S

Twee trainingsbroeken en een vest gekocht

Ik kende Donnay niet, ga vaak zelf naar de Perry Sport en koop sportkleding van Puma of Adidas. Nu kwam ik deze website tegen via Facebook en ben toch even gaan kijken. Heb gelijk twee trainingsbroeken besteld en een heren vest, was nog geen 50 euro kwijt. Volgende dag heb ik het ontvangen en moet eerlijk zeggen dat het een een fijne zachte stof is.

Siebren 15 sep 2022
Reageer
P

Donnay kleding

Donnay heeft leuke kleding en ook in alle maten. Ik heb wel eens een vest van Donnay besteld en nu heb ik een paar polo's besteld. Het is kwalitatief goede kleding en ook niet heel duur. Ik heb een paar polo's besteld met maar liefst 76% korting! Van € 20,99 voor € 5,00. Dat noem ik nog eens een goede deal!

Patrick 7 nov 2022
Reageer
Beste sport en recreatiewinkels

Dit zijn de beste sport en recreatiewinkels van december 2022.

Over Donnay

Donnay is opgericht in 1910 en staan sindsdien bekend om hun basics en comfortabele sportkleding. Veel mensen kennen dit merk als de maker van de houten tennisrackets of van de 'Donnay joggingbroek'. Inmiddels zijn ze uitgegroeid naar iets veel groters en kun je hier allerlei verschillende sportkleding en accessoires vinden. Donnay is er voor het hele gezin, dames, heren en kinderen.

  • Nog niet geverifieerd