Doppenberg Keukens

Doppenberg Keukens

3.50/5.00 • 2 reviews
H

Prettige ervaring.

Voor onze nieuwe keuken hadden wij apparatuur nodig.
Via marktplaats uitgekomen bij doppenberg keukens ivm de laagste prijs voor Siemens volgens hun.
Nu via hun 6 apparaten van Siemens gekocht en een bora kookplaat.
Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging.
En als je het gewoon via hun eigen site regelt gaat alles gewin goed en zijn erg behulpzaam.

Huizenga 13 nov 2021
Reageer
J

Bestel niet bij Doppenburg Keukens

Via Bol.com zijn wij bij Doppenberg Keukens terecht gekomen voor een nieuwe keukenkraan. Vanaf het eerste moment verliep het contact stroef. De aangegeven levertijd kon niet worden waargemaakt. Vervolgens kon de kraan niet geleverd worden, waardoor de bestelling bij Bol.com geannuleerd werd en we rechtstreeks via Doppenberg een alternatief aangeboden kregen. Het alternatief werd verkeerd geleverd. Na meerdere malen contact telefonisch & per mail (telefonisch 9 van de 10 keer niet bereikbaar en op de mail wordt niet gereageerd) was de conclusie dat de juiste kraan wederom niet geleverd kon worden. Hierdoor heeft Doppenberg na meerdere malen aangeven ons tijdens de kraamweek zonder keukenkraan laten overleven. De keukenkraan was weldegelijk bij een bedrijf om de hoek leverbaar, waardoor we hem uiteindelijk daar besteld hebben (na 3 maanden). De huidige bestelling annuleren ging ook niet erg gemakkelijk, waarbij we meerdere malen hebben moeten bellen (en mailen) om ons geld terug te krijgen. Een onkostenvergoeding voor de veel extra gemaakte kosten hierdoor en voor deze vervelende ervaring zat er helaas ook niet in. Service en vriendelijkheid is ver te zoeken en het bedrijf dient bij Bol.com aan te geven als een artikel niet op voorraad is! Nog nooit eerder zo'n slechte ervaring met een bedrijf meegemaakt.

Jorg 26 aug 2021
Reageer
Doppenberg Keukens

Beste Jorg,
Bedankt voor de feedback en jammer dat u dit zo heeft ervaren toen u zelf ruim 8 maanden geleden een verkeerd product via bol.com bij ons heeft besteld.
Wij hebben door deze review geleerd dat al was het niet onze fout, het geen zin heeft als service aan te bieden dit product kosteloos te mogen gebruiken in afwachting van het product dat u feitelijk bij bol.com had willen bestellen.
Doppenberg Keukens partner van bol.com

Doppenberg Keukens 4 sep 2021
Beste keukenwinkels

Dit zijn de beste keukenwinkels van december 2022.

Over Doppenberg Keukens

Bij Doppenberg Keukens te Hoevelaken hebben ze compleet ingerichte keukens van topkwaliteit met allemaal individueel een unieke smaak. Gezamenlijk kan je bij deze keukenwinkel tot een mooi resultaat komen door het goede persoonlijke contact en de juiste adviezen. Doppenberg Keukens levert keukens gemaakt in de fabriek, handgemaakte keukens en maatwerkinterieurs uit eigen werkplaats.

  • Geverifieerd bedrijf