Daguitje

Dolfinarium

Harderwijk, Gelderland

3 reviews
34% positief
33% neutraal
33% negatief

Aviodrome is van alle daguitjes omstreeks Harderwijk de beste keuze.

Bezoek Aviodrome


Reviews (3)

 • Pieter

  Dolfinarium eerste date

  Ik ben laatst voor een eerste date naar het dolfinarium geweest want ze wilde graag iets wat niet zo standaard was dien en dit leek mij wel romantisch.
  Dus ik, twee hartstikke dure tickets gekocht en daar naartoe geweest met haar, vonden we er allebei niets aan.
  Wat een flop van een eerste date was dat zeg, gelukkig zagen we er allebei de humor wel van in.

  Pieter 2 jan 2020

 • Wim

  Eenmalig

  Voor een keer is een uitje naar het dolfinarium echt wel leuk. Helemaal wanneer je kinderen bij je hebt en als het mooi weer is dan is dit natuurlijk helemaal top!
  Maar het dolfinarium is wel zoiets dat als je hier eenmaal naartoe bent geweest dan heb je het ook wel allemaal gezien en dan hoef ik er niet nog een keer naartoe.
  Dat heb ik met pretparken bijvoorbeeld niet, daar kan ik 10 keer naar toe gaan en de 11e keer zou ik me hier ook nog steeds prima vermaken.
  Bij het dolfinarium zou het me bij de tweede keer al gaan vervelen, dat is hier wel een minpunt aan.

  Wim 7 aug 2019

 • Rachel

  Leuk voor jong en oud

  Het dolfinarium verveeld toch nooit! Ik woon hier redelijk in de buurt op een kwartier rijden afstand en ik ben hier al weet ik het hoe vaak naartoe geweest. Toen ik zelf jong was hadden we altijd een abonnement en gingen we regelmatig met onze ouders hier naartoe al was het alleen maar even om naar de dolfijnenshow te gaan en daarna weer naar huist toe.

  Maar zelfs nu ik ouder ben en ik zelf kleintjes heb vind ik het nog steeds helemaal geweldig. Het werkt voor mee heel rustgevend om lekker tussen al die prachtige dieren rond te lopen, ik ben echt een dieren gek en het maakt me dan niet eens zo veel uit of het nu in de dierentuin is of in het dolfinarium. Maar als ik moet kiezen zou ik toch altijd voor het dolfinarium kiezen, het water heeft toch altijd iets magisch vind ik.

  Rachel 3 aug 2019