Doppenberg Keukens

Doppenberg Keukens

2.3 reviewscore • 4 reviews
P

Diepvrieskast

15 augustus diepvrieskast gekocht bij bol.com ,geleverd door doppenberg,bij levering bleek het verkeerde type te zijn , dus moest de diepvrieskast weer terug regelmatig contact gehad met doppenberg hadden een afspraak gemaakt dat ze de diepvrieskast weer op te halen werd gezegd dat ze vrijdag op zouden halen,(drie weken later ,)bleek helemaal niks geregeld zijn .moest ik weer een week wachten voor dat de diepvrieskast zouden ophalen voordat de diepvrieskast weer opgehaald werd en mijn geld terug had op 6 oktober pas afgehandeld

P 9 okt 2023
Reageer
D

Een gewaarschuwd mens telt voor twee

Ik zou ze zelfs geen sterren willen geven...wasmachine en droger besteld op 9 mei wasmachine licht beschadigd bovenop maar ga er vanuit dat het opgelost zal worden (voor 2300 euro ver wacht ik wel iets van service) binnen 9 minuten na levering verkoper al geïnformeerd... en daarna wordt het stil...na 2 weken wachten...toch maar
Gemeld dat ik af wil zien van de aankoop... Dan weer wachten....
vreselijk zelfs rechtsbijstand moeten inschakelen 6 weken wachten totdat je je geld terug krijgt..18 juli pas mijn geld
En dan houden ze 64 achter ophaal kosten ...Nee voor mij nooit geen doppenberg meer...

De visser 26 jul 2023
Doppenberg Keukens

Bedankt voor uw feedback, alleen is dit slechts uw kant van het verhaal. Ook is er helemaal geen contact geweest met uw rechtsbijstandsverzekering.

Doppenberg Keukens 26 jul 2023
H

Prettige ervaring.

Voor onze nieuwe keuken hadden wij apparatuur nodig.
Via marktplaats uitgekomen bij doppenberg keukens ivm de laagste prijs voor Siemens volgens hun.
Nu via hun 6 apparaten van Siemens gekocht en een bora kookplaat.
Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging.
En als je het gewoon via hun eigen site regelt gaat alles gewin goed en zijn erg behulpzaam.

Huizenga 13 nov 2021
Reageer
J

Bestel niet bij Doppenburg Keukens

Via Bol.com zijn wij bij Doppenberg Keukens terecht gekomen voor een nieuwe keukenkraan. Vanaf het eerste moment verliep het contact stroef. De aangegeven levertijd kon niet worden waargemaakt. Vervolgens kon de kraan niet geleverd worden, waardoor de bestelling bij Bol.com geannuleerd werd en we rechtstreeks via Doppenberg een alternatief aangeboden kregen. Het alternatief werd verkeerd geleverd. Na meerdere malen contact telefonisch & per mail (telefonisch 9 van de 10 keer niet bereikbaar en op de mail wordt niet gereageerd) was de conclusie dat de juiste kraan wederom niet geleverd kon worden. Hierdoor heeft Doppenberg na meerdere malen aangeven ons tijdens de kraamweek zonder keukenkraan laten overleven. De keukenkraan was weldegelijk bij een bedrijf om de hoek leverbaar, waardoor we hem uiteindelijk daar besteld hebben (na 3 maanden). De huidige bestelling annuleren ging ook niet erg gemakkelijk, waarbij we meerdere malen hebben moeten bellen (en mailen) om ons geld terug te krijgen. Een onkostenvergoeding voor de veel extra gemaakte kosten hierdoor en voor deze vervelende ervaring zat er helaas ook niet in. Service en vriendelijkheid is ver te zoeken en het bedrijf dient bij Bol.com aan te geven als een artikel niet op voorraad is! Nog nooit eerder zo'n slechte ervaring met een bedrijf meegemaakt.

Jorg 26 aug 2021
Doppenberg Keukens

Beste Jorg,
Bedankt voor de feedback en jammer dat u dit zo heeft ervaren toen u zelf ruim 8 maanden geleden een verkeerd product via bol.com bij ons heeft besteld.
Wij hebben door deze review geleerd dat al was het niet onze fout, het geen zin heeft als service aan te bieden dit product kosteloos te mogen gebruiken in afwachting van het product dat u feitelijk bij bol.com had willen bestellen.
Doppenberg Keukens partner van bol.com

Doppenberg Keukens 4 sep 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Doppenberg Keukens

Doppenberg Keukens staat bekend om het creëren van unieke keukens die perfect passen als een op maat gemaakte jas. Met originaliteit en creativiteit als uitgangspunt, luisteren ze naar de wensen en ideeën van de klant om een persoonlijk en individueel ontwerp te realiseren dat bij hen past. Omdat de keuken het hart van het huis is, streven ze ernaar om een ontmoetingsplaats te creëren waar gezinnen na een drukke dag samen kunnen komen onder het genot van een goed glas wijn. De juiste routing zorgt voor een ontspannen kookervaring, terwijl gerechten tot leven komen in een sfeervolle ambiance. Doppenberg Keukens biedt stijlvolle, functionele en hoogwaardige keukens, compleet ingericht naar de individuele en unieke smaak van de klant.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Webshops
  • https://www.doppenbergkeukens.nl
  • info@doppenbergkeukens.nl