te assisteren. De entreeprijzen zijn betaalbaar en de rijen bij de attracties zijn kort, waardoor je maximaal kunt genieten van je dag.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Drouwen, Drenthe
  • https://www.drouwenerzand.nl
  • info@drouwenerzand.nl