Dolfinarium

Dolfinarium

2.6 reviewscore • 5 reviews
A

Cappuccino

Helaas, als koffie junkie werd ik hevig teleurgesteld in de cappuccino van het dolfinarium.
Een klein kopje lauwe cappuccino voor
€3,95.
Afschuwelijk........
Een goede raad drink hier geen cappuccino.

AB 5 jun 2024
S

Was Dolfinarium verder wel goed, naast de koffie? Leuke dolfijnen gezien bijvoorbeeld?

Simar 5 jun 2024
J

lange rij restaurant en hoop Klimaat Propaganda

Wij gingen met opzet laat naar het restaurant. Er stonden misschien 7 personen voor ons tot het punt om een dienblad te pakken. Het duurde bijna een half uur voordat we bij de dienbladen waren. Alles werd tegengehouden door dat maar 1 persoon 1 bord eten tegelijk opschepte en kennelijk met veel chaos. Dat deel zou denk ik anders ingericht moeten worden. Wij hoefden alleen maar een broodjes en wat drinken, wat allemaal al klaar stond maar je niet bij kon komen vanwege de lange wachtrij. Hierdoor hebben we wel een paar shows gemist.

De voorstellingen waren best uitgekleed met de ervaring van vroeger, althans zo beleefde ik het. Wat ENORM stoorde was de enorme klimaar propaganda. Ook in de musical wordt het publiek eigenlijk beschuldigd dat wij Nederlanders al het plastic in de zee dumpen terwijl elk fatsoenlijk geïnformeerd persoon (dus meer laten informeren dan mainstream media) weet dat de arme landen al het plastic in zee dumpen en wij Nederlanders daar niet doelgericht aan meedragen.
In elke presentatie die we zagen werd wel verwezen dat 'wij' de zee zo vervuilen terwijl je ook dan iets tegen de windmolens zou verwachten omdat daar wetenschappelijke bewijzen zijn dat die windmolens in zee niet echt bijdragen aan het welzijn van de zeewereld.

Ook de dolfijnen show was een teleurstelling. Als je niet het projectscherm/constructie zou kunnen zien, zou je 80% van de educatieve presentatie niet meekrijgen. Eigenlijk zie je vrij weinig van de dolfijnen zelf. Ergens leek het soms ook wel dat deel van de verlichting niet werkte omdat er wel rare donkere moment in de show zaten waarop iets gebeurde maar je het niet kon zien. Al met al vond ik het geld niet waard ondanks dat je het deels natuurlijk wel voor een goed doel doet.

Mijn tip zou zijn: Wees neutraler in je presentatie en volg niet de onbewezen klimaat agenda. Organiseer het restaurant anders zodat je het sneller doorloop. Personeelstekort was niet van toepassing omdat er voldoende medewerkers stil stonden.

JS 17 jul 2023
Reageer
P

Dolfinarium eerste date

Ik ben laatst voor een eerste date naar het dolfinarium geweest want ze wilde graag iets wat niet zo standaard was dien en dit leek mij wel romantisch.
Dus ik, twee hartstikke dure tickets gekocht en daar naartoe geweest met haar, vonden we er allebei niets aan.
Wat een flop van een eerste date was dat zeg, gelukkig zagen we er allebei de humor wel van in.

Pieter 2 jan 2020
Reageer
W

Eenmalig

Voor een keer is een uitje naar het dolfinarium echt wel leuk. Helemaal wanneer je kinderen bij je hebt en als het mooi weer is dan is dit natuurlijk helemaal top!
Maar het dolfinarium is wel zoiets dat als je hier eenmaal naartoe bent geweest dan heb je het ook wel allemaal gezien en dan hoef ik er niet nog een keer naartoe.
Dat heb ik met pretparken bijvoorbeeld niet, daar kan ik 10 keer naar toe gaan en de 11e keer zou ik me hier ook nog steeds prima vermaken.
Bij het dolfinarium zou het me bij de tweede keer al gaan vervelen, dat is hier wel een minpunt aan.

Wim 7 aug 2019
Reageer
R

Leuk voor jong en oud

Het dolfinarium verveeld toch nooit! Ik woon hier redelijk in de buurt op een kwartier rijden afstand en ik ben hier al weet ik het hoe vaak naartoe geweest. Toen ik zelf jong was hadden we altijd een abonnement en gingen we regelmatig met onze ouders hier naartoe al was het alleen maar even om naar de dolfijnenshow te gaan en daarna weer naar huist toe.

Maar zelfs nu ik ouder ben en ik zelf kleintjes heb vind ik het nog steeds helemaal geweldig. Het werkt voor mee heel rustgevend om lekker tussen al die prachtige dieren rond te lopen, ik ben echt een dieren gek en het maakt me dan niet eens zo veel uit of het nu in de dierentuin is of in het dolfinarium. Maar als ik moet kiezen zou ik toch altijd voor het dolfinarium kiezen, het water heeft toch altijd iets magisch vind ik.

Rachel 3 aug 2019
A

Ik ken ook niemand die het Dolfinarium niet leuk vind om naar toe te gaan, volgens mij hebben dolfijnen en dat soort dieren toch een soort aantrekkingskracht op alle mensen en kun je daar niet om heen. Wat best apart is want ik heb zelf geen flauw idee waar dit precies aan kan liggen. ik ga ook heel graag naar van dat soort shows om te zien hoe zo een band deze dieren met de verzorgers hebben en wat ze allemaal voor knappe dingen kunnen leren. Dan zie ik weer hoe slim deze beestjes wel niet zijn. Het is ook echt nog een droom van mij om ooit als we op vakantie zijn een keer met dolfijnen te mogen en kunnen zwemmen. Dat lijkt me één van de mooiste ervaringen die ik mij maar kan bedenken.

Annelies 3 aug 2019
W

Klopt, het maakt echt niet uit hoe oud je bent om van de mooie onderwaterdieren te kunnen genieten.
Hoewel ik wel van mening ben dat dingen als het dolfinarium en de dierentuin en dergelijke altijd leuker zijn met kinderen erbij, alleen al om de verbazing en de reacties op de koppies van de kinderen te zien.
Dan geniet je des te meer van zo’n dag!

Wim 7 aug 2019
Daguitjes in de buurt

Dit zijn de beste daguitjes van juli 2024 in de omgeving van Harderwijk.

Over Dolfinarium

Er zijn 5 reviews geschreven over Dolfinarium op Reviews.nl. Met een 2.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Harderwijk, Gelderland
  • https://www.dolfinarium.nl
  • info@dolfinarium.nl